Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Ці жінки вважалися еталоном краси 100 років тому

  • 06.11.20, 21:39

Краса – поняття мінливе. Її стандарти змінюються з року в рік. Які ж жінки були “в моді” в минулому столітті?

Анна Мей Вонг. Це перша жінка-китаянка, яка підкорила своїм талантом Голлівуд. У ті часи вона вважалася однією з найкрасивіших дівчат світу.

  [ Читати далі ]

Неймовірно,але це життя...

  • 06.11.20, 13:17

 Неймовірне поруч :

Водоспад Баатара в Лівані – фантастичне творіння природи

Кристал кварцу, Гімалаї 

[ Читати далі ]

Планета влаштувала нам домашній арешт...

  • 05.11.20, 12:26



Зараз прочитала, що у Венеції стала прозорою вода в каналах. В іншому популярному серед туристів місці, яке зараз пустує, з’явилися рідкісні красиві птахи.
Може планета хоче відпочити? Вона втомилася від метушні людей, вона брикає штормами і зливами, вона температурить безморозними зимами, вона струшує себе землетрусами як собака, яка втомилася або вийшла з води.

[ Читати далі ]

Анекдоти...)))))))

                            


Анекдоти:
 
[ Читати далі ]

Чоловік з Мексики живе під каменем посеред пустелі...

  • 03.11.20, 20:28
 


Майже півстоліття мексиканець Беніто Ернандес плекав мрію побудувати будиночок під великим валуном в пустелі Коауїла. Одного разу, ще будучи дитиною, він побачив його і захотів залишитися там назавжди.Завдяки розташуванню, будинок не потребував кондиціонерів – там завжди комфортно, незалежно від часу доби або пори року. Не встановили там також електрику, але, на щастя, досить швидко зробили каналізацію.Житло під валуном стало місцевою визначною пам’яткою. Сім’я стала заробляти тим, що приваблювала туристів в свій будинок. Також, щоб мати додатковий прибуток, батько сімейства показував наскальний живопис.Приїжджим припала до душі будова Беніто. Йому навіть пропонували сто тисяч доларів (близько двох мільйонів песо), якщо він погодиться продати її, але він відмовився.Незважаючи на мізерні заробітки, він сподівається, що з часом зможе побудувати в сусідньому валуні, розташованому прямо навпроти його притулку, спальне місце для туристів. Тоді він зможе поправити свої справи.

[ Читати далі ]

Прості чудеса...

  • 01.11.20, 16:51

У будь-якому місті є такі закутки і таємні ходи, про які і влада не завжди знає. Зате про це куди краще можуть розповісти, а ще краще показати бездомні та інші мешканці вулиць. Кілька років навіть була мода на подібні тури, мовляв, чи не бажаєте побачити середину Лондона замість того, щоб витріщатися на усім відомі пам’ятки? Ну, а якщо особисто кудись рухатися лінь, ось вам фото таких чудес!

Скульптури зі скла Роба Малхолланда, які відображають навколишній ліс

   [ Читати далі ]

Цікава аномалія...

В Індонезії проживають люди з дивовижною особливістю – унікальним кольором очей. І недавно про них дізнався весь світ.

[ Читати далі ]