хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Дурний американський "гой"

Отакі от роздуми американського єврея Натаніела Капнера. Переклад з польського мій, взято звідси http://www.wicipolskie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=6952&Itemid=56
Шановні члени родини єврейських новин.
Я виховувався в юдаїзмі, часто чув від євреїв, як вони називають не-євреїв "дурні гої". Сам я був вразливим єврейським хлопчиною і ніколи не вживав такого образливого слова по відношенню до не-євреїв. Я і зараз його не вживаю, тільки у випадках коли хочу показати як і для чого його вживає жидівство.
Мені зараз 62 роки, я прийняв православ'я і, не зважаючи на відмову від "єврейського методу", не можу не зауважити чому єврейство насміхається з "дурних гоїв" і чому "дурні гої" дозволяють так із собою поводитись і себе контролювати. 
Більшість американців вірять в те, що євреї - котрим належать всі медіа - їм кажуть і приймають то за правду, бо "бачили те по ТВ".
Євреї майже не дивляться телебачення, власне тієї всієї бридоти про педерастів і лесбіянок, котру вони самі і продукують. Єврейські діти, в своїх приватних покоях, роблять домашні завдання, котрі їм задають вчителя з приватних шкіл (котрих не контролюють державні органи освіти) і готовляться до роботи, як директора Gildman Sachs (один з найкрупніших американських банків прим.моє).
Ніколи не забуду, як колись фільм про педерастів показували в єврейському Брукліні МА, коли працював і мешкав там, як успішний продавець. Я показав рекламу цього фільму релігійному єврею, кажучи: "Хіба не гидко, коли бачиш ті сексуальні збочення в серці єврейського Брукліну?".
Релігійний єврей мені глузливо відповів: "Кого то обходить? Це для гоїв, не для нас".
Треба зрозуміти, що "гоїв" отруїли єврейською брехнею до такого ступеня, що вони більше не можуть чинити спротив махінаціям єврейства в його війнах, знищенню свободи шляхом брехливої війни з тероризмом.
Чому? Тому що не може боротися грішник з гріхом, праведники не можуть боротися зі справедливістю, корупціонери не можуть боротися з корупцією.
Ліберман і Чертофф, євреї, котрі опікуються безпекою цієї держави, розуміють, що відбувається з "гоями".
Саме тому в табори FEMA (служба, на кшталт нашої МНС, але має більш широке коло повноважень - прим.моє) уряд закуповує картоплю фрі і широкоформатні телевізори з фільмами класу R (для дорослих чи дітей разом з дорослими).
Дурний американський "гой" погодиться на втрату своїх свобод, а навіть дому та заробітків (Євреї то знають про "гоїв". І тому так багато "гоїв" погоджується на те, щоб мешкати на задніх сидіннях своїх авто і в наметових містечках, не знаючи про те, що це саме євреї віддали їхні робочі місця індусам і китайцям).
Але американський "гой" ніколи не погодиться, щоб втратити свою картоплю фрі, футбол по ТВ та легке порно. 
17

Коментарі

Гість: R0mmel

115.07.12, 18:42

наші за 80 років самі стали "дурними гоями". Я колись працював з дівчиною, що вчилася у музичній академії. Казала, що в тому творчому колі кількість педерастів та інших збоченців зашкалює саме серед євреїв. І дивляться вони те саме лайно, що й слов"янські люмпен-пролетарі. Може саме тому я читав, що різниця між євреями-вихідцями з колишнього Союзу і емігрантами з Заходу в тому, що останній запросто підчас спецоперацій може взяти палестинську дитину за ноги, і розбити їй голову об стіну, а "наші" - ні. Я по роботі дуже багато стикаюсь з євреми. Так от, вони "савєцькі люди", а їхні діти вже "вертаються до витоків". Через 30 років це буде покоління, виховане хабадниками

    215.07.12, 19:32Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    Дурні зачатки в них в природі, але різниця в тому, що до 91 року ці замашки ніхто не плекав, а зараз Хабад взявся за це капітально. В мене колишній колега жид, то він такий антисеміт, що й позаздрити можна. Але сам кожного дня натягує кіпу і йде в сінагогу. Я його питав, чого гониш на своїх братів по-крові, а сам ходиш їм дупи підтираєш? А він казав: євреям не можна відмовляти. І зрозуміло чому, община його непогано прилаштувала помічником депутата ПР Царьова. Всі жиди знають, що як хочеш чогось досягти, треба дружити з Хабадом.

      315.07.12, 20:09

      та й в нас майже те саме за змістом...

        416.07.12, 11:39


        За формою ми Америку вже наздогнали... за масштабами наздоженем років за десять...
        Але з іншого боку - я так їм не вірю, що навіть така подача інфи може бути розрахованою на певну потрібну їм реакцію.
        В Біблії виводиться термін "легіон"- nomen illis legio... З кожним разом усвідомлюю всю доречність цього поняття...

          Гість: Светомир

          516.07.12, 12:09

          Спробуй не дивитися зомбоящик місяць і не читати новини по інтренету. Почитай Шекспіра, Достоєвського, Франка. Будеш іншою людиною

            616.07.12, 14:52

            Не дозволимо "гоям" заволодіти нашим тілом!

              716.07.12, 15:30

              Все це так, але євреї самі підпилюють сук на якому сидять. Вони знищують зараз не тільки живу масу "гоїв", а й саме місце перебування. А де вони збираються потім жити? На іншу планету переберуться?

                816.07.12, 15:50Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                Все це так, але євреї самі підпилюють сук на якому сидять. Вони знищують зараз не тільки живу масу "гоїв", а й саме місце перебування. А де вони збираються потім жити? На іншу планету переберуться?Ця масонська операція зветься "Золотий міліард".

                  916.07.12, 18:19Відповідь на 4 від Perovdupu

                  Безумовно їм також потрібен певний некритичний рівень антисемітизму, щоб лякати своїх "гойською загрозою"

                    1016.07.12, 18:21Відповідь на 5 від Гість: Светомир

                    Спробуй не дивитися зомбоящик місяць і не читати новини по інтренету. Почитай Шекспіра, Достоєвського, Франка. Будеш іншою людиноюТа я його і не дивлюся, краще вкотре Достоєвського перечитати, ніж спостерігати всю ту муть

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна