Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

"Свобода", чому так трапилося ?

  • 28.10.14, 21:20
Бекешкіна пояснила, чому екзит-пол "Свободи" не підтвердивсяВівторок, 28 жовтня 2014, 18:09

Однією з причин, чому реальні дані партії "Свобода" відрізняються від даних екзит-полів є більш відверта поведінка їхніх виборців під час опитування на виході з виборчих дільниць.

Про це "Українській правді" заявила глава фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна.

"Прихильники "Свободи" були більше відвертими, а ті, хто голосував за інших, були більш скритними", – пояснила вона.

За словами Бекешкіної, респонс-рейт (готовність відповідати) прихильників "Свободи" була на рівні 73%.

"А ті, хто голосував, наприклад, за "Опозиційний блок" були менш схильні спілкуватися з інтерв’юерами", – додала вона.

Таким чином, соціологи отримали одразу майже всі дані націоналістів, а цифри інших партій залишилися недооціненими, що вплинуло на кінцевий результат.

Також соціолог нагадала, що екзит-поли передбачали похибку – 2,5% для великих чисел і 1% для малих.

Як відомо, за даними екзит-полів, озвучених після закриття виборчих дільниць у неділю, "Свобода" отримувала від 5,8% до 6,3% і потрапляла у парламент.

За даними ЦВК, яка підрахувала вже майже 94% протоколів, партія отримує лиш 4,73% і не долає п’ятивідсотковий бар’єр.

Українська правда


22%, 5 голосів

9%, 2 голоси

70%, 16 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Слава братньому американському народові

  • 28.10.14, 21:12
Американський сенатор: США нададуть Україні зброю у найближчі тижніВівторок, 28 жовтня 2014, 16:53

Американський сенатор, член комітету з озброєнь Джеймс Інгоф переконаний, що США нададуть Україні зброю для захисту вже найближчим часом.

Про це він заявив під час брифінгу в Українському кризовому медіацентрі.

За його словами, 12 листопада розпочнеться сесія сенату, на якій буде розглянуто це питання.

Інгоф уточнив, що президент Барак Обама може і раніше надати цю зброю власним розпорядженням.

"Якщо президент цього не зробить до цього часу, то ми будемо робити все, щоб це сталося", – додав він.

За його словами, цей процес може зайняти від 4-5 днів до двох з половиною тижнів.

Інгоф також сказав, що отримав він міністра оборони США перелік озброєння, яке планується надати Україні, але відмовився повідомити його зміст журналістам.

Він уточнив, що, оскільки мова йде про оборонне озброєння, для його надання Україні не треба приймати жодних змін у законодавство чи проходити складні процедури.

Також він зауважив, що США не мають намір приймати участь у військових діях в Україні.

"Я не кажу, що США буде залучена до військової діяльності. Я кажу про підтримку одного з найсильніших союзників – України", – сказав він.

Інгоф також запевнив, що всі політсили і гілки влади США наразі об’єднані навколо необхідності допомогти Україні і не допустити повернення до радянського минулого.

Він нагадав, що незабаром у США відбудуться вибори до сенату, в результаті яких, як очікує Інгоф, республіканці отримають більшість і політика цього органу, зокрема – відносно України – суттєво зміниться.

"Ви побачите, що республіканці більше зорієнтовані на нацбезпеку і оборону", – запевнив сенатор.

Він також заявив, що США зараз вважають Україну одним з головних своїх партнерів і додав, що за 20 років свого перебування у сенаті ніколи не бачив настільки теплого прийому, як той, яким зустріли президента Петра Порошенка.

Як відомо, рішення про надання Україні зброї було внесено у сенат США у середині вересня.

Українська правда

хуйловцям немає місця в Україні

  • 28.10.14, 20:39
Уряд оголосив 14 осіб персонами нон-грата за антиукраїнську позицію
Уряд оголосив 14 осіб персонами нон-грата за антиукраїнську позицію

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Уряд ухвалив перелік з 14-ти осіб, які через свою антиукраїнську позицію стали в нашій державі персонами нон-грата. Про цеУНН повідомили у прес-службі Міністерства культури.

Міністр культури України Євген Нищук наголосив, що за міжнародними нормами розголошувати цей список не можна – так само, як, до прикладу, у США, люди дізнаються про такий свій статус безпосередньо під час спроби перетнути кордон.

"Втім, заяви та дії деяких “митців” ми не можемо залишати поза увагою. Так, своє справжнє відношення показав днями Йосиф Кобзон, виступивши з концертом на окупованому бойовиками Донбасі. Це – артист, що має українські відзнаки та, навіть, українське коріння – народився на нашій землі. Його вчорашній візит на українські території, окуповані проросійськими терористами, його відверта підтримка їх дій та заяви, з цим пов’язані – є абсолютно ганебним!", - наголосив міністр.

"Безумовно, розглядаючи у широкому спектрі, цих осіб можна пробувати знаходити виправдання, мовляв – люди просто потрапили у обставини “кремлівського тиску”. Втім, у цьому випадку ми бачимо їх істинне обличчя, спотворене пропагандою та щирою ненавистю до усього українського. Ці люди у яскравий спосіб продовжують ганьбити нашу державу, ту святу українську землю, нині вмиту кров’ю тисяч найкращих синів та дочок, що вийшли на її захист. І це стосується не лише Кобзона, згадаймо лише цинічні заяви росіянина Івана Охлобистіна щодо повернення до України на танку, як у 43-му, чи відвертого бруду щодо українського народу з уст кремлівського “жартуна” Михайла Задорнова.

Ясна річ, не може виникати жодних питань, щодо того, що такі люди не мають права приїздити до України – вони мають бути персонами нон-грата. Ці особи не є бажаними тут в Україні і, відповідно, ніколи не будуть втратою для нашого народу та нашої культури” - йдеться у заяві Є.Нищука.

партія рецидивістів не була б партією рецидивістів

  • 28.10.14, 20:29
У Первомайську комісія фальсифікує дані електронної системи «Вибори» (ФОТО)
Олег Мисько 28 жовтня 2014, 15:03
 646
У Первомайську комісія фальсифікує дані електронної системи «Вибори» (ФОТО)

У Первомайську керівництво окружної комісії № 132 фальсифікує дані через маніпуляцію електронною системою підрахунку голосів  "Вибори". Довірена особа Аркадія Корнацького повідомила, що його голоси вносяться в систему, як голоси за іншого кандидата. 

Про це заявляє довірена особа кандидата в депутати Аркадія Корнацького Сергій Рохманов, новину передає "Преса України".

"По дільниці № 480583 голоси (103 голоси), які виборці віддали Аркадію Корнацькому, в системі електронного підрахунку "Вибори" вписалися технічному кандидату Киселю. Натомість результат Киселя, який становить 1 голос, пораховано як результат Аркадія Корнацького", - сказав Рохманов.

Він повідомив, що відповідно до протоколів з мокрими печатками з усіх дільниць Аркадій Корнацький перемагає на виборах з відривом у 272 голоси.

"Ми закликаємо СБУ й інші правоохоронні органі негайно втрутитися в ситуацію й  припинити фальсифікацію на 132 виборчому окрузі", - каже Сергій Рахманов.

Нагадаємо, що Дніпропетровська обласна адміністрація заявляє про фальсифікацію виборів із боку опозиціонерів у Кривому Розі та Новомосковську. У зв’язку з цим звертається до Президента України та генерального прокурора з проханням визнати результати виборів недійсними.

Читайте також:

хуйловці переповнюють українські скотомогильники

  • 28.10.14, 20:20
В аеропорту Донецька в полон до українців потрапив «морський котик» з Мурманська (ФОТО)
Саша Казимирский 28 жовтня 2014, 14:05
 1723  4
В аеропорту Донецька в полон до українців потрапив «морський котик» з Мурманська (ФОТО)

Після вдало проведеної диверсійної вилазки українських військових в районі донецького аеропорту був захоплений у полон діючий військовий армії Російської Федерації, місце служби якого є Мурманськ.

Про таку новину повідомляє «Преса України».

Повідомляється, що українськими розвідниками було знищено троє російських морпіхів, а їх командир був узятий в полон.

Ім'я захопленого російського окупанта поки не називається, але вже відомо, що негідник з Росії - 1982 року народження. Він має звання старшого лейтенанта і служить він у морській піхоті в частині, яка розміщена в Мурманську

При окупантові в особистих речах були виявлені документи, що підтверджують особу, а також шеврони з написами «Північний флот» і військова форма.

Українські розвідники впевнені, що росіянин-спецназівець має надто високий рівень підготовки. 

За наказом українського командування, затриманий окупант був переданий в штаб, і про подальшу його долю поки нічого не повідомляється. 

Фото взято з мобільного телефону цього російського офіцера морської піхоти.

Нагадаємо читачам «Преси України», що бійці Української армії на так званому 32 блокпосту змогли вийти з оточення терористами і зараз знаходяться у безпечному місці.

Бутусов - красава!




"Фейсбук" заблокировал аккаунт главреда "Цензор.Нет" Бутусова из-за фото мишени с Путиным, в которого целятся из огнемета

Заява «правого сектора» щодо попередніх результатів виборів

За даними екзіт-полів «Правий сектор» отримав від 2,5 % до 3 % голосів виборців. Так, ми не подолали 5-відсоткового бар’єру. Але ми не вважаємо цей результат програшним.

Навіть 2, 5 % – це сотні тисяч українців, свідомих, патріотичних та активних. Це армія, що вже завтра готова вступити у боротьбу за державу як на внутрішньому, так і на зовнішньому фронті.

Сотні тисяч голосів – це результат, яким можна пишатися, враховуючи, що на відміну від конкурентів «Правий сектор» не мав багатомільйонного бюджету на рекламу та агітацію. Левова доля тих невеликих коштів, що надходять нам від прихильників, від представників малого та середнього бізнесу, витрачається на захист України від окупанта – на потреби Добровольчого Українського Корпусу «Правого сектора».

Незважаючи на історичні зміни останнього року, ми мусимо констатувати, що підсумок виборів, як і раніше, залежить не від якості списків та виборчих програм, а від рекламного бюджету учасників перегонів.

«Правий сектор» теж міг би мати мільйони рекламних грошей. Але тоді б ми перестали бути «Правим сектором» – силою нової якості, незалежною від олігархічних гаманців.

Тож, на жаль, цю Верховну Раду знову формують представники великого бізнесу. Однак це не трагедія і не кінець надіям. Це лише початок змін в країні.

«Правий сектор» продовжить розбудову партії, залучаючи до своїх лав справжніх патріотів. Ми послідовно та неспинно будемо рухатися до нашої мети – а це запровадження політики нової якості та проведення реальних реформ у військовій, правоохоронній, освітній та культурній сферах.

Рушійною силою наших ініціатив стануть щонайменше двоє депутатів-мажоритарників: лідер партії Дмитро Ярош та речник ПС Борислав Береза, які, за попередніми даними, виграли вибори на своїх округах.

«Правий сектор» наголошує: якщо в державі не буде реальних змін, цілком можливий третій Майдан. І ми станемо його активними учасниками. Але брати участь в ньому ми будемо заради України, а не заради відсотків на виборах.


http://pravyysektor.info/appeals/zayava-pravoho-sektora-schodo-poperednih-rezultativ-vyboriv/

рашисти не були б рашистами коли б не брехали

  • 28.10.14, 10:36
28.10.14 10:05 РФ стянула к границе с Украиной Таманскую танковую дивизию и спецназ ГРУ. Документы российских военных изымаются, - ИС
армия российскаяРоссийские войска продолжают концентрироваться в приграничноых районах РФ в Ростовской области.

Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом на своей странице в социальной сети Фейсбук написал Дмитрий Тымчук, ссылаясь на оперативные данные группы ИС. 

По данным группы "ИС", российские войска продолжают концентрироваться в приграничных районах РФ в Ростовской области.

Читайте также на "Цензор.НЕТ": В аэропорту Донецка активизировалась российская разведка, - ИС

"Близ госграницы с Украиной зафиксированы подразделения 2-й Таманской танковой дивизии (в/ч 23626, Московская область) и 2-й отдельной бригады спецназа ГРУ (управление бригады - в/ч 64044, Псков). Проходит ротация подразделений 28-й отдельной мотострелковой бригады (управление бригады - в/ч 61423, Екатеринбург)", - написал Тымчук и отметил, что у находящихся в приграничной зоне российских военнослужащих командованием изымаются документы.Источник:http://censor.net.ua/n309227

Ще раз про Іловайськ 2

  • 28.10.14, 10:20
собовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі – прес-центр АТО
Наталка Колошук 28 жовтня 2014, 08:28
 817
Особовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі – прес-центр АТО

Особовий склад 32-го блокпосту відійшов на визначені рубежі. Підрозділи Нацгвардії та ЗСУ зосередились в безпечному місці. Втрат серед українських військових немає, у бойовиків – є. Таку інформацію надав прес-центр АТО станом на ранок 28 жовтня. Новину повідомляє «Преса України».

«Підрозділи Національної гвардії України та Збройних Сил України, на техніці, здійснивши марш під прикриттям сил АТО, без втрат, зосередились в безпечному місці», - йдеться у повідомленні прес-центру.

Українські солдати, що несли службу на 32-му блокпості у районі н. п. Сміле, перемістились на визначені рубежі.

«Вночі неконтрольовані збройні формування обстріляли наші позиції в районі Донецького аеропорту, поблизу Дебальцевого та на півдні зони АТО», - повідомляє прес-центр.

Крім того, за інформацією прес-центру, бойовики намагалися взяти штурмом один із підрозділів сил антитерористичної операції поблизу Талаківки. Українські солдати атаку відбили, не зазнавши, при цьому, втрат живої сили.

Також українські військові знищили один танк і один автомобіль бойовиків. Декілька терористів були вбиті.

Нагадаємо, що терористи заявили, що напередодні ввечері українські війська обстріляли територію близько Донецького аеропорту та найближчих районів. Терористи відповіли артилерійським ударом по колоні військ ЗСУ.