хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Тимошенко привезли на медогляд з ковдрою на голові.



           Політик з посиланням на джерела в Київській обласній лікарні повідомив, як відбувалося обстеження Тимошенко
           Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, коли її привезли на огляд у лікарню, була не в змозі самостійно пересуватися. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат із фракції БЮТ Остап Семерак. 
          "Сьогодні мої друзі з Київської обласної лікарні N1, прізвища яких я не називаю по зрозумілих причинах, трішки  пролили мені світло на те, що там відбувалося 23 листопада", - написав нардеп.

           За його словами, екс-прем'єра привезли на огляд близько шести годин ранку в новий корпус лікарні на вул. Пугачова. "Лікарів попередили про це ще з вечора. Але всьому іншому персоналу нічого не повідомляли - очевидно, боялися розголосу", - сказав він. 
           "А далі - жах! Юля зовсім не могла йти - ноги її не слухалися. Але по коридорах лікарні її не везли на каталке, а тягли під руки два амбала. А на голову їй накинули якийсь плащ або ковдру. 
            Мабуть, ці кати боялися, щоб її не впізнали люди", - відзначив Семерак. 
          "Це патологічний садизм Нквд-Шного або фашистського зразка. Про це повинен знати увесь цивілізований світ", - заявив політик. 



 "ЛІГА" счетчик посещений
18

Коментарі

125.11.11, 13:22

Уявляю, як зараз радіють всілякі тварини в людському обличчі, давігади, дяді богословські та решта.

    225.11.11, 14:29

    Ніяк не вигадаю можливість порушення справи проти Януковича щодо тортур. Тепер можна спробувати довести, що це - його дії , тому що повезли ПІСЛЯ його дозволу. Цією своєю вказівкою він перекреслив свою брехню про те, що він не втручається у судові справи і показав світу, що саме він "рухає рукою Чечетова і язиком Кірєєва, Пшонки т.і. Якби не за його вказівкою зухвало нехтували законом і верховенством права, то за правилами і навіть за вказівкою Карпачової мали самостійно зробити все для врятування ЮВТ .
    ЯНИЧАР РОБИТЬ ВСЕ, ЩОБ ФІЗИЧНО ЇЇ ЗНИЩИТИ !

      325.11.11, 14:30Відповідь на 1 від бандерівець

      "Це патологічний садизм Нквд-Шного або фашистського зразка. Про це повинен знати увесь цивілізований світ"

        Гість: Ром@н_Сергеич

        425.11.11, 14:33

        А одеяло всю ночя ядом поливали со шланги.

          525.11.11, 14:37Відповідь на 4 від Гість: Ром@н_Сергеич

          А одеяло всю ночя ядом поливали со шланги.Чого не знаю, того не знаю. Це ви зі своїми друзяками, давiгадами, дядями богословскимі, рамами та решта, зберіться, та обсмокчіть цю тему.

            Гість: Ром@н_Сергеич

            625.11.11, 14:46Відповідь на 5 від бандерівець

            А одеяло всю ночя ядом поливали со шланги.Чого не знаю, того не знаю. Це ви зі своїми друзяками, давiгадами, дядями богословскимі, рамами та решта, зберіться, та обсмокчіть цю тему.Да я так, просто предположил. У нее же уже хотели взять анализ крови мединструментами, предварительно смоченными в растворе всех известных и неизвестных инфекций.

              725.11.11, 14:58Відповідь на 6 від Гість: Ром@н_Сергеич

              А одеяло всю ночя ядом поливали со шланги.Чого не знаю, того не знаю. Це ви зі своїми друзяками, давiгадами, дядями богословскимі, рамами та решта, зберіться, та обсмокчіть цю тему.Да я так, просто предположил. У нее же уже хотели взять анализ крови мединструментами, предварительно смоченными в растворе всех известных и неизвестных инфекций.Ви що, не знаєте де їх знайти?

                Гість: Ром@н_Сергеич

                825.11.11, 15:01Відповідь на 7 від бандерівець

                А одеяло всю ночя ядом поливали со шланги.Чого не знаю, того не знаю. Це ви зі своїми друзяками, давiгадами, дядями богословскимі, рамами та решта, зберіться, та обсмокчіть цю тему.Да я так, просто предположил. У нее же уже хотели взять анализ крови мединструментами, предварительно смоченными в растворе всех известных и неизвестных инфекций.Ви що, не знаєте де їх знайти?А они в курсе дела все эти давигады, дяди богословские и рамы? А то я у них спрошу.

                  925.11.11, 15:06Відповідь на 8 від Гість: Ром@н_Сергеич

                  А одеяло всю ночя ядом поливали со шланги.Чого не знаю, того не знаю. Це ви зі своїми друзяками, давiгадами, дядями богословскимі, рамами та решта, зберіться, та обсмокчіть цю тему.Да я так, просто предположил. У нее же уже хотели взять анализ крови мединструментами, предварительно смоченными в растворе всех известных и неизвестных инфекций.Ви що, не знаєте де їх знайти?А они в курсе дела все эти давигады, дяди богословские и рамы? А то я у них спрошу.Вам краще знати. Ви ж в одній компашке.

                    Гість: Ром@н_Сергеич

                    1025.11.11, 15:08Відповідь на 9 від бандерівець

                    А одеяло всю ночя ядом поливали со шланги.Чого не знаю, того не знаю. Це ви зі своїми друзяками, давiгадами, дядями богословскимі, рамами та решта, зберіться, та обсмокчіть цю тему.Да я так, просто предположил. У нее же уже хотели взять анализ крови мединструментами, предварительно смоченными в растворе всех известных и неизвестных инфекций.Ви що, не знаєте де їх знайти?А они в курсе дела все эти давигады, дяди богословские и рамы? А то я у них спрошу.Вам краще знати. Ви ж в одній компашке.А что же это они скрывают от меня инфу. Надо будет с ними поговорить.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна