Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Лохотрон: Порошенко-Савченко-схема-гроші-Порошенко.

  • 25.02.17, 20:29


            Сидят Порошенко, Гройсман, Медведчук і Грицак. Тимошенко клянуть, Порошенко водяру квасіт.
            Гройсман:
            - Петро Олексійович, тут треба одну схемку на два мільярда баксів провернути. 700 лімонів ваші, решта мені і іншим. Але як ії приховати, щоб народ не пронюхав.і не почав верещати в фейсбуках, не знаю. Бо дуже велика сума, об'єкт відомий, і люди там також....вой підніметься страшний.
            Порошенко:
            - Теж мені проблема, - народ. Який народ, які фейсбуки, там лохі одні сидять. Кинемо їм якусь ліву тему, хай мусолять ії, а ти тим часом цю схемку прокручуй.
            Звертається до Медведчука та Грицака:
            - Як там ця дура Савченко, відпочила вже в Париже? Давайте, підключайте ії. Хай поїде в зону АТО і закличе бійців вбити мене, може поїздку в ДНР організуйте, з Захарченко зв'яжіться. І все це одразу в ЗМІ, і в мережу. Лохі клюнуть обов'язково. Наші схеми не помітять, будуть цю дуру лаяти цілодобово.
            На наступний день з'явилася інформації від Ричкової, що Савченко закликала воїнів йти на Київ, валити Потроха. І ще через день, Савченко поїхала в ДИРУ.
            Як і казав Порошенко, Фейсбук вибухнув и всю мережу заволокло димом праведного гніву.
            Що за цим димом робить Порошенко, поки невідомо. Але одне можна сказати зі 100%-ю вірогідністю, - краде. І лохі з Фейсбуку мимоволі йому допомагають.
5

Коментарі

125.02.17, 20:40

    225.02.17, 21:55

    "одне можна сказати зі 100%-ю вірогідністю", що 96% електорату України, їх люди, і саме вони допомагають їм красти, вбивати та нищити.......нас нищити, а не прийшлі.

      Гість: Максим_

      33.03.17, 13:51

      Гарна байка, і близька до реальності.