Профіль

Provisnuk

Provisnuk

Україна, Ужгород-Перех.

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Часто доводиться чути,що жінка-це діагноз.

Часто доводиться чути,що жінка-це діагноз.Може й так.По великому рахунку,чоловіку не личить сунути носа в жіночі справи,але якщо дуже хочеться сказати,або порадити сильній половині людства,від якої на мою електрону пошту надійшов лист,то чому б і ні. Можливо побутує така думка через те,що є багато жінок в нашому суспільстві через те,що не вміють себе показати,подати,не можуть без проблем влитися в ту чи іншу компанію,у тому числі чоловічий колектив. І найгірше те,що вони і не прагнуть цього, а таких і могила не виправить.І навряд,чи кому приємно спостерігати за дамами,котрі потрапивши до міста із села у дорогому одязі спішать попасти у кав”ярню з кілограмами строкатої,підібранної без будь-якого смаку,косметики на обличчі,курять дешевенькі «Море» і згодом «ведуться» на понтовитих бетярів, котрі окрім тих же понтів нічого насправді не мають.Одним словом :»яке йшло-дибало,таке й надибало». Мабуть якесь замкнуте коло,яке неможливо ніяк розірвати у напрямку подолання такої дикої закономірності,яка полягає не тільки у зовнішньому вигляді та поведінці жінки,а й у вмінні вести бесіду.

Знову ж таки доводиться часто контактувати з представницями прекрасної половини людства,котрі перфектно виглядать,мають «супер» поставу, вражаючі зачіску і макіяж,а спілкуються лише на теми того ж одягу і косметики.,і навіть при спілкуванні зі старшими людьми ведуть себе зверхньо і дещо хамовито.Однак це лише моя особиста думка і  звісно не є істинною.Я добре розумію,що не буває жінки без чоловіка,а чоловіка без жінки.Увесь світ тримається на балансі інь і янь- початків чоловічого і жіночого.

Comments

Бийте тарілки собі на здоров»я

Для того,що не накопичувати в собі невдоволення в Японіі можна зайти до спеціально відведенного приміщення і там бити,бити тарілки поки не виллєш  свою лють...,Бо це допомагає уникнути стресу-реакції організму на дуже сильні фактори зовнішнього середовища.І якщо зануритись в цей стан,то з цим потім впоратись надзвичайно важко.Адже на тлі психологічних негараздів в більшості випадків розвивається чимало недуг.І це не лише депресія.У людині можуть виникнути скарги не тільки на головні болі,а й болі у спині,животі,...безсоння,діарея,задишка.. людина може різко похудати,або навпаки набрати зайві кілограми.Але в кожного по своєму,прояви стресу суто індивідуальні.І якщо цей негатив не знаходить виходу на зовні,то рано чи пізно стається трагедія-інфаркт,інсульт,психосоматичні розлади.Тому терміново потрібно шукати вихід,який буде дієвим для кожного з вас-поласувати шоколадом,або прийняти   «п»ятьдесят» грам.,але не більше,як сто грамів горілки ,або 150 вина впродовж дня.Непоганий результат досягаєтья криком-напружуються голосові зв»язки,органи дихання,кровоносна система. Відтак серце починає працювати краще,гормональний баланс відновлюється. Чимало людей знайшли спосіб,який допомагає позбутись стресу.Вони займаються екстремальмними видами спорту.Після значного викиду адреналіну наступає спокій.І насамкінець метод,що найбільш до душі припадає чоловікам це-секс із пристрасною людиною допомагає найкраще у таких ситуацій. Саме основне це- немагатися жити позитивно і накопичувати тількі добрі емоції;у ліжку з коханими,у спілкувані з приємними людьми,читанням книжки,або перегляду позитивних програм.Лише так ви допоможете самому собі подолати стрес.

 

Хочу,але..не дам

IMG_1444У підлітковому віці більше говорять про секс ,аніж ним займаються.

«Модно бути сексуальним» -щодня лунає з телеекранів,а твої подружки і друзі в колі шепочуться про те,що вже  попробували «це» і тобі здається,що соромно у свої п»ятнадцять бути  «незайманою»,чи тим ,що ні разу не «попробував» Багато хлопчиків стверджують, що вони «пробували» ще у 13 років,та швидше за все, це просто бравада, аби здаватися старшим. Дівчата, навпаки, кажуть,що починають статеві стосунки у-17-19 літ, можливо тому, що у 16 років більшість з них не досягає оргазму. Тож основним для них є моральне задоволення.Однак слідуючи інстикту юрби ,вони все ж такі ідуть на фізичну близкість з протилежною статтю.

Погодившись на секс дівчина, дуже часто почувається »використанною». Скільки дівочих сердець розбилося після «серйозних почуттів» у ліжку,коли відразу ж  після цього рвалися взаємовідносини; довго,настійливо умовляв і відразу ж після «цього» кинув. Загалом у підлітковому віці більше говорять про секс ніж ним займаються,і чимало з тих,хто розповідає про «гарячі ночі»,насправді лише про таке мріє.,вигадують  таку собі таємничу романтику і натякають де треба і не треба, що вони теж «уже попробували». Церква вважає,що –Дівоча цнота-це подарунок Божий.Зберігачи її,дівчина свою любов зберігає для  коханого і дітей.Саме церква однозначно застерігає від того,щоб мати статеві стосунки «на стороні»-поза шлюбом. Для цього є цілком земні причини,адже духовне підгрунтя родини,сімейних стосунків-це засади,на яких тримається будь-який шлюб.

Comments Додати коментар

Якби світом правили чоловіки

  • 16.05.10, 14:54

Якби світом правили чоловіки то:

-8 березня перенесли б на29 лютого,один раз на чотири роки можна бул б витримати.

-Краватку можна було б не зав”язувати ,а ширінку не застібати.

-Усіх  жінок звали б однаково…

-Купальник бікіні  вважався б ідеальним костюмом для бізнес-леді і не бізнес також.

-Сидіння на унітазах відкидалися б угору відразу після того,як з них  встали.

-Місячні у жінок були б  тоді,коли в чоловіків мисливський сезон,або чемпіонат з футболу.

Редагувати

Ми жили,нищили одне одного

 

Уже третій день вулицями містечка тихесенько хазяйнувала весна.Я голосно вмикав музику і не чув її.Пив гарячу каву
біля вікна,обійнявши обіруч маленьку кружечку з написом "Лаве",обпікся і глянув за скло.Завіконня вщерть залите
сонячним промінням,на деревах бубнявіли листочками дерева,діти весело щебетали,гойдаючись на гойдалках. І враз
стало так радісно на душі.Наче хтось перехилив величезну сонячну миску і налив її по вінця передчуттями щастя.
    "Все буде добре"--настійливо свердлила свідомість думка.І вперше за останні кілька тижнів собі повірив.Тиждень
тому у фразу "все буде добре" вкладав зовсім інший зміст із зовсім іншим підтекстом.У тому варіанті "добре" озна-
чало разом з нею.Тужливо,до щему серця,нагадувало про ту гостроту почуттів,ту шалену ніжність,яка осліпила
ці почуття,тої  такої ж,як зараз,весінньої пори двадцять п'ять років тому і звела разом у  далекому забутому
Богом містечку,куди попали на роботу за направленням."Добре" обіцяло повернення надій,із якими тоді вступали
у спільне життя.Те "добре" залишилось в пам"яті смаком поцілунків та запахом її волосся,блиском чорних очей
під час весільного дійства...Ще кілька днів тому здавалося,що без неї,без її погляду та настійливих її турбот не виживу.
Просто загину,як гине немовля,якому занадто рано перерізали пуповину.Або просто замерзну,вмру з голоду-бо нікому
буде зігріти бодай словом і нагодувати бодай обіцянкою,що завтра  обов"язково все зміниться на краще.Та чомусь,
той новий день так і не настав.
  "Все буде добре"сьогодні означає,що вже не треба залежати від марних сподівань налагодити стосунки.Не буде
конфліктів,сварок,марних образ,не буде нестерпного душевного болю.Пуповина всохла,уже не треба різати по живому.
  Якось переживу і виживу.....,хоч сьогодні в мене день народження,але зранку вимкнув телефони,бо не хочу щоб хтось
вітав,в підсвідомості там глибоко жевріє надія,що привітає Вона-зайде у кімнату і тихенько видихне "З днем народ-
ження!" Але Вона просто тихенько зачинила за собою двері.От тоді напевно пуповина,що з"єднувала нас в одне ціле,
що вміщала в собі всі спільні прикрощі , незгоди життя і отруту з одного організму перекачувала в інший лопнула.
  Ми жили,нищили одне одного,перебуваючи поруч-але водночас не мислили життя без такого взаємоотруєння.

Як ті програли його очі в карти...

Не знаючи істинної правди про те,що творилося в Радянському Союзі,що таке голодомор,політичні репресії проти інтелігенції,особливо української,як нищилися духовні устої нації Лексій з Сарненського Полісся сліпо вірив більшовіцькій пропаганді,яка велась підпільно через  пресу,що надходила з Москви та Києва.Таку ж "правду" передавав,як сам розумів з уст в уста своїм краянам,виступаючи на зборах і мітингах перед земляками по всьому Поліссю.За порушення закону Річ Посполита навіть посадила на десять років за решітку,за якою просидів ці довгі роки.Вийшов на волю в середині тридцятих років і продовжував агітацію за Леніна-Сталіна.В 1936 році покинув сарненщину і рятуючись від поляків,подався до "братів",які спочатку закрили в льосі,а потім по указу розселили по таборах "необ"ятної родіни." Після засідання "трійки" Поліщук став ворогом трудового народу і попав в однойменне з річкою поселення  Печора, де його дуже зарослого побачив Макар,син Сарненського православного священика.Ось,що розповів він мені,коли ми не зовсім випадково зустрілися під час моєї служби в лавах Радянської Армії,де було розташований наш підрозділ:"В барак ввіпхнули зарослого,страшенно змученого,побитого чоловіка.Почувши мій голос він сказав:"Я,Поліщук Лексій.Звідки ти чоловіче,бо твоя мова,дуже на сарненську схожа?"...Я розповів йому хто я такий і звідки, Лексій був без очей,то ж орієнтувався по голосу.Тоді каже: "Я дуже добре знав твого батька...Ти ще молодий...Може ще попадеш додому,то я прошу;зайди до моїх і скажи:"Прокляте от-те слово "товаріщ". Потім, через багато років,Макар зумів поїхати на рідне Полісся,знайшов родичів Лексія і виконав останню волю мужнього земляка.Чому мужнього?,Бо подальші події ,що сталися в таборі, достойні тільки мужньої людини. Коли родичі почули,як помер їхній ідейний Лексій,то заридали-заплакали. А було то так... "Одного холодного,короткого дня,який буває тільки на крайній Півночі,сліпий і виснажений старець,старець не по роках- Поліщук звернувся до табірників/зеків/ зібратися в бараці,бо хотів їм сказати останнє слово.Всі зійшлися і чекали,що скаже "красний сліпий".Розповів про тяжке життя свого краю,про своє безталанно віддане життя боротьбі за світле майбутнє,за коммунізм на Поліссі,у величезну віру у Радянський Союз,і як йшов до нього , і як попав в табір до "урок",і як ті програли його очі в карти,як  потім видавили їх і зробили безпомічним. Постояв...високо задер голову щось шепочучи і... тоді відступив від стіни на кілька кроків,розігнавшись,ударив головою об стінку,упав,важко,ледве підвівся і знову з розмаху щосили ударив головою в стіну так,що та аж задвигтіла. Як упав,більше не піднявся.

Тоді хтось з табірників узяв його на руки,але Поліщук не дихав...."

 

Категорії:

.Кохання це…

…енергія людського тіла.Давньогрецький філософ Арістотель розглядав любов,як потребу плоті,як одну з первинних потреб тіла…

…потреба цілісності.Інший давньогрецький мислитель Платон коханням називає” потребу цілісності і прагнення до неї”…

…порятунок індивідуальності.Ми зможемо врятувати свою індивідуальність лише тоді,коли пожертвуємо егоїзмом,зацикленістю на власних інтересах…

…сила,що єднає зі світом.Прагнення полишити в”язницю самотності є найглибшою потребою людини…

…сублімація статевого інстинкту. Зігмунд Фройд  вбачав у коханні всього лише  вияв статевого інстинкту,форму реалізації,”сексуальної” сверблячкиі не більше…

….трикутник…поєднання інтиму,близькості та пристрасті..


100%, 4 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Представлено керівника Воловеччини

Закарпаття: Представлено керівника Воловеччини /06.05.2010/18:50/

6 травня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида представив новопризначеного очільника Воловецького району. Згідно з розпорядженням Президента України від 30 квітня 2010 року головою Воловецької райдержадміністрації став Василь Ковбаско. Новопризначений керівник Воловеччини вже має досвід роботи на керівних посадах. Свого часу Василь Ковбаско очолював Свалявську та Воловецьку районні державні адміністрації. Сьогодні головним своїм завданням він бачить відродження гірського краю: - Потрібно зробити все для покращення життя краян. Найпершим завданням є налагодження інфраструктури, розвиток туризму, відтак - створення нових робочих місць та нові можливості для бізнесу. Представляючи нового очільника району, Олександр Ледида наголосив: - Воловеччина – ідеальний район для розвитку туризму. Чисте повітря, дивовижна природа та працьовиті люди здавна прославляють цей гірський край. Тому першочерговим завданням влади є створення гідних умов для малого та середнього бізнесу, на плечі яких і ляже основний тягар з відновлення інвестиційної привабливості Воловеччини. Довідка Ковбаско Василь Васильович Народився 25 вересня 1957 року на Іршавщині. У 1989 році закінчує УжДУ та отримує кваліфікацію "філолог". 1998 - Василь Ковбаско здобуває другу вищу освіту за фахом "юрист". Трудову діяльність розпочинає у 1977 році з посади вихователя Мукачівського професійно-технічного училища. 1979-1983 рр. - працює майстром виробничого навчання, в т.ч. по 1987 рік - секретар комітету комсомолу Мукачівського професійно-технічного училища №1. З 1987 по 1991 рік Василь Ковбаско займає посаду заступника директора Мукачівського професійно-технічного училища №31. Наступний рік працює завідувачем відділу народної освіти Мукачівського райвиконкому. З 1992 по 1999 роки обіймає посаду директора Мукачівського професійно-технічного училища №31. У 1999 році стає начальником Мукачівського управління юстиції в Закарпатській області. 1999 - 2000 рр. - голова Воловецької райдержадміністрації, 2000 - 2001 - голова Свалявської райдержадміністрації. Наступні три роки обіймає посаду директора Мукачівського професійно-технічного училища №31, реорганізованого в Мукачівський професійний аграрний ліцей. 2005 - 2006 р. - Василь Ковбаско завідувач адміністративно-господарського управління Закарпатського інституту ім.А.Волошина Міжрегіональної академії управління персоналом. Наступний рік обіймає посаду директора Мукачівського виробничо-комерційного комбінату Закарпатської облспоживспілки. З 2006 року працює директором професійно-технічного закладу "Мукачівський професійний аграрний ліцей ім.М.Данканича". Має почесне звання "Заслужений працівник народної освіти України", орден "За заслуги" III ступеня.

Очищать организм нужно комплексно

Иван <br>Буркало из села Подвиноградов на Закарпатье наливает в стакан настойку <br>лекарственных трав
 
ИвантБуркалоиз села Подвиноградов на Закарпатье наливает в стакан настойку лекарственных трав.
— Ко мне приходят с  раком, красной волчанкой, тяжелыми формами туберкулеза, варикозным расширением вен. Преимущественно это те, кто перешел уже всех врачей, говорит 50-летний Иван Буркало из села Подвиноградов Виноградовского района Закарпатья. — Бывает, ставлю на ноги безнадежно больных. И это за два-три месяца.

Буркало — целитель в третьем колене. Знахарями были его дед и отец. Жили они на Тячевщине в Лопухове. К ним годами ездили лечиться люди со всего Советского Союза.

Принимает больных дома. Лекарства делает на основе целебных трав. Настойки и мази готовит за полсуток или за сутки наперед.

— Полгода тому назад лечился у меня мужчина с Верхнего Водяного Раховского района, — просматривает записи. — Его выписали домой умирать. Лежал в онкологии, у него был рак горла. Медики не обещали ему больше двух месяцев жизни. Приехал ко мне, я его осмотрел иговорю: ”Если послушаете меня — будете жить”. Подготовил ему специальные настои, чаи, отвары, мази из трав. Пил их три месяца. После первых раз все болело, пекло. Но он терпел, не бросил лечение. Через три месяца стал на ноги — поправился на 27 килограммов. Теперь здоров. 

Иван Буркало говорит, все болезни идут изнутри. — Сено в поле скосим, а на том месте вырастает отава, — объясняет. — Так и с организмом: внешне болезнь залечили, а причина  осталась. Где более слабый орган — туда болезнь и цепляется. У женщин, например, наиболее уязвимые места — грудь, лимфоузлы и гинекологические органы. Очищать организм требуется комплексно. Чтобы забрать причину  любой болезни, нужно очистить в первую очередь кости и кровь. 

У женщин самые уязвимые места — грудь, лимфоузлы и гинекологические органы

Травы знахарь собирает в экологически чистой местности: высоко в горах на Тячевщине. Некоторые ему привозят с Кавказа, Приморского края и севера России. 

— Основных у меня 30 трав. Это женьшень, радиола розовая,  солодка голая, календула лекарственная, губка.

В дом Буркало заходит пожилая женщина. Приехала из  Мукачево. Жалуется на боли в желудке, головокружение. Тот осматривает  ее глаза, язык, цвет лица, спину. 

— у вас часто скачет давление, есть проблемы с толстым кишечником, начинаются проблемы с левой почкой, — диагностирует. — Это  наследственное. У вас желтый язык — тоже нехорошо. Язык должен быть розовый. Часто у вас сохнут губы — это от желудка. Поэтому не  рекомендую проводить много времени на открытом солнце, не купайтесь в  горячей воде.

Предлагает женщине двухмесячный курс фитолечения. Говорит, подготовит ей спиртовую вытяжку и мази растений. За лекарствами можно  приезжать через двое суток. Употреблять их надо перед каждым приемом пищи. Фитопрепараты снизят кислотность организма.

Обычно Иван Буркало просит прийти к нему на повторный осмотр через один-два месяца. 

— Очищать организм даже здоровым на первый взгляд людям советую минимум два раза в год — весной и осенью. Тогда никакая болезньне прицепится. Я уже 15 лет не ем жирного, мясного, сладкого, соленого, не пью воду и не ем жидкого. И не болею.

Лечить Буркало начал после смерти отца в 1993 году. У него режиссерское образование, окончил курсы нетрадиционной медицины. К нему приезжают больные со всей Украины и России.

Неужели скоро всему придет конец...?!

file125-200x200Согласно утверждениям Майя,сейчас светит Пятое Солнце,его эпоха началась 12 августа 3114 года до нашей эры, и вот эта эпоха подходит к своему заверению,то есть очередной катаклизм неизбежен.Первое Солнце светило 4008лет,после чего произошли землетрясения.Второе 4010 лет,конец света произошел из-за лютых циклонов и ураганных ветров. Третий период  протяженностью в 4081 год закончился безконечным извержением вулканов.

Четвертый самый длинный-5026 лет принес всемирный потоп.На наш пятый период Пятого Солнца припадает”движение планет”, из-за чего все живое погибнет. Пророки утверждают, что наступили последние дни известного времени- эра воен,катаклизмов,болезней и бед. Люди будут умирать, не осознавая, чем и как можно  помочь для собственного спасения.Ученные считают, что до 2020 года 450px-The_Deluge_after_restorationклимат изменится настолько, что Европе наступит конец- большая часть стран будет смыта потопом.При этом новые штамы вирусов и постоянные засухи унесут 20 процентов флоры и фауны.Pictures_from_bus_13Потом начнутся землетрясения, возможен вариант ядерной войны, в результате которой погибнет все живое.Привлекает интерес к варианту, согласно которому взбунтовавшиеся нанороботы уничтожат человечество.

А вообще то волноваться не нужно-ведь несостоявшихся пророчеств, самых известных можно насчитать больше сотни.Стоит взглянуть на расписание концов света до 2020 года, в котором ожидается 12 концов света, два з них уже не состоя- лись; 2008-на землю упадет астероид диаметром больше 800м. 2009-исходя из центурий Нострадамуса, должен настать Армагедон. Ну и 2010-закончится нафта, мир постигнет война за ресурсы, а Земля отторвется от Солнца…

<a href=”http://wmlink.ru/index.php?ref=132577><img src=”http://banners.wmlink.ru/468e.gif” alt=”WMlink.ru – рекламный брокер” border=0></a>

И Земля<br> отторвется от Солнца...

И Земля отторвется от Солнца...

<script language="JavaScript" charset="UTF-8" src="http://z540.takru.com/in.php?id=544027"></script> <a href="http://tak.ru/partner.php?id=477581"><img src="http://banners.takru.com/7.jpg" border=0></a> Comments