хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Багато тексту... про стосунки і почуття

Чи проходить кохання? Чи залишаємось ми в серці на багато років і чому так...
З якої причини одружуємося, чому розлучаємось? Чи змінюємося з роками? Чи просто починаємо помічати недоліки лише з часом? Чому закохуємось саме в цю людину, а не іншу? Чому зраджуємо або ж бережемо вірність тому, хто не заслуговує на це? Чи можливо прожити довге життя разом, не сумніваючись у своєму виборі, не жалкуючи про цей вибір? Чи завжди вам є про що поговорити, про що помовчати.... і чи потрібно це?
Іноді, задумуючись над тим, що чекає моїх дітей в майбутньому, стає просто страшно. Чи правильний вибір зроблять і на скільки вони будуть щасливі в шлюбі. Озираюсь на своє життя... хочу, аби не гірше, щоб краще... щоб щасливіше... без цих гірких моментів. Хоча я свій шлюб вважаю щасливим, я кохаю свого чоловіка більше 15 років і жодного разу не пожалкувала, що вийшла за нього заміж. Хоча часто сумнівалась в його почуттях, адже одружились ми " по зальоту"... ні, це не була якась інтрижка, ми досить довго знали один одного до весілля, та й нам було вже не по 16 років. Але все одно... іноді задаю собі запитання: якби не вагітність, чи одружився б він на мені? Як би склалось життя? Але ж зараз все добре, я щаслива. Та й мабуть він би не був зі мною скільки років, якби не любив.
Іноді здається, що ми зовсім різні. Що з ним немає про що поговорити, що він зовсім не хоче мене чути, а іноді... розуміє мене без слів і відчуває навіть на відстані. Пам'ятаю, як побачила передачу про зифір. І такий він мені там апетитний був (хоча я не є фанатом зифіру і це не моє улюблене лакомство)... яке ж моє було здивування, коли чоловік прийшов ввечері з роботи і приніс пакунок із зифіром! Але ж я того дня йому нічого про зифір не говорила. І такий випадок був не один. Пам'ятаю як ще зустрічались... він тоді працюав у іншій країні і наші стосунки були на відстані. Ми переписувались, зідзвонювались. Часто оці переписки закінчувались фразою " я тебе люблю". Але так іноді ці слова втрачали зміст і спиймались мною просто як "до побачення", чи типу для зв'язку слів. І іноді не мали такого значення, як би мало б бути. Якось я подумала, що якби він просто написав мені цю фразу, просто так, рапново... минув день чи два і я отримую смс " Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ". Це було так неочікувано.... давно я вже не чула від нього цих слів.... та й не говорила йому також.... чому з роками ми рідше говоримо коханим ці слова? Чому після багатьох років подружнього життя нам здається, що їх не обов'язково говорити...та зараз не про це. Невже він справді так мене відчуває? Були ще випадки, та я конкретно уже і не пригадаю, ці мабуть найяскпавіші були для мене. Чи це лише співпадіння... чи просто мої думки матеріалізуються? Та це вже інша історія.
6

Коментарі

111.06.20, 23:12

    212.06.20, 01:24

    Цікава тема... Тільки забагато всього разом, народ розгубиться, що першим коментувати. Принаймні я багато що подумала, а тому нічого не пишеться..

      Гість: Bestatter

      312.06.20, 01:24

      +

        412.06.20, 08:24

        Ох уж эти «вечные темы»… -) Это и правда – темы вечные!
        Мужчина и женщина – любят НЕ одинаково. Они вообще НЕ одинаковые! -) Я вот в браке… в этом году будет 30 лет со дня знакомства с женой и 29 лет официально зарегистрированного нашего семейного союза. За эти годы… всякое бывало…
        …ТЕМА – СЕМЬИ – вообще тема не простая…
        Есть один такой себе «чертяка» -))… в Ютубе – Сатья дас. Если не слушали, рекомендую.

          513.06.20, 22:49Відповідь на 2 від Акварель

          Цікава тема... Тільки забагато всього разом, народ розгубиться, що першим коментувати. Принаймні я багато що подумала, а тому нічого не пишеться.. Та буває, вип'ю кави, мозок активізується... от і написала все, що в голову прийшло в той момент. Так би мовити, думки в голос.

            613.06.20, 23:04Відповідь на 4 від Budha

            Ох уж эти «вечные темы»… -) Это и правда – темы вечные!
            Мужчина и женщина – любят НЕ одинаково. Они вообще НЕ одинаковые! -) Я вот в браке… в этом году будет 30 лет со дня знакомства с женой и 29 лет официально зарегистрированного нашего семейного союза. За эти годы… всякое бывало…
            …ТЕМА – СЕМЬИ – вообще тема не простая…
            Есть один такой себе «чертяка» -))… в Ютубе – Сатья дас. Если не слушали, рекомендую.
            класно розповідає прості ніби речі, але, як виявляється, багатьом чи то невідомі, чи то незрозумілі

              713.06.20, 23:06Відповідь на 5 від USMIHNENA

              Цікава тема... Тільки забагато всього разом, народ розгубиться, що першим коментувати. Принаймні я багато що подумала, а тому нічого не пишеться.. Та буває, вип'ю кави, мозок активізується... от і написала все, що в голову прийшло в той момент. Так би мовити, думки в голос.Це видно що замітка не обдумано-тематична, а саме думки, від душі, це й сподобалось, і обдумала багато що читаючи Ваші думки але коментувати саме тому й важко, що теж - багато думок і досить хаотичних, про все разом.

                818.06.20, 10:38

                Так происходит почти всегда и почти у всех. Потому, что излишняя романтизация химических процессов вкупе с неправильным воспитанием приводит к тому, что стереотипы с которыми мы взрослеем ломаются о грань реальности, что банально разочаровывает и соответственно угнетает все чувства, включая самые добрые и светлые. Это если коротко. Бо мы можем начать дискуссию, которая окажется значительно длиннее твоего оригинального текста)