хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Референдум про Даунеську ряспубліку.

Звісно, здравомислюча людина не стане витрачати час на організований якоюсь гопотою захід, що не має жодного практичного сенсу. От я і вважав, що цей так званий референдум його організатори проведуть у цілковитій самотності. Хотілось цим позловтішатися, і  дорогою на дачу я вирішив заїхати на одну з виборчих дільниц Артемівська та зафіксувати пустку навкруги будівлі, де засіли рефередотворці.  Та виявилося, що прогнозист з мене ніякий. На свій подив коло дверей дільниці я побачив чималу чергу даунів разного віку і статі, які поквапилися засвідчити свою відданість Даунецькій ряспубліці і тим підтвердити свій особливий статус.          

На зворотньому шляху я ще раз побував там: черг вже не було, але всередині все ще юрмилися жітєлі, яким вся Україна невтомно дякувала за президента останні майже чотири роки. Вони були святково одягнені і горді собою. На зупинці сиділи пенсіонерки і жваво обговорювали, як тепер вони прекрасно заживуть, бо не треба буде кормити триклятих бандерівців. Цікаво, чи дійшли вони того, як тепер будуть називатися. Якщо в Німеччині – німці, то вони мають бути даунецями, чи що.

Втішає трохи той факт, що все ж таки не всі в Артемівську даунеці.  І самокритичність присутня, про що свідчить графіті недалечко від ж/д вокзалу:


9

Коментарі

112.05.14, 01:00

А наспех закрашенную надпись, мы тоже видим, и что такое 14/88 уже знаем. Езжай на дачу, быдло в данной ситуации - ты!

    212.05.14, 02:22Відповідь на 1 від AZV

    А ти тут кримнашевець до чого ?

      Гість: nafanya67

      312.05.14, 08:49

      Ну как же у них соревнование с Крымом - у кого больше ... процент ЗА. ДОНЕЦКИЕ !!! ДАЙОШ КАК СТАХАНОВ 1300% !!!

        412.05.14, 09:11Відповідь на 1 від AZV

        А наспех закрашенную надпись, мы тоже видим, и что такое 14/88 уже знаем. Езжай на дачу, быдло в данной ситуации - ты!Погано бачиш? А-аа, мабуть, тепер вам рекомендовано на вечірю вживати героїнчик - ото ж і глюки

          512.05.14, 09:14Відповідь на 2 від Yuryar

          я дійшов висновку, що розмовляти (скажімо так, дипломатично) з умовними людьми немає сенсу; вони просто не здатні сприймати загально прийняту логіку

            612.05.14, 09:14

            Они по кругу ходят...Там можно было голосовать несколько раз...Например, и четыре....

              712.05.14, 09:18Відповідь на 5 від eto*ia

                812.05.14, 09:20Відповідь на 3 від Гість: nafanya67

                Ну как же у них соревнование с Крымом - у кого больше ... процент ЗА. ДОНЕЦКИЕ !!! ДАЙОШ КАК СТАХАНОВ 1300% !!!Черги частково пояснюються ще об"єктивними чинниками. На око видно було, що людей, які видавали бюлетені (а якраз ця процедура займає найбільше часу) було значно менше, ніж зазвичай. Скільки в цілому по місту бул відкрито дільниць, у мене інформації немає, але в СМІ пишуть, взагалі їх функціонувало суттєво менша кількість в порінянні з тим, як завжди було. Це ще одна причина. Хоча визнаю, що людей голосувало значно більше, ніж хотілось би.

                  912.05.14, 09:25Відповідь на 6 від Galina Step

                  Они по кругу ходят...Там можно было голосовать несколько раз...Например, и четыре....Стосовно "результатів" "референдуму" сумнівів нема. Прикро, що українські землі, де живуть все ж таки переважно українці заражена до такої міри бацилою рашизму.

                    1012.05.14, 17:26Відповідь на 9 від eto*ia

                    Дуже боляче..........................

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна