хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

москальські йолопи спробували залякати світ фуфловим секретом

Колишній радянський розвідник посміявся над «витоком» секретних даних з Росії
Олена Ярмолюк 18 листопада 2015, 19:28
 1183
Колишній радянський розвідник посміявся над «витоком» секретних даних з Росії


Російські пропагандисти інсценували «витік даних» нової секретної системи «Статус-6», яка призначалася для ураження різних об'єктів ворога в прибережних районах. Однак невмілі фальсифікатори, намагаючись залякати Захід «секретною зброєю», забули вказати гриф «секретно» в цьому нібито «секретному документі».


Провал росіян прокоментував в ЗМІ колишній радянський розвідник, відомий письменник і колумніст Віктор Суворов, новину передає «Преса України».

«Президент Росії проводив нараду, в цей час один з генералів, на погонах якого вгадуються чотири зірки, розглядав картинку самохідного підводного безпілотного апарату «Статус-6». Оператор телеканалу Міністерства оборони зняв розкриту сторінку через генеральське плече. НТВ і «Перший» запустили картинку в ефір. І світ здригнувся. Як не здригнутися? У Росії розробляється зброя, здатна накрити населений пункт Нью-Йорк жахливою радіоактивною хвилею, що ламає хмарочоси! Зрозуміло, не один Нью-Йорк під загрозою. Будь-приморське місто і порт може бути раптово знищений. Ніяка протиракетна оборона не допоможе», - іронізує Суворов.

Колишній розвідник відзначає, що російська страшилка розрахована на те, що «половина людства живе біля берегів морів і океанів», і навіть міста, які побудовані на берегах річок, на їх думку, повинні побоюватися нової російської зброї. 

«Спробуємо уявити одночасні удари по Гамбургу і Осло, по Бостону і Сан-Франциско. А уявивши, здригнемося разом з усім прогресивним людством», - пише Суворов.

Однак він нагадує, що діти, родичі, дружини і коханки «великих начальників Росії проживають за кордоном, як правило, у приморських містах, в різноманітних Ослах і Копенгагенах». Там само розміщені їхні вілли і яхти, і навіть «багатомільярдні трудові заощадження слуг народу» зберігаються в цьому самому «проклятому Піндостані». Тому «слуги народу» нікому не дозволять руйнувати «піндосні хмарочоси радіоактивною хвилею». 

«А ось застрахати супостата, граючи надувними м'язами, самий момент. Непогано заразом підняти бойовий дух підвідомчого населення. Тільки великим начальникам Росії розуму навіть і на це не вистачає. Ось вже скоро 100 років, як Росією правлять дурні і злочинці. Після кожної зміни влади на трон підіймаються все більш дурніші. Ви тільки помилуйтеся на цей нібито випадково всьому світу продемонстрований проект надзброї! Ви тільки зверніть увагу на дрібниці! На документі повинен стояти гриф. Як мінімум «Цілком Таємно». Номер, який починається з двох нулів. Але немає грифа! І немає числа! Начальники сучасної Росії і їхні радники не здатні навіть фальшак правдоподібний створити. Вони не додумалисьу верхній куточок листа присобачити гриф і номер від фонаря», - резюмує він.

На думку колишнього розвідника, «йолопи спробували залякати світ фуфловим секретом». Проте цивілізований світ не тільки не злякався, а лише «здригнувся від сміху».

Раніше ми повідомляли: Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков визнав, що у вівторок 10 листопада в ефірі декількох федеральних каналів, де висвітлювалося нарада у Володимира Путіна з оборонної тематики, були показані закриті дані презентації нової засекреченої системи озброєння «Статус-6»
.

15

Коментарі

118.11.15, 21:25

Ворог мого ворога... мій друг

    219.11.15, 00:09

    Кремлядська риторика ЗАВЖДИ розрахована на бидломасу, а оскільки вона (маса) значно перевищує інтелектуальну частину людства, то все нормальок. Завтра путінососи будуть смоктатись в дьосни!

      319.11.15, 01:04

      Суворов-Резун = великий аналітик!!!
      Він завжди знаходив ПРАВДУ "між стрічками" офіційних повідомлень, та "між кадрами" офіційної кінохронікі - які МИ СПРИЙМАЄМО, НЕ ДУМАЮЧИ!
      РФійці знову жиденько обісрались...

        419.11.15, 18:06

        Дебіли вони та й годі. І "виток" теж розрахований на дебілів.
        Усі книги Суворова маю в своїй бібліотеці, дуже поважаю його точку зору.

          520.11.15, 00:27

          Ядєрний пєпєл, ага...

            626.11.15, 01:29


            Vivat Суворову!