Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Загнали беркУту до Маріїнського парку....

  • 20.02.14, 09:35
Паніка, частина беркутні втікає на автобусах, є полонені..

зараз оточують Верховну зРаду..

відібрали частину вогнепальної зброї...


Посилання на вбудоване зображення

Дуже тривожні новини з Хмельницького

  • 20.02.14, 03:46
ДОПОМОЖІТЬ припинити відстріл Хмельничан!!!!!!!!! У Хмельницькому біля СБУ силовики (Альфа) зараз продовжують стріляти у громадян, що зібралися навколо будівлі. Загинуло ще два хлопці,одному з яких 18 років. Є щонайменше 7 постраждалих, частина з них перебуває в реанімації. Одному з постраждалих всього 16 років, у нього важка травма стегна, довелося поставити судинний протез замість однієї з артерій. Всі поранення вогнепальні.

СБУ зараз продовжує горіти, частина працівників залишаються всередині - інформація очевидців.

Уходи, или я тебя убью (відео)

  • 20.02.14, 03:04
Донецкий “беркутовец” своему брату на Майдане: Уходи, или я тебя убью...


Всім тітушкам і тим хто з ними. Це всіх вас чекає

  • 20.02.14, 01:43
На трассе Одесса-Киев народ захватил и сжег автобус с "титушками" и автобус с солдатами ВВ. Бандиты убили одного активиста. Масштабы событий, которые разворачиваются в Украине, огромны, буквально, пламенем революции охвачена вся страна. Так, в городе Манькивка, Черкасской области местные жители установили на трассе блокпост, чтобы не пропускать силовиков и "титушек" в Киев. Однако в ходе тарана транспортом силовиков баррикад был убит мужчина. Разъяренная толпа разгромила транспорт силовиков, а позже остановила автобус с "титушками" и сожгла его.

На блок-посту, установленном манькивчанамы и жителями Умани сегодня возле села Подобная, что на трассе Одесса-Киев, был убит на дороге 40-летнего мужчины, пишет Про головне,передает Цензор.НЕТ.

Чтобы «титушкы» и спецназовцы не добрались до столицы, полтысячи людей положили бороны и перекрыли трассу. Водитель неустановленного джипа, пробивал дорогу внутренним войскам, на бешеной скорости сбил жителя.