хороший кацап - дохлий кацап! (с) відео дня

  • 10.06.23, 20:06
Третя штурмова розбила 72-гу бригаду російських фашистів  під Бахмутом



хороший кацап - дохлий кацап! (с)

  • 28.05.23, 18:35
Як бійці ССО "А" кошмарять російських фашистів FPV-дронами: відео з влучними ударами по  техніці окупантів.


Серед цілей – як вантажівки, так і броньована техніка та РСЗВ
Спецпризначенці СБУ з Центру спеціальних операцій "А" продовжують ефективно використовувати безпілотники для ураження озброєння та військової техніки російського окупаційного війська – чергову відеопідбірку з "подарунками з неба" для окупантів опублікована на Youtube-каналі СБУ.

На кадрах демонструється ураження FPV-дроном низки цілей – як звичайних вантажівок росіян, так і броньованої техніки, зокрема й танків, а також реактивної системи залпового вогню БМП "Град".




хороший кацап - дохлий кацап! (с) відео

  • 19.05.23, 17:47
Слава Україні!


Так буде з кожним, хто нам буде  забруднювати атмосферу!



хороший кацап - дохлий кацап! (с) відео дня

  • 16.05.23, 10:27
"Тюльпан" російських фашистів  намагався сховатися в лісі, але бійці 406-ї бригади ефектно спалили ворожий міномет (відео)
Російський самохідний міномет "Тюльпан", фото ілюстративне Російський самохідний міномет "Тюльпан", фото ілюстративне

Бійці 406-ї окремої артилерійської бригади влучним пострілом знищили 240-мм міномет 2С4 "Тюльпан" російського окупаційного війська – машина намаглася втекти від "очей" наших захисників, але влучні артилеристи високоточним пострілом знищили ворожу техніку.

Як визначили OSINT-дослідники, російський самохідний міномет 2С4 "Тюльпан" було знищено в Херсонській області в районі Олешківського лісу, що на лівому березі.



хороший кацап - дохлий кацап! (с) відео дня

  • 01.05.23, 11:57

Соледарський напрямок на Донбасі залишається одним із найгарячіших. Поблизу Бахмута ПВК "Вагнера" намагається просуватися вперед, однак цю ділянку фронту спільно утримують прикордонники, військовослужбовці ЗСУ та територіальна оборона.

УДержавній прикордонніій службі показали красномовне відео, яке свідчить про поразки ворога — на кадрах довколишні поля всіяні тілами вбитих окупантів



хороший кацап - дохлий кацап! (с) відео дня

  • 20.04.23, 12:37
В Україні тривають найжорстокіші бої з російськими окупантами. Українські воїни героїчно захищають рідну землю та очищають її від загарбників. Наші військові відбивають атаки оккупантів на всій лінії фронту.


На відео знищення складу боєприпасів російських фашистів під Бахмутом.


Слава Україні!

хороший кацап - дохлий кацап!(с) (відео дня, а може і року)

  • 28.03.23, 13:04
Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний нагородив “Золотим хрестом” старшого солдата 92-ї окремої механізованої бригади ім. Івана Сірка Руслана Зубарєва на псевдо “Хижак” та вручив йому нагородну зброю.

Залужний нагородив солдата 92 омбр “Хижака” Зубарєва, який у ближньому бою  з камерою “гоу про” відбив переважальні сили росіян

Про це Залужний повідомив у понеділок, 27 березня.

“Мав честь нагородити старшого солдата 92-ї окремої механізованої бригади ім. Івана Сірка Руслана Зубарєва почесною нагрудною відзнакою “Золотий Хрест” та вручити йому заслужену нагородну зброю. Руслан відбив атаку переважальних сил противника, проявив звитягу та мужність у бою. Вдячний кожному, хто боронить Батьківщину від окупанта”, – написав Залужний.

Руслан Зубарєв – боєць 22-го окремого мотопіхотного батальйону ЗСУ, який разом з напарником відбив атаку російських спецпризначенців та бронетехніки в Харківській області.
16 лютого він брав участь у тривалому ближньому бою, іноді на відстані пяти метрів, на Сватівському напрямку. 21-річний солдат із позивним “Хижак” (Predator) знімав окопний бій на відео.

Згодом Руслан розповів про це у великому інтерв’ю Юрію Бутусову:

ВІДЕО





хороший кацап - дохлий кацап!(с) відео

  • 25.03.23, 20:56
Як "посильні смерті" прикривають піхоту поблизу Бахмута

Як ЗСУ із західних 105-мм та 155-мм артилерійських систем б’ють російське окупаційне військо

Збройні Сили України мають на озброєнні низку артилерійських систем різних калібрів, і одна з них – 105-мм легка гаубиця M119.

Один з наших артилерійських підрозділів, оснащений цими артилерійськими системами, наразі допомагає піхотинцям, які б’ють рашистів в районі Бахмута, розповідає у своєму відео видання АрміяInform.

Як зауважує командир цього підрозділу на ім’я Роман, їхня задача – "зробити так, аби ворог до них [піхоти] не наближався на відстань стрілецьких боїв" та знищувати "все, що працює проти нашої піхоти". 


Як відзначає командир бойового розрахунку Максим, гаубиця M119 – дуже мобільна, а також відзначається швидкострільністю та відмінною влучністю і в цілому чудово зарекомендувала себе для прикриття піхоти. Він стверджує, що їм зазвичай треба до однієї хвилини, щоб навестися та зробити постріл, але іноді загалом встигають і за 40 секунд. Інформацію про цілі та координати отримують в режимі реального часу.

Фото: АрміяInform

"Посильні смерті" відправляють окупантам 105-мм "подарунки"

Артилерист Андрій називає себе "посильним смерті", який "пакує оці пакуночки, стежить за їхньою справністю й відправляє їх прямо до кацапських покидьків".




хороший кацап - дохлий кацап!(с) відео дня.

  • 18.03.23, 13:55
Спецпризначенці СБУ "Білі Вовки" за одну ніч знищили 10 російсько-фашистських танків. (ВІДЕО)

Бійці спецпідрозділу Служби безпеки України "Білі Вовки" лише за одну ніч знищили 10 російських танків. Для цього вони використовували БПЛА.

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби СБУ.

"Дев’ять чи десять? ДЕСЯТЬ! Саме стільки російських танків знищили спецпризначенці СБУ "Білі Вовки" лише за одну ніч!", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що бійці нищили ворожі танки на Донецькому напрямку. Також постраждали не тільки російські танки, а й ще БТР.

"Наші специ Центру спецоперацій "А" відпрацювали ворожу техніку на Донецькому напрямку. Також було спалено і один БТР противника. Таким чином, на їхньому рахунку ОДИНАДЦЯТЬ знищених цілей! За одну ніч", - додають у СБУ.




хороший кацап - дохлий кацап!(с) (відео з дуже хорошими )

  • 01.03.23, 18:35

Морпіхи ВСУ показали як знищують російських фашистів з допомогою безпілотників