Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

бандитські міжусобиці

  • 12.05.14, 15:03
«Абвер» совершил переворот в «Донецкой народной республике», – источник
 Пн, 12/05/2014 - 14:45

Сергей Здрилюк

Прежние лидеры самопровозглашённой Донецкой народной республики фактически отстранены неким Сергеем Здрилюком, который называет себя "правой рукой" командующего боевиками в Донбассе Игоря Стрелкова (Гиркина).

Об этом изданию "ОстроВ" сообщили источники в "ДНР".

"Вчера произошёл переворот. Пургина, Лягина и Маковича отодвинула от принятия решений группа людей во главе с человеком, который представился помощником "Стрелка" из Славянска", – сказал источник.

По словам собеседника, на главу "ЦИК ДНР" Романа Лягина было оказано силовое воздействие, чтобы он немедленно огласил результаты так называемого референдума о независимости самопровозглашённой "Донецкой республики".

Ранее сами представители "временного правительства ДНР" признавали, что "то, что удалось сделать в Славянске", было невозможно без Игоря Стрелкова (по информации СБУ, речь идёт о полковнике ГРУ ГШ РФ Игоре Гиркине).

Напомним, СБУ установила личность "Абвера" – одного из главарей боевиков Славянска: им оказался гражданин РФ Здрилюк Сергей Анатольевич.

Ранее также сообщалось, что в ходе АТО задержан помощник диверсанта "Абвера".

СМЕРТЬ москальським окупантам та їх холуям

  • 12.05.14, 14:56
На Турчинова і Яценюка готують замахи – начальник УДОПонеділок, 12 травня 2014, 14:46

СБУ отримала інформацію щодо підготовки замахів на представників керівництва країни.

Про це в інтерв'ю газеті "Сегодня" заявив начальник Держслужби охорони Валерій Гелетей.

Він пояснив, що охорону кандидатам у президенти тепер надають тільки тим, щодо кого є інформація про реальну загрозу.

"Нині діє норма, згідно з якою УДОУ охороняє кандидатів, відносно яких є інформація про реальну загрозу", - пояснив Гелетей.

Він також розповів, що СБУ отримала інформацію про підготовку замахів на керівників держави.

"Днями СБУ інформувала нас про замахи, що готуються, не лише на кандидатів, але і на представників влади (Турчинова, Яценюка, Ярему. - ред.). У цих людей вже є держохорона. З урахуванням нової інформації її посилили. Скільки потрібно для безпеки, стільки і виставимо", - запевнив керівник УДО.

Як відомо, раніше СБУ заявляла про ймовірні замахи на Юлію Тимошенко та інших кандидатів у президенти.

Всього держохороною забезпечені 7 кандидатів у президенти.

Українська правда

Чи може єфремка не брехати ???

  • 12.05.14, 14:46
Журналісти закликали Єфремова припинити брехатиПонеділок, 12 травня 2014, 14:04

Українські журналісти влаштували обструкцію лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову на брифінгу після погоджувальної ради

Про це повідомляє кореспондент Української правди в понеділок

Єфремов вийшов на брифінг і став повторювати вчергове пропагандистські тези Кремля, при цьому звинувачуючи українські ЗМІ в необ'єктивності.

На питання про ініціативу ПР подати позови до міжнародних судів, зокрема як він дивиться на те, щоб ті позови до Гаазького трибуналу були подані екс-президентом Януковичем, колишнім прокурором та головою МВС Пшонкою і Захарченком, які провокували масові вбивства на Майдані, та привели до російської агресії, Єфремов відповів:

"У мене немає фактів, які б це підтверджували, і ми подаватимемо позов проти тих, хто застосував війська проти мирних громадян на сході".

У відповідь на це журналісти хором стали ставити запитання, звідки в цих мирних громадян зброя російського виробництва, чому на Донбасі жорстко катують і вбивають людей. Єфремов почервонів і відповів:

"Якщо ви хочете, щоб я був тією грушею, на яку б ви вилили всю свою ненависть, то будь ласка, я тут постою. Якщо так, то будь ласка, кричить і покажіть по своїх каналах те, що не відповідає дійсності. Тому я насамперед раджу вам стати журналістами" – сказав він.

Відповідаючи на питання, про те, що Ахметов фінансує сепаратистів, про що російським "об’єктивним" ЗМІ говорять вже самі сепаратисти, Єфремов сказав, що "немає подібних фактів".

"Я передаю думку людей, серед яких я живу на Луганщині. Треба сідати за сіл переговорів, негайно відводити війська і припинятиантитерористичну операцію", - сказав він.

