Тролейбус, цигане, кондукторша, студент.

  • 28.03.17, 01:12
          Взагалі-то, я полюбляю пересуватися стремітельно. На маршрутці там, або скоростний автобус, їздять у нас таки, іноземні, там списані,, а у нас їздять. Некрасиві правда, але їздять швидко.
          А сьогодні захотілося спокою, потихеньку в місто виїхати. Я живу на Подолі, а місто знаходиться на горі. Назад то я пехом шлепаю, для укрепленія здоров'я, а ось на гору треба механічним способом добиратися. Крута дуже гора.
         Ну і сів в тролейбус. В середні двері. Очень важний момент. В середні.
         Тільки я сів в цей спокійний тролейбус, як одразу звернув увагу на громкую дискусію в кінці тролейбуса. Там де задні двері.
         А там їхали цигане. П'ять баб і один циган. Дві баби старі, дві товсті, і одна в пальте. Циган з кривими ногами і з лантухом за спиною. Чомусь він не ставив його на підлогу, весь час на горбу тримав, мабуть щось цінне там було.
         Да, і у них там розгорілася дискусія стосовно оплати проїзду. Контролерша наполегливо доказувала їм, що безкоштовно їздити не можна, інакше вона не отримає зарплату.
         Цигане відкидали цю версію і пропонували свою. Вони в принципі не заперечували, що треба оплачувати проїзд, але висували контрагументи стосовно свого прожиткового мінімуму та інші оригінальні відмазки.
         Одна стара баба хапала кондукторшу за руки і доверітельним тоном, зазираючи їй в очі, лагідно промовляла, - красівая, давай я тобі погадаю, всю жізнь тебе розкажу.
         Красівой було десь між 55 та 60 роками, і свою жізнь вона могла і сама вже їм розказати. Що і намагалася робити своїй візаві. Але та не унімалася, - давай погадаю, давай погадаю...
         Кондукторша гнула свою лінію на оплату проїзду.
         Друга стара баба вивертала перед кондукторшою целофановий кулек, і голосно кричала, що в неї є гроші, але вона не може їх знайти. Где-то закатілісь. І, то засовувала руку в глубіну кулька, то висовувала її звідти. Засунула-висунула, засунула-висунула. Нема. Але десь є. 
         Дві товсті баби стали з боків кондукторши, і пропонували їй купити у них духи і мобільний телефон. Очень громко пропонували.
         Та шо в пальте, зайшла ззаду кондукторши і стала підозріло розглядати сумку, яка висіла у кондукторши на плечі, але була в пилу дискусії повернута назад.
         Сама кондукторша почала теряти спокойствіе і була вимушена вживати жесткіе слова в категорічному тоні. Мовляв я вас щас висажу тут посеред гори, ворюг чортових або скажу водітелю і він вас гаечним ключом стукнет.
         І все так громко, громко.
         Циган з кривими ногами стояв мовчки, тільки дивився на цю суперечку та міцно тримав свою торбу. 
         Баби не відреагували на погрози кондукторши. і продовжувати пропонувати свої послуги по гаданію та по продаже цінних товарів.
         Їхати на гору десь хвилин десять, і весь час в тролейбусі стояла така какафонія, хоч з вікна вистрибуй.
         Публіка з цікавістю спостерігала за тим, як протекают собитія і щось між собою перешептувалися. Мабуть робили ставки чія візьме.
         В решті-решт, кондукторша вирішила передихнути і зробити пропозицію щодо оплати проїзду іншим пасажирам, що були поряд.Вони були не цигане і внушалі більше довіри. Ну а потім, відновивши енергію, з новими силами піти в атаку на циган.
         І звернулася до молодого парня з відкритим обличчям та в джинсах. Студент мабуть.
         Ну вона і каже цьому студенту, - оплачуйте проїзд. А студент їй каже, - а я з ними, з циганами. Хоча на цигана не схожій. Можливо просто вже життєво досвідчений. А можливо і циган. Важко зрозуміти.
         Але коли цей секретний студент-циган таке сказав, то весь тролейбус ледве не розвалися на запчастини. Настільки сильно народ відреагував на цю його інформацію. Відбувся страшенний вибух сміху. Навіть не ха-ха-ха, а якійсь аааааааахааааа!!! 
         Кондукторша зашаталася, вхопилася за штангу і почала то червоніти то синіти, рот, як у риби, почав хапати повітря.
         Цигане, в свою чергу почали відхрещуватися від студента, який набивався їм в родичі і переконувати вкрай ошалевшую кондукторшу, що він обманшик, і вони його вперше бачать.
         Тим часом, тролейбус видерся на гору і вже під'їжджав до зупинки, на якій мені треба було виходити. Ну я і вийшов.
         Шо там було далі, не знаю, бо цигане та студент не вийшли на цій зупинці.
         До чого це я. А до того, що в тролейбус треба сідати через середні двері. Якби я сів через задні двері, то опинився би поряд з тими циганами, і кондукторша замість студента, попросила би мене оплатити проїзд. І я би оплатив. оскільки є чесною людиною і не є циганом.
         А так, кондукторша не дійшла до мене і я чесно проїхав зайцем.Заощадив півтори гривні.

Ампутація Мордору.

  • 27.03.17, 15:19


         Не розумію, чому такий щенячий захват від того, що робиться в Рашке? Звідки таке захоплення цією шарпаниною, що там відбувається?
         Чому всі радіють? 
         Що це за підбадьорюючи слогани - "Молодці, росіяни!", "Ми з вами!".....?
         Люди, ви що, з глузду з'їхали?
         Якщо ви дивитися на таргана якого розчавили, а він смикає лапами, намагається очуняти, ви ж не кричите, "давай!", "молодець!"? 
         Ви що, забули, хто є ці наші сусіди?
         Є така бактеріальна хвороба, - гангрена. Це змертвіння(некроз), якоїсь ділянки тіла. Хвороба практично невиліковна. Щоб врятувати життя людині, доводиться ампутувати вражену ділянку.
         Рашка, це гангрена на тілі Землі.
         По всій тій території, яку займає Рашка, бродять мертвяки. 
         Мертвяки не можуть робити революцій. Вони не можуть воскреснути і стати живими.Це хвороботворні бактерії. Різні там стрептококи, стафілококи. які живуть та розповсюджуються, якщо імунітет організму ослаблений. Що ми і бачимо та відчуваємо на собі.
        Імунітет Землі ослаб, і анаеробні патогенні бактерії Рашки-Мордору почали вражати Молдову(Приднестровв'я), Грузію(Абхазія та Осетія), Україна(Крим, Донбас).
        Але світ нарешті прокинувся і побачив цю страшну хворобу, яка вже почала загрожувати Європі та всьому світу. І почав відновлювати імунітет.
        В зв'язку з цим у мертвяків Рашкі різко скоротився доступ до живих клітин Землі, якими вони харчуються, і вони почали пожирати один одного.
        Ось так треба сприймати те, що там зараз відбувається. Невже ви думаєте, що якщо одні мертвяки зжеруть інших мертвяків, то гангрена припиниться?
        Ні, не припиниться!
        Я за те, щоб каста мертвяків "Влада" зжерла касту мертвяків "Опозиція", а потім всіх 140 млн нижчої касти, а після цього сама загнулася від ампутації, яку здійснить з цією частиною свого тіла, Земля.
        А ви - "ура!", "давайте!", "молодці!". Яке ура, яке давайте? 
        Негайна ампутація!
        Якщо ми хочемо вижити.....

