Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

У Тимошенко пішла носом кров і почала німіти ліва рука

      Депутат Верховної Ради від фракції «Блок Юлії Тимошенко – Батьківщина» Сергій Власенко заявляє про подальше погіршення стану здоров'я колишнього прем'єр-міністра, лідера партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

      Про це він повідомив журналістів біля Лук'янівського СИЗО.
     " За станом на вчорашній вечір - тому що я бачив Юлію Володимирівну востаннє в 6 годин вечора - стан     Тимошенко погіршився, незважаючи на заяви Януковича про те, що їй буде надана якась медична допомога", - сказав він.
      Він підкреслив, що за станом на 28 листопада Тимошенко не одержувала ніякої медичної допомоги й додав, що в екс-прем'єра з'явилися нові симптоми.
      "У Тимошенко з'явилися нові симптоми хвороби. У неї час від часу відбувається запаморочення, у неї йде кров з носа, у неї німіє ліва рука", - сказав депутат.
      Політик відзначив, що він консультувався з лікарями, які допускають, що ці симптоми можуть бути пов'язані із хворобою серця.
     "Це викликає в нас величезну стурбованість, тому що в мене є глибоке переконання, що живою Тимошенко Януковичу не потрібна", - сказав Власенко.
      Депутат додав, що, на його думку, після недавньої заяви Президента Віктора Януковича про те, що Тимошенко буде надана належна медична допомога, він несе особисту відповідальність за її життя.
      Він також заявив, що в камері в Тимошенко дуже холодно.
      "Наскільки я знаю, там дуже низька температура. Зважаючи на те, що погода стала більш холодної, умови жахлива, дуже й дуже холодно. По її (Тимошенко) словам, вона постійно перебуває в камері у верхньому одязі й рукавичках", - сказав Власенко.
      Політик відзначив, що холод ще більше збільшує поганий стан її здоров'я. Він також виразив переконання, що її навмисне перевели в цю камеру, щоб добитися цього.
      Власенко підкреслив, що, на його думку, це робиться за вказівкою Президента Віктора Януковича.
      Як повідомляли Ukranews, 21 листопада вповноважений Верховної Ради із прав людини Ніна Карпачева після візиту в СИЗО повідомила, що стан здоров'я екс-прем'єра значно погіршився, і вона схудла на 7 кг.
      За рекомендацією медкомісії Мінздраву Тимошенко обстежили в одному із цивільних медучреждений Києва, при цьому, за даними Пенітенціарної служби, медики не виявили симптомів, що загрожують її життя.
      Перед цим перший заступник голови "Батькивщины" Олександр Турчинов заявив про те, що життя екс-прем'єра загрожує серйозна небезпека.
     28 листопада Президент Віктор Янукович заявив, що доручив профільним відомствам забезпечити лікування й зміст Тимошенко відповідно до європейських стандартів.


 Ukranews 

        Додам від себе. Коли кров йде носом, це означає, що збільшився тиск. Наслідком цього може бути інсульт. То біш, крововилив у мозок.
        А якщо вже німіє ліва рука, то це означає, що у Юлі вже стався мікроінсульт. Далі йде параліч, та смерть.
        Яник, щоб ти здох!!!!!!
30

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

129.11.11, 17:01

Що можна сказати , крім одного - єдиного слова СУКИ!!!

    анонім

    229.11.11, 17:03

    Скоро выборы до ВР. До тех пор, пока приговор по Юлии Тимошенко не вступит в законную силу, она может принимать участие в выборах. Поэтому власти и спешат её уничтожить физически, или оттянут дату проведения выборов как можно дальше.

      Гість: lyo Dnepr

      329.11.11, 17:11

      Ее перевели в карцер? Почему к ней так долго никого не пускали? Чем она питается?
      Янукович = позорный трус! Палач!

        429.11.11, 17:54

        Сукі лагєрниє!

          529.11.11, 18:10

          Не мытьём, так катаньем.

            629.11.11, 18:21

            Сучари!

              729.11.11, 19:21

              слов нет. одни выражения : СУКИ!

                829.11.11, 19:43

                В Єгипті, "мусоров" котрі, виконуючи наказ, стріляли в людей, люди знаходять і вішають! І їх і всю іїню рідню, без огляду на вік чи стать!

                  929.11.11, 19:45

                  КомуністичноГебістські методи в дії неугідних в тюрми чи психушки.

                    1029.11.11, 19:50Відповідь на 8 від Округ 31

                    Інший менталітет,люди і культура.Вони ще пам'ятають,що таке честь.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна