Будапештський меморандум

  • 12.03.17, 21:49


        Ну не можу я досі второпати, звідки ця тварь Порошенко з'явилася в нашій країні?!
        Що ж це за виблядок, як така потвора взагалі могла з'явитися на світ?!
        Шо він буде робити з тими кривавими краденими долярами, якими набиває всі свої комори? Може в нього екслюзив від Сатани, і він їх всі забере в могилу. А там вони нащо?
        Виходить він навмисно не дослухався до поради Тимошенко на тому засідання РНБО, щоб за ці роки знищити патріотів України, а потім ще і привласнити собі цю пораду?
        Блять, ну тварь, виродок, п@дарас галімий. Коли відбудеться трибунал над цією гнідою, який засудить його до смерті, і не знайдеться ката, який-би вибив з-під його ніг табурет, звертайтеся до мене в будь-який час дня чи ночі. Все кину, і кулею на цю архіважливу, державної ваги справу.
        Хоча, боюся. що не втовплюся....бажаючих буде за край...

Комедь

       


           В свій час, народ Грузії, на виборах, дав під сраку пану Сракашвілі. Внаслідок чого, він втратив ричаги, і разом зі своєю бойовою командою сакварелідзей, деканоїдзей, згуладзей, задерши штані та спідниці, дриманули зі своєї батьківщини.
          Шота їх там сильно налякало, шо вони одночасно, виблискуючи п'ятами, цілим полком зробили евакуацію зі своєї країни.
          Деякий час микалися по світу, Міха підвізався лекціями в американському університеті(мої співчуття студентам), решта нахрен нікому не були потрібні.
          Потім побачили, що в Україні стає дуже мутно, зібрали манатки і швиденько матеріалізувалися у нас. На цю бригаду гоп-стоп рехформаторів впало око царя Порошенка. Він їх обласкал, приголубив, одягнув, дав хлібні посади. Але, оскільки вони були царями в своїй країні і не звикли ділитися, то почали крисятнічати, не відсилати царю Порошенку його долю.
          Внаслідок такої їхньої політики, весь цей загін заробітчан разонравілся царю Порошенку, він їх звільнив та посадив на їхні місця правильних воров.
          І ось читаю.Вибачте, даю в оригіналі, вони нашою мовою не володіють.
          "Сакварелидзе обратился к Луценко: Неужели кто-то наивно полагает, что нас можно напугать таким образом? Или что это остановит Саакашвили?"
          Етаво...таво...вибачте...а який наївний образ налякав вас в Грузії, що ви, начолі з Сцакашвілі, дриснули звідти, як зайці?
          У нас всі ходи записані. Історичні парадигми не горять.
          Хоча, погоджуюся, образ Луценка їх не налякає. Не той це образ, не та хформа. Тут вони дійсно можуть бути спокійні.
          А ось коли образ Порошенка поміняється, наприклад, на образ Юлії Тимошенко, то мені дуже цікаво, чи встигнуть в них взяти інтерв'ю перед тим, як їх здує з України так. як здуло з Грузії. Непереляканих.
          Комедь, тай годі...)))

Два світи.



          Довго не хотів реагувати на чергову, брудну кампанію від Порошенка та його інтернетівських вошей, які одурівші від шальних крадених грошей та люті до Тимошенко, розганяли по ЗМІ та інтернету поспіхом зліплену джинсу, в якій олігархічна мафія намагається поставити Юлію Тимошенко в один ряд з собою, з негідними симулянтами, які обсикаються від переляку тільки від одного вигляду судової повістки.
          Все ж таки не витримав, і ось зробив такий колаж.
          Два світи.
          Світ світла, благородства, порядності, патріотизму, честі, гідності і пасионарності, який представляє Юлія Тимошенко.
          І світ темряви, ніцості, підлості, компрадорства, колаборанства, клептоманства, продажності, холуйства, який представляє зараз наша влада начолі з кремлівським холуєм Порошенко.
          Це непоєднані світи, це як плюс і мінус, як життя і смерть.
          І як би не намагалися ці упирі в людському обличчі очорнити Юлію Тимошенко, в них нічого не вийде. Всі їхні затягані, заплеснівілі засоби брехні та приниження вже працюють проти них. Власне, вони і самі знають, що їх чекає або тюремна камера на догний термін, або смерть від народного гніву за те, що вони десятиріччями робили з людьми, з країною. Тому і шаленіють від свого беззсилля перед насуваючою карою за всі свої дії.
          Пані Юлія, українці з вами, так само, як і ви з нами! Тримаймося! 
          Тільки ми їх. І ніколи вони нас.

Вах! Мине тут наравицца!



        Ось тут я погоджуюся з Міхою.
        Приїхало в Україну якесь чучело, якого грузини копняками нагнали з Грузії, промацало соціальний грунт, і О!!!, - країна лохів! Лох на лохе сидить і лохом поганяє. 
        Він і сам мабуть здивувався, що він тут замість ікони у лохів. )))
        Чесно кажучи, я досі не можу зрозуміти, чим він їх зачарував. Його припадочние воплі викликають тільки бажання зателефонувати в будинок скорботи, щоб приїхали санітари і пов'язали його.
        Саме цікаве, що лохі все про нього знають. Так, як знали і про Потроха, але все рівно проголосували за нього.
        Знають, що він з перших привітав Януковича в 2010 році з фальсифікацією виборів.
        Знають, що він знищував в Грузії незалежні, опозиційні ЗМІ.
        Знають, що він по звірячому розганяв мітинги, вбиваючи людей. До речі, цей досвід він передав Януковичу, який використав його на Майдані.
        Знають, що він створив в Грузії фонд, через який відмивав гроші. Згодом. такий самий фонд він створив і в Одесі, через який оплачував свої вояжі та покупки за кордоном.
        Знають, що всі реформи в Грузії робив Бендукідзе, а не Саакашвілі. Так, Саакашвілі спочатку сприяв цьому, але потім, спробувавши сибаритського життя, цілком на нього перемкнувся.
        Знають, що після того, як він втратив владу, і прокуратура та суди, які він же і створював, як зразок справедливості, і які відкрили проти нього кримінальні справи, то, як заєць дриснув з Грузії. Це все рівно, що капітан корабля, у випадку його аварії, в числі перших ломиться зайняти місце в шлюпке. Якщо ці суди, які ти створив, чесні, непідкупні та справедливі, а ти вважає себе невинним, то доведи це в цих судах.Ні, дав деру. Мабуть таки є підстави тікати.
        Знають, що приїхавши в Україну, він агітував за Порошенка, за його партейку БПП, за воров з цієї партейки, різних там березенків.
        Знають, що він незаконно отримав громадянство України. 
        Знають, що в Одесі, куди його призначив Порошенко для того, щоб він там позбавив впливу Коломойського, Міха не виконав жодної своєї обіцянки, які давав перед вступом на цю посаду. А ні дорогу на Рені не збудував, а ні місцевих крадіїв не посадив, хоча прокуратуру та міліцію очолювали його кореша, Сакварелідзе і ще один, не пам'ятаю прізвища.
        Більше того, він з цими крадіями гужванив в кабаках.
        І як завжди, як і у подібних персонажів, отмазка була одна, йому всі заважали. Піднімав такий гвалт, так в нього слина з рота летіла, таки прокльони та образи вивалював на всіх, хто мав необережність запитати його про його провал на посаді губернатора, що здавалося він зараз лусне від люті. Огидні сцени влаштовував. Да і продовжує влаштовувати.
        Все це лохі знають.
        Знають, що він не має права балотуватися у Верховну Раду, але галасують, що будуть голосувати за його партію. 
        Знають, що партію свою він не створював з нуля, а купив. Так, як це весь час роблять наші, доморощені аферисти. 
        Знають, що він не має права 10 років балотуватися в Президенти України, але носяться по всій мережі, як дурні з торбою, з гаслом - "Саакашвілі - Президент".
        Знають, що всі ці гастролери, на кшталт Міхі, приїжджають в Україну тільки за дурними грошима. Сама Україна їм і в хрен не впала.
        Знають, що в нього всі ознаки параної, манії величі та шизофренії.
        Знають, що Порошенко командирував Міху в опозицію, щоб той відтягнув на себе голоси від самої популярної партії, Батьківщини, і від лідера України, Юлії Тимошенко.
        Знають, що в Україні 40 млн населення серед якого дуже багато українців, які здатні зробити свою країною заможною та квітучою. Але для цього треба мати національну гідність, щоб не підбирати різний хлам, який викинули та яким гидують навіть його співвітчизники.
        Все це лохі знають, але продовжують наяривати кола та водити хороводи навколо цього заплилого жиром та записного демагога і брехуна Міхі Саакашвілі.
        Ідіотами та лохами Україна повниться...((((

Денді від Рошена



          Дивимося.
          Зріст кидається одразу в очі, так...?)))
          Той, що зліва.
          Костюм, як із задниці витягли. Пінжак і штани непрасовані, самі штани гармошкою, на стрелки і натяку нема.
          В самого персонажа пузо так роздуло на державних харчах, що і пінжак не застібається. 
          Рошенівський денді.
          Нашу державу представляє, на хвилиночку. Який він, такі і ми.
          Такого не те, що в Японію, такого і на смітник не можна пускати, як представника держави. Ну хіба що в Рашку, до орків. Куди, власне, вони нас і тягнуть та цілуються з ними взасос.
          Той, що справа.
          Ну красотулька же! Очі сліпить. Таке, як з подіуму показу мод.
          Нема за що і зачепитися.
          Японію представляє.
          Тепер зрозуміло, чому Японія випускає Хонди, Тойоти. Коматсу, Соні, Хіттачи, а ми десятиліттами кліпаємо одну модель Таврії або Лануса та варимо сталь в мартенах.
          То мабуть не в зрості проблема, а в тому, чи маєш ти довідку дебіла, чи ні.

          p.s. Мотня моя робота. Але, погодьтеся, як органічно! )))

         Ну, а це і не коментується......

Лохотрон: Порошенко-Савченко-схема-гроші-Порошенко.

  • 25.02.17, 20:29


            Сидят Порошенко, Гройсман, Медведчук і Грицак. Тимошенко клянуть, Порошенко водяру квасіт.
            Гройсман:
            - Петро Олексійович, тут треба одну схемку на два мільярда баксів провернути. 700 лімонів ваші, решта мені і іншим. Але як ії приховати, щоб народ не пронюхав.і не почав верещати в фейсбуках, не знаю. Бо дуже велика сума, об'єкт відомий, і люди там також....вой підніметься страшний.
            Порошенко:
            - Теж мені проблема, - народ. Який народ, які фейсбуки, там лохі одні сидять. Кинемо їм якусь ліву тему, хай мусолять ії, а ти тим часом цю схемку прокручуй.
            Звертається до Медведчука та Грицака:
            - Як там ця дура Савченко, відпочила вже в Париже? Давайте, підключайте ії. Хай поїде в зону АТО і закличе бійців вбити мене, може поїздку в ДНР організуйте, з Захарченко зв'яжіться. І все це одразу в ЗМІ, і в мережу. Лохі клюнуть обов'язково. Наші схеми не помітять, будуть цю дуру лаяти цілодобово.
            На наступний день з'явилася інформації від Ричкової, що Савченко закликала воїнів йти на Київ, валити Потроха. І ще через день, Савченко поїхала в ДИРУ.
            Як і казав Порошенко, Фейсбук вибухнув и всю мережу заволокло димом праведного гніву.
            Що за цим димом робить Порошенко, поки невідомо. Але одне можна сказати зі 100%-ю вірогідністю, - краде. І лохі з Фейсбуку мимоволі йому допомагають.

Одна в полі воїн.

  • 25.02.17, 00:07


            Я вже неодноразово і писав і колажі робив, стосовно політичного спектру, що має місце в Україні.
            Вірніше, цього спектру, як такого і нема. Є куций спектрік з двох спектрів. Один спектр, це Тимошенко, другий спектр, це прокремліське чи проукраїнське ворье. А по великому рахунку, це ворье все прокремлівське.
            І все це я роблю для наших доморощених лохів та ватників. Не знаю, чи є якійсь результат від цих моїх потуг, чи нема. Власне, по коментам я цього результату не бачу. Як була туча лохів та ватників, так вона і є. Хоча, можливо тому що їх туча, то і того відсотка, який читав, або бачив мої прокламації і в внаслідок цього в них відновився розумовий процес я і не можу побачити. Хоча я радий був би і одній людині, що видужала від зомбопропаганди Мінстеця.
           Не знаю, можливо треба припинити цю малопродуктивну працю. Бо боротися проти шалених(крадених), грошей, які витрачаються задля знищення Тимошенко, з одного боку, і юрби лохів та ватників з вродженим слабоумством, з другого боку, це начебто марна справа. Таке вже, як і руки опускаються.
           Але все рівно щось мене штовхає не зупинятися. Хоч і коряво, але писати, хоч і аматорські, але робити колажі. Можливо це "щось", щось знає, що пхає мене все далі і далі вперед.
           Ну, і ось черговий продукт мого намагання втовкмачити, що таке гарно, а що погано. На рівні інстинкту собаки Павлова.
           Тимошенко, це гарно.
           А ті, що внизу, це погано.
           По суті, ті. що внизу на цьому колажі, це зондеркоманда Путькіна. Саме так їх і треба сприймати. Всі вони працюють в різних жанрах, але від цього їхня кремлівська, совкова сутність не змінюється.
           Все просто, панове лохі та ватники. І не ображайтеся, що я вас так називаю. Самі винні. Коли позбудетеся цього лохівського та ватного мислення, я буду звертатися до вас виключно з повагою, - панове Громадяни України.
          А поки спробуйте зрозуміти, - ОДНА В УКРАЇНІ ВОЇН, - це Юлія Тимошенко.

