Про співтовариство

всіляке сприяння захисту народу і теренів України від зовнішніх загарбників і внутрішньої зради
Вид:
короткий
повний

Захистимо Україну

Є новини

Галинка Намистинка
11 год.
Нарешті, хороші новини!
Росіяни, атакуючи Авдіївку, не бачили таке навіть у страшному сні: ЗСУ вийшли до передмістя Донецька.
«Зараз ЗСУ вийшли на передові позиції ворога і, фактично, вже в районі Спартака, який є передмістям Донецька. Інші підрозділи ЗСУ зайняли панівні позиції, які дають можливість контролювати трасу Донецьк – Горлівка, в районі «Царського села». Таким чином, в результаті атаки окупаційних військ наші військовослужбовці фактично були змушені контратакувати, адже саме з житлового району Спартака і з Ясинуватої працюють ворожі «Гради» і ствольна артилерія», – пише експерт.
Він також уточнює, що, за повідомленнями з місця подій, українські військові завдали ворогові великих втрат у живій силі. «Цифри просто несумірні з нашими втратами. З боку бойовиків дані про загиблих коливаються від 80 до 100. Це дуже серйозні втрати. Військове керівництво бойовиків змушене визнати, що наші війська працюють дуже точно. Наша артилерія почала працювати дуже точно і чітко. Це вже не 2014 рік, і ворог може на собі відчути всю силу української армії», – вважає Снєгирьов.
За його словами, інформація про масову евакуацію мирних жителів з Авдіївки не відповідає дійсності. Такі чутки покликані посіяти панічні настрої в українському суспільстві. Не відповідає дійсності інформація про те, що російські окупаційні війська, перейшовши в контрнаступ, зайняли позиції, які контролюються ЗСУ. В даний час 72-я механізована бригада зайняла позиції так званого 1-го армійського корпусу «ДНР». Навіть сумно відомий терорист Гіркин змушений визнати цей факт і зазначає, що українська армія повністю змінила тактику і стратегію.

Слава нашим Героям!!!

Semen Kabakaev

Мы заняли новые позиции на Авдеевском направлении. Когда происходят такие атаки, противник думает о последствия, но всегда в положительном ключе о себе, а получается всегда в негативном. Продвигаясь шаг за шагом в перед, мы забираем свои по праву территории. 
Потерпевши поражение, противник получил огромные потери, наши источники сообщают, что на протяжении дня в больницы и морги Донецка поступает огромное количество 200х и 300х, цифры уже в десятках.

А пан Ланс - молодець

Ось і доказ маємо ;)

https://www.facebook.com/groups/1135347203224380/permalink/1256450857780680/ Кому не шкода пара гривень - приєднуйтеся!

знову тема сирисири

Шукала матеріал для "еротики", а знайшла оце


Чудова стаття!

Ось маленька цитатка

«…Однажды я приобрел баночку с надписью «Обед» и поджарил ее содержимое с картошкой, луком и чесноком — получилось вкусно. Наутро приятели сказали мне, что я съел куриные консервы для кошек. Но они были вкусными! Они были лучше тех консервов для людей, которые и сегодня делают в России!..»

«…»Макдональдс» для вас — название шикарного ресторана…»
«…В новогоднюю ночь вы мужественно боролись со сном, чтобы в 3 часа посмотреть «зарубежную эстраду»: телевидение ГДР, Марылю Родович, Карела Готта и итальянцев…»

«…Вы хоть раз предъявляли дневник комсомольскому патрулю у входа в кинотеатр…»
«…Копченую колбасу нужно отрезать тонким-тонким, до прозрачности, слоем — в следующий раз вы увидите ее через полгода…»
«…Самый крутой магазин в городе — комиссионка, потому что там стоит импортный двухкассетный магнитофон…»
«…Кроссовки «советский адидас» — это круто. Их носили чуть не с нарядными платьями…»
«…Вы помните как в восьмидесятом — только на время Олимпиады — появились маленькие упаковки сока с трубочками, новозеландское масло в яркой упаковке и финские джемы в школьной столовой. Упаковки сохраняли, пытаясь дать им вторую жизнь…»

Сьогодні - день жалоби за загиблими у ДАПі

По лінку інтерв'ю Кіборга, читайте, цікаво.
http://www.radiosvoboda.org/a/28239881.html
Слава нашим Героям!!!