Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Перепис ідіотів

  • 11.05.14, 20:38
Сьогодні на Сході України пройшов перепис ідіотів, на деяких участках були  навіть черги.Після 22-00 будемо знати їх кількість.Для нас це історична можливість і ми маємо нею скористатися, адже ми завжди зможемо враховувати цю похибку.

Майже за класиком

  • 11.05.14, 18:43
Средь Масквабада Кремль кровавый;
дыханье смерти в нём кругом:
там Киселев и днем и ночью
фальшиво брешет всем о всём. 
 
Идёт направо - Путлера похвалит,
Налево - хочет в Амстердам,
где покупает много вазелина
своим распущенным чадам. 
 
Там на неведомых дорожках
Следы неведомых солдат,
что убивают в Украине,
что мирных жителей гнобят. 
 
Там лес и дол видений полны;
Там о заре прихлынут волны
На брег песчаный и пустой
сойдет солдат жестоких строй. 
 
Чредой идут чечены злые,
что под Кадыровым лежат:
у них жесток и ссучен взгляд,
стреляют, режут всех подряд. 
 
Там средь озер перед народом
идет купание с уродом:
он вглубь за амфорой ныряет,
детей в животик лобызает. 
 
Ему народов много служит,
под ним народов много тужит.
Там Жириновский майки рвёт,
как пёс услужливый ревёт. 
 
И я там был, мёд пиво пил:
говно их пиво - говорил.
Сидел под дубом, видел Русь,
Москва говно - пойду просрусь.

СМЕРТЬ москальським окупантам та їх холуям

  • 11.05.14, 18:27
МВС повідомляє про низку знищених блокпостів сепаратистівНеділя, 11 травня 2014, 16:38

У неділю  були знищені блокпости в районі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Сьогоднішні активні дії сил антитерористичної операції в районі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману Донецької області були плановими", - сказано в повідомленні.

"Знищені всі блокпости терористів на підступах до Красного Лиману, блокпост безпосередньо в межах міста Слов'янська - в районі комбікормового заводу, де проходив сьогодні швидкоплинний бій. Також знищений блокпост терористів у районі Андріївки біля Краматорська. Втрат із нашого боку немає. Втрат серед мирного населення немає. Втрати серед терористів встановлюються", - зазначили в МВС.

Крім того, в МВС повідомили, що під час нічного обстрілу нацгвардії в районі Телевежи в Словянську, обстріл позицій силовиків проводили бойовики, застосовуючи міномет.

"Було зроблено вісім пострілів із міномета, під прикриттям житлових будинків. У результаті перестрілки атака на телевежу не вдалася. Двоє бійців із нашого боку легко поранені (контузія і легкі осколкові поранення)", - зазначили в МВС.

Українська правда

пильнуймо

  • 11.05.14, 18:21
До Києва їхали машини зі зброєю. Зупинила НацгвардіяНеділя, 11 травня 2014, 16:47

Бійці Національної гвардії під час огляду двох автомобілів, що прямували до Києва, знайшли арсенал зброї.

Про це повідомляє сайт Національної гвардії.

Це відбулося на блокпосту в районі міста Переяслава-Хмельницького (Київська обл.)

"Автомобілі VolkswagenPassat і Honda CR-V рухалися в напрямку Києва і були без номерних знаків, що і стало причиною їх зупинення", - наголошується в повідомленні.

Під час перевірки багажників транспортних засобів було знайдено засоби індивідуального захисту і шість одиниць військової, мисливської нарізної і гладкоствольної зброї, а також спецзасобів травматичної дії.

Загалом було знайдено 9 мм травматичний пістолет ПМР, 9 мм травматичний пістолет ПМ "Вій", 9 мм пістолет системи Browning, рушницю Mossberg 500, 7,62 мм гвинтівку Erma і 7,62 мм карабін МКМ.

"Вісім затриманих осіб від надання пояснень відмовилися, і були передані до слідчого відділу Переяслав-Хмельницької міліції", - сказано в повідомленні.

Українська правда

організатори днр втечуть у кацапстан

  • 11.05.14, 18:12
На Донеччину прийшов "Дніпро": згорнув "референдум'', взяв міськраду під охоронуНеділя, 11 травня 2014, 17:34 
відео

У Красноармійськ увійшли військові батальйону "Дніпро" Національної Гвардії: військові взяли під охорону Красноармійську міськраду і міськвідділ міліції.

Як повідомляє місцеве видання 06239, на вході до міськвідділу виставлено охорону з 6 бійців, озброєних АК 74, АКСУ, АКС 74 У.

Міськвідділ міліції блокований броньованими автомобілями Приватбанку, входи і виходи заблоковані кулеметними точками.

Організатори референдуму згорнули практично всі виборчі дільниці. Кажуть, що їм це довелося зробити під тиском військових Нацгвардії . Бійцями захоплені бюлетені і списки виборців.

На площі Шибанкова залишаються близько 100 прихильників ДНР, які говорять, що будуть відстоювати свої ідеали до кінця. Активісти очікують зі свого боку підкріплення.

