Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Китайський перфекцыонызм...

  • 27.11.20, 09:00

Найбільш грандіозними і видовищними виходять заходи за участю великої кількості людей. Найбільшими фахівцями в організації саме таких свят, що вражають синхронністю дій, є китайці. Пропонуємо подивитися фотографії, зроблені в Китаї в різний час. Це вам не їжу рівненько розкладати!

Виступ артистів на церемонії відкриття XIV Чемпіонату світу з водних видів спорту в Шанхаї, 16 липня 2011 року.

  [ Читати далі ]

Розмір дивує і бентежить...))

  • 26.11.20, 18:37

Все пізнається в порівняння, чи не так? Наприклад, в давнину світ для людей був наповнений величезними чудовиськами і маленькими феями. Правда ніхто їх особисто не бачив, а знаходили лише предмети, за якими і судили про їх існування і на основі яких складали безліч міфів і легенд. Сьогодні ми теж часто знаходимо такі предмети. Історій вигадувати не будемо, але давайте подивимося на них.

1. Ця крихітка – морська зірка, всього 5 міліметрів

2. Величезний ковш від найбільшого екскаватора в світі Big Muskie. Зараз зберігається в музеї штату Огайо. 

[ Читати далі ]

Дивовижно і цікаво...))

  • 25.11.20, 21:48

Найкращий спосіб навчання дітей – у формі гри, а дорослих найкраще просвітлювати, задаючи їм каверзні задачки і ошелешуючи цікавими фактами. Щоб мозок отримував ударну дозу знань і вражень, а інакше нічого не запам’ятає. Не будемо приховувати – ми так вміємо! І ось вам чергова велика порція цікавенького.

Цікаве котеджне містечко біля Відня, Австрія

 

Мініатюрні шахи, якщо раптом стане нудно і захочеться пограти  

[ Читати далі ]

Найдорожчі речовини у світі....

У більшості людей золото асоціюється з розкішшю і багатством. Але, виявляється, не золото, не платина не є найдорожчими матеріалами в світі! У цьому списку ми зібрали найдорожчі речовини в перерахунку за грам! Приготуйтеся дивуватися!

20. Білий трюфель.

[ Читати далі ]

Ви знали, ща ці рослини отруйні?

Ви навіть не уявляєте скільки на світі існує різних рослин, трав, ягід і квітів здатних вас вбити. У цьому пості ви дізнаєтеся про десять поширених в наших широтах рослин, яких слід побоюватися.

Рицина   [ Читати далі ]

Вони існують в єдиному екземплярі...

За даними Міжнародної ради музеїв, в 202 країнах функціонує понад 55 000 музеїв. У багатьох з них є стародавні експонати, які ніде в світі більше не побачиш. Наприклад, консервована яловича лопатка, якій 3 500 років. Або малюнок 7-річного хлопчика, який 700 років тому жив в Новгороді. В одному з музеїв навіть можна побачити римський тональний крем, якому 2 000 років.

Давньоримська лялька з пофарбованої слонової кістки. Знайдена в саркофазі 8-річної дитини, яка жила приблизно 1 800 років тому

Дитяча туніка з капюшоном, якій приблизно 1 100-1 400 років 

[ Читати далі ]

Оригінальні дизайнерські речі, які поки занадто круті ..)))

  • 21.11.20, 19:27

Мода – дама примхлива, і щоб встежити за нею і бути в тренді, потрібно докласти чимало зусиль. Ну а дизайнери всього світу, ніби змовившись, випускають у світ найдивовижніші речі. Варто визнати, що деякі з них цілком нічого, на інші ж без сліз не поглянеш. Не вірите? Ось вам добірка речей, при створенні яких дизайнери викрутилисвого генія на максимум!??

Пастельні кольори зараз надзвичайно популярні

Симпатична термобілизна 

[ Читати далі ]

Люблю такі місця, ще б озерце неподалік...

Архітектор і дизайнер з Казахстану Айбек Алмасов точно знає сенс приказки про те, що не можна кидатися камінням в скляному будинку: саме скляний будинок він собі і побудував, причому цей будинок утворює циліндр навколо високого дерева в лісі. Головна мета проекту, задуманого ще в 2013 році, за словами Алмасова, – розробка альтернативи міської метушні і поєднання сучасного дизайну і краси природи.