хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Не дай перетворити себе на раба

Верховная Рада Украины приняла в новой редакции закон о биометрических паспортах с учетом всех предложений Президента Украины.


Биометрический паспорт — это документ, дающий право на выезд за пределы страны и въезд в иностранные государства. Биометрический паспорт отличается от обычного тем, что в него встроен специальный чип, который содержит двухмерную фотографию его владельца, а также его данные: фамилию, имя, отчество, дату рождения, номер паспорта, дату его выдачи и окончания срока действия.


Президент Украины Виктор Янукович призывает представителей церквей взвешено подойти к закону о биометрических паспортах. Об этом он сказал сегодня, 17 октября, на встрече с руководителями церквей и религиозных организаций, сообщает УНИАН.

Янукович напомнил, что данный закон также является одним из условий Европейского Союза для дальнейших переговоров по либерализации визового режима.

http://rus.newsru.ua/ukraine/17oct2012/yanykovuch.html

Власть заставит украинцев отказаться от наличных денег

В Украине введут запрет на крупные покупки не по банковской карте. За все покупки дороже 20 тысяч гривен придется расплачиваться карточкой, пишут "Комментарии".


Начиная с 2012 года, снять наличные деньги в банкоматах стран Европейского Союза можно только с чиповых платежных карт, поскольку карты с магнитной лентой плохо защищают доступ к банковскому счету.


Швеция может отказаться от наличных денег. По мнению властей, банкноты изжили себя и больше не нужны.


Процес перетворення людей на рабів пішов повним ходом. Першим етапом є біометричні паспорти та відмова від готівкових коштів. Надалі - чіпізація самого населення. Дивимось відео:




В той час як Україна (на щастя!!!) відстає від світових тенденцій, механізм перетворення людей на рабів повним ходом йде в США, Європі та Росії. В США вже створена єдина соціальна карта з чіпом, котра містить всі документи - паспорт, медичну страховку, водійські права і т.д. В Росії вже введенні такі інститут як ювенальна юстиція, котрій віднімає дітей в батьків, введенні біометричні паспорта і за словами прем'єр-міністра Мєдвєдєва до 2015 року буде введена єдина картка з чіпом по американському зразку.



А ще декілька років тому "брєдні" сина юриста Володмира Вольфовича казалися хворою уявою, але сьогодні...



А це лише фантастикою...



Не дайте перетворити себе на раба, відмовляйтесь від біометричних паспортів!

33

Коментарі

Гість: PR3D4T0R

120.11.12, 16:28

Кінець світу має багато облич.

    Гість: R0mmel

    220.11.12, 18:24

    а вихід який? Протести не допоможуть, і протестувати не вийдуть навіть половина від тих, хто ходить на політ. мітинги

      320.11.12, 18:49Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      а вихід який? Протести не допоможуть, і протестувати не вийдуть навіть половина від тих, хто ходить на політ. мітингиНу я думаю, що треба всім думаючим людям відмовитися від отримання паспортів, принаймні допоки не поставлять в жорсткі умови. Це хоча б дасть можливість для маневру у майбутньому в разі чого. На більшість я й не розраховую. В Росії вже на повну йде реклама вживлення чіпів в дітей, начебто задля попередження "викраденню дітей", причому багато мамаш самі виступають за це. Тому тут питання маленьких відсотків народу, котрі ще залишають не затуманений погляд. А в разі, якщо підти на компроміс зараз, то це вже буде повний відступ, краще вже одразу вимагати вживлення чіпу собі в дупу і перетворення на механічного раба

        420.11.12, 20:21

        А мені релігія не дозволя

          520.11.12, 20:22Відповідь на 3 від Lost_paradise

          Віруючі колись відмовлялись від отримання ідентифікаційного коду.-Зробили умови,що без коду ти ніхто...Так буде й з паспортами...

            620.11.12, 20:23Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

            кожен, у кого є голова, пише, що йому релігія не дозволя
            уяви уся страна "свідків покращення"

              720.11.12, 20:34

              Вихід- створювати общини за прикладом житомирских художників Василя і Вікторії Сіриків http://www.tartaria.ru/Rod/RP/RP%20live/Siriki.aspx

                Гість: R0mmel

                820.11.12, 21:25Відповідь на 6 від Hudson Hawk

                кожен, у кого є голова, пише, що йому релігія не дозволя
                уяви уся страна "свідків покращення"
                паспорти півбіди, це ще не ота "печатка", а тільки її прообраз, технічно недосконалий, а коли будуть починати під шкіру заганяти - то вже ясно, про що писалося в "Апокаліпсисі". Щодо того, що людина вжививши "печатку Антихриста" втратить людський образ - думаю не така і фантастика, якщо згадати останні експерименти вчених з контролю певних мозкових центрів за допомогою електроімпульсів та створення RFID-чіпа, що живиться від перепаду температур (а вони найбільші на руках та чолі людини). Оцю штуку я собі точно не імплантую, а що робити тоді - життя покаже

                  920.11.12, 21:39Відповідь на 8 від Гість: R0mmel

                  вила до рук брати, давно пора

                    1020.11.12, 22:40

                    Потрібно відмовлятись до останього.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна