хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Сміття має знати своє місце

"Должны ли мы отвергать теорию, которая может оказаться истинной, только потому, что она окажется неудобной для некоторых людей? Факты в реальном мире не заботятся о том, что мы чувствуем, и наши чувства далеко не всегда помогают установить, как на самом деле устроен мир"
Грегорі Кохран
Отже наука дає відповіді, а толерасти не хочуть про них чути. Мова йде про підарасів. Профессор антропології Грегорі Кохран та профессор біології Пол Івалд провели генетичне дослідження гомосєків і встановили, що підараси є видом генетичного виродження, підарастія це хвороба, як шизофренія чи аутизм. 
Отже в чому суть. Зараз, після досліджень Холдейна і Уотсона, беручи до уваги висновки Кохрана-Івалда можна робити певні висновки. Наша матінка природа дуже розумна річ. Вона регулює всі процеси в природі і робить це блискуче. Відомо, що Томас Мальтус дуже переживав з приводу своєї пастки, а саме перенаселення планети Земля. Однак природа занадто розумна, щоб це допустити. Тому вона створює, як довів Холдейн, "генетичний вантаж". А причому тут гомодріли? А притому, що природа не налаштована на те, щоб виродженці плодилися, а отже становить їм певний бар'єр - гомосексуальність, щоб генетичні уроди не продовжували свій рід. Тобто наша матінка Природа як завжди є розумнішою за нас.
Однак тут то і є небезпека. Річ у тім, що підіраси мають змогу розмножуватися, а отже створюють покоління уродів.  дегенератів. Як встановили шведські вчені підарастія передається спадково (http://izrus.co.il/nepolitica/article/2008-06-17/1021.html). Ці всі оці латентні, як Ляшко, які по тєлєку показують гарне сімейство, а у вечорі ходять до "гом-хати". Це перша небезпека. А латентні є страшними людьми, наприклад,  Робесп'єр, про котрого казали "його не цікавлять жінки, а тільки політика", був латентним, і того власне його і не цікавили жінки. І результат ми бачимо - Париж залито кров'ю. 
Друга в тому, що підарсатія є власне психічним захворюванням. Всі підараси по-суті неврівноважені психи. Подивіться на їхні "прайди" і "фестивалі", хіба нормальна людська психіка влаштує таке? Але ж культура нам нав'язує, що нормально. Психи - це нормально. Більш того, на Заході, а тепер і в нас, в сім'ї психів передають здорових маленьких дітей з дитячого будинку на виховання. А тепер подумайте, яким чином психи виховають дитину з несформованою психікою? Тобто нас закликають спотворювати наших дітей.
Отож, що треба. Зараз треба визнати, хто такі підараси - це людське сміття. А сміття воно і в Африці сміття. А отже треба припнити нав'язувати культ людського сміття. І безумовно психів, як це заведено, ізолюють від суспільства. Гомодрілам місце разом з шизофреніками, а не на вулицях міст поруч з нормальними людьми.
20

Коментарі

анонім

11.05.12, 15:32

Гарне гасло -- Усіх півнів в один курятник. Хай собі там живуть, але хай мені не заважають жити. Я ж не демонструю повсякчас своєї натуральності. От і вони хай своїм гомосексуалізмом переді мною не пхнуться.

    21.05.12, 15:35Відповідь на 1 від анонім

    Гарне гасло -- Усіх півнів в один курятник. Хай собі там живуть, але хай мені не заважають жити. Я ж не демонструю повсякчас своєї натуральності. От і вони хай своїм гомосексуалізмом переді мною не пхнуться.Та це взагалі нонсенс, мало того, що психи мешкають поруч з нормальними людьми, так ще й свої фестивалі влаштовують - подивіться на нас, ми збочені і хворі на голову, яке щастя. А нормальні люди мають то терпіти

      31.05.12, 15:40

      Згоден з дописом.

        41.05.12, 15:41Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

        Згоден з дописом.

          51.05.12, 15:50

          Ніхто не має морального права виставляти свої постільні пристрасті на показ!

            61.05.12, 17:00

            Я, честно говоря, в шоке от того, что сейчас происходит в Европе и России. Непрекрытая реклама гомосексуализма, разрешения педерастам усыновлять детей (это особенно возмущает), регистрация гомосексуальных пар, причем даже в церкви. Украина оставалась лучем света в этом царстве мрака, пока к власти не пришли донецкие голубчики. Первое, что они сделали - так это зарегистрировали в украинском МинЮсте партию педерастов, которым не удавалось это сделать при прежней власти. Так что теперь надежда только на наш народ, и его традиционное неприятие подобных извращений.

              71.05.12, 17:07

              Та нехай живуть тільки орієнтації своєї напоказ не виставляють.

                81.05.12, 17:23Відповідь на 6 від Gaydamaka

                Ну Янику, враховуючи його термін за зґвалтування , питання "любчиків" близьке до душі
                А як серйозно, то дуже добре, що наше суспільство залишається консервативним і не сприймає ту всю гидоту

                  91.05.12, 17:24Відповідь на 7 від uraha

                  Та нехай живуть тільки орієнтації своєї напоказ не виставляють.Живуть, тільки не впливають на здорове суспільство. Їм місце разом із шизофренікам - у психлікарні

                    101.05.12, 17:30Відповідь на 7 від uraha

                    Та нехай живуть тільки орієнтації своєї напоказ не виставляють.Нехай живуть. Але, бажано, не в наc!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна