О сообществе

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....
Вид:
краткий
полный

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Перфторвуглець.

  • 18.08.17, 19:53


Перфторвуглець.Це перша в світі рідина, якою можна дихати, оскільки вона містить багато кисню. Речовину була придумано ще в 60-х роках 20 століття і тестували її на лабораторних мишах. На жаль, після декількох годин перебування в рідині, тварини гинули, ймовірно через певні домішки. Нині перфторвуглець застосовують у медицині, зокрема в УЗД і в створенні штучної крові. Оскільки речовина не відрізняється екологічною чистотою, то її застосування потребує суворого контролю. До речі, перфторвуглець активніший від вуглекислого газу в 6500 разів.

Вуглецеві нанотрубки.

  • 18.08.17, 14:49


Вуглецеві нанотрубки.Можливості такої розробки дуже широкі. І для цього достатньо лише однієї властивості нанатрубок – це найміцніший матеріал, коли-небудь винайдений людиною. Ці трубки використовуються в галузі високих технологій. Наприклад, для створення надкомпактного процесора, надміцних ниток, тросів, батарей, космічного устаткування тощо. Розглядається також виготовлення космічного ліфта з вуглецевих нанотрубок в майбутньому.



Про сало..)))



В Україні сало, як правило, солили в бочках або зберігали топленим в горщиках, використовуючи для приготування супів, каш, млинців. Використовували його і для консервації м’яса, при заготівлі шпинату тощо. Велику популярність сало отримало через те, що його можна довго зберігати, попередньо засоливши. І хоча для більшості народів світу традиційним є вживання сала у перетопленому вигляді – як смалець чи шкварки – українці полюбляють їсти його великими шматками разом з хлібом .Про шкоду і користь сала для здоров’я можна сперечатися нескінченно. Свинячий жир вважається важкою для перетравлювання їжею і його вживання пов’язували з розвитком атеросклерозу. Однак нещодавно для любителів сала з’явилися хороші новини. У ньому знайшли вітаміни А, Е і Д, а головне, арахідонову кислоту. Ця поліненасичена жирна кислота допомагає правильно працювати мозку і серцю, так що споживання сала в обмежених кількостях (25-30 г на день) вважається навіть корисним для здоров’я.

Що вчинило зі своїми синами подружжя Джексони ...

  • 18.08.17, 08:28


Що вчинило зі своїми синами подружжя Джексони, які проживають в місті Чикаго? Вони нарекли п’ятьох хлопчиків назвами людських недуг – Ларингіт, Тонзиліт, Менінгіт, Апендицит і Перитоніт. Бідні діти, уявляю, що вони відчували...omg

Людство може остаточно позбутися зубів ...




Людство може остаточно позбутися зубів мудрості.
Зараз 35% населення народжуються без зубів мудрості. Більшість з нас видаляють ці зуби, оскільки порожнина рота у нас занадто мала, аби їх вмістити. Коли ж якийсь орган або його частина не використовуються протягом тривалого періоду, то він стає рудиментарним і, зрештою, зникає. На думку вчених, у майбутньому у нас не буде апендикса, зубів мудрості і, можливо, навіть мізинців на ногах.

Родзинки більш шкідливі для зубів, аніж карамель ...

  • 17.08.17, 15:40


Родзинки більш шкідливі для зубів, аніж карамель.
Не всі солодощі однаково шкідливі для наших зубів. Якщо порівняти фаст-фуд (снеки, чіпси і сухофрукти), який постійно застрягаєє в зубах з тією їжею, яка швидко тане у роті (шоколад, карамель тощо), то менш шкідливою їжею є саме солодощі. При цьому краще відразу з’їдати солодке, ніж перекушувати ними впродовж дня, постійно підживлюючи бактерії, що руйнують зуби.

Доісторичні квіти



Американські вчені знайшли доісторичні квіти в шматочках бурштину з М’янми, яким приблизно 100 мільйонів років.

[ Читати далі ]