Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Дивні споруди...

Хтось будує на совість і на століття, другі заради грошей або особистого самовираження, а треті так взагалі не зрозумій навіщо взялися за будівництво. Останнє найгірше – саме воно і породжує перли, які насилу вдається коментувати. Понабудовували своїх будинків божевільних, а нам потім доводиться ходити і на це все дивитися. Добре, що хоч можна сфотографувати і іншим показати, щоб посміялися.

Такі форми чомусь нагадують равлика

Спроба скопіювати стиль Антоніо Гауді?

[ Читати далі ]

Знайшов яйце орла і підклав його курці

  • 21.06.21, 13:07


Одного разу чоловік знайшов яйце орла і підклав його курці.
Орленя виросло разом з курчатами і стало схожим на них: воно кудкудакало, як вони, копалося в землі в пошуках черв'ячків, плескало крилами і намагалося літати.
Пройшли роки. Одного разу вже дорослий орел побачив в небі гордого птаха.
З надзвичайною граційністю він долав пориви вітру, лише зрідка змахуючи великими крилами.
Зачарований, орел запитав:
- Хто це?
- Це орел, король всіх птахів, - відповів йому сусід.-Він належить небу. А ми, кури, належимо землі.
Так орел жив як курка і помер як курка, бо вірив у своє куряче походження.
Ваше оточення впливає на вас, хочете ви того чи ні, пам'ятайте про це, а також про те, що обмежені переконання цього оточення зовсім не є мірилом ваших здібностей.
Хтось розумний сказав: " Ти - це щось середньоарифметичне із п'яти найближчих людей зі свого оточення".
А як ти вибираєш своє оточення?
(з мережі)

За крок від проблеми, але їх врятувала неймовірна удача..

  • 20.06.21, 14:16

Ми частіше звертаємо увагу на всякі неприємності, ніж на моменти везіння, але все ж іноді відбувається таке, що не помітити цього просто неможливо! І найбільше вражають ситуації, коли щось погане вже точно мало б статися, але дивним чином все закінчується добре – принаймні, куди краще, ніж могло. Як не повірити в неймовірну удачу, коли дерево виявляється в сантиметрі від твоєї машини, ключ не провалюється в решітку або запізнення на роботу буквально рятує вам життя? І коли бачиш щось дивовижне, що іноді трапляється з людьми, навіть не можеш повірити в таке везіння. Дивіться самі!

Цим двом власникам машин точно потрібно взяти участь у лотереї

Камінь випав з мого кільця, але я виловила його із сливу ванни! 

[ Читати далі ]

Люди примудрилися вихопити камеру і зробити знімок...)))

  • 19.06.21, 10:47

Ми з того рідкісного покоління людей, які з повним правом можуть розповідати онукам, що жили не тільки в минулому столітті, але і в минулому тисячолітті! І наступна така ситуація повториться тільки через тисячу років, аж страшно уявити. Так що нас треба цінувати і поважати, як рідкісних звірів в зоопарку. Втім, є й інші речі, які відбуваються дуже, дуже не часто. А щоб їх ще й сфотографували – майже нонсенс. Тут без везіння опинитися в потрібний час в потрібному місці ніяк. А щоб ще й встигнути знімок зробити, так це взагалі джекпот.

На фініші розігралася справжня драма. Спеціально такий знімок зробити практично неможливо.

Коли для фото попросили посміхнутися...

[ Читати далі ]

Моторошні і фантастично цікаві...)))

   

Уявіть свої відчуття, якби ви гуляли по лісі і раптово зустріли це ...😲😲😲
Скульптор Софі Престігіакомо відображає наш постійний і напружений діалог з природою зі своїми болотними істотами в природному заповіднику Болота Сене у Французькій затоці Морбіан. Фігури моделюються брудом та водоростями, а водорості висихають всередині стихій. Фантастичні і моторошні скульптури...
[ Читати далі ]

Ідеальні кадри...))

  • 17.06.21, 21:18

Світ настільки сповнений недосконалості, що ми інстинктивно тягнемося до всього хорошого і радіємо всьому, що близьке до ідеалу. А як інакше? Навіть найзапекліші прихильники хаосу та іншого безладу в душі тихенько радіють, коли помічають поруч якісь вдалі поєднання речей або ідеальні форми. Проблема в тому, що якщо не робити нічого спеціально, то такі чудеса трапляються досить нечасто. Але тим ціннішими вони стають!

У книжковому магазині зробили класну викладку книг

  [ Читати далі ]

Ну, якось так...)))

  • 16.06.21, 10:33

Якщо при перегляді реклами вам здалося, що десь там явно криється обман, а зелений мармеладний Гаммі зрадницьки розтанув у роті з полуничним смаком, не поспішайте записуватися до психолога. Цілком можливо, що життя в черговий раз виграло у вас партію в покер, вміло обдуривши. Тому довіряти потрібно, але перевіряти просто необхідно. Тим більше якщо врахувати, що життя любить підкидати нам загадки.

Бебі-морква – фікція


Крихітні морквини, якими ми так любимо хрустіти у вільний час, насправді звичайна морква. Як не крути, нам доведеться змиритися з тим фактом, що бебі-морква – майстерний комерційний хід.

[ Читати далі ]

Цікавинки...)))

  • 15.06.21, 09:05

Сьогодні нас вже мало чим здивуєш: Discovery доступний всім, YouTube сповнений вражаючих роликів про навколишній світ, та й подорожувати, щоб побачити всі дива наживо, стало набагато простіше. Але деяким користувачам мережі ще є чим вразити навіть скептиків, які впевнені, що бачили все.

Інтерес до таких речей ніколи не зникає, адже можна, як в дитинстві, вигукнути: «Ух ти!»

«Після повені в мій магазин навідався такий гість»

 

Тато морський коник і його дитинчата...

[ Читати далі ]

10 продуктів, які ми неправильно різали все своє життя

  • 13.06.21, 20:53

Можливо, нарізати швидко продукти – не найбільш необхідний навик. Але таке вміння допоможе трохи полегшити життя та й просто здивувати знайомих. Забудьте все, чому вас вчили раніше. Спеціально для Вас 10 лайфхаків для швидкої нарізки улюблених продуктів.

Помідори черрі

Покладіть помідори між двома плоскими тарілками і проведіть гострим ножем. Такий прийом також можна використовувати для винограду.

[ Читати далі ]