VIP-ведучі проти Тимошенко

  • 26.03.17, 14:52


        Маю надію, ні в кого нема зайвих ілюзій щодо нашіх телеканалів? 
        Жоден з них не є проукраїнський. Жоден! І продержавницьких нема. І розважальних. І спортивних, бо в нас українського спорту майже нема. Якійсь огризок мордорського спорту. Так звані "українські" спортсмени навіть державною мовою не володіють.
        Ну і так по всіх напрямках. Ні щодо української культури, мистецтва, освітницьких каналів, нічого нема. Все якесь покручене, спотворено, деградоване.
        Так само, і так звані "інформаційні" канали. Саме завдяки цим інформаційним каналам, телевізор в Україні. як і в Рашке, називають зомбоящиком.
        Задачі у цих каналів дві. Перша, це вибори. Оскільки всіма каналами у нас володіють не УКРАЇНСЬКІ бізнесмени, не держава, не громадяни України, а олігархічна кліка, то і цю свою власність вони використовують виключно для оболванювання та зомбування виборців. Друга задача, це в перервах між виборами, віщати. яка класна у нас влада, як вона піклується про народ, як вона приведе нас або в щасливе майбутнє, або в квітучу Європу з безвізами та е-деларуваннями.
        Відповідно, і журналістів та телеведучих у нас нема. Справжніх. Професійних, відповідальних, талановитих, УКРАЇНСЬКИХ.
        Якщо і є, то раз-два, і все. Я поки знаю тільки раз, це Orlovskaya Svetlana Особливих косяків, я в неї поки не бачу. Професійно веде ефіри, не купується на провокації, не дає пересмикувати, намагається, наскільки це можливо з нашими, відмороженними політика, не давати їм брехати. Бажаю Світлані не зламатися, та не потрапити на гачок Мамони.
        Ну а решта. це все продажні журнашлюшки, які живуть за рахунок джинси, підтасовок, перекручувань, поливання брудом конкурента їхнього замовника. І гарно живуть! Подивіться, як ліхо влаштували свої бідне журналістське життя Серя Кончита, Муська Найем, Швітлана Заліщук. Вже нас представляють в парламенті! Хай Бог милує...((((
        Але, вже і цього сонму куплених, проданих, перепроданих журнашлюшних слуг олігархів не вистачає, щоб вішати локшину на вуха затурканому глобальноє брехнею населенню України.
        Пеця Порошенко вже погнав копняками і своїх шавок, третесортних політиків світити своїми пиками в телеку та проклинати перш за все, головного свого ворога, Юлію Тимошенко. Вся ця офшорно-липецька камарілья не може впоратися з однією, маленькою жінкою. У якої нема а ні телеканалів, а ні якоїсь ваги в Раді(всього 20 депутатів), Але за нею стоїть народ, якій вже нарешті починає приходити до тями, і розуміти хто є хто, і що, як козу водять по колу, розповідаючи яка негідниця Тимошенко, що вона фсеукрала, що вона на підборах, що це вона, а не вся ця падлюча комуно-олігархічна зграя, 25 років знаходиться у владі, і ось бачите, до чого це призвело....вопчим і Рошен в Рашке, це ії властінсть, і металургійні заводи вона вкрала, і війну розпочала...все, все...все вона.
        А народ перестав вірити!
        І довелося Пеці Порошенку спускати з ланцюга різну срань, у якої язик без кісток, які готові молоти без передиху будь-яку маячну та несінитниці про Тимошенко, або тільки в їхні кішені капало побільше.
        Адже не дарма Пеця Порошенко надав незаконно наше громадянство полоумному заробітчанину Міхе Саакашвілі і врятував його від тюрми?! Ні. Фас на Тимошенко! На тобі передачу, можеш хаяти і мене, мені вже все по барабану, але головне, це Тимошенко. Її вали.
        Вихованка Мертвечука, прокурена алкоголічка, бидлота Савченко, також стала у нагоді. Їй також передачку оформили. Ще не бачили? Там також один сценарій. Все навколо Тимошенко крутится. Таке несе, таке несе, що вже навіть і вата не вірить та плюється.
        Ну а як же без ЛЯшки. Ця професійна гидота вже скоро перевершить брехнею свого патрона, Пецю Порошенка. А стосовно Тимошенко вже всі гальма втратив. Що і треба Порошенку. На тобі передачку!
        І Ганьку Хервам Пеця витягнув з шухляди, струснув пил і зробив телеведучою. Хай кури посміються...)))
        І Жолудь туди же. Також ворюга конкретний. І на язик спритний. Там своя музика. І також Тимошенко заважає. Поки обережно зачипає її. Все ж таки, Тимошенко це рейтинг, канал треба розкручувати. Але почекайте, ось будуть вибори. подивитеся, як він заспіває.
        Таралік-пітарасік. Це універсальний кондом. На всіх каналах. Поки передачку не отримав, але я впевнений, що вже тренується інтонувати та мімікою грати.
        В засідці ще Гнус, Срайк, Березовець, Тетяна Чорновол, Бурбак, Тетерук, Мосійчук, Лозовий, Барна, тіж Муська з Серею, Портніков вже при ділі, працює в поті обличчя. І багато ще. Лавка запасних велика. 
        А Юлії Тимошенко не можна і двох хвилин перебувати в ефірі. Чули який гавкіт був, коли вона на ІНТЕРІ два слова сказала? Отож бо...
        А дерьмо лізе і лізе, лізе і лізе....
        Ну хай лізе. Хоч буде видно кого треба дустом та хлоркою потравити і дезінфекцію зробити.)))

Не цікаво вже все.

