Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Одна в полі воїн.

  • 25.02.17, 00:07


            Я вже неодноразово і писав і колажі робив, стосовно політичного спектру, що має місце в Україні.
            Вірніше, цього спектру, як такого і нема. Є куций спектрік з двох спектрів. Один спектр, це Тимошенко, другий спектр, це прокремліське чи проукраїнське ворье. А по великому рахунку, це ворье все прокремлівське.
            І все це я роблю для наших доморощених лохів та ватників. Не знаю, чи є якійсь результат від цих моїх потуг, чи нема. Власне, по коментам я цього результату не бачу. Як була туча лохів та ватників, так вона і є. Хоча, можливо тому що їх туча, то і того відсотка, який читав, або бачив мої прокламації і в внаслідок цього в них відновився розумовий процес я і не можу побачити. Хоча я радий був би і одній людині, що видужала від зомбопропаганди Мінстеця.
           Не знаю, можливо треба припинити цю малопродуктивну працю. Бо боротися проти шалених(крадених), грошей, які витрачаються задля знищення Тимошенко, з одного боку, і юрби лохів та ватників з вродженим слабоумством, з другого боку, це начебто марна справа. Таке вже, як і руки опускаються.
           Але все рівно щось мене штовхає не зупинятися. Хоч і коряво, але писати, хоч і аматорські, але робити колажі. Можливо це "щось", щось знає, що пхає мене все далі і далі вперед.
           Ну, і ось черговий продукт мого намагання втовкмачити, що таке гарно, а що погано. На рівні інстинкту собаки Павлова.
           Тимошенко, це гарно.
           А ті, що внизу, це погано.
           По суті, ті. що внизу на цьому колажі, це зондеркоманда Путькіна. Саме так їх і треба сприймати. Всі вони працюють в різних жанрах, але від цього їхня кремлівська, совкова сутність не змінюється.
           Все просто, панове лохі та ватники. І не ображайтеся, що я вас так називаю. Самі винні. Коли позбудетеся цього лохівського та ватного мислення, я буду звертатися до вас виключно з повагою, - панове Громадяни України.
          А поки спробуйте зрозуміти, - ОДНА В УКРАЇНІ ВОЇН, - це Юлія Тимошенко.

    Приєднуйтеся до
        спільноти
5

Коментарі

125.02.17, 00:23

Не розстроюйтесь так, друже!
Я, от, лише двох "сумлівающихся" на юлін шлях наставив з 06 року і зрозумів, що розгубленим пояснити і направити можно, а запеклим, - годі сили витрачати!

    225.02.17, 04:32

      Гість: Максим_

      327.02.17, 17:48

      И статья хорошая, и фото классное. Автору респект!!

        Гість: Максим_

        427.02.17, 17:54

        "Не знаю, чи є якійсь результат від цих моїх потуг, чи нема. Власне, по коментам я цього результату не бачу" — результат есть и от Ваших статей, и от всех других статей относительно "брехни на Тимошенко", относительно "заслуг Тимошенко". Ведь сейчас у Тимошенко снова самый высокий рейтинг и в случае выборов президента; и в случает парламентских выборов.
        *** Проблема в том, что сама Тимошенко, сам штаб её партии не ведёт обыкновенную учёбу даже среди своих штабов, своих партийцев. Кто-то мне написал на этом сайте, наверно ещё в 2010 году, что "Тимошенко это сильный лидер со слабой партией" — я сначала не соглашался, но теперь я знаю, что так и есть.
        *** Ваши статьи имели бы максимальную эффективность, если б в самой партии Тимошенко была начата всеобщая учёба по политике Тимошеннко.

          Гість: Максим_

          527.02.17, 17:59

          На ютубе есть телеканал "NewsOne", на котором за порследние полгода выложены отличые интервью с Тимошенко. Её выступления очень точные, очень деловые и радикальные; но почти никто в её партии (даже народные депутаты) просто не говорят на те же темы.
          *** Чтобы Тимошенко смогла удержать власть в случае победы на выборах, надо чтобы в парти прошло обучение по темам:
          1) Главные заслуги Тимошенко. Главные пункты её борьбы.
          2) Надо главные пункты раскрыть те "кампании лжи против Тимошенко".
          3) Надо выгнать из партии "скрытых агентов олигархов".

            627.02.17, 19:40Відповідь на 5 від Гість: Максим_

            Погоджуюся. Особливо місцеві осередки. Це жах суцільний. Всі продаються владі. Був Янукович, продавалися Януковичу, зараз Потрох, продаються йому...((((

              Гість: Максим_

              728.02.17, 16:22Відповідь на 6 від бандерівець

              Особливо місцеві осередки... зараз Потрох, продаються йому...(((( Ну, в Дніпропетровську «своїх людей» заводять в «Батьківщину» місцеві олігархи (чи то Пінчук, чи то Коломойський) — олігархи дають гроші,«їх людина» приходить і робить щось корисне в «Батьківщині»,але такі «подвійні агенти» завжди «рогом упираються» проти будь-якого політичного навчання партії «Батьківщина»; вони можуть збирати якісь мітинги (і платити зарплату районним осередкам партії), але не хочуть вчити партію:
              — як відповідати на кампанії брехні проти Тимошенко;
              — в чому полягають найбільші досягнення Тимошенко, і чим вона на голову краще за інших політиків.
              В Дніпропетровську тітка Тимошенко — Ульяхіна — програла вже все: зараз нема жодного депутата «Батьківщини» в міськраді Дніпра.