Холодноярці знову смажать кацапофашистів (відео вчорашнього дня)

  • 25.06.22, 12:43




Бійці 93-ї окремої механізованої бригади завдали втрат російським окупантам в Ізюмському районі. Про це йдеться у повідомленні бригади 23 червня. "93 бригада Холодний Яр знищила 11 одиниць ворожої техніки, серед якої були танки, БМП, бойові машини "Рись".


Кадри запеклих боїв за Сєверодонецьк

  • 21.06.22, 12:29
Національна гвардія України зазначає, що її бійці разом із побратимами продовжують знищувати російських солдатів у Сєвєродонецьку. Про це повідомили у прес-службі НГУ.

 "Без відпочинку, сну і хоч кількох хвилин тиші гвардійці разом із побратимами з інших Сил оборони тримають місто.

Бої за Сєверодонецьк продовжуються. Ворог отримує від наших військових те, що заслужив - смерть", - йдеться у повідомленні Нацгвардії.




Відео, оприлюднене 21 червня, озаглавлено "бій у місті Сєверодонецьку".

 У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ йшлося, що росіяни не припиняють штурм для встановлення повного контролю над Сєвєродонецьком.

Як воюють бійці «Інтернаціонального легіону» проти орків

  • 17.06.22, 14:45


Бійці "Інтернаціонального легіону" показали, як беруть участь у битвах проти російських військ на боці України у Сєвєродонецьку. Вони пересуваються перебіжками, займають позицію у сховищі, використовують придушення вогнем, якщо необхідно пройти через небезпечну місцевість.

Ролик опублікував прес-центр Сухопутних військ Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у Facebook,



Загін діє злагоджено та уважно. Під час підйому сходами боєць спереду перевіряє наявність ворога зверху. А коли виникла потреба подолати невелику відкриту ділянку між спорудами, один із солдатів "Інтернаціонального легіону" використав придушення вогнем. Він почав безперервно стріляти у бік російських військ, щоб товариші змогли пройти через небезпечну територію.


добрий ранок, ми з України. Welcome to hell, кацапофашисти!

  • 13.06.22, 12:14

ССО у співпраці з НГУ спалили три ворожі "Гради" в Луганській області, які обстрілювали Сєвєродонецьк.

Джерело: ССО

Деталі: Під час розвідки тилів противника на Сєвєродонецькому напрямку оператори ССО виявили кілька установок РСЗВ БМ-21 "Град". Саме їх противник застосовував для обстрілів Сєвєродонецька, інших населених пунктів і позицій Сил оборони.

Встановивши точні координати ворожих машин з допомогою безпілотного комплексу, воїни передали ці дані артилеристам НГУ - воїнам гаубичних розрахунків М777.


Знищення штабу фашистів на Харківщині (відео)




ЗСУ знищують кацапофашистів і їх техніку (відео)

  • 10.06.22, 12:48
Українські військовослужбовці знищили техніку та живу силу супротивника на південному напрямку фронту. Українські артилеристи із 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу показали, як вони знищили приховані позиції противника. Відео оприлюднили у телеграм-каналі СтратКом ЗСУ.

 Окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу – військове формування механізованих військ Сухопутних військ Збройних Сил України. Знаходиться у складі оперативного командування "ОК Південь".







артилерія ЗСУ знищила склад кацапофашистів із "Градами"

  • 08.06.22, 14:52

Сухопутні війська України показали знищення складу боєприпасів та реактивних систем залпового вогню "Град".

Джерело: фейсбуксторінка сухопутників

Деталі: Вказано, що склад з БК та "Градами" викрили артилеристи і аеророзвідка.



Дата і напрямок події не розкриваються.

Українські військові влаштували сюрприз кацапофашистам

  • 06.06.22, 14:38
Бойова група К2, що відноситься до 54 окремої механізованої бригади ім. гетьмана Івана Мазепи, влаштувала «сюрприз» непроханим російським військовим, які в пішому порядку тинялися вулицями Мар'їнки Донецької області, пише УНІАН.

 «Йшли натовпом «туристи», озираючись навколо, але не побачили вони сюрпризу на дорозі, який встановили хлопці з розвідувальної групи К2. Сюрприз спрацював та «туристам» він не сподобався – описали свою роботу українські захисники», - повідомили у бригаді.

 І наголосили, що не любить українська земля непроханих «туристів».




ЗСУ показали знищення колони бронетехніки кацапофашистів.

  • 01.06.22, 15:51
Українські військові знищили чергову колону російської військової техніки. Про це повідомили Сухопутні війська Збройних сил України у середу, 1 червня.

"Знищення російської колони з висоти пташиного польоту", – йдеться у підписі до оприлюдненого відео.

Ролик демонструє, як артилерія ЗСУ накриває вогнем російські танки та БМП. Деякі російські військові кинули свою техніку і спробували сховатись у посадці серед дерев.


Наприкінці відео демонструється підбита техніка РФ – мінімум п'ять танків Т-72 та два БМП-1.

Арта ганяє і палить кацапофашистів поблизу Херсона.

  • 29.05.22, 15:35

скриншот

Артилерія сухопутних військ ЗСУ продовжує нищити противника та його техніку на території Миколаївської та Херсонської областей.


Джерело: Facebook-сторінка 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів зимового походу

Джерело: Триває артилерійська війна, 28 бригада ганяє та палить техніку окупантів по посадках Херсонщини та Миколаївщини. Тікайте з нашої землі недолугі завойовники.


Херсон тримайся, ми поруч








Українська арта влаштувала росіянам "пекельну вечірку"...

  • 28.05.22, 13:52
Українська арта влаштувала росіянам "пекельну вечірку" на хуторі Гуляйпільщини

Українські військові показали відео знищення ворожої сили та техніки у Запорізькій області.

Джерело: Генштаб ЗСУ і 45 окрема артилерійська бригада ЗСУ у Facebook

Дослівно 45-та бригада: "На одному з хуторів Гуляйпільщини, орки організували масований двіж. Дуже метушились – мабуть, шукали діджея та музичні інструменти.

За допомогою гармашів 45 оабр та взаємодією з аеророзвідкою 15 ГУ ДВКР (військова контррозвідка СБУ –ред.) і Азову їм організовано пекельну вечірку. Вписка на хутір зарахована!



P.S. Під час зйомки цього відео жодна цивільна людина не постраждала".