Законодавчо затвердити право громадян України на захист.

Заходимо сюди та підписуємо електронну петицію. Розпочалося 29.08. Потрібно 25 000 підписів, вже є по над 5 000.
Якщо ви проти - будь ласка, проходьте мимо. Або, як мінімум, не очікуйте, що я буду з вами дискутувати - не маю такого бажання. Дискутуйте між собою, якщо маєте таке бажання. 

Всіх співчуваючих поздоровляю! Станом на 0:25 4 вересня є 25 000 підписів!
Готовий прозакладатися, що зберемо всі 100 000.

В мережі з'явилось реальне фото Путіна

Дуже мені цей "фейс" сподобався, тому й розміщую. Може здохне...


Набряклий, кашляючий, з печінковими плямами на обличчі та голові, з хворим зацькованим, нічого не бачучим поглядом.
Так охарактеризувала президента Росії Володимира Путіна користувач Facebook Марина Гордєєва-Боташева, яка опублікувала на своїй сторінці фото глави РФ, зроблене після протокольної зйомки на одній із зустрічей з ним.
На фото Олександра Петросяна, — справжній реальний Путін, знятий з непротокольного ракурсу, без ретуші, фотошопу і інших хитрувань. Набряклий, кашляючий, з печінковими плямами на обличчі та голові, з хворим зацькованим, нічого не бачучим оком...», — пише Гордєєва-Боташева.
Як уточнила Гордєєва-Боташева, фото Путіна «без гриму» зробив санкт-петербурзький фотожурналіст Олександр Петросян.

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ БУДУТЬ ВИДАЛЕНІ, А ЇХ АВТОРИ ВІДПРАВЛЕНІ У БАН.

Бійці ато перехопили істеричні переговори російських терористів

Бойовики зазнали удару у відповідь на свою збройну провокацію і панічно вимагали "спалити "Градами" Новгородське".

Сили АТО перехопили істеричні радіопереговори терористів і російських військ під Горлівкою. Запис перемов та відео з місця подій опублікувала агенція "ЛІГАБізнесІнформ".

Зазначається, що на записі йдеться про епізод, коли Збройні Сили України завдали удару у відповідь по позиціях російсько-терористичних військ під Горлівкою. За даними бійців 43-го окремого мотопіхотного батальйону ЗСУ, 15 серпня ворог обстріляв українські позиції з автоматичного станкового гранатомета (АГС). У відповідь вояки застосували стрілецьку зброю, станкові гранатомети та 82-мм міномети – тобто зброю, відведення якої не передбачене Мінськими угодами. Потрапивши під відплатний вогонь ЗСУ, російські бойовики почати хаотично просити підмоги та підтримки артилерії та "Градів", щоб "спалити на***й Новгородське", де базуються підрозділи української армії.

Під час перемов терористи доповідають про втрати в результаті удару у відповідь, але підтримку їм лише обіцяють за 10 хвилин. За даними українських бійців, обіцяна "через 10 хвилин" допомога бойовикам так і не надійшла, зазначається у повідомленні.

(Обережно, на записі присутня нецензурна лексика).


ДЖЕРЕЛО

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ БУДУТЬ ВИДАЛЕНІ, А ЇХ АВТОРИ ВІДПРАВЛЕНІ У БАН.

Почему ваши друзья в фэйсбук не видят ваших постов.

Вы заметили, что в последнее время на ФБ Вы видите обновления Ваших новостей только от одних и тех же людей? Заметили, что когда Вы размещаете посты, фотографии и ссылки, Вас комментируют одни и те же люди, а остальные, вроде бы игнорируют? Не волнуйтесь, все Вас любят и никто не собирается блокировать.
Проблема в том, что большая часть Ваших друзей из списка просто не видят того, что Вы разместили. И вот почему: так называемый «новый Facebook» по умолчанию настроен так, что Вас видят только те, с кем Вы взаимодействовали не ранее, чем 2 недели назад. Другими словами, для тех, кто в последние 2 недели Вас не комментировал, Вы сейчас невидимы, а они невидимы для Вас!Как это можно исправить?

На главной странице вверху слева нажмите на стрелку рядом с "Лента новостей". В выпадающем меню выберите «Последние», вместо "Популярные новости". (У мене замість "Последние" "Новейшее". І ще - тре слідкувати, бо воно іноді само переключається назад на "Популярные")


ХОРОШАЯ НОВОСТЬ: теперь Вы снова можете просматривать всё, что пишут все Ваши друзья.

ПЛОХАЯ НОВОСТЬ: Вы по-прежнему НЕВИДИМЫ для значительной части Вашего списка, т.к. они ещё не сделали того, что только что сделали Вы. Они, как и Вы, должны изменить настройки. Пошлите друзьям это сообщение. В этом случае его увидят все Ваши друзья, а не только те, с кем Вы контактировали последние 2 недели. Они изменят настройки и разошлют приглашение дальше, напишут об этом в твиттере, в своём блоге и своих рассылках.

Джерело

Нереально смішно

Ось що чарівне слово "сюдавсебля" робить!

Для тих, хто ще вважає росіян братами.

Впевнений, що серед моїх друзів таких немає, але вважаю доцільним розмістити цю замітку.

Только что мы с Агентством социальных исследований под заказ проводили соцопрос, выборка 4200 человек, классическая выборка респондентов, телефонные звонки, улица.

Вопрос "Поддерживаете ли Вы ввод войск на Украину", без пояснений о Крыме, Донбассе, Киеве.

56.8% - да, 19.6% - нет. В протестной, интеллигентной Москве 51% / 24%, в Питере 47% / 31%

Второй вопрос - "Готовы ли Вы быть призванным в войска для выполнения такой миссии или отправить на войну своего ребенка?".

52% готовы и сами идти, убивать братьев-славян и детей своих в мясорубку загнать. В Москве - нашей Москве, которая голосовала за Навального - готовы 49,8%.

Но самый пздц дальше. Мультивариантный ответ. "В какую еще страну Вы поддержали бы ввод российских войск для обеспечения интересов РФ?".

Максимум (не буду сообщать цифры) - в страны Прибалтики. Потом США. Япония И, что удивительно, в самом хвосте - Израиль.

А теперь садитесь покрепче. "Готовы ли Вы к санкциям (невозможность выезда за границу, дефицит иностранных товаров, экономические трудности) в случае активного использования Россией вооруженных сил?".

Да ответило 50.4% по России и 45.2% по Москве.

Поздравляю Путина. Ему удалось создать государство такого сферического быдла, что мне уже не страшно. Мне просто мерзко.

 

Вячеслав Балясников (ФБ)

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ БУДУТЬ ВИДАЛЕНІ, А ЇХ АВТОРИ ВІДПРАВЛЕНІ У БАН.

Фатальні помилки Гітлера.

Давно збирався написати, ще до річниці перемоги, але все якось... Підкреслюю, все це виключно нмд, я не претендую на істину у останній інстанції.
Гармата "Дора". Калібр 807 мм. Два потяги для обслуговування. 500 людей розрахунок. Коригування вогню виключно по вертикалі. Аби правіше-лівіше - тре було прокладати рейки. В принципі жахливі снаряди вагою 4 тони (фугас) та 7 тон бетонобійний. Бойове застосування при штурмі Севастополя. Шмальнуло це диво 42 рази, жодного разу не влучило. Після чого ствол вийшов з ладу, гармата була демонтована і передислокована. кільки грошей це коштувало - невідомо, але за цих зусиль можна було побудувати просто безліч гармат звичайного розміру, користі від яких було б в рази більше.
Лінкори. Ну нафіга? Окрім понтів більше ніякого сенсу. Ні ну я типу частково розумію, бо лінкор неймовірно красивий та вражаючий. Але толку від нього вже у 2 світову просто майже не було. Тре було авіаносці будувати! А так німці збудували 2 надсучасних лінкори "Бісмарк" і "Тірпіц". Бісмрк дав бій британському Гранд фліт. Потопив гордість Британіі лінкор "Худ".  Вау, який величезний успіх bazar  Нічого, що у британців залишилося ще десь 40 лінкорів, а у німців - ще 1.
Ну і, звичайно, страшенно розлючені британці майже усім флотом кинулися топити "Бісмарка", з чим і впоралися дуже швидко. Відбулося це у 41-му. Після цього "Тірпіца" сховали у норвезьких фіордах, створили складну систему ппо заради його захисту і тепе. У результаті, у 44-му британці його затопили за допомогою бомбардувальників.
Резюме:  замість цих двох монстрів можна було побудувати кількасот океанських підводних човнів користі від яких було б незрівнянно більше.
Пускові для ракет ФАУ-2. Війскові одразу пропонували Гітлеру будувати мобільні пускові, але ні! Цей йолоп точно хворів на гігантоманію і забажав стаціонарні, знов монструозні, пускові. Результат - ці дива техніки були виявлені аеророзвідкою союзників і успішно подавлені. Але ж зусилля були витрачені! І це у 2-й половині 43 - 44 роках, коли справи у німців були далеко не добрі.
Резюме: було втрачено шанс завдати дійсно серйозної шкоди використавши таку серйозну зброю, як перші у світі  балістичні ракети.
Є ще немало подібних прикладів. Наприклад про супертанк Маус вагою 180 тон навіть не хочу згадувати. Проте хочу нагадати про одну з головних помилок. Причому, на мій погляд, цю помилку взагалі нема чим пояснити окрім прямого ідіотизму.
7 грудня 1941 Японія розбомбила Перл-Харбор почавши війну зі Сполученими Штатами. І ось, вже 11 грудня Німеччина оголошує війну США!!! Навіщо? Який у цьому сенс? Може німці сподівалися, що Японія почне військові дії проти СРСР? Але, по-прше, такі ж речі не робляться навмання, тре було ж з японцями конкретно про таке домовлятись, під підписи та "мокрі" печатки lol Це по-перше. По-друге, 11 грудня фюрер ще був впевнений, що вони з СРСР самі упораються. То ж ще раз, навіщо було силоміць втягувати американців? Ну ладно, про СРСР вони були впевнені, але ж Британія була непідкорена?
Я абсолютно впевнений, що штати, так чи інакше, кінець кінцем, почали б воювати з Німеччиною. Але. Враховуючи ізоляціоністські настрої, а також факт, що вони у стані війни з Японією та ще й отримали чи не найбільшу поразку у своєї історії, це відбулося б точно не у 41-у і навіть не у 42-у нмд. В результаті допомога могутньої американської промисловості британцям та СРСР була б у рази менша.
Тому ще раз - нафіга фюрер оголосив війну штатам? Він що, дійсно був ідіотом? 
Гітлер взагалі був незвичайний чувак, м'яко кажучи. Пережив більше 50 замахів, більшість з яких була спланована дуже ретельно і далеко не дилетантами... Але це вже інша історія...
Перепрошую за можливі невеличкі фактичні помилки. Пишу виключно з голови, можу щось і переплутати. Проте за суть відповідаю.

КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ БУДУТЬ ВИДАЛЕНІ, А ЇХ АВТОРИ ВІДПРАВЛЕНІ У БАН,

Виставка квітів "Україна європейська"

Сьогодні, на прохання дружини, відвідали цю виставку на Співочому полі. Ну що сказати - "бідненько, але чистенько".
Дивіться самі:























Ось таке. Для квіткофілів - будь ласка, розлогіше тут http://photo.i.ua/user/282118/447210/?p=0&r=2486981
Як на мене - таке собі. Ми набагато красивіше бачили. А може через те ми вже балувані - не знаю..

Невже Юля не свята? Який жах!

ЗМІ знайшли російські гроші у передвиборній кампанії Тимошенко.

2010 року російський державний ВЭБ профінансував операцію придбання українського металургійного холдингу «Індустріальний союз Донбасу» на $1 млрд, з яких $300 млн пішло на президентську кампанію Юлії Тимошенко.

Про це пише РБК із посиланням на журнал Forbes.

Forbes посилається на джерело, близьке до керівництва одного з російських держбанків. Той розповідає, що восени 2009 року Володимир Путін і Тимошенко зустрілися в Ялті; імовірно, в цей період і було досягнуто домовленості про продаж контрольного пакету в ІСД.

«Зустріч прем'єрів пройшла напередодні президентських виборів на Україні, а Путін підтримував Тимошенко. Частиною цієї підтримки були угоди про газ й отримання ВЭБ контролю в ІСД», – пише Forbes.

Незадовго до здійснення операції Фонд національного добробуту позапланово розмістив на депозиті у ВЭБ $2 млрд.

Один із співвласників ІСД Сергій Тарута заперечує використання грошей від продажу холдингу з політичною метою: «Тимошенко про угоду нічого не знала, ми нікого не повідомляли. Тільки в грудні 2009 року ми проінформували про неї наших кредиторів».

Як відомо, на виборах у лютому 2010 року Віктор Янукович випередив Тимошенко на 3%.

Джерело

Від себе додам, що коли я кажу, що Тимошенко такий самий непотріб, як і більшість наших діючих політиків, мене звинувачують у всіх гріхах. Ну що ж, давайте юлефани, вперед!


КОМЕНТАРІ ВАТНИКІВ БУДУТЬ ВИДАЛЯТИСЬ, ЇХ АВТОРИ БУДУТЬ ВІДПРАВЛЕНІ У БАН,