    Приєднуйтеся до
        спільноти

Чаушеску - 2

  • 19.02.17, 21:24



      Це будинок уряду в Бухаресті. Красиво, так?
      Ну оце і все. На цьому романтична ідилія закінчується.
      Тепер до наших буднів. До будинку ще повернемося.
      Здається, я починаю розуміти, чому у нас народ такий млявий щодо захисту себе та своєї країни. Звісно, це не істина в остаточній редакції, але думаю, що знаходжуся на вірному шляху.
      Саме головне, що у нас досі панує Совдепія, ми досі знаходимося в перманентному керуванні Україною Кремлем.
       Всі ці роки при владі були ставленики Моськви. За виключенням двох з половиною років врядування Юлії Тимошенко. Але в Кремлі швидко зрозуміли, що з цією маленькою жінкою вони каши не зварять, і швидко ії прибрали. Навіть кинули у в'язницю.
      І Совдепія знов запанувала далі.
      А якщо в Совдепії, то і треба повертатися туди і в ті часи, щоб знайти аналогії.
      Часто чути, що Порошенко закінчить, як Чаушеску. Але мають на увазі тільки кінцевий результат, розстріл Чаушеску. А що призвело до цього розстрілу, не згадують.
      А призвело, як не парадоксально, рівно те саме, що зараз відбувається у нас.
      В тих подіях багато чого незрозумілого, багато темних плям, на які і досі нема відповіді, але зупинимося тільки на глобальних речах, на тих процесах, які власне і привели до розстрілу Чаушеску.
      На Чаушеску, коли зробили його Генеральним секретарем, дивилися так само, як і на Порошенка. Усміхнена, добра назовні, нічим не примітна фігура, якою можна легко керувати. В разі чого, можна швидко прибрати.
      Але поступово ця фігура підім'яла під себе силові структури, змінила Конституцію, стала Президентом і в решті-решт абсолютним хазяїном всієї Румунії.
       Ще раз, все стисло і максимально оптимально. Там довга історія і багато різних подій було, але мій пост не про це.
       Чаушеску виглядав в очах лідерів розвинутих країн, як реформатор, йому кругом аплодували, підтримували, і, головне, почали давати кредити. А він брав. Брав і брав, брав і брав.
       Почалося красиве життя і самого Чаушеску і його дружини Елени. Золото, діаманти, мармурни сортири, турне по всьому світу. Але, якщо є початок, то є і кінець. Це аксіома.
      Прийшов кінець і румунській казці. Чаушеску набрався стільки кредитів, що відсотки по ним почали з'їдати економіку країни.
      Тоді Чаушеску ввів в Румунії режим наджорсткої економії. Щоб розрахуватися по кредитах.
      Але на його особистому житті це ніяк не позначилося. Він продовжував гульванити, гасав по всьому світу, вопчим, жив на широку ногу і не приховував цього. Особисто його дружина, яка лізла в державні справи, не маючи на те ніяких повноважень.
      Ось цей будинок, стилю пізнього соцреалізму з коринфським ордером, є яскравим прикладом суспільного хамства. який демонстрував тоді Чаушеску. Його почали будувати тоді, коли був введений режим шаленої економії.
      Я був в Бухаресті десь в 1987 чи 88 році. Бачив цей будинок. Типовий совдепівський монументалізм. І площа перед ним разів в три-чотири більша, ніж наш Майдан.Незалежності.
      Але головне, що я тоді побачив, це абсолютно порожні продуктові магазини. Людям натурально не було чого жрати. По вулицях Бухаресту бігали голодні криси. Не для прикраси це кажу, своїми очима бачив. Якщо хтось ніс палку ковбаси, то всі на вулиці озиралися на цю людину.
      Коли ми їхали з Бухареста в Констанцу, то наш гід прямим текстом проклинав Чаушеску, казав що його треба вішати. Поряд стояв поліцейський і чув все це. Ми говоримо гіду, тихіше, ось же поліцейській. Та, каже, це всі зараз так говорять, і поліцейські також. Ми були в шоці. Це незрозуміло теперішній молоді, але це був 1987 рік. В Союзе за це автоматично відправляли в місця не столь віддалені.
      Ну і в решті-решт сталися Тимішоари, потім Чаушеску зібрав народ на цій площі, розповідав там про соціалізм, про досягнення, про щасливе майбутнє, але народу це вже все набридло, вже шлунок керував народом. І народ почав скандувати прокльони на адресу Чаушеску, свистіти, той швиденько зібрався і спробував втекти. Але його через три дні впіймали, розстріляли і закопали в землю.
      А тепер згадайте Порошенка. Яка щира посмішка! Які феєричні обіцянки! Кінець війні! Безвіз! А за лаштунками грандіозні крадіжки, офшори, зрадницька політика, і кредити, кредити, кредити....Різниця між тодішніми румунами тільки в тому, що в них не було що і за що купувати, а у нас є що купувати, але вже нема за що, Порошенко все вигребає з кишень народу через космічні, грабіжницькі тарифи, непомірні ціни та інфляцію.
      Ну хіба не брати по духу?!
      Ми часто апелюємо до честі та гідності українців. Знов таки, ми в Совдепії. А там честь і гідність були не актуальні. Там була декларативні рівність, інтернаціоналізм, братство, там культивувалася віра в невідомо коли прийдешнє щасливе майбутнє. Але в Румунії все це не спрацювало, спрацював порожній шлунок.
      І порівнювати протести, що зараз відбуваються в Румунії з нашим сьогоденням недоречно. Ці протести вже відбуваються на ґрунті честі румунів. Вони досягли заможного життя і вимагають від влади, щоб до них ставилися не як до мовчазних совків, а як до гідних Громадян. Вони зараз в 2017 році, а ми в 1989. 
      До цих протестів у румун був довгий час, але в нас цього часу нема, нам треба стискати час, тому що у румун не було такого сусіда-дикуна, якого маємо ми, і їм не загрожували окупація.
      Не знаю, до чого приведуть блокада на фронті і те, що зараз відбувається в Києві, але я закликаю Порошенка, - Петро Олексійович, вийди на Майдан, пообіцяй народу ще що-небудь!
      Цікаво буде, чи встигнеш ти втекти, чи тебе таки впіймають, як твого історичного двійника Чаушеску і в решті-решт, закопають.
      Бачить Бог, я хотів, щоб Порошенка прибрали від влади в результаті імпічменту, судили справедливим судом і посадили на довічне. Але мабуть не судилося збутися моїм хотелкам.
      Амінь....

