Про співтовариство

Толерантність - біологічний термін, що означає поступливість живого організму до інфекції, втрату здатності до захисної реакції на зараження, відсутність імунітету до будь-яких шкідливих для організму впливів. Ми проти насаджуваної вимираючим білим людям "толерантності", як засобу їх поневолення і геноциду. Ми проти гомосексуалізму, розпусти, расового змішування, мультикультуралізму, ювенальної юстиції, гендерної політики, та інших факторів, що ведуть до деградації і загибелі суспільства. Проінформований - значить озброєний!
Вид:
короткий
повний

Антитолерантність

Небезпека гомосексуальної пропаганди

Доволі часто помічав у деяких розумників, особливо в тих які намагаються показати науковий стиль мислення, тези, що начебто нелюбов до педерастів є релігійними забобонами, а вони, великі гуманісти з "науковим" стилем мислення, начебто мислять вільно від забобонів. Це такі в них забобони, бо наукового там нічого немає. Науково треба визнати, що пропаганда гомосексуалізму є шкідливою і має бути припиненою. Я це обґрунтую.

Ті хто слідкують за розвитком нейрофізіології ( з гуманістів напевно не багато) повинні знати про таке доволі гучне відкриття недавніх років, як дзеркальні нейрони. Першим існування відкрив італійський нейрофізіолог Джакомо Різолатті з Пармського університету (приємно сказати, що Джакомо народився в Києві). Я тут погоджуся з іншим відомим індійським нейрофізіологом Вілайануром Рамачандраном, що можливо це відкриття століття.  В чому суть дзеркальних нейронів? Виявилося, що в нас в мозку існують нейрони, котрі сприймають чужі дії, як свої власні. Тобто саме завдяки дзеркальним нейронам ми можемо імітувати чужі дії. 

Це дуже легко пояснити з точки зору еволюції. Дитина, коли народжується, щоб розвинутись має імітувати чужі дії, адже окрім генетичних властивостей, є ще набути, котрі генетично не передаються. Ці набуті властивості можуть грати важливу роль в природному відборі і є фактом, що діти часто володіють не тільки генетичними, але і набутими властивостями. Цей факт і нерозуміння його механізмів в свій час породило таку химеру, як Лисенковщина, щодо спадкової передачі набутих властивостей. Але вже зараз, розуміючи існування дзеркальних нейронів все стає на свої місця - дзеркальні нейрони відповідають за спосіб поведінки потомства, адже вони імітують поведінку оточуючих. І найбільше тих, хто до них найближче, тобто батьків. Це вщент розбиває фрейдизм і це вдвічі приємніше.

Тепер щодо педерастів. Є одне пояснення, котре лежить в канві фрейдизму. Але його вартує відкинути, бо будь-який нейрофізіолог вам скаже, що фрейдиський психоаналіз шарлатанство ще гірше, ніж циганка з картами.  Я думаю, що колись нарешті нейрофізіологія остаточно витіснить фрейдизм. Але небезпека існує і саме через ці дзеркальні нейрони. Подивимось як це працює. Я вже писав, хто такі педерасти генетичні, це так би мовити генетичне сміття, яким природа робить заслон на шляху розмноження. Але небезпека в тому, що відбувається, коли ми впливаємо пропагандою на здорових дітей. Скажімо здорову дитину передали в родину педерастів. Вона адаптує свою поведінку під поведінку батьків, тобто крізь дзеркальні нейрони сприймає гомосексуальну поведінку як норму. І починає подражати їй, не дивлячись на те, що генетично це не обумовлено. Меншою мірою це пропаганада крізь ЗМІ, але всеодно діти будуть схильні адаптувати свою поведінку під поведінку соціуму, а якщо в соціумі педерастія це норма, то...Тобто діти будуть сприймати генетичні властивості педерастів, як адаптивні по відношенню до себе. І це шлях до виродження.

Тому гуманісти ніяк не науково мислять, коли кажуть "хай ці педерасти пропагандують свої збочення". Це тупиковий шлях, який веде до виродження людського виду. З точки зору еволюції педерастичну пропаганду треба припинити, педерастів ізолювати від нормальних людей. Все інше це забобони гуманістів, які до науки ніякого відношення не мають.

І це стосується будь-якої нездорової пропаганди - наркотиків чи алкоголю, бо це вже не вільний вибір, як вважають гуманісти, це вже майже примушування інших до дій, що ведуть до деградації.


Хто там крокує лівою?

  • 16.12.12, 22:35

Захищати права секс-меншин не будучи гомосексуалістом – це все одно, що захищати трудящих не вилазячи з Мазератті.

Тому кожен "лівий", особливо, якщо живиться з ґрантів, зобов'язаний із солідарності з ЛГБТ практикувати гомосексуальні стосунки. Так чесні соціалісти ХІХ ст. відмовлялися від успадкованих статків і переймали побут пролетаріату. Гадаю, якщо зробити опитування серед гомосексуалістів, ті скажуть, щоб захисники краще йшли до них у ліжко, ніж за них на мітинг.

Так буде досягнута гармонія: гомікам буде приємно розширити коло статевих контактів, а гомофобам буде приємно, що лівих мають у протиприродний спосіб. А згодом стане приємно і лівим.

Я вже якось висловлював цю тезу в дискусії й отримав на голову цілу цистерну лайна від "лівих" за те, що наїжджаю на гомосексуалістів, хоча насправді я наїжджаю на "лівих". Гадаю, так буде й цього разу, й це свідчить, що "ліві" ВЖЕ асоціюють себе з гомосексуалістами. Тоді що в моїй тезі образливого?

Я вважаю, що належні до ЛГБТ спільноти заслуговують лише на співчуття як люди, з якими жорстоко пожартувала природа. І співчувати їм треба, доки вони не починають пропагувати порок.

Нині весь цей гомофайтинг виглядає смішно і несерйозно. Так зовсім недавно виглядала кумедною кампанія захисту права тих, які знають лише мову Лукі Мудіщева та язик Пушкіна і Путіна. Нині половина депутатів пройшли до Верховної Ради саме на українофобських настроях, які вдалося виплекати за останні кілька років. Багато хто з українських євреїв вважають, що українці ущемляють їхнє право бути русскімі людьмі.

Європа, яка позбулася власного інстинкту самозбереження, вкладає зусилля і гроші в те, щоб і в українцях підсилити волю до смерті. Європарламент закликав українську опозицію не співпрацювати зі "Свободою". Пропозицію доповнити це закликом не співпрацювати з комуністами він відхилив.

Можливо, європарламентарі здогадуються, що КПУ насправді ні в що не ставить комуністичні ідеї, проте, вони не можуть не знати, що "Свобода" не має жодного відношення до фашизму.

Голосування за комуністів це все одно, що галасування гомосексуалістів – прояв волі до смерті, саме тому це влаштовує європарламентарів. Натомість, націоналізм – це інстинкт самозбереження нації, тому він європарламентарів лякає.

Проблематика "лівих" (усіх неоманіхейських сект) і наших, і тих, що при владі у Європі, простувата і філософськи нецікава. Привілеї гомосексуалістів, права тварин, дехристиянізація, осквернення пам'яті предків, сприяння азіатським та африканським мігрантам, заміна підприємців бюрократами. Давно пройшли часи Маркса, Мао і Маркузе, "ліві" не розводять філософії, обмежуються мантрами, не полемізують, а пишуть на своїх опонентів заяви в міліцію.

Звісно, окрім єврочиновників, існують "ліві" контр-системні групи та публіцисти, здатні продукувати потоки слів, але вже не ідей. Жодної свіжої думки чи вдалої метафори від часів Гі Дебора.

Натомість, "праві" екстремісти, навіть коли керуються лише інстинктами, все одно б'ються чолом в екзистенціальні категорії, замішують запалювальну суміш на теологічних питаннях. Для них усе обертається навколо особистості та її атрибутів – раси, нації, традиції і свободи.

В Європі нині є сама собою зрозумілою думка, що раса не становить жодної цінності, отже, не потребує захисту, а біла шкіра є лише незручністю, яка чим швидше почорніє, тим краще. Можливо це й так, але чому тоді ми переймаємося збереженням зникаючих порід тварин, якщо зовсім не цінуємо породи людей? Чому наукова дискусія на тему раси загрожує дискутантам кримінальним переслідуванням чи обструкцією? Чому для неоманіхеїв в урядах та правоохоронних органах Заходу почесно захищати чорну расу і обов'язково зневажати білу? Чи цінності не становить лише біла раса?

Народ неможливо вбити, але він може покінчити життя самогубством.

Суїцидні настрої – основна проблема всіх європейських народів. Тому ми мусимо наполегливо вчитися у косівських албанців, у кримських татарів, в італійських китайців, французьких арабів, німецьких турків... Коли французькі націоналісти поводять себе так, як французькі араби, їх (французів) об'являють фашистами й ув'язнюють. Арабів облизують та захищають і неоманіхейська поліція, і неоманіхейські правозахисники. Українським націоналістам ніколи не дозволять на те, на що дозволяють собі кримські татари. Треба змиритися з тим, що ми завжди будемо поганими й наслідувати татар без їхнього дозволу. Наші предки вже робили подібне, коли творили пішу орду – Запорізьку січ.

Зрозуміло, моя свобода закінчується там, де починається свобода іншого. Але цих інших уже біля семи мільярдів, і з кожним днем моя свобода закінчується все ближче. Правда полягає в тому, що "свобода – не право, але привілей", що більшості вона непотрібна, що для цивілізації вона небезпечна. Проте, коли людина проявляється не як унтерменш, але як особистість, вона накладає на себе жорстокі самообмеження і вимагає найширшої свободи не підкорятися нікому, вона повстає. Неоманіхеї, натомість, пропонують протилежне: ти будеш перебувати лише в отарі, але в цій отарі зможеш трахатися як хочеш. Тобто, дамо тобі анальний презерватив, але право на зброю заберемо.

Будемо відверті, "праві" далеко не ангели, але коли вони воюють з "лівими", вони напевне воюють з біснуватими.

Між Московією – домом старого сатани та Європою, де переміг сатана модерний, затиснута Україна – де панують дрібні дурнуваті біси. Надія ґрунтується на усвідомленні того, що і вони є лише знаряддям Всевишнього.

Зі свого сумбурного життєвого досвіду я виніс лише один урок: коли Бог дає нам нову можливість, Він завжди загортає її в проблему. Спасіння Він загортає в смерть. Бог подібний до нашого спаринг-партнера на рингу – відкривається для нас у ту мить, коли б'є.

Спеціально для ТСН

Дмитро Корчинський

http://www.bratstvo.info/ua/propovidi/4652-hto-tam-krokue-livoyu

Ліберастам сюди або гудбай гамерика

  • 09.12.12, 23:20
Детройт (82% населення негри)



Філадельфія (58% населення негри)





Чікаго (68% населення негри)





Дика цивілізація або екзистенція пенька

  • 04.12.12, 00:12
В одній з перепалок на тему моралі згадалося. Було це наприкінці 90-х. Випало мені тоді вперше поїхати за межі цивілізації, тобто з центру Європи України до "дикунів", тобто арабів, а конкретніше до Об'єднаних Арабських Еміратів. Тоді до речі я вже бував у всім відомим Єгипті та Турції і здавалося мені, що то і є ісламський світ. Нічого доброго звісно я не очікував, оскільки турки мене дуже дратували, хоча мало чим відрізняли від єгипетських арабів - типові надоїдливі і балакучі торгаші. Загалом як я завжди казав, в Турції все добре, окрім турків. Зважаючи, що я вже тоді трохи знав, що в ОАЄ панують закони шаріату, очікував побачити ще гірше за світські Єгипет та Турцію.

І очікування не змусили себе чекати вже в аеропорті. Мушу зазначити, що аеропорт там дійсно класний і навряд чи є щось схоже в Європі. Але приколи почалися на митному огляді. В мене в сумці лежав якийсь журнал, здається чи то Men's Health, чи то Maxim, загалом не порно і не еротика, але голі ляльки присутні. І коли араб з криком "харам" почав виривати сторінки з журналу з дівулями, очі мої полізли догори, а серце защемила тоска. Журнал мені повернули, але вже без дівок. З собою в мене були диски, здається там була музика і можливо ще якась хрєнь. Але нам довелося ледь не годину оглядати мої диски, як сказав араб, щоб там не було "хараму". То в сенсі порнографії. "Хараму" там не виявилось, а потім я взнав, що якби я таки вирішив скрасити свій вечір переглядом "Еммануель" (знаю, знаю зараз молодь посміялась би, але в моїй юності це ледь не верх порнографії був, зараз вже пишуть "мелодрама", що там зараз у моді серед продвинутих не знаю), то жодне українське законодавство мене могло б і не врятувати, а може навіть лишити мені якихось дуже дорогих мені кінцівок. Це мені знайомий араб сказав, так і не знаю чи правда, чи може пожартував... 

Але пригоди мої на тому не закінчилися. Мені з Дубаї треба було в емірат Шарджа. Щоб ви розуміли, ОАЄ це місто скла, там все майже модернове і можна сказати, що пік цивілізації. Як мені казали, то з Дубаї може зрівнятись в цьому плані хіба що Токіо та Нью-Йорк (не знаю, ні там, ні там не був). Але майже...Водій попався, що порівняно (що я зрозумів пізніше, порівняно з іншими арабами, не враховуючи персонал готелю) непогано знав англійську і ось ми їдемо серед груди висоток, скла і кольорової реклами, я був вражений, бо вперше таке побачив. І тут натовп стоїть посеред пустелі. Між двома висотними (поверхів по 50 мінімум) будівлями, клаптик пустелі. Купа натовпу. Водій каже поїхали подивимось, там страта. Дійсно страта, посеред клаптика пустелі стоїть червоний пеньок. Рубали руку за крадіжку. Закони шаріату в дії. Не дивлячись на всю мою нелюдяність і жорстокість (лібералам привіт), дивитися на закон в дії не було настрою. Але який диссонанс між кольоровим склом з рекламою Кока-коли і законами шаріату в пустелі.  Досі шкодую, що так і не сфоткав того пенька...

Що цікавого було там, так це те, що майже неможливо було дістати алкоголю і сигарет. Паління і алкоголь були заборонені, дозволялися лише на території готелю і продавалися лише іноземцям. Знайомий араб казав, що все ж дістати алкоголь можна, пакистанці контрабандою завозили і продавали в підвалах. На думку араба пили і курили в ОАЄ або шейхи та еміри, або ті, що повернулися з заходу. Як він сам до речі, бо тривалий час жив у Франції, там же навчався, тому бар в нього був повний. Але робив то втихомолку, бо з одної сторони ісламська поліція, з іншої старці (про них ще розповім). Але пакистанці-контрабандисти мали й іншу сторони медалі, бо як казав той же араб, саме вони і скоювали 99%. Ну то зрозуміло, бо там усю брудну роботу виконували пакистанці. І за це їх і не любили, хоча самі араби з ОАЄ працювати ой як не люблять, облінилися на нафті. Хоча злочини там такі собі по нашим міркам - пакистанці могли інколи щось поцупити з магазину, могли наркоманити (за що смертна кара, як за вжиток, так і за продаж). Вбивства також скоювалися в основному серед тих же укурків-пакистанців на хатах, де вони й розслаблялися. Напади на вулиці були там дикістю, бо тебе ж одразу відслідять (камери вже тоді усюди) і сікір-башка, дарагой. Тому по вулицях там можна було ходити всю ніч, хоча араби не люблять ходити. Окрім якихось дідусів в обірваному лахмітті, дуже схожих на наших бомжів, котрі сиділи поза вуглами. Виявилося, що в тих бомжів в кожного на рухунку суми не менше ніж з 6 нулями, просто гроші їм на фіг не потрібні були. Вони якісь типу релігійні мудреці. Так ось, їх то шейхи і бояться більше за поліцію. Бо якщо хтось себе непристойно веде, то дідусі мали право тебе поколотити дрючками. Колись начеб то і якомусь шейху дісталось від тих дідусів. Тому то всі шейхи і еміри бухнячили дома і зась їм в нічному Дубаї по-пьяні шукати пригод на свою дупу, бо старички "нє дрємлют" і запросто отхватиш дрючка по макітрі, навіть, якщо ти і емір. Хоча на жаль екзекуції, вчиненої бомжами-міліонерами, я так і не побачив. Напрочуд спокійні і навіть привітні люди. Просто не треба при них їсти гамбургери і дівчатам носити міні-спідниці, бо вони тебе покалічать ще до того, як знайде ісламська поліція. 

Ісламська поліція також цікава річ. От такий приклад мені розповідали. Приїхав один молодий араб на канікули з Лондону. Вирішив він слідувати законам моди і зробив собі дреди і поначипляв сережок на всю морду. І один раз пішов він у магазин за чимсь (грець його знає, що треба в магазинах істотам з дредами і сережками). Стоїть в черзі і тут заламують, ведуть у підсобку і бритвою бриють його на лисо і видирають всі сережки. Посміхніться, вас зловила ісламська поліція. І відпустила, можливо навіть сказала до побачення. В дії я також бачив ісламську поліцію, коли виводили парочку з Німеччини ( чи Австрії, грець його знає), котра відверто захопилася поцілунками. Ні, мої милі ліберали, не хвилюйтеся, з ними нічого не трапилося, їх просто вивели на вулицю і сказали зробити свої справи в готелі, а після чого прийти за покупками до магазину. Звісно ж удар по фріцам, як так, он в їхніх сусідів голандців, дозволили займатись сексом в громадських парках, а тут французький цілунок заважає дикунам.

Загалом, майн лібе фройнд, я був шокований дикістю наших братів менших арабів. І як добре, що повернувся до прогресивної цивілізації. От тільки з кожним роком, мені чомусь здається, що дикунською все більше стає "цивілізована" Європа і все манливіше стає отой пеньок посеред висотних скляних будівель. Дійсно дикунська цивілізація на відміну від цивілізованої дикості сучасної Європи. Ех, я б пів бюджета України, віддав за той пеньок арабам, щоб поставити його на майдані, щоб привнести таки трохи "дикості" в нашу "цивілізацію".


Не дай перетворити себе на раба

  • 20.11.12, 16:22
Верховная Рада Украины приняла в новой редакции закон о биометрических паспортах с учетом всех предложений Президента Украины.


Биометрический паспорт — это документ, дающий право на выезд за пределы страны и въезд в иностранные государства. Биометрический паспорт отличается от обычного тем, что в него встроен специальный чип, который содержит двухмерную фотографию его владельца, а также его данные: фамилию, имя, отчество, дату рождения, номер паспорта, дату его выдачи и окончания срока действия.


Президент Украины Виктор Янукович призывает представителей церквей взвешено подойти к закону о биометрических паспортах. Об этом он сказал сегодня, 17 октября, на встрече с руководителями церквей и религиозных организаций, сообщает УНИАН.

Янукович напомнил, что данный закон также является одним из условий Европейского Союза для дальнейших переговоров по либерализации визового режима.

http://rus.newsru.ua/ukraine/17oct2012/yanykovuch.html

Власть заставит украинцев отказаться от наличных денег

В Украине введут запрет на крупные покупки не по банковской карте. За все покупки дороже 20 тысяч гривен придется расплачиваться карточкой, пишут "Комментарии".


Начиная с 2012 года, снять наличные деньги в банкоматах стран Европейского Союза можно только с чиповых платежных карт, поскольку карты с магнитной лентой плохо защищают доступ к банковскому счету.


Швеция может отказаться от наличных денег. По мнению властей, банкноты изжили себя и больше не нужны.


Процес перетворення людей на рабів пішов повним ходом. Першим етапом є біометричні паспорти та відмова від готівкових коштів. Надалі - чіпізація самого населення. Дивимось відео:




В той час як Україна (на щастя!!!) відстає від світових тенденцій, механізм перетворення людей на рабів повним ходом йде в США, Європі та Росії. В США вже створена єдина соціальна карта з чіпом, котра містить всі документи - паспорт, медичну страховку, водійські права і т.д. В Росії вже введенні такі інститут як ювенальна юстиція, котрій віднімає дітей в батьків, введенні біометричні паспорта і за словами прем'єр-міністра Мєдвєдєва до 2015 року буде введена єдина картка з чіпом по американському зразку.



А ще декілька років тому "брєдні" сина юриста Володмира Вольфовича казалися хворою уявою, але сьогодні...



А це лише фантастикою...



Не дайте перетворити себе на раба, відмовляйтесь від біометричних паспортів!

Справжній Париж

  • 31.08.12, 19:39
Париж на листівках і репортажах ЗМІ такий гарний. А справжній він трохи інший. Фрагменти парижського гетто, і повірте в справжню він набагато мерзенніший навіть ніж на відео. Щоб вам хто не казав, а коли вертаєшся з Франції у Київ отримуєш справжню насолоду. А гарне то тільки на листівках.



P.S. Буквально декілька хвилин тому Новий канал єврея Пінчука, показував репортаж, де аналітики розказували як добре для країни міграція і що вона повільно зростає. Так що чекайте, гетто скоро і у ваших містах.

Дурний американський "гой"

  • 15.07.12, 18:15
Отакі от роздуми американського єврея Натаніела Капнера. Переклад з польського мій, взято звідси http://www.wicipolskie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=6952&Itemid=56
Шановні члени родини єврейських новин.
Я виховувався в юдаїзмі, часто чув від євреїв, як вони називають не-євреїв "дурні гої". Сам я був вразливим єврейським хлопчиною і ніколи не вживав такого образливого слова по відношенню до не-євреїв. Я і зараз його не вживаю, тільки у випадках коли хочу показати як і для чого його вживає жидівство.
Мені зараз 62 роки, я прийняв православ'я і, не зважаючи на відмову від "єврейського методу", не можу не зауважити чому єврейство насміхається з "дурних гоїв" і чому "дурні гої" дозволяють так із собою поводитись і себе контролювати. 
Більшість американців вірять в те, що євреї - котрим належать всі медіа - їм кажуть і приймають то за правду, бо "бачили те по ТВ".
Євреї майже не дивляться телебачення, власне тієї всієї бридоти про педерастів і лесбіянок, котру вони самі і продукують. Єврейські діти, в своїх приватних покоях, роблять домашні завдання, котрі їм задають вчителя з приватних шкіл (котрих не контролюють державні органи освіти) і готовляться до роботи, як директора Gildman Sachs (один з найкрупніших американських банків прим.моє).
Ніколи не забуду, як колись фільм про педерастів показували в єврейському Брукліні МА, коли працював і мешкав там, як успішний продавець. Я показав рекламу цього фільму релігійному єврею, кажучи: "Хіба не гидко, коли бачиш ті сексуальні збочення в серці єврейського Брукліну?".
Релігійний єврей мені глузливо відповів: "Кого то обходить? Це для гоїв, не для нас".
Треба зрозуміти, що "гоїв" отруїли єврейською брехнею до такого ступеня, що вони більше не можуть чинити спротив махінаціям єврейства в його війнах, знищенню свободи шляхом брехливої війни з тероризмом.
Чому? Тому що не може боротися грішник з гріхом, праведники не можуть боротися зі справедливістю, корупціонери не можуть боротися з корупцією.
Ліберман і Чертофф, євреї, котрі опікуються безпекою цієї держави, розуміють, що відбувається з "гоями".
Саме тому в табори FEMA (служба, на кшталт нашої МНС, але має більш широке коло повноважень - прим.моє) уряд закуповує картоплю фрі і широкоформатні телевізори з фільмами класу R (для дорослих чи дітей разом з дорослими).
Дурний американський "гой" погодиться на втрату своїх свобод, а навіть дому та заробітків (Євреї то знають про "гоїв". І тому так багато "гоїв" погоджується на те, щоб мешкати на задніх сидіннях своїх авто і в наметових містечках, не знаючи про те, що це саме євреї віддали їхні робочі місця індусам і китайцям).
Але американський "гой" ніколи не погодиться, щоб втратити свою картоплю фрі, футбол по ТВ та легке порно. 

Цивілізована Голландія

  • 04.05.12, 13:29
Принади "лібералізації" вашій увазі. В разі, якщо вам немає 18, геть від монітору. Ну звісно, якщо ви не громадянин країни ЄС, там зараз і не таке можна. В тому разі будемо вважати це уроками сексуального виховання і основами толерантності.
P.S. Після цього всього хочеться сказати: "І ці люди намагаються вчити нас що таке правильно, а що ні? Де цінності, а де ні?". Як на мене хай ЄС запхне свої цінності собі самі знаєте куди. Тим паче в Голландії це не заборонено, а дуже навіть вітається 

Сміття має знати своє місце

  • 01.05.12, 14:59
"Должны ли мы отвергать теорию, которая может оказаться истинной, только потому, что она окажется неудобной для некоторых людей? Факты в реальном мире не заботятся о том, что мы чувствуем, и наши чувства далеко не всегда помогают установить, как на самом деле устроен мир"
Грегорі Кохран
Отже наука дає відповіді, а толерасти не хочуть про них чути. Мова йде про підарасів. Профессор антропології Грегорі Кохран та профессор біології Пол Івалд провели генетичне дослідження гомосєків і встановили, що підараси є видом генетичного виродження, підарастія це хвороба, як шизофренія чи аутизм. 
Отже в чому суть. Зараз, після досліджень Холдейна і Уотсона, беручи до уваги висновки Кохрана-Івалда можна робити певні висновки. Наша матінка природа дуже розумна річ. Вона регулює всі процеси в природі і робить це блискуче. Відомо, що Томас Мальтус дуже переживав з приводу своєї пастки, а саме перенаселення планети Земля. Однак природа занадто розумна, щоб це допустити. Тому вона створює, як довів Холдейн, "генетичний вантаж". А причому тут гомодріли? А притому, що природа не налаштована на те, щоб виродженці плодилися, а отже становить їм певний бар'єр - гомосексуальність, щоб генетичні уроди не продовжували свій рід. Тобто наша матінка Природа як завжди є розумнішою за нас.
Однак тут то і є небезпека. Річ у тім, що підіраси мають змогу розмножуватися, а отже створюють покоління уродів.  дегенератів. Як встановили шведські вчені підарастія передається спадково (http://izrus.co.il/nepolitica/article/2008-06-17/1021.html). Ці всі оці латентні, як Ляшко, які по тєлєку показують гарне сімейство, а у вечорі ходять до "гом-хати". Це перша небезпека. А латентні є страшними людьми, наприклад,  Робесп'єр, про котрого казали "його не цікавлять жінки, а тільки політика", був латентним, і того власне його і не цікавили жінки. І результат ми бачимо - Париж залито кров'ю. 
Друга в тому, що підарсатія є власне психічним захворюванням. Всі підараси по-суті неврівноважені психи. Подивіться на їхні "прайди" і "фестивалі", хіба нормальна людська психіка влаштує таке? Але ж культура нам нав'язує, що нормально. Психи - це нормально. Більш того, на Заході, а тепер і в нас, в сім'ї психів передають здорових маленьких дітей з дитячого будинку на виховання. А тепер подумайте, яким чином психи виховають дитину з несформованою психікою? Тобто нас закликають спотворювати наших дітей.
Отож, що треба. Зараз треба визнати, хто такі підараси - це людське сміття. А сміття воно і в Африці сміття. А отже треба припнити нав'язувати культ людського сміття. І безумовно психів, як це заведено, ізолюють від суспільства. Гомодрілам місце разом з шизофреніками, а не на вулицях міст поруч з нормальними людьми.