Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

На Facebook зникла сторінка "Україночка"



Два дні назад у соціальній мережі Facebook зникла сторінка "Україночка". Про це повідомив її засновник Тарас Токар.

За словами Тараса Токаря, причина зникнення сторінки йому невідома. Адже, на ту сторінку йому не надходило жодних скарг. Також, він не отримував жодних попереджень від адміністрації Facebook.

Український блогер Тарас Токар звернувся з письмовим зверненням до адміністрації Facebook, в якому просить пояснити причину зникнення сторінки "Україночка".

"Україна - Ukraine".

Апологети злочинної держави

  • 25.04.11, 00:47
 

У Верховній Раді України налічується 233 ідіоти. Може й більше, але аж ніяк не менше. 233 персонажі, чия діяльність небезпечна для власної країни та людства в цілому, але які продовжують офіційно рахуватися по відомству законотворчості та вищої представницької влади.

233 народні обранці, котрі проголосували за проект постанови №7405 з гучною назвою "Про Заяву Верховної Ради України "До 65 річниці Нюрнбергського (так на офіційному сайті Верховної Ради; взагалі-то українською мовою – Нюрнберзького – С.Г.) трибуналу над фашистськими злочинцями".

Ідіотизм цих персонажів беззаперечний, проте не у тому сенсі, в якому вже подумала більшість читачів. Традиційне медико-психологічне визначення поняття "ідіот" – людина, що несповна розуму, божевільний. Але мудрі давні греки вживали слово "ідіот" трохи в іншому сенсі – для позначення персонажу, органічно нездатного на свідоме політичне життя, на управління державою (не має значення, в ролі рядового виборця чи урядовця). Одне слово, ідіот – це номінальний громадянин, неспроможний бути справжнім громадянином. У цьому античному сенсі вживаю зазначене поняття і я щодо 233 депутатівВерховної Ради; скількох із них одночасно стосується й медико-психологічний аспект – то хай вирішують відповідні фахівці.

А от за діагностику громадянсько-політичної сторони справи – відповідаю.
[ Читати далі ]

Фальшивий прапор фальшивої перемоги

  • 25.04.11, 00:40
 

Верховна Рада України знову відзначилася. 260 депутатських карток дружно проголосували за внесення змін до Закону "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років"

Зміни ці, по-перше, визначають, чим є так званий "Прапор Перемоги", по-друге, регламентують порядок його використання під час офіційних заходів. Годі й казати, що – за звичаєм останнього часу – закон цей копіює відповідну російську законодавчу базу. Схоже, депутати від більшості все більше перетворюються на таких собі вчених мавп, здатних тільки натискати за помахом руки Чечетова на кнопки, одержувати за це банани й іншу "зелень" та копіювати "старших товаришів". Разом з усіма тими нісенітницями, які ті продукують на світ. Бо ж російська Дума – це заклад особливий. Це єдиний парламент на світі, який, на думку його голови, не призначений для дискусій, тобто для обговорення і розуміння того, за що ж депутати мають голосувати...

[ Читати далі ]

Настрої

  • 24.04.11, 23:12
 

Давно не писав нічого толком - не писалось якось, а й важливіші справи були, аніж пережовувати давно вже всім відоме про те, що "умом Украину не понять". Реальність театру абсурду, що стала нашою повсякденною реальністю, якось не надихає здорову голову ні на що - навіть писання пакостів про цю реальність. Однак депутати-камікадзе, що дисципліновано голосують навіть після своєї смерти та любителі християнських цінностей стосовно цих слухняних зомбі все ж таки викликало до дії свого роду музу - захотілось поговорити та щось сказати таке-едаке. 
[ Читати далі ]

Янукович-молодший отримав допомогу від держави

  • 24.04.11, 22:39
 

Народний депутат України Віктор Янукович (молодший син Президента України Віктора Януковича) має квартиру в Києві площею 379,1 кв. м.

У декларації про доходи політика за 2010 рік зазначений також будинок площею 367,4 кв. м. та земельна ділянка в 0,1610 га, розташовані в Донецьку. Задекларований також гараж у Києві площею 20,5 кв.м.

На утримання вказаного майна Янукович витратив 75 тис. 708 грн.

Депутат заробив у минулому році, згідно з документом, 214 тис. 807 грн, в тому числі, його заробітна плата склала 179 тис. 509 грн.

Янукович-молодший має 283 тис. 488 грн на банківському рахунку.

Раніше декларації про доходи оприлюднили Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров, працівники апарату Адміністрації глави держави, члени Кабміну.

Зокрема, сукупний дохід Президента України Віктора Януковича у 2010 році склав 920 тис. 269 грн.

Велику частину заробітку глави держави склали дивіденди, відсотки, роялті - 544 тис. 588 грн. Зарплата Президента склала 375 тис. 680 грн. На утримання майна Президент витратив 112 тис. 30 грн.

Янукович володіє земельною ділянкою у 1,7688 га, житловим будинком на 619,6 кв. м., квартирою площею 239,4 кв. м. та двома гаражами на 20 і 19,9 кв. м.

При цьому автомобілів у власності Януковича та його сім'ї офіційно немає.

Водночас минулого року, згідно з декларацією, розмір матеріальної допомоги Януковичу-депутату від держави складав 34 тисячі гривень.

http://vidgolos.com

Вітаю всіх із Великоднем!

  • 24.04.11, 19:40

Солодкої паски і веселих свят!

Ненависть

  • 24.04.11, 02:32
 

„Диявол” прибрав тут одного депутата. Навряд чи на небеса. Той депутат був спец по нафто-бензино-солярним справам і трохи накосив „капусти” на цій вогненебезпечній грядці. Там капуста родить – янопахл відпочиває. Ну, але влетів на ціни. 
В даній ситуації цікавим моментом є те, що вся ця пацанська рать щиро обурюється реакцією на цю трагедію тих, кого вони тримають за лохів. 
Бо пацанам мало того, що вони нас грабують, калічать і вбивають. Ні, їм ще хочеться, щоби ми їх вважали за нормальних людей. Себто, вони хочуть продовжувати наc грабувати, калічити бейсбольними бітами, давити своїми машинами, і в цей же час хочуть, аби ми самі вважали це нормальним. 
Вони, блін, хочуть до себе поваги. А якщо з ними трапиться якась неприємність, то й співчуття. От це вже дійсно повна неадекватність. 
[ Читати далі ]

Явлєніє х. народу

 

Согласно сообщениям СМИ, 5 апреля 2011 года в 17.00 вертолёт Президента Украины совершил вынужденную посадкувозле одного из сел Полтавщины. 

Свідєтєльські показанія жителя села Козлятин Глухого району Сумної області
П.П. Перепийдядько:


«Отак воно усе було: я пас гіндиків за селом. Аж раптом глядь у небо – а там кружля срібний гвинтокрил і сіда на поле, засіяне гречкою.
Мене прям щось потянуло до нього. Як був у грязних штанях і калошах, скочив на лісапед, поїхав подивитися. 

[ Читати далі ]

Легенда о балкантавре

  • 23.04.11, 21:56
 

Афинский тиран Янукей, одетый в расшитый золотом тренировочный хитон от портного Адидасия, нервно расхаживал по тронному залу собственного дворца. В центре помещения, не сводя глаз с начальства, вытянувшись по стойке смирно, стоял руководитель царской администрации Левкей. 

Было ясно, что тиран крайне рассержен. Он то и дело пинал сандалием из страусиной кожи мраморные статуи богов, установленные по периметру помещения, и, воздевая руки к небу, гневно восклицал: «О, Боги! Растуды вас Артемиду, и в Зевса в душу мать! За что все эти мне Тротиловы мученья!» 

- Танталовы мученья - еле слышно подсказал Левкей, но тиран не обратил на это внимание и продолжал бушевать. 

[ Читати далі ]