     Приєднуйтеся до
          спільноти

Нічого особистого, тільки бізнес.

  • 13.02.17, 19:13


            Петро Олексійович Порошенко роздивляється медичний атлас людини. Поряд, в позі зю, схилилася Супрун. Чи то міністр здоров'я, чи в.о. чи чорт ії знає, хто така.
            - А це що? - запитує Петро Олексійович.
            - Це селезінка, - Супрун.
            - І скільки вона коштує? - Порошенко.
            - Ніскільки. Селезінку не пересаджують. Без неї людина може жити.
            - Погано - розчаровано сказав Петро Олексійович.
            Порошенко почав щось рахувати, тикаючи ручкою по атласу, - я тут нарахував 15 органів, це все, що є у людини на продаж?
            - Ні, Петро Олексійович, - відповіла Супрун, - можна продати кров, сперму, костний мозок, яєчники, волоси, багато чого. В середньому людина коштує 1 млн доларів.
           - Да? - приємно здивувався Порошенко.
           - Так, - ствердно відповіла Супрун, - але стабільних цін нема. Наприклад одна людина хотіла продати свою нирку і влаштувала в інтернеті аукціон, так там ціна піднялася до 7,5 млн доларів.
           Петро Олексійович радісно підскочив на стільці, почав інтенсивно чухати в проміжності, очі заблискотіли, рот почав то відкриватися. то закриватися від здивування. Ця новина його приголомшила.
          Хвилини дві він перебував в такому стані, потім нарешті зміг вимовити, - А клієнти у вас є на всі ці органи, замовлення?
          - Є, - каже Супрун, - і дуже багато.
          - Так, все через мене щоб проходило, - стукнув пухкеньким кулачком Петро Олексійович, - все, абсолютно. Мої там 80%, решта ваше.
          - Ну Петро Олексійович,- взмолилася Супрун, - це неможливо, я ж не одна, треба все організувати, налагодити весь процес, там багато людей задіяно.
          - Добре, мені 60%, а решта на процес, - погодився Порошенко.
          Він знов почав розглядати атлас.
          - А ну, скажіть, які тут ціни?
          - Ну дивіться, - Супрун схилилася над атласом. - ось серце, це в середньому 80 тис доларів, печінка, 50 тис. печінка від 30 до 120 тис доларів, костний мозок 30 тис, роговиця ока 5 тис....
          - Чудово, дуже чудово, - задоволено вимовив Петро Олексійович, - а в кого треба брати ці органи. у живих, чи у мертвих можна?
           - Взагалі-то, у живих в більшості, які вже повинні ось-ось померти, - відповіла Супрун, - але наприклад нирки, можна взяти у щойно померлої людини. Але все ж таки краще брати все у ще живої людини.
          Петро Олексійович взяв звіт про кількість загиблих та поранених на фронті, про тих, хто знаходиться в лікарнях, і про смертність в Україні. Почав все це переглядати, щось рахувати на калькуляторі та вигукувати - О! Клас! Чудово! Ти дивись!. Радісна посмішка не сходила з його обличчя.
          - А можна так зробити, що людина все ж таки повинна вижити, а вона померла? - запитав Порошенко.
          - Ну можна звісно, - відповіла Супрун, - у нас вже почало так відбуватися. І з пораненими, і просто з людьми, які потрапили в лікарні. Ось ми збираємося припинити фінансування багатьох програм, і взагалі закладів по онкології, туберкульозу та по інших думаємо. Смертність вже почала збільшуватися.
          - Молодець, пані Супрун, - зрадів Порошенко, - давайте, все що можна, позбавляйте фінансування, ці гроші переводьте мені на офшор, я дам вам схеми. Знаходьте клієнтів на органи. Тільки ще раз, все через мене. І 60%, запам'ятали?
          - Так, - кивнула головою Супрун, - вам 60 нам 40.
          - Все, - простягнув руку Супрун Порошенко, - йдіть працюйте.
          Супрун вийшла з кабінету.
          Петро Олексійович у збудженому стані підвівся зі стільці, підійшов до вікна за яким пенсіонери вимагали підвищення пенсій, радісно їх привітав. та помахав рукою.
          Потім підійшов до телефону, підняв трубку, і командним голосом вимовив в неї - З'єднайте мене з Путіним.
          - Тібе чіво, Петруха? - гаркнула трубка голосом Путіна.
          - Здравствуйте, Владімір Владіміровіч, - вже запобігливим голоском зашелестів Порошенко, - как ваше здоровье, как себя чувствуете, как...
          - Заглохні, козліна, - перервав Путін цю улесливу зливу, - чіво нада, гаварі.
         - У мене маленькая просьба к вам, - заметушився Порошенко, - не моглі би ви начать наступленіе і обстрел на фронте? Ну, напрімер, в Авдеевке?
         - Я тебя знаю, падлюку, - каже Путін, - ти просто так нічево не делаеш, наверное опять бабло хочеш закосіть? Сделаю как просіш, только мне 30%, понял? Попробуеш наіпать, я все равно узнаю.
         - Хорошо, хорошо, Владіміір Владіміровіч, - запевнив Порошенко.
         - Все, завтра начну, - відповів Путін, - а теперь пошел нах.
         Порошенко обережно поклав трубку, відкинувся на стільці і з блаженною усмішкою закотив очі....

p.s, Ось таке художнє есе в мене народилося, спостерігаючи за рухами та діями цієї мразі, яка зараз знищує Україну та українців. Чи відповідає все це дійсності, чи ні, але думки таки з'являються. А якщо з'являються, то мабуть і підстави є....

Шухер! Тимошенко - Президент України!


            Ось, ось вона, довгоочікувана, хвилююча мить!
            Коли ти довгі роки тільки спостерігаєш, як стервятники, воронье. вампіри рвуть твою країну на шматки, ти нічого не можеш зробити, але знаєш, що прийде і твій час.
            І коли вся ця зграя, сполохана гучним, майданівським - Юля!Юля!, - зривається з насиджених місць, коли твій палець знаходиться на гачку зенитного кулемета або ПЗРК, коли твоє серце починає шалено калатати і адреналін зашкалює, то тоді ти розумієш, що час прийшов і натискаєш на гачок.
           Те, що залишиться від цього тікаючого від кари лайна, воно вже непридатне до вживання, це не дичь, це отруйна та сморідна падаль, яку треба дезинфікувати та спалити.
           Готуймося, українці!