У свою чергу заступник глави Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбанповідомив, що добровольчий батальйон МВС України "Дніпро", батальйон Територіальної оборони Дніпропетровської області та загони оперативного командування "Південь", 11 травня приступають до патрулювання території Красноармійського, Добропільського , Великоновосілківського , Олександрівського районів Донеччини - "для боротьби з масовими пограбуваннями, вбивствами і викраданнями людей".

Введення батальйону, за словами Корбана, здійснили "на прохання жителів Донецької області, зважаючи на втечу та ухиляння від виконання службових обов'язків деякими чиновниками місцевої влади та правоохоронних органів".

''Мета операції - підтримка правопорядку, нейтралізація мародерів, бандитів, кримінальних елементів. Прохання до донеччан сприяти патріотам Дніпропетровщини", - зазначив Корбан. 

хера їм, а не Ляшка

  • 11.05.14, 18:03

Парламентарий сообщил, что он жив и продолжает воевать на востоке.

Олег Ляшко
Олег Ляшко
facebook.com/O.Liashko

Народный депутат Олег Ляшко опроверг информацию о своем пленении.

"Террористы заявили, что захватили меня в плен. В Луганске даже салют дали по этому поводу. Дырку им от бублика, а не Ляшко. Я жив, продолжаю воевать на Востоке", - написал парламентарий в воскресенье, 11 мая на своей странице в Facebook.

Народный депутат Олег Ляшко опроверг информацию о своем пленении.

"Террористы заявили, что захватили меня в плен. В Луганске даже салют дали по этому поводу. Дырку им от бублика, а не Ляшко. Я жив, продолжаю воевать на Востоке", - написал парламентарий в воскресенье, 11 мая на своей странице в Facebook.

Ранее, как свидетельствует размещенное в YouTube видео, о пленении депутата было объявлено по громкоговорителю перед зданием СБУ в Луганске в воскресенье, 11 мая. "Ляшко взят в Мариуполе. Так что никакой дезинформации", - говорится в объявлении.

Российское информационное агентство РИА Новости со ссылкой на неназванных боевиков в Славянске также сообщило о захвате Ляшко. "Это правда, что Ляшко поймали, скоро поймаем и Яроша", — сказал собеседник агентства, отметив, что депутата перевозят из Мариуполя в другое место, но не уточнив, куда именно.

В то же время ранее около двух часов назад главный редактор донецкого издания "ОстроВ" Сергей Гармаш в своем аккаунте в Twitter написал: "В Мариуполе сепаратисты взяли в плен нардепа Олега Ляшко. Захватили вертолет и его". Однако через 13 минут он же опроверг свое сообщение: "Информация о захвате Ляшко не подтвердилась. Прошу прошения", - написал Гармаш.

Напомним, ранее Ляшко заявил о наборе добровольцев на Востоке и Юге страны в батальон самообороны, которым будет руководить лично.

"Он будет называться "Украина". Потому что Украина - самое дорогое, что у нас есть. А враги хотят ее отобрать. Батальон будет действовать решительно во всех областях, где сложная ситуация", - пообещал лидер Радикальной партии.

По мнению Ляшко, добровольные отряды местной самообороны неоднократно доказали свою эффективность в противостоянии с террористами и бандитами. По материалам: ZN.UA


даунбаських дебілів використовують як туалетний папір

  • 11.05.14, 17:55
11.05.14 17:45 Самопровозглашенный мэр Славянска Пономарев планирует побег, - информация с допроса
На одном из блок-постов возле Славянска 8 мая сотрудниками нацгвардии, которые принимают участие в АТО, был задержан помощник «народного мэра» Славянска Бобов Е.В

Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Корреспондент.net, при осмотре автомобиля задержанного было обнаружено и изъято огнестрельное оружие, захваченное в Донецком УСБУ.

Во время допроса задержанный сообщил, что самопровозглашенному мэру Вячеславу Пономареву неизвестными лицами, заинтересованными в отделении и образовании Донецкой народной республики, с целью занятия в перспективе руководящих постов, была перечислена сумма в размере 8 миллионов долларов США.

Деньги В.Пономарев должен был потратить на организацию и проведение 11 мая 2014 года референдума в Донецкой и Луганской областях по вопросам государственной самостоятельности (ДНР).

Бобов также сообщил, что часть этой суммы была раскрадена самим Пономаревым, а приближенные к нему люди специально выезжали на территорию Российской Федерации для приобретения там недвижимости.

По словам задержанного, такие действия обусловлены тем, что Пономарев в скором времени планирует бежать с территории Украины со своими подельниками.
Источник:http://censor.net.ua/n284834Источник:http://censor.net.ua/n284834


Викрали Ляшка ??

  • 11.05.14, 15:52
Або ж Ляшко догрався в рембо, або ж це вдалий продуманий піар-хід :((((


ЗМІ: Керівника Маріупольської міліції повісили терористи

  • 11.05.14, 15:46

Керівника Маріупольського міськуправління міліції Валерія Андрощука, який раніше був викрадений сепаратистами, знайшли повішеним.

Про це повідомляє видання Остров, посилаючи на власні джерела в правоохоронних органах.

Згідно з інформацією, Андрощука знайшли 10 травня в районі маріупольського аеропорту.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/11/7024998/