На повторне питання, звідки в мирних людей, серед яких він живе, зброя російського виробництва, Єфремов сказав, що очевидно "зброя була захоплена, під час штурму будівлі СБУ. Після цього журналісти хором почали пропонувати Єфремову припинити брехати і розповсюджувати пропагандистські тези.

Українська правда


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

п"ята колона злила свого фінансиста - ахметка такох ХУЙЛО

  • 12.05.14, 14:36
Губарєв росіянам раптом розповів, що Ахметов фінансує сепаратистівПонеділок, 12 травня 2014, 12:44

Бізнесмен Ринат Ахметов фінансував сепаратистів у Донецьку, заявив лідер сепаратистів Павло Губарєв.

Про це він заявив в інтерв'ю "Російській газеті".

За його словами, після того, як Партія регіонів втратила довіру, відновити її  не було можливим.

"У цих умовах почали з'являтися лідери так званого народного ополчення у всіх містах. І партія влади, олігархи наші східні, вдалися до тих же зручних для них засобів підкупу. Про погрози, напевно, мова вже не йшла, скоріше підкуп і інтриги, так почали працювати з активістами народного ополчення", - сказав він.

"Виявилося, що дві третини з активістів уже на утриманні олігарха Ахметова. Дуже невелика група осіб зберігала вірність ідеї, але при цьому однаково брала гроші. Гроші брали всі!" – визнав Губарєв.

Раніше Ахметов неодноразово заявляв, що підтримує єдину Україну.

Крім того, Ахметов закликав владу припинити АТО. "Ми закликаємо відмовитися від практики ведення в мирних містах Донбасу великомасштабних боїв із застосуванням Збройних Сил, важкої техніки і озброєння. Ми вважаємо, що українські військові, а також і інші збройні люди повинні негайно покинути місто", йдеться в документі.

Українська правда

Вибух будинку в Миколаєві

  • 12.05.14, 14:02
Цитування мовою оригіналу: 

Произошел взрыв в жилом доме Намыве – разрушены несколько этажей

Сегодня, 12 мая, в Николаеве на улице Лазурной произошел взрыв в многоэтажном жилом доме. Как стало известно, разрушенными оказались 8 и 9 этажи. Дом расположен на конечной остановке 30-го маршрута.



Військових-дезертирів з Одещини упіймали

  • 12.05.14, 13:13
Одеські правоохоронці затримали у Миколаївській області військовослужбовців, які втекли 11 травня з частини у селищі Чабанка.

"Їх було затримано вночі на території сусідньої Миколаївської області.  У дезертирів вилучено автоматичну зброю та боєприпаси", - повідомляє прес-служба МВС.

Правоохоронцями було введено оперативний план "Сирена". Утікачі були затримані на території Миколаївської області. "Перед цим вони скоїли розбійний напад на автозаправну станцію", - повідомляє МВС.

Як повідомляють "НикВести", озброєних одеських дезертирів затримали в Коблево.

Керівник "Народного ополчення Миколаєва" Микола Тросиненко розповів виданню, що вони перевернулися у викраденому автомобілі, прориваючись у напрямку Донецька.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/12/7025061/

Референдум про Даунеську ряспубліку.

  • 11.05.14, 22:22

Звісно, здравомислюча людина не стане витрачати час на організований якоюсь гопотою захід, що не має жодного практичного сенсу. От я і вважав, що цей так званий референдум його організатори проведуть у цілковитій самотності. Хотілось цим позловтішатися, і  дорогою на дачу я вирішив заїхати на одну з виборчих дільниц Артемівська та зафіксувати пустку навкруги будівлі, де засіли рефередотворці.  Та виявилося, що прогнозист з мене ніякий. На свій подив коло дверей дільниці я побачив чималу чергу даунів разного віку і статі, які поквапилися засвідчити свою відданість Даунецькій ряспубліці і тим підтвердити свій особливий статус.          

На зворотньому шляху я ще раз побував там: черг вже не було, але всередині все ще юрмилися жітєлі, яким вся Україна невтомно дякувала за президента останні майже чотири роки. Вони були святково одягнені і горді собою. На зупинці сиділи пенсіонерки і жваво обговорювали, як тепер вони прекрасно заживуть, бо не треба буде кормити триклятих бандерівців. Цікаво, чи дійшли вони того, як тепер будуть називатися. Якщо в Німеччині – німці, то вони мають бути даунецями, чи що.

Втішає трохи той факт, що все ж таки не всі в Артемівську даунеці.  І самокритичність присутня, про що свідчить графіті недалечко від ж/д вокзалу: