Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

У Тимошенко пішла носом кров і почала німіти ліва рука

      Депутат Верховної Ради від фракції «Блок Юлії Тимошенко – Батьківщина» Сергій Власенко заявляє про подальше погіршення стану здоров'я колишнього прем'єр-міністра, лідера партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

      Про це він повідомив журналістів біля Лук'янівського СИЗО.
     " За станом на вчорашній вечір - тому що я бачив Юлію Володимирівну востаннє в 6 годин вечора - стан     Тимошенко погіршився, незважаючи на заяви Януковича про те, що їй буде надана якась медична допомога", - сказав він.
      Він підкреслив, що за станом на 28 листопада Тимошенко не одержувала ніякої медичної допомоги й додав, що в екс-прем'єра з'явилися нові симптоми.
      "У Тимошенко з'явилися нові симптоми хвороби. У неї час від часу відбувається запаморочення, у неї йде кров з носа, у неї німіє ліва рука", - сказав депутат.
      Політик відзначив, що він консультувався з лікарями, які допускають, що ці симптоми можуть бути пов'язані із хворобою серця.
     "Це викликає в нас величезну стурбованість, тому що в мене є глибоке переконання, що живою Тимошенко Януковичу не потрібна", - сказав Власенко.
      Депутат додав, що, на його думку, після недавньої заяви Президента Віктора Януковича про те, що Тимошенко буде надана належна медична допомога, він несе особисту відповідальність за її життя.
      Він також заявив, що в камері в Тимошенко дуже холодно.
      "Наскільки я знаю, там дуже низька температура. Зважаючи на те, що погода стала більш холодної, умови жахлива, дуже й дуже холодно. По її (Тимошенко) словам, вона постійно перебуває в камері у верхньому одязі й рукавичках", - сказав Власенко.
      Політик відзначив, що холод ще більше збільшує поганий стан її здоров'я. Він також виразив переконання, що її навмисне перевели в цю камеру, щоб добитися цього.
      Власенко підкреслив, що, на його думку, це робиться за вказівкою Президента Віктора Януковича.
      Як повідомляли Ukranews, 21 листопада вповноважений Верховної Ради із прав людини Ніна Карпачева після візиту в СИЗО повідомила, що стан здоров'я екс-прем'єра значно погіршився, і вона схудла на 7 кг.
      За рекомендацією медкомісії Мінздраву Тимошенко обстежили в одному із цивільних медучреждений Києва, при цьому, за даними Пенітенціарної служби, медики не виявили симптомів, що загрожують її життя.
      Перед цим перший заступник голови "Батькивщины" Олександр Турчинов заявив про те, що життя екс-прем'єра загрожує серйозна небезпека.
     28 листопада Президент Віктор Янукович заявив, що доручив профільним відомствам забезпечити лікування й зміст Тимошенко відповідно до європейських стандартів.


 Ukranews 

        Додам від себе. Коли кров йде носом, це означає, що збільшився тиск. Наслідком цього може бути інсульт. То біш, крововилив у мозок.
        А якщо вже німіє ліва рука, то це означає, що у Юлі вже стався мікроінсульт. Далі йде параліч, та смерть.
        Яник, щоб ти здох!!!!!!

Канал TVI покаже фільм про Ю.Тимошенко



    Дивіться! Сьогодні, 27 листопада в 21.30 на каналі TVI   фільм-присвята до Дня народження лідера опозиції Юлії Тимошенко

    «Коли все життя боротьба» - так називається фільм, створений до Дня народження лідера опозиції Юлії Тимошенко. Дивиться в 21.30 на каналі ТВІ.

    Жінка-Політик у світовій історії - явище не буденне. Тих, яким вдалося підкорити собі політичний олімп, взагалі одиниці. А жінок, що завоювали народну любов, таких… вона одна, Юлія Тимошенко. Тому що завжди йшла не на змову із системою, а проти неї. 

   Таких, як відомо, система знищує. Їй дісталися й моральні, і фізичні страждання. Однак, вона ніколи не ховалася та не тікала від погроз, від переслідувань авторитарного режиму Леоніда Кучми, від того, що їй доводиться винести в результаті дій зрадника інтересів України Віктора Ющенко. 

   І зараз, у часи правління бандитської влади Віктора Януковича, із країни вона не виїхала, тому що не змогла й ніколи не зможе зрадити народну любов.

Невже вона не вміє домовлятися із владою й День народження в Лук'янівській в'язниці був визначений долею як неминучість? Уміє, але не робить цього. Чому?

Про це й про багатьох інших фактах з життя лідера опозиції Юлії Тимошенко 27 листопада в 21.30 на каналі Тві у фільмі «Коли все життя боротьба».


 "Вечерние Вести" 

З днем народження, Юля!!!

Пророк
Неначе праведних дітей, 
Господь, любя отих людей,  Послав на землю їм пророка;  Свою любов благовістить,  Святую правду возвістить!  Неначе наш Дніпро широкий,  Слова його лились, текли  І в серце падали глибоко!  Огнем невидимим пекли  Замерзлі душі. Полюбили  Того пророка, скрізь ходили  За ним і сльози, знай, лили  Навчені люди. І лукаві!  Господнюю святую славу  Розтлили... І чужим богам  Пожерли жертву! Омерзились!  І мужа свята... горе вам!  На стогнах каменем побили.  І праведно господь великий,  Мов на звірей тих лютих, диких,  Кайдани повелів кувать,  Глибокі тюрми покопать.  І роде лютий і жестокий!  Вомісто кроткого пророка...  Царя вам повелів надать! 
                  Т.Шевченко

Тимошенко привезли на медогляд з ковдрою на голові.



           Політик з посиланням на джерела в Київській обласній лікарні повідомив, як відбувалося обстеження Тимошенко
           Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, коли її привезли на огляд у лікарню, була не в змозі самостійно пересуватися. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат із фракції БЮТ Остап Семерак. 
          "Сьогодні мої друзі з Київської обласної лікарні N1, прізвища яких я не називаю по зрозумілих причинах, трішки  пролили мені світло на те, що там відбувалося 23 листопада", - написав нардеп.

           За його словами, екс-прем'єра привезли на огляд близько шести годин ранку в новий корпус лікарні на вул. Пугачова. "Лікарів попередили про це ще з вечора. Але всьому іншому персоналу нічого не повідомляли - очевидно, боялися розголосу", - сказав він. 
           "А далі - жах! Юля зовсім не могла йти - ноги її не слухалися. Але по коридорах лікарні її не везли на каталке, а тягли під руки два амбала. А на голову їй накинули якийсь плащ або ковдру. 
            Мабуть, ці кати боялися, щоб її не впізнали люди", - відзначив Семерак. 
          "Це патологічний садизм Нквд-Шного або фашистського зразка. Про це повинен знати увесь цивілізований світ", - заявив політик. 



 "ЛІГА" счетчик посещений

ВСІ РОЗУМНІ, ВСІ ЛЕДАЧІ, ЧИ ВСІМ ПО БАРАБАНУ?

                       Хренові в мене думки. Трам-тара-рам(це матюк тут) Гарних чомусь нема.
                       Телік не можна увімкнути, щоб не потрапити, як не на  дебільний москальскій серіал, так на якійсь конкурс танців мудозвонів з метелками. Або ще гірше, на козла Кровосісю, який щось відкриває, та по ходу справи обов'язково Тимошенко прокляне на чому світ стоїть. Вона вже в буцигарні, а цей старий пердун ніяк не заспокоїться. Коли вже ця тварюка здохне?
 
                       
Акції протеста якісь буфонадні. У тих чорнобильців та афганців, вже мабуть дах їде. Мало того, що вони якісь оскаженилі, то раптом паркани валяють,  а підійшовши до дверей Зради, чомусь тихо стоять. Вони ж круті начебто. Кричать, що в Афгані розкидували душманів наліво та направо, а тут стали тихенько, постояли, та розбіглися по хатах.Ну кулачками потрусили, та матюків погнули. Сильно налякали ПРдунів. І взагалі, чого вони вередують? Все їхне керівництво члени Партії Рецидивістів, більшість з них мабуть також. Голосували вони, зуб даю, за Ананаса. Так що ще їм потрібно? Скільки граблів?





                        А наша оп-позиція? Весь світ обурюється, що Тимошенко кинули за грати просто так, тому що Ананас захотів, тому що він сцикун, тому що він мудак, а оп-позиція, блін, мовчить у ганчірку. Та в них в Зраді кожен день повинен починатися та закінчуватися вимогами звільнити Юлю та Луценка, а вони щось там сперечаються, чи правильні закони приймають ПРдуни, чи ні. Закони, які на хрен не потрібні ні самім ПРдунам, ні тим паче, Ананасу.

                        Я вже не кажу, що ця оп-позиція повинна ходити від дверей до дверей, та пояснювати людям, який жах відбувається в країні. Щоб дійшло і людям і лохам, які хотіли бачити недоумка та гніду своїм "началником", в що вони вляпалися. Так ні, вони цього не роблять. Збирають якісь підписи, якими Ананас підітреться на золотому унітазі. Оголошують якісь акції в 60 тисяч, а насправді приходить 5-6 тисяч. Таке враження, що вони навмисно не проводять ніякої організаційної та роз'яснювальної робити, щоб не доведи Господь, люди і справді не зібралися.

                     
Так що ж відбувається? Це вони розумні, а ми дурні, чи навпаки? Це вони ледачи, а ми дуже моторні, чи навпаки? Чи можливо і їм, і нам, все по барабану?
                       Оце такі думки, хай їм трясця. Хренові.


                       Але не дивлячись на мерзопакостний настрій, інтуїція підказує мені, що все рівно потрібно щось робити. Наприклад, такі анімашки. Вірніше. це навіть і не анімашка. Скоріше це банер.Бачите. який він величезний. Я зробив його по типу зовнішнього банера, знаєте, там щось крутиться, і по черзі три бігморди з'являються. Ось і це так. А ну, чи зрозуміло я висловив свою думку? 
 

             

Тимошенко будет руководить страной из тюрьмы

Легитимность Юлии Тимошенко за решеткой выше легитимности власти, считает экс-посол Украины в БеларусиРоман Безсмертный.

"Мы еще доживем до того времени, чтоТимошенко будет выпускать декреты, которые будут выполняться людьми, а решения власти будут игнорироваться", - сказал он в эфире "5 канала".

Безсмертный отметил, что глава государства в настоящее время изолирован от информации о положении дел в стране. 

Ранее Безсмертный заявлял, что судебный процесс над Тимошенко приведет к тому, что она станет пятым президентом Украины.

 Левый Берег - LB.UA. 

США готує свою резолюцію по Тимошенко та "інших політв'язнях"

         Американський конгрес має намір вимагати звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

         Про це йдеться у проекті резолюції, зареєстрованому у конгресі 13 жовтня членом Конгресу від правлячої демократичної партії Марсі Каптур.

         Резолюція називається "Засудження переслідування лідера опозиції Юлії Тимошенко та інших політичних ув'язнених, зокрема і колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка".

        "Конгрес засуджує вирок проти Тимошенко так само як і нечесні умови, в яких проводився судовий процес та вимагає, щоб вона була звільнена з-під варти, поки вирок оскаржується", - сказано в проекті резолюції.

        "Конгрес вимагає від української влади негайно звільнити політичних ув'язнених та надати необхідну медичну допомогу тим, хто був ув'язнений", - сказано в документі.

         Конгрес також вимагає, щоб "Україна дотримувалася принципів демократії та права, поважаючи права людини, свободу преси та захист свободи слова та права на мирні збори".

         28 жовтня резолюція була передана на розгляд підкомітету Європи та Євразії.

Українська правда

Юлия Тимошенко в тюрьме, потому что поверила в демократию

  • 27.10.11, 23:36

Лидер украинской оппозиции Юлии Тимошенко не обязана своим становлением советской и постсоветской компартийно-номенклатурной системе. Ей чуждо совковое пренебрежение демократией. 

В этом заключается её феномен, здесь же следует искать и подлинную причину постигшего её тюремного заключения, заявил Вячеслав Корабанов, ведущий авторских радиопрограмм на сайте Агенства русской информации.

«Это стало возможным потому что Юлия Тимошенко не имеет никаким образом никакого отношения к украинскому истеблишменту», - отметил Корабанов.

По его словам, правящий слой или «истеблишмент», о котором идёт речь, достался Украине «после распада Советского Союза». Правило «не трогать своих» в условиях коллективного управления страной было выработано при Хрущёве.

«Они чуствуют друг друга, они понимают прекрасно свои какие-то общие интересы. И эти общие интересы, я скажу так, они не то, что как правило, это как правило норма, они, эти интересы, в общем-то похожи на интересы стада крыс. И эта советская номенклатура, и эти интересы они антинародны по своей сути, - объяснил ведущий. - То есть они заточены эти люди, они заточены украсть у людей или отобрать, паразитировать на обществе».

«Тимошенко – другая, она из другого теста, она не их», - подчёркивалось в радиопрограмме.

Ющенко несколько часов убеждал Януковича избрать жёсткий пригово

Ющенко несколько часов убеждал Януковича избрать жёсткий приговор для Тимошенко

По словам человека, в равной мере дистанцированого что от Януковича, что от Ющенко, что от Тимошенко, что от других политиков, не так давно, но еще до вынесения приговора,Виктор Андреевич имел несколькочасовой разговор с Виктором Федоровичем и настойчиво убеждал последнего не поддаваться внешнему давлению и довести дело Юлии Тимошенко до конца - то есть до заключения.

 

Об этом человеке пишет в своём блоге политтехнолог, вице-президент Украинской PR-Лиги Олег Медведев.

 

«Экс-президент жаловался настоящему гаранту, что она, мол, испортила президентство ему,Ющенко, и пугал Януковича, что не даст спокойно царствовать и ему, если только выйдет на свободу. Видимо, слова Ющенко легли на хорошую почву, а Виктор Андреевич в последнее время не зря прошвирнулся по центральным телеканалам на тему Юлии Владимировны. И, кстати, оказался единственным политиком, который искренне радовался «решению Печерского суда», поскольку даже Янукович однажды пожалел, что оно оказалось таким жестким», - отмечает Медведев.

 

Напомним, Ющенко, которого так часто обвиняли в нерешительности относительно принятия решений, считает, что не было ничего плохого в деле против Юлии Тимошенко и судебную процедуру и приговор можно назвать нормальными.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4ea916718d406/

Позов Тимошенко в американській суд. Наслідки.

                       Копіпасти ставлю рідко, хоча не бачу тут нічого соромного. Але ця замітка заслуговує того, щоб її поставити. 

Небольшое предисловие

Этот текст не мой.  Я его скомпоновал из комментариев человека, который пишет на ЛБ под ником Гайджин, чтобы комментарии Гайджина выглядели как единый текст. Я о Гайджине знаю только то, что Гайджин написал понемножку  в разных местах о себе сам. Его возраст за 70, плохое зрение, он читает с монитора очень крупным шрифтом, ему поэтому нелегко писать. Гайджин служил на Тихоокеанском флоте, знает восточные языки, в том числе японский, а также английский. Судя по этому, логика подсказывает, что служил он в разведке. Занимался после отставки сопровождением множества коммерческих сделок, в том числе и на уровне правительств,  в странах Тихоокеанского бассейна. Мы когда-то договаривались, что сообщения, которые представляют на взгляд редактора особый интерес, могут быть размещены в разделе "мнения" и даже в главной колонке. Я не думаю, что кто-то будет возражать, чтобы мнение Гайджина размещалось в этой колонке, хотя он и не является автором нашего сайта.

          Очень жаль друзья,что вы не поняли значение новости  «Суд Нью-Йорка отклонил иск американской компании Universal Trading&Investment Co. (UTICo) к экс-премьер-министру Юлии Тимошенко. Такое решение принял судья Ричард Салливан 19 октября».                 Попробую обьяснить. Как вы знаете, ЮТ и еще ряд ее сторонников, подали иск в суд штата Н.Й. против Фирташа, Бойко, Левочкина и Хорошковского. На первом заседании, судья Салливан перенес сроки рассмотрения иска и для того,чтобы лучше разобраться с делом, принял к разбирательству встречный иск от этой шайки, которая  прикрылась вот этой вот компанией. Задача Фирташа и Ко, была встречным  иском признать невозможным рассмотрение иска  ЮТ  и Ко. Что имеем?! А имеем мы, друзья, прекрасную новость. Это означает, что,  отвергнув иск Фирташа и Ко, суд на следующем заседании, назначит сроки рассмотрения иска  ЮТ и Ко, против Фирташа, Бойко, Хорошковского и Левочкина. Более того, если их признают в сговоре в Стокгольмском суде, то все, что получил Фирташ от государства Украина, будет конфисковано, а сами герои, в первую очередь Фирташ и Бойко, прямо там, в Штатах,будут арестованы и сядут надолго.  А еще туда должны будут приехать Левочкин и Хорошковсий и их тоже «посодют».  Если же они туда не поедут и проигнорируют вызов к судье Селливану, то иск ЮТ и  Ко , будет удовлетворен автоматически, с конфискацией бабла Фирташа, но временно без отсидки, если они не рискнут выехать за территорию СНГ. Теперь вам понятно, почему  они не могут ее отпустить?! И плевать им на ассоциацию с ЕС! Ведь если вступать в ассоциацию с ЕС, то стандарты Евросоюза позволят отнимать у них бабло!!!                 К большому сожалению я не юрист, но с правом знаком не понаслышке. И именно с ИХ американским правом. Суть вот в чем... В Штатах, как и в большинстве стран ЕС, прецедентное право. Знаете, что это означает? А то, что теперь ни один суд в цивилизованных странах , не может принять эти  иски к Тимошенко по древним делам, связанным с ЕЭСУ! Точка! Потому как уже вынесен вердикт американского суда . Это раз! А два - это то, что теперь судья Салливан уже предупредил, что если ответчики не явятся в суд штата Нью-Йорк, то автоматом иск Тимошенко и Ко будет УДОВЛЕТВОРЕН!!! Иск, напомню, ЮТ  и  Ко о признании действий Фирташа и Бойко в суде Стокгольма сговором. Вы понимаете значение  этого  дела?!  И неважно, что оно будет рассматриваться хоть два года, хоть три! Результат предсказуем.  Но есть еще одно значение. Украинские суды, привлекли ряд таможенников во главе с Макаренко и пр. по делам растаможки  «газа Фирташа» , якобы на основе решения Стокгольмского суда НЕ ИМЕЯ на то время самого решения этого суда! И если это будет признано сговором, а будет - не сомневайтесь, то все решения судов по «газовому делу»  автоматом рушатся.              Знаете уважаемые, почему я УВЕРЕН, что судья Салливан примет решение о сговоре? Потому, что и Фирташ, и Бойко, и Левочкин, и Хорошковский постараются избежать поездки в штаты - это снова раз! (В США Фирташа тут же возьмут за жопу за связь с Могилевичем. АнтиПроФФ) А два - это то, что Вы даже не знаете,  о чем идет речь в  решении Стокгольмского  суда.  Оно в Украине не опубликованно. Не странно ли? А там четко записано, что стороны пошли на мировую и НАФТОГАЗ  в лице Ю.Бойко согласился выплатить Фирташу и бла-бла-бла! Вот только никто в Стокгольмском арбитраже  не знал, что у Юрия Бойко есть доверенность от Фирташа на представление его материальных и нематериальных интересов аж до 2020 года! Он, Фирташ, по их законам должен был отозвать эту доверенность, чего не сдлелал,  и получилось, что Бойко в суде представлял интресы и Истца и Ответчика. И это только маленькая часть известного.               Короче...им ЖОПА! 

http://abyrvalg.in.ua/mnenie/22-10-2011-7776-463.html