Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Людина цікава за своєю природою...

  • 03.07.21, 22:38

Людина цікава за своєю природою, але при цьому ще й ледача, та й чого гріха таїти, боязка. Нерідко куди більш ледача, ніж цікава, а тому не поспішає пхати носа всюди, демонструє обережність. І через це багато чого не знає, навіть не здогадується запитати про деякі речі. Вихід тільки один – зробити крок назустріч і першими показати те, що всі хотіли б дізнатися.

Перо колібрі в порівнянні з монеткою

  [ Читати далі ]

Комбінація високих технологій і огидного рівня життя...

  • 02.07.21, 17:05

Коли ти слухаєш в бездротових навушниках стрім-трансляцію співака з Нової Зеландії через високошвидкісний Інтернет і свій смартфон, пробираючись по коліно в багнюці через рідний район – це і є кіберпанк. Комбінація високих технологій і огидного рівня життя, від якого хочеться втекти в Середньовіччя і дочекатися чуми. Насправді все не так погано, але передумови до цього вже помітні всюди – потворний мегаполіс невблаганно наступає.

Контрасти китайського міста Хефей

Сеул – це гігантський мегаполіс, де суперсучасні і високотехнологічні штуковини є сусідами з такими будиночками.

[ Читати далі ]

Все, що створила природа – ідеальне.

  • 01.07.21, 18:06
 

 Всі рослини, тварини і птахи виглядають так, наче їх намалював майстерний художник, але насправді це справа рук матінки-природи. Помилуйтеся на дивовижну велич і красу того, що нас оточує.

«Я наймиліший вампір у світі»

Неймовірне північне сяйво над Норвегією...

[ Читати далі ]

«Не вір очам своїм!»

  • 30.06.21, 21:21

«Не вір очам своїм!» – скільки цікавих і незвичайних постів починалося цією класичною фразою? Тому що краще й не скажеш, особливо коли мова йде про оптичні ілюзії, де мозок намагається обдурити сам себе. Але сьогодні у нас в фокусі зовсім інші фото, в яких все чесно, але є підступ, який не завжди вдається розгледіти з першого погляду. Перевіримо свою спостережливість?

Пряжа на столі чи гігантська пряжа на підлозі?

А про нього говорили, як про дуже талановитого хлопця...

[ Читати далі ]

Людський зір настільки недосконалий...

  • 29.06.21, 11:45

Людський зір настільки недосконалий, що ми не розрізняємо ні інфрачервоні хвилі, основу життя, ні чарівний ультрафіолет, що несе енергію. Однак саме очі все ще залишаються для нас головним джерелом інформації і з цим треба рахуватися. Наприклад, так замість нудних довідників і графіків була придумана цікава і зрозуміла інфографіка. Та й взагалі, будь-яку річ на світі краще показати, щоб роз’яснити суть.

Каяк з дерева, шикарне виконання

Вандалізм може бути і таким крутим...

[ Читати далі ]

З слабкими нервами, не дивися...))

  • 24.06.21, 19:39

Всі знають, що є 3 речі, на які можна дивитися нескінченно: як горить вогонь, як тече вода і як працює інша людина. Однак в зворотному порядку це «правило» не працює: речей, які ваші очі воліли б не бачити ніколи, вагон і маленький візок. І ось незаперечні докази цього.

Цей килимок виглядає так, немов по ньому повзають сотні, а то й тисячі мурах

Ви б ні за що до нього не доторкнулися, правда?

[ Читати далі ]

Ви коли-небудь бачили, як відпочивають слони?

  • 22.06.21, 21:24

Ви коли-небудь бачили, як відпочивають слони? А можливо, знаєте, що на вивороті у легендарної Джоконди? Світ сповнений дивних речей, які нам не вдається побачити своїми очима, але не біда, адже є інтернет, де люди із задоволенням діляться фотографіями всяких цікавинок. І ми зібрали для вас цілу добірку таких дивовижних речей.

 

У 2012 році французькі бджолярі не могли розгадати таємницю синього і зеленого меду в своїх вуликах

А потім вони виявили, що бджоли відвідували місцеву фабрику M & M’s.

Смарагдовий селезень...

[ Читати далі ]