Профіль

Provisnuk

Provisnuk

Україна, Ужгород-Перех.

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Выиграть «Евровидение» Лене Майер помог секс в бассейне

Скандальное видео голой представительницы Германии сделало ее суперпопулярной

Сегодня 17-летняя певица из Германии Лена Майер принимает поздравления и отмечает свою победу на «Евровидении». А ведь всего несколько недель назад ее участие в конкурсе вообще было под вопросом. Накануне «Евровидения» в Германии разгорелся громкий скандал: журналисты раскопали видео, на котором несовершеннолетняя школьница Лена Мейер занимается сексом в бассейне с симпатичным незнакомцем.

Лена Майер-Ландрут выиграла

Лена Майер-Ландрут выиграла "Евровидение-2010" с огромным отрывом от других участников.

 Документальное видео было сделано в прошлом году: тогда Лена даже подумать не могла, что станет участницей «Евровидения», потому и приняла участие в сомнительном проекте.  По сценарию Лена ночью с молодым человеком пробираются на чужую территорию, и в бассейне их захватывает страсть. Полиция застигает влюбленных, и они убегают. Скандальная сцена длится всего три минуты, однако на ней довольно отчетливо видно, как Лена Майер в бассейне с обнаженной грудью занимается сексом с молодым человеком. А прелести юной немки то и дело показываются на экране крупным планом.

Скандальное видео длится около трех минут: в нем Лена <br>Майер занимается с молодым человеком любовью в бассейне...

Скандальное видео длится около трех минут: в нем Лена Майер занимается с молодым человеком любовью в бассейне...

... страстно целуясь...

... страстно целуясь...

И то и дело сверкая на экране обнаженной грудью.

... И то и дело сверкая на экране обнаженной грудью.

Удивительно, но от съемок в эротическом фильме девушку не отговорили даже ее родные. К слову, Лена родом из довольно высокопоставленной семьи: ее дедушка Андреас Майер-Ландрут много лет подряд был послом ФРГ в Советском союзе. Фильм с голой Леной показали на канале RTL в сентябре 2009 года и, если бы певица не прошла в финал «Евровидения», о нем бы никто и не вспомнил. Однако еще до начала конкурса встал вопрос: стоит ли представлять Германию на солидном международном мероприятии девушке столь сомнительного поведения?
Удовлетворенная Лена счастливо улыбается...

Удовлетворенная Лена счастливо улыбается...

А затем парочку настигает полиция, и красотка, схватив <br>одежду, спасается бегством.

А затем парочку настигает полиция, и красотка, схватив одежду, спасается бегством.

- Я это сделала, но ни тогда, ни сейчас не стыжусь этого. Я же не снялась в жестком порно, - сказала Лена на телевизионном шоу в Берлине. - Я не могла тогда знать, что это видео покажут по телевизору. Может, сегодня я бы это не сделала. После горячих дискуссий немцы все-таки позволили своей представительнице участвовать в конкурсе. И не прогадали: в итоге Лена заняла первое место, несмотря на нервную дрожь в конечностях и то и дело срывающийся голос. Эксперты утверждают, что тотальную популярность во всем мире девушка завоевала благодаря клипу на свою песню «Спутник»: в интернете ролик посмотрело более 4 миллионов человек! Однако не менее популярным в Сети стал и тот самый скандальный ролик Лены, в котором она занимается сексом в бассейне. А скриншоты, на которых участница «Евровидения» снята топлесс, украсили обложки всех немецких таблоидов. Еще до начала конкурса Лена получила настолько мощный пиар в мировой прессе и в интернете, каким не может похвастаться ни один другой участник «Евровидения». Возможно, именно поэтому юная непрофессиональная певица победила так легко и с таким огромным отрывом от остальных конкурсантов.
В финале

В финале "Евровидения" Лена была настолько ошарашена, что не смогла сразу поверить в свою победу.

http://www.ua-reporter.com/s/images/del.gif

Выживших в самолете Качиньского неизвестные добивали из пистолет

В интернете появилась предполагаемая видеозапись авиакатастрофы, в которой погибли представители польской элиты. "Утверждается, что на этой видеозаписи запечатлено, как вооруженные люди, говорившие по-русски, убивают пассажиров через несколько минут после катастрофы", - пишет The Daily Mail.

"Некий российский авиационный эксперт, пожелавший остаться анонимным, назвал видеозапись, где можно слышать выстрелы, "злонамеренной мистификацией", - сообщает корреспондент Уилл Стюарт. Российская Генпрокуратура не дала официальных комментариев к ролику. Некоторые российские источники утверждают, что видеозапись распространяется украинскими или грузинскими силами, чтобы оклеветать Москву, пишет издание. "Польские следователи потребовали от российской стороны усилить охрану места катастрофы и получили разрешение на его осмотр самостоятельно", - говорится в статье.

Ранее на ИнфоСМИ: Самолет Качиньского упал из-за мобильного телефона Дотоле никаких сообщений о возможных пулевых ранениях у пассажиров не поступало, отмечает издание. "Впрочем, есть неподтвержденная информация, что генпрокурор Польши Анджей Серемет считает, что видеозапись была сделана на месте катастрофы", - пишет газета. Существует также конспирологическая теория, будто журналист, который то ли сделал видеозапись, то ли располагал ею, был ранен ножом в Киеве и вскоре скончался, когда неизвестные отключили ему аппарат искусственного дыхания. "По одной из российских версий, видеозапись была сделана кем-то, живущим по соседству с местом катастрофы, а позднее кадры получили неверную интерпретацию: на самом деле самопроизвольно стреляло оружие охранников президента, выстрелы были спровоцированы пожаром", - пишет газета.

За чисту українську-геть з дитсадочка.



Від донеччан - зі Слов"янська ,що приїхали до нас в гості, довідався про разючий випадок їхнього утискання,як україномовної родини. Тільки за те,що їхня маленька донечка,а моя племінничка,розмовляє чистою українською її хочуть вигнати з дитсадочка. А все почалося з того,що наша родичка випадково довідалася, що у нібито україномовному садочку всі заняття та ігри проводяться лише на російській мові і коли вона хотіла переконати виховательку,що це садочок
україномовний і може б вона хоть деколи розмовляла з дітьми українською,на що та їй "відрізала":"Дети не понимают".
І що саме вразило,- це те,що дитину звинуватили у тому,що вона принижує хлопчика,який розмовляє російською,
а сам за національністю турок...!
Приїхали в гості додому,в Київ,може хоч тут вдасться знайти захист на рідній Україні для своєї україночки...?

Кухонний комбайн вчительці від четвертокласників на випускний.

index_7.jpgВідзвенів останній дзвіночок по всіх українських школах. Самий веселий із дзвіночків всього навчального року,та не зовсім приємний для батьків гірської забутої Богом і людьми Воловеччини. На мою електронну адресу надійшло повідомлення слідуючого змісту- "...Я мама одиначка. Живемо дуже скромно, перебиваємося з хліба на воду від зарплати до зарплати. Моя донечка закінчила четвертий клас Воловецької школи. Всупереч розпорядженням і рекомендаціям Міністерства освіти, в нас у класі, невідомо на яких підставах "збирали" на подарунок вчительці по 50 гривень з кожного учня /купили кухонний комбайн за 1100гривень/, 20 гривень на квіти і 70 гривень на ресторан, бо ж діти закінчили початкову школу і треба "достойно" відсвяткувати "випускний" і подякувати вчительці, бо на слідуючий рік вчитиме не одна вчителька."

Американские призывники не помещаются в танки

  • 27.05.10, 07:22

Около половины молодых граждан США (42 процента) в возрасте от 18 до 24 лет не могут пойти на службу. Дело в том, что эти американцы страдают ожирением.

Об этом говорится в докладе "Слишком толстые, чтобы воевать", подготовленном сотрудниками неправительственной организации "Миссия: готовность". Отмечается, что избыточную массу тела имеют 11 миллионов человек призывного возраста. И хотя американская армия полностью контрактная, генералов тревожит проблема пополнения рядов вооруженных сил.

Наиболее "жирным" штатом является Алабама. Там лишний вес наблюдается у 51 процента молодых людей (218 тысяч человек). Наименьшее число толстых зафиксировано в Юте: 33 процента (98 тысяч человек), пишет газета "Труд".

Закарпатский доктор Хаус.

1216821213.jpgВ нашей  пятиэтажке у молодой соседки умер ребенок… В ней…в животе, внутриутробная смерть-так называет это медицына. Говорят, что он умер бы, даже не родившись,и она это знала , но надеялась на чудо,но его не произошло, ребенок имел несовместимые с жизнью паталогии.Говорят надежда умирает последней и она ,посетив женскую консультацию, где врач не увидел никаких изменений и заверил,что ребенок жив,воспрянула духом,хотя самочуствие, очущенния страшной тяжести в животе подсказывали,что что-то не так.А тут как раз выпала масса выходных в связи с майскими праздниками Переждав  4 дня бесконечно длинных выходных,с верой в лучшее,  она решила пройти УЗИ в областном роддоме.И там врач сообщает ей страшную весть…Ее плачущую,убитую горем с мертвым ребенком в животе заставляют идти в женскую консультацию…за направлением в роддом,ибо без такого направления врачи роддома не имеют основания положить ее в больницу!Принесла направление,но этого оказалось мало.Ей намекнули,что пребывание в роддоме не бесплатное.А так как у нее в животе мертвый ребенок,то назвали сумму все же несколько меньшую.Но наверное такая досадная “мелочь”,как мертвый ребенок в утробе,мешал ей догадаться,что от нее хотят. Ее еще шесть дней “щупали,проводили пальпацию живота и постоянно измеряли температуру.Ждали,когда же женщина догадается о выполнении такого понятного намека…И только после того,как ее старшая родная сестра пошла к главврачу,нашей соседке поставили капельницу и стали вызывать искусственные роды. Страшно?!

Наш закарпатский доктор”Хаус” вызывает искуственные роды, в то время,когда мировая медицина гласит,что в случае внутриутробной гибели плода-в кратчайшие сроки проводится кесарево сечение . Соседка мучилась 5 часов. Родила девочку весом 1500 грамм. Мертвую. Уже потом на следующий день ей медсестры шепнули, что ребенок уже начал разлагаться.

Не знаю, как во всех больницах Европы выдают бахилы и прочее. Лучше вообще не говорить,чтоб нам не стали в очередной раз рассказывать о тяжелой судьбе нашей медицины. Но никак не дает покоя вот такой вопрос-есть ли в Европе такая страна,где роженицам выдают следующую анотацію?

 Що необхідно-
  • Для матері;комплект чистої постільної білизни,довгу футболку,піжаму чи нічну сорочку,змінне взуття,речі для особистої гігієни,упаковку гігієнічних прокладок,рідке мило,паперові рушники,паспорт,обмінні картки,воду для пиття,легку їжу і обов”язково гроші.
  • Для партнера;Чистий домашній одяг,змінне взуття і гр…/затерто/
Редагувати

Звір,оскалившись,оскаженівши від болю, накинувся на чоловіка.

Волки (43 фото)

Більш , як тридцять років живу в гірській місцевості,а все якось не приходилось побачити,
як на полонинах  живуть чабани,що з травня по жовтень ватажать у горах і щодня яким
загрожує небезпека,адже популяція вовків-сіроманців цими роками перевищує норму втричі.
І от минулої суботи вдалося побувати на полонині Плай в гостях у вівчарів.Після дощу горі
диміли.Вівці сумирно пасуться на галявині,рухаються з місця на місце під мелодійний спів своїх
дзвіночків та стоголосому хору птахів з травневого букового лісу. Вівчарі запалюють ватру...я ж
прийшов в гості не з пустими руками... Сидимо, тихенько ведемо розмову про життя-буття вівчаря:
праця чабана нелегка-підйом о четвертій ранку,кілометри крутосхилів за,що весь час в русі,тричі на день доїння та приготування бринзи. А небезпека чатує на кожному кроці.
-"Минулого року здоровенний вовк одним стрибком звалив мого кума-розповідає вже в літах
вівчар-пошматував штани і чоботи,гострими іклами вп"явся у ногу.А потім,як плигне на груди і
за горло...На щастя кум не злякався,встиг просунути руку в пащу сіроманця-бога му. Дивом
залишився живим. Хижаків останніми. роками тьма тьмуща,а відстрілювати без дозволу
не можна,а ліцензія кажуть дорога. От і мучимось-за кожну вівцю хазяїн платить 100 гривень і четвертину сиру щомісяця,заробіток невеликий-рахує,загинаючи пальці чабан-ну і відповідати мусиш за худобину.- "А того,позаминулого року пам"ятаєш Василю,встряє в бесіду помічник чабана
Руслан-на кошару вовки напали десь біля третьої години ночі. Вівці страшено напудились,вибігли з кошари і в ліс.Ми старалися відбити отару,то вони погнали їх на гору Стой. Ох і біди вони наробили-
ці вовчиська ,загризли 98 овець і 13 кіз"...-"Вовки у пошуках їжі частенько спускаються з гір на пасовиська"-продовжує свою розповідь Василь, підкидаючи дрова у ватру,що весело палахкотіла,
потріскуючи з шипінням від крапель дощу,що почав сипати з враз потемнілого неба. Аж раптом
собаки загарчали в бік лісу. У кущах щось зашаруділо. Василь не встиг ступити і кілька кроків,як

 



Волки, большой злой серый Волк Обои для рабочего стола и мобильные<br> картинки заставки
з-за куща на вівцю виплигнув величезний вовчисько. Здоровенні жовті ікла вп"ялися у шию
тварини.Перелякана вівця щосили мотала головою.На моїх очах хижак перекусив їй горло.На
вовка накинулися сторожові собаки. Вгодований білий , волохатий кавказець впявся хижакові
у горло,інший-щосили тягнув за задню ногу. Однак значно більший лісовий здоровань загарчав,вирвався і накинувся на собак.Руслан ззаду так щосили вдарив сіроманця кілком,що
той аж завив.Звір,оскаженівши від болю,
оскалившись накинувся на чоловіка. Ми ж з Василем,
отямившись від шоку, накинулися на вовка-він  вилами,а я здоровенною палицею почали
гамселити вовка. Після декількох ударів-сіроманець дременув в ліс.
-"Якби не військові берци,вовк відкусив би ногу-Руслан показує дірки від зубів,з ран заюшила
кров-А собаки молодці не злякалися,не даром по 100 доларів за них дав...Присиплю рани
попелом і загояться, як на моїх собаках"-сміється.
Повертався додому я тягачем,що возить метеорологів і телевізійників на станції.Тіло напру-
жено,нервово тремтіло.Тільки зараз в тракторі до мене дійшло,яка небезпека чатувала на нас.
Дивився на ліс,а в очах стояла недавня сцена.

 

СРОЧНО! 31 октября Украину ждут новые выборы

СРОЧНО! 31 октября Украину ждут новые выборы 20.05.2010 (20:48)

1274368603116.jpg Вчера на вечернем заседании фракции Партии регионов, а затем и на консультациях с другими участниками коалиции большинства в Верховной Раде одобрена идея проведения местных выборов в Украине 31 октября 2010 года. Об этом корреспонденту MIGnews.com.ua сообщил парламентский источник из близкого окружения председателя Верховной Рады Украины Владимира Литвина.

Такой законопроект уже в ближайшее время будет внесен в сессионный зал парламента, подтвердил источник. При этом почти гарантированно идею проведения выборов 31 октября поддержат все участники коалиции. Хотя предпринят этот шаг Партией регионов явно, как говорится, с большей пользой для себя, ведь все социологические опросы и вся реальность сегодняшней ситуации легко подскажут, что преимущество на осенних выборах может получить Партия регионов. Пока вся власть и все фактические рычаги государства находятся в руках у людей Президента, пока сильны финансовые и административные ресурсы, всегда есть резон идти на выборы более сильными и вооруженными.

Ну что ж, очевидно, что вчерашнее решение фактически дает отмашку участникам предвыборной кампании и начинает отсчет новых выборов. И дата их фактически уже озвучена – 31 октября 2010 года.

Добре в кого є старі батьки,то ...

Вечорами у забігайлівці біля Немовицького сільського клубу ніде присісти. Відвідувачі- переважно чоловіки. Сидять з горілкою і пивом. Якось вдалося примоститися до двох хлопців. Слово за слово і зав"язалась розмова про сільське життя- буття.

 40-річний Віктор працював в районному центрі Сарнах на консервному заводі.Чоловік, дещо тверезіший за товариша по чарці, розповідає: -"У жовтні завод закрився.Зараз стоїмо на біржі. Мені кожен місяць видають півтищі гривень. Правда, платню часто затримують. П"ю на товаришеві гроші. І Валєра -киває на сусіду,- теж без роботи.Він із заробітків приїхав місяць тому, пристав до старшої жінки. Вона з грошима і величезною хатою.Так її чоловік тоже пару днів тому повернувся із Польші, із заробітків. І викинув Валєру з хати.

   -Як щось скалимимо-йдемо в генделик-продовжує Вітя.-А як нема, затарюємося самогоном. Моя колишня однокласниця жене.Продає пляшку за 10-ть гривень.Часто дає ...в борг-сміється.Поїде в Сарни ,позбирає бутилки. Вдома розіллє пійло, а потім продає клієнтам-кому чикушку, кому півлітру. Люди спиваються.-продовжує далі. - Он Саша,сусід мій, на рік від мене старший, працював будівельником в столиці. Вдома залишав дружину з двома дітьми. Я подзвонив йому, що жінка почала пити, діти недоглянуті.Він заробляв гроші на дітей, а вона прогулювала.Я знаю,як тяжко приходять гроші там на заробітках...Не видержав,подзвонив йому.Тут, більшість, з тих,що сидять теж були на заробітках переважно на будівництві в Києві та за границею. Але там тоже криза,масово скорочують, ясно, що наших в першу чергу.На весну знову думають податися за кордон-чорнороби потрібні за будь-яких умов.Друззя двонили,що прибиральником можна встроїтись без проблем. Хтось же мусить гімно вигрібати.Там-у Європі на таку роботу погодяться за шалені бабки.А ми,за копійки чистити будемо. В Немовичах кожен десятий, може й більше на заробітки їздить..

                    Частина друга.

    До розмови приєднується сусідка Марія,що зайшла в ганделик купити мінеральну воду і побачивши мене,підсіла до нас із склянкою газованої води -"Найважче заробітчанам восени.Два роки тому,як вернулася з тієї Польщі,казала ,що ніколи більше не поїду туди,хай провалиться ота робота на їхньому полі..Різали ми в пана капусту.Минуле літо там видалося дуже дощовим.Цілий день ноги в мокрій липкій грязюці.Спали в холодному мокрому підвалі."Не поїду більше ніколи"-так всі кажуть,їдуть бо мусять.Маруся роздумує,що не пустила б свою дитину на чужину.Ну й, що, вивчила я своїх синів в інститутах.Думала,будуть вдома працювати...та де там сидять без роботи...пенсіонери не уступають свої місця,якісь закони нерозумні у нас-молоді сидять,а старі працюють,чи прикидаються,що працюють,яка робота з пенсіонера.Хіба ж не можна ввести такий закон-або одержуєш пенсію, або платню,коли працюєш,от тоді відразу ж все стане на свої місця.А то молоді змушені їхати на заграниці."

   -"Чого ж тоді їдете туди збирати капусту,що не можна дома вирощувати городину,чи не вмієте?-тихенько,але в"їдливо спитав я. Маруся тільки гірко,якось по іронічному усміхнулася -"Все вміємо,все в нас є,і ми не гірші від  тих "панів",але куди ми збудемо вирощене.Адже в нас все "схвачено".Ще й слова такі видумали, "схвачено", якийсь"відкат",ледве допиталася в людей,що то та ж "взятка".Ми ж не дамо.От і везуть сюди заграничні овочі,кажуть,що навіть арабську картоплю.Де ж таке видано,коли таке було? А як,що не дай боже непогода,що тоді?От в тій Польші,хазяїн впевнений;чи посуха,чи неврожай-держава допоможе-а в нас?...Треба йти збиратися в дорогу.Оце взяла дві бутилки води на путь-завтра їду зі своїми хлопцями..."

  "-Ось так порожніють сільські хати,вдома залишаються лише старі і діти.Усі хто може працювати,весною "відчалюють" за кордон.Бо що в нас в Україні-доки влада  меле язиком,а дітей нам за що нагодувати.Що робити, скажіть що робити? Коли в селах роботи нема.Добре в кого є старі батьки,то хоч за їхню пенсію якось можна перебитися.А як нема? То хоч вмирай.От і їдуть наші "вкраїнці" в "заграниці"шукати добрих панів на чужині..."- перебиваючи один одного,виливають свою безвихідь мої хлопці Вітя і Валєра.

Примітка.Імена змінені і генделик теж.

Підступна квітка Борщівник.

  • 20.05.10, 12:06
http://www.oda.te.gov.ua/sites/oda.te.gov.ua/images/news/9078.jpg
 На порозі літо.Незабаром сімейні виїзди на природу.Але там біля річки на всіх нас чекає страшенно небезпечна
квітка Борщівник,який своєю підступністю не поступається американському отруйному плющу-сумаху.
Контакт з борщівником спричиняє набряки,великі пухирі,висипання і іншу алергію.
Якщо так трапилося,що ви обпеклися цією рослиною,то в ніякому разі не розтирайте місце свербіння.Особливо оберігайтесь попадання соку на обличчя та очей.Якщо появились пухирі,то швиденько густо-густо намиліть їх
господарським милом,змийте і прикладіть компрес з холодного молока.Висипання бажано обробити лосьйоном,
або прикласти звичайний пакетик чаю,неважливо якого-чорного чи зеленого.
      Саме тепер,в кінці травня,найкращий час позбутися цього бур"яну,що останній час став основним призвід-
ником появи відпочивальників і туристів зі страшними опіками.