Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Унікальність людського тіла...

  • 13.11.20, 12:36

Людина – вінець творіння природи. У світі не існує більш досконалого і точного механізму, ніж наше тіло. Ми живемо і навіть не замислюємося, як саме він працює. Але ж навіть самі звичайні процеси, що відбуваються в нашому організмі, це справжнє диво.

Тут відкрито для тебе 22 секрети про людське тіло, які напевно тебе здивують, а деякі просто шокують!

1.Фокусуючі м’язи в твоїх очах рухаються приблизно 100 тисяч разів в день. За енергетичними витратами це можна порівняти зі щоденною прогулянкою на 80 км.

2. Твій пупок – будинок для тисяч бактерій, що утворюють там екосистему розміром з цілий тропічний ліс.

[ Читати далі ]

Загадка вічних ламп давнини...


Горіли протягом тисяч років: Загадка вічних ламп давнини...

З тих пір як почали грабувати стародавні усипальниці, спочатку мисливці за наживою, а потім і вчені звернули увагу на дивну річ. У деяких гробницях було присутнє освітлення. Це були лампи, деякі з них горіли протягом тисяч років.
Найчастіше відбувалося так, що при вторгненні в гробницю лампи гасли або розбивалися і запалити їх знову не представлялося можливим.Такі світильники знаходили практично по всьому світу. Застосовувалася ця технологія в Стародавньому Єгипті, в Древньому Римі, Китаї, Індії і навіть в Південній Америці. Згадка про такі світильники зустрічалося ще в працях давньогрецького філософа Плутарха.
Багато століть вчені намагалися розгадати таємницю цих ламп. Припущення висловлювалися самі різні.
Німецький учений, монах і винахідник XVII століття Афанасій Кірхер припускав, що ці світильники живляться від природного джерела, можливо нафти, яка по трубах подається до світильників. Ця теорія визнана хибною, оскільки не всі лампи перебували поруч з джерелами нафти.

Те, як розташована Лінія Серця, визначає все...

  • 10.11.20, 20:18


На долонях розташовується безліч найрізноманітніших викривлених ліній. Однак існує три головних, які називають «шляхами»:  Шлях Життя, Шлях Здоров’я

і Шлях Душі.

[ Читати далі ]

Вони змусять вас засумніватися в тому, що бачать ваші очі...

Роботи цих художників змусять вас засумніватися в тому, що бачать ваші очі

Майстерність деяких художників перевершує всі межі. Вони малюють акриловими фарбами, вугіллям, кульковими ручками або простим олівцем, але їхні роботи не відрізнити від фотографій. Все-таки світ творчості – приголомшлива річ.

Ці 24 художники змусять вас засумніватися в тому, що бачать ваші очі: 

[ Читати далі ]

Дуже незвичні речі трапляються скрізь.

  • 09.11.20, 18:59

Дуже незвичні речі трапляються скрізь.

Цікаво, що багато з них ми просто не помічаємо. Ми для вас підготували добірку з надзвичайних фото, які вас здивують.

Ви бачили колись круглі карти?
 
[ Читати далі ]

Перше, що кинулося вам в очі на зображенні, відкриє таємницю ...

  • 09.11.20, 08:42

Перше, що кинулося вам в очі на зображенні, відкриє таємницю за що вас люблять та цінують...
[ Читати далі ]

У нашому світі багато речей, які здатні дивувати.

  • 08.11.20, 18:32

У нашому світі багато речей, які здатні дивувати.

Інколи може здатися, що цілого віку мало для того, щоб ознайомитися з усіма чудесами природи. Вас ми теж вирішили здивувати й зібрали декілька кадрів, які вам точно сподобаються. 

Фото самотньої хмаринки над містом Тайбей 
 


Неймовірно красивий хвіст павича ззаду 
[ Читати далі ]

Зворушливо...))))

Вагітність – щаслива і важлива пора в житті не тільки жінок, але і тварин. Повноцінне виношування і своєчасні пологи є запорукою здорового і конкурентоспроможного потомства.

Тривалість вагітності у всіх звіряток строго індивідуальна: наприклад, корови і горили, як і люди, виношують своїх дитинчат близько 36 тижнів, носороги – цілих 15 місяців, а миші ж народжуються вже через 20 діб після запліднення. Вам коли-небудь доводилося наглядати за вагітними матусями з тваринного світу?

Зверніть увагу на цікаві факти про підготовку стати матерями!

Леопард (Знаючі люди кажуть, що це Ягуар)

Леопарди виношують плід близько 3-х місяців – від 90 до 105-ти днів, після чого на світ з’являються один або два (рідше три) дитинчати.

[ Читати далі ]

Ізольоване плем"я, що живе там понад 2000 років...

Фотографії були зроблені коли вертоліт через шторм відхилився від свого маршруту. Рікардо Стакерт, який пролітав мимо, був шокований побаченим. Це було плем’я диких людей, виявлене на бразильсько-перуанському кордоні, глибоко в тропічних лісах.



[ Читати далі ]