Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Час пішов для Петра Порошенка: бути чи не бути?



Ukraine - failed state?

Люблю прислів'я Жоржа Дикого: Маю дві новини і обидві погані - з якої розпочати?
Результати першого туру виборів Президента України багатьох шокували, у тому числі і мене, хоча поклавши руку на серце, маю визнати, що передчуття чогось подібного в мене були. Є одна, пробачте на слові, бо то насправді не людина, а худобина, і є вона міністром соціальної політики Кабінету Міністрів України на ймення Андрій Рева. Я не маю бажання розгорнуто аналізувати діяльність цього виродка, результати якої вже кілька років зло спостерігав та відчував на собі й родині, а мовчки покажу на Україну з екрану ЦВКа суцільно зеленою він обурення людей на результати діяльності в першу чергу ось цього міністра. Скажу також, що коли 31-го березня я чув коло дільниці, як наші пенсіонери перемовлялися і казали одне-одному: -Треба голосувати за нашого президента! - я подумки собі примовляв: -Святі, святі люди, що терплять знущання мізерними пенсіями і все одно переживають за державу. Я горджуся своєю Львівщиною, як і Тернопільщиною, які не позеленіли, як майже вся Україна. Що там казати, якщо навіть Винничина позеленіла від злості на вихідців з її середовища земляків і Реву, і Гройсмана, і Петра Порошенка включно, який однозначно несе персональну відповідальність за нікчемну діяльність міністра соцполітики А. Реву. Для чого я це все пишу саме зараз? Тому що перед першим туром то було деструктивно, а після другого може стати неактуальним, якщо Петро Порошенко не усвідомить де він і через кого так підзалетів. Всі ті виплати і доплати мудрили Реви перед виборами спрацювали на "за", а якраз "проти", бо люди у нас вже мають гідність. Україна позеленіла від злості, а причина тому - хибна соціальна політика Уряду і Президента України, що довірили це впроваджувати такій нікчемній істоті, як Андрій Рева. Так, вони вважали його надійним перевіреним чиновником зі своєї "старої винницької гвардії", але не так сталося, як гадалося. Порошенко має усвідомити, що його кадрова політика була дуже і дуже хибною починаючи від його друга любого Саакашвілі і тою купою кревних ворогів серед депутатів у його ж фракції БПП у Верховній Раді.
Це і є дві мої погані новини для Петра Порошенка: вибори майже програні, а причина того не так у ворогах, як у "любих друзях"
Знову ж для чого я це пишу: не все є програно ще в абсолюті і шанс перемінити ситуацію існує. Невеликий, але він є. Я б підказав, але про то і вороги пронюхають, а я цього не хочу, тому промовчу. Сподіваюсь, що Петро Порошенко його сам знайде, що і стане перевіркою на його реальну політичну могутність. Три тижні на то в нього є. Вперед!

Гордасевич Богдан
2 квітня 2019 р.
Львів-Рясне

8

Коментарі

12.04.19, 22:36

    22.04.19, 23:46

    Мабуть, пізно пити Боржомі, але подивимося.

      33.04.19, 06:09

        43.04.19, 06:58

        про потрошенко вообще говорить не хочу ...

          53.04.19, 08:12

          можна і більше вказати чому таке сталось

            63.04.19, 09:00

            ***вибори майже програні, а причина того не так у ворогах, як у "любих друзях"***
            Потихеньку починаєш ПРОЗРІВАТИ? - то це є добре
            А чому на фото НЕМА товарища "ЗЕ"? - це ж він практично візьме ВСІ голоси партій, що гАлАсЮвали фактично НЕ за 39 своїх кандидатів - а ВИКЛЮЧНО ПРОТИ ПЕТІ!!!

              73.04.19, 14:23

              Шоколадному злодієві бути - у буцегарні!!!

                83.04.19, 14:28

                Пан Гордасєвич кинувся із потопаючого корита шоколадних злодіїв - чуйка не підвела! От тільки на Реву аж так, усе таки не варто. Вони із шоколадним корупціонером, одного поля ягоди

                  93.04.19, 14:36Відповідь на 2 від Nech sa paci

                  Мабуть, пізно пити Боржомі, але подивимося.
                  Боржомі пити пізно, а шампанське - завчасно.

                    103.04.19, 20:55Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    А загалом Ви так скромно зачепили одного Реву. Там є ще кого згадати. Взяти хоча б одну людину без юридичної освіти.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна