хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Якщо їх не посадить суд...повішають українці

В Апеляційному суді активіст кинувся бити Добкіна (ВІДЕО)
Оля Гузенко 18 листопада 2015, 17:51

В Апеляційному суді активіст кинувся бити Добкіна (ВІДЕО)


Новину повідомляє «Преса України».
Після засідання суду у справі екс-міністра юстиції Олени Лукаш в одному з приміщень Апеляційного суду стався конфлікт. Невідомий чоловік накинувся на нардепа Михайла Добкіна з кулаками. Він вимагав від екс-регіонала каяття за злочини Євромайдану.

В мережу виклали відео інциденту, який стався в Апеляційному суді одразу після засідання у справі Лукаш. Невідомий активіст, який був присутній на засіданні, кинувся бити Добкіна. Взявши нардепа за барки, він хотів влаштувати бійку. Проте правоохоронці не дозволили йому цього зробити.

Після цього між активістом і Добкіним відбулася словесна перепалка.

«Вбивця! Гнида! Було втекло, а це вже появилося… Ти хотів людей поставити на коліна. Ти, сволоч, користуючись, що влада така, що по головці вас гладить, ти приходиш сюди і ще тут наглюєш. Ти маєш стояти на колінах, повзком повзти повинен перед матерями, діти яких загинули… Набиваючи кармани, ти мріяв про авторитарну владу зі своєю гнидою Януковичем, зеком. Продажні тварюки! Зараз люди гинуть на сході через тебе», - викрикував чоловік.

«Ти на сході скажи ето, а нє здєсь, понял, умник, б….ть!» - знайшовся що відповісти Добкін.

Очевидці інциденту повідомляють, що на допомогу колезі прийшов Нестор Шуфрич. 

Нагадаємо, в ефірі телеканалу «112 Україна» народний депутат Володимир Парасюк повідомив, що його викликають у Генеральну прокуратуру України за двома кримінальними провадженнями.

Читайте також:

3

Коментарі