  • 24.03.17, 10:50
          Гройсман не цікаво.
          Насіров не цікаво. 
          Гонтарева не цікаво. ВР, ГПУ, НАБУ, шнабу не цікаво. Амброськіни, шмоськіни не цікаво.Іріскі Луценкі всякіе там не цікаво.
          Крим не цікаво. ОРДЛО не цікаво. АТО, шмато не цікаво.
          МВФ не цікаво. Рошен, Липецк, шніпецк не цікаво.
          Путькіни, вороненкови, самойлови, захарченкі, плотніцкіе, шмотніцкіе не цікаво.
          Думка люмпена, ватника, лоха, не цікаво, імпотентні псевдонаціоналісти не цікаво, заїжджі гастролери та заробітчани не цікаво.
          Жопоблоки, радиКали, самонемочі, зажиддя нецікаво.
          Політика України, і внутрішня і зовнішня, не цікаво. Її нема. Її замінила універсально- хапательная політика Рошен.
          Вопчим, все не цікаво.
          Цікаво тільки скальп Порошенка.
          І ось це, що я писав в 2015 році - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=829414447120346&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3 , вже неактуально. Не послухав тоді Порошенко мене.Втратив нагоду ретируватися по-доброму. А можливо не читав, до чого його закликають. Тим гірше для нього, треба було читати. Тепер потяг ту-ту...
          Тому тепер тільки скальп. З кучеряшками.
          Для забезпечення зняття скальпу з Порошенка, цікаво Штати, Тимошенко цікаво, буйні патріоти-українці цікаво, Фейсбук цікаво, трибунал, щоб все було законно, цікаво.
          І після того, як все, що залишиться від Порошенко буде відправлено в пекло, при чому відправлено транзитом, без зупинок на Страшному суді, без Стікса, ще якихось там заморочек, одразу в пекло, в котел зі смолою, тільки тоді, озирнутися навколо, вдихнути на повні груди, видихнути - фу-у-у-у..., і починати розбиратися з рештою.
          Тільки не так, як минулий раз, з Януковичем, пускати все на самотек. Все брати під контроль. Всі собачі будки Порошенка, собачі будки його його шавок та холуїв. Щоб нічого не розікрали.
          Аеропорти, шляхи, кордони, також під контроль. Щоб всі ці гройсмани, яценюки, парубії, вовки, гонтареви, ляшкі, клички, саакашвілі, бойкі, льовочкіни, вілкули, чорноволи, луценкі та найеми з лещенками не втекли. Бо почнуть розбігатися, як таргани.
          Ось тоді все стає цікаво. НАША держава цікаво, НАША армія цікаво, НАШі правоохоронні органи цікаво, НАША освіта цікаво, НАША медицина цікаво, НАША наука цікаво, НАША промисловість, бізнес, робочі місця цікаво, НАШЕ майбутнє цікаво.
          А поки ні, все не цікаво.
          Цікаво тільки скальп Порошенка.

Ляшко і Тетерук. Споріднені души.

  • 22.03.17, 16:17


        Народний депутат(хай мене Бог милує), Педерук, щойно виступав в Раді.
        На всю Україну виступав. На весь світ. Навіть в Австралії тамтешні аборигени, при бажанні могли його слухати.
        Думаєте про глобальні світові проблеми говорив? А може про державні українські справи?
        Та ні. Про Юлію Тимошенко.Спочатку який він герой, як він погибав за Україну. А потім головне, для чого воно і вилізло на трибуну, про Тимошенко
        Нічого нового, все по Мінстецю, - Лазаренко, контракт, фсеукрала і так далі, полилося гівно по трубах...
        Коли йшов з трибуни, проститут ЛЯшка збуджено потиснув йому його брудну педерукову лапу.
        Я не знаю, в Батьківщині ж є міцні хлопці, чому досі ніхто не отоварив цих двох ублюдків?

Idee fix або вбити Парасюка

  • 21.03.17, 12:48


          Там вчора відбувався сходняк вора Порошенка та його регіональних, підлеглих воров. Я не слухав. що він там варнякав. 
          Але ось прочитав один перл, який Петрушка там видав.
          Йому, бачте, зігріло би душу, якби його брат по духу, бандит, вбивця та продажна шкура Голубан, вбив би Парасюка.
          Назва цьому, - буйне помешательство з яскраво вираженим садисткім ухилом та лютою українофобією.
          Він там послався, що у Франції(є така цивілізована країна), поліцейський застрелив зловмисника, коли той вхопив його автомат. Ось це - в захопленні наголосив Петрушка - здорово! Ось так і Парасюка треба було!
          Іпанутий товарісч.
          Якщо у людини стає ідеєю фікс(фр. idee fix), вбивство іншої людини, а ідея фікс, це одержимість, нав'язливість, маніакальність, то це означає, що по ньому гамівна сорочка сумує. Ця людина небезпечна для суспільства і її треба ізолювати. А якщо, як в нашому випадку, така людина займає найвищу державну посаду, то це треба робити негайно.
          І Петрушке вже нема сенсу пояснювати, що Франція, як я вже писав вище, цивілізована країна, на відміну від феодально-кріпостного укладу, який створив Порошенко соолігархі в Україні, Франція правова країна. на відміну від України, де панує один закон - "Владі все - народу закон", у Франції законний і легітимний Президент, який дотримується Конституції, у Франції поліція діє по закону, а не по "патамуша", як діяв Голубан, і Президент, який працює на свою країну, а не на свою кишеню, торгуючи Україною.
          Вопчим, моєму подиву нема меж. Петрушку треба негайно ловити і проводити з ним відповідні процедури.
          До речі, он він, он він побіг...тримайте.....

Порошенко: Подарунка не буде.

  • 17.03.17, 01:11
          Порошенко сказав, що він не подарує мені можливість переобирати Раду. Ну і всім решта 40 млн українців.
          Слиш, ти, сука офшорная, а яка твоя собача справа до виборів в Раду?
          Тебе то, мразь, хто запитує?
          Це ми, українці, вибираємо собі владу, а не ти нам обираєш, петух липецкий!
          Це ми, коли захочемо, тоді і будемо проводити і вибори і перевибори. І тебе, падлу кремлівську, коли захочемо, то викинемо нахрен з влади, як сміття!
          Воно не подарує!
          Може ти мені не подаруєш можливість їжу вживати? А може ти не подаруєш мені дихати повітрям? Чи дивитися очима мені заборониш? 
          Українці, що це за гавно сидить на Банковій? Сидить і смердить. Скільки воно ще буде псувати наше повітря?

Спасиба гаспадин Порошенко!

  • 16.03.17, 15:59


          Гауляйтер України Порошенко нагородив орденом бандита і колаборанта Голубана, який порушував правопорядок та конституційні права і свободи громадян України, перевищував свої службові обов'язки та виявив при цьому звірячу жорстокість. Окрім цього погрожував вбити народного депутата України Парасюка та ветеранів російсько-української війни, які ціною своїх життів захищали Україну.
          А якби він вбив Парасюка та ветеранів, чим би Порошенко віддячив цього ублюдка? Земельну ділянку в декілька гектарів надав в Конче-Заспе? Яким-небудь міністром би зробив?
          Гауйляйтер Порошенко вже свідомо і не ховаючись культивує серед того зброду, який він назбирав в Нацгвардію, в СБУ, в корди-шморди, традицію нехтування законами України, порушення Конституції, ненависті до українців, до патріотів України.
          Гауляйтер Порошенко зайшов вже так далеко, що для того, щоб уникнути відповідальності за все, що він вже натворив, йому треба взагалі знищити Україну, як державу. Щоб не було ані державних інститутів, ані таких державних суб'єктів, таких як справжні правоохоронні та правові структури, які би могли пред'явити йому звинувачення і які можуть бути тільки в незалежній державі.

Велика ОРДЛО, а відступати нема куди - позаду Рошен.



          Зазвичай кажуть, - "ну подивимося, час покаже".
          У випадку з клінічним брехлом та конченим покидьком Порошенко, давно вже нема що дивитися.
          Ніякої блокади він робити не буде, ешелони будуть сунути і далі, торгівля з вбивцями українців буде квітнути.
          Мабуть і ветерани це розуміють. Якщо вони відступлять, то все повернется на круги своя. А їх, з часом, Потрох вб'є, а кого не вб'є, того пересаджає. Ось це, головне, треба розуміти. 
          Якщо крису загнали в кут, то треба брати совкову лопату і шмяк!!...з усіє\ї дурі цю крису в лепешку.

Відновлення правового поля України.

  • 15.03.17, 15:13


          Невдовзі Потроху каюк. Він все ближче і ближче. Потрох, усвідомлюючи це, стає все більше і більше схожим на буйно помешаного.
          Після каюку, треба проводити вибори.
          А це дійсно небезпечно зараз. У нас ще багато дерьма в політиці. І це дерьмо неодмінно почне бурлити та смердіти. Що може призвести до дуже негативних наслідків.
          А привести до присяги дійсно законного Президента Юлію Тимошенко, це буде найраціональніший вихід з цієї складної ситуації, і одразу відновить правове поле України.
          Тим більше, що Юлія Тимошенко зараз є лідером України.