Шоколадна тарифниця.

  • 01.10.16, 18:03


         Виявилося, шо попса, спортсмени, багато письменників, бувши радянські дисиденти, які повинні були би бути на передовій у боротьбі з кремлівсько-мародерським режимом Порошенка, але вони навипередки кинулися цілувати лапу цьому путінському холую та українофобу.
        Звідки у них всіх таке гниле нутро? Невже це все гроші роблять? Невже, зрада своєї Батьківщини, не є для них ганьбою? 
        Гидко на все це дивитися. Звідки серед нас стільки холуїв, пристосуванців, ренегатів та перевертнів?

Бригада брехунів. Лещенко.



        Вже всі знають, що еталоном брехні, ії одиницею, є Порошенко. 1(один), брехпор. Це оціночна категорія. Сюди входить не тільки сам факт брехні, а і манера ії подачі, вміння підперти брехню іншою брехнею, а ту, ще іншою, щоб кінців неможливо було знайти. Вміння вчасно змістити акцент, пересмикнути, змайструвати на обличчі поблажливу посмішку, мовляв, хто ти такий, недолугий та необізнаний, ось Я!, я посвячений в усі таємниці сильних світу цього, я володію апокрифами, без мене нічого не рухається, я є пупом, а ти тут белькочеш якусь маячню. 
        Порошенко в цьому мистецтві недосяжний. Він як зірка, сяє на Евересті брехні.
        І ця зірка затьмарює всіх, хто навколо нього скучкувався.
        А вони ж такі самі брехуни. Звісно їм далеко до свого гуру Порошенка, вони є його епігонами. Ну, і мають свій особистий рейтинг в брехпорах.
        Наприклад Гройсман має приблизно 0,7 брехпора.
        Луценко, також 0,7 брехпора.
        Парубій має десь 0,5 брехпора.
        Ну і так всі ця бригада.
        Ось сьогодні у Натахі Влащенко був один член цієї бригади. З брехпором в межах 0,2-0,3 від одиниці. Це Серя Лещенко(погремуха - Серя Кончита). Кончиту курирує Григоришин, наближений до карамельного тіла олігарх з Мордору. Головний напрямок роботи Сері, це дифамація. Тупа, бездоказова, беспредельна дифамація. 90% якої завжди спрямовані на Юлію Тимошенко. 
        Це був феєричний ефір. Натаха, власне є  некоректним інтерв'юером. Але на фоні Сері Конгчити, вона виглядала прям таки взірцем журналістської етики.
        Кончита тарахтів без перерви. Вона його запитує одне, він починає за царя Панька, потім за його онуків, потім за калоши Панька. Натаха намагається щось своє вставити, ні, неможливо.
        Ну про Манафорта там ще куди ні шло, але коли пішло про наших політиків, а потім про заробітки самого Сері Кончити, то тут вже ніс Сері почав рости щосекунди.
        Виявляється, якщо політик працює в політиці довго, то це є доказом його профнепригодності та корупції. Тобто, він оцінює політика не за його порядністю, не за фаховими показниками, не за рівнем довіри до нього виборців, а за тим, скільки часу він працює в політиці. Якщо довго, то це однозначно корупціонер та нездара. Якщо накласти цю Серіну кальку на представників інших професій, то виходить, що лікар, якій пропрацював 30 років, здобув безцінний досвід, це вже крадій та шахрай. Зварювальник, якій віддав 40 років свого життя роботі з металом. це вже нікудишній працівник, і його вже треба списувати в утиль.
        Власне, коли його слухаєш, то виникає відчуття, що Серя звичайний профан. Але потім, трішки згодом, розумієш, що це корисний ідіот. Він все говорить щиро, в його голові існує цілий ланцюжок, система, якій підпорядкований язик Сері. І він молотить цим язиком все підряд, згідно цьому ланцюжку.
        А про гроші, які "заробив" Серя, це треба дивитися особисто. описати це неможливо. Як він почав крутитися, вертітися, почав до самої Натахі чіплятися та допитувати ії...)))) "З інформацією треба поводитися обережно", наполегливо вимагав! Мабуть, як сам Серя, розносячи по країні та по світу чутки та брехню.
        Ну це треба дивитися, так не перекажеш.
        Ось такий екземпляр є в карамельній бригаді Порошенка.
        З відповідним носом...)))

ГПУ та НАБУ. Імператив.



           Перед тим, як влаштовувати ахі та охі стосовно ГПУ та НАБУ, перед тим, як аналізувати, що між ними відбувається, треба знати наступне:
          1. Генеральним прокурором України є Порошенко.
          2. Директором НАеБУ є Порошенко.
          3. Всі керівні посади в Україні очолює Порошенко.
          4. Всі відносини(ділові, спокійні, агресивні,неадекватні, будь які), які відбуваються між різними структурами та установами, це відносини між Порошенко і Порошенко.
          Це є імперативом. Треба відкинути вбік всі свої особисті принципи, пак, максиме, та послуговуватися тільки цим імперативом.
          Тому, ГПУ та НАеБУ треба розглядати, як, наприклад, вказівний палець та мізинець на одній руці Порошенка.
          У нашого кондитерського ворюги та кораборанта Пеці явно проглядається незвичний та цікавий для медицини психічний стан. Це буйна, інфантильно-шизофренічна клептоманія.
          Буйна, виражається в масових вбивствах українців на фронті та в тилу. Клептоманія зрозуміло, це нічим не обмежені крадіжки Порошенка. Шизофренічна, це абсолютне ігнорування всього, що відбувається навколо такої його діяльності, це маніакальна мета, яка ним керує і якій підпорядковані всі дії Порошенка, навіть якщо вони ведуть до краху самого Порошенка.
          Ну а інфантильність, це якраз відносини між вказівним пальцем та мізинцем на руці Порошенка. Дитина. коли їй нема що робити, починає досліджувати власне тіло, яке їй дісталося внаслідок появи на цьому світі. Хтось роздивляється цюцюрку, що бовтається між ногами, хтось намагається проковтнути ложку, а ось Пеця Порошенко колупається вказівним пальцем(ГПУ) у своїй попі. Все б нічого, але тут ще й мізинець(НАеБУ) захотів зайнятися тим же самим, та відштовхнути від цього захоплюючого процесу вказівний палець(ГПУ), або колупатися в Пеціній попі разом з ним.
          Саме цю суперечку між Пеціними пальцями ми зараз і спостерігаємо. Бо їм більше нема чим зайнятися. 
          Якби у Пеці були батьки, вони би припинили цю суперечку. витягли пальці з його попи, та нашлепали по ній.
          А оскільки Пецін вік вже не передбачає нагляду за ним батьків, то він припинить це тільки тоді, коли йому стане боляче, він заплаче і інстинктивно сам витягне пальці.
          Мусінаеми, серілещі, віталішабуніни, які зараз колотяться біля вказівного пальця(ГПУ), Порошенка, також є його, Порошенка, частинами тіла.
          Звісно, з огляду на те, яку посаду займає зараз ця хвора людина, то в цьому випадку народ мав би відреагувати. Відправити його на примусове лікування, а потім на зону. Або, одразу на зону. Але в зв'язку з тим, що народу в Україні нема, є незначна кількість притомних людей, а решта це жлобье, лохі, вата та дешева рабсила, то тут реакції марно чекати.
          Тому. товариство, ще раз, коли пишете про будь-які події, що відбуваються зараз в Україні, беріть насамперед до уваги той імператив, про який я написав на початку.

Український армагедон.



                    Не відволікайтеся, пані та панове, не відволікайтеся.
                    На Єфремова не відволікайтеся, на Онищенка, на Савченко, на кульбіти Югі Луценка, на решту дохлих кішок, що нам постійно підкидає Порошенко. Це все туман, який застить головне.
                    Головний український армагедон відбувається між цими двома людьми.
                    Між Системою, мета якої збагачення ії членів і яку зараз презентує Порошенко та Україною про яку ми мріємо і яку презентує Тимошенко.
                    Між світлом, під яким знаходиться Тимошенко та темрявою, з якої визирає Порошенко.
                    Між філософією вільної та заможної України Тимошенко та філософією дерьма Порошенка.
                    Між добром та злом.
                    Між вперед та назад.
                    Між цивілізацією та орками.
                    Вийде переможцем Тимошенко, збережеться та відбудеться Україна, кардинально, в кращий бік зімнеться наше життя.
                    Переможе Порошенко, тоді буде український апокаліпсис, буде хаос, який знищить і самого переможця і Україну.
                    То ж не відволікайтеся, не відволікайтеся....

Животворящая голосувалка.

          Я не дивлюся NewsOne. Патамуша....Рівно як і 5 канал, 1+1, перший, та і решту всього цього мінстецівського ідіотизму.
          Але там іноді цікаві речі відбуваються. Як ось ця голосувалка, наприклад. 



          Вона давня, від 16 липня...ну тому шо я не дивлюся NewsOne...а, я вже казав. І з запізненям узнаю те, що треба було узнати одразу.
          Ну ось така картина.



          Здається, що Порошенку треба віддавати ключи від будинку по вул. Банкова, 11, Юлії Тимошенко, і валіть...як би сказав "нах", але я вихована людина, скажу, - в Ростов.
          А ви помітили, як останнім часом активізувався конгломерат Порошенко і К?
          І тут тобі Єфремов, і Порошенко нарешті вичавив з себе сакраментальне - "війна з Рашкою", і військовий стан зібрався вводити, і Юга Луценко шо вибори, це фсе, кінець...нам кінець за його версією...і по дрібницях, там того схопили, того заарештували, і все гучно, з фанфарами...
          Ось шо голосувалка животворящая від 16 липня робить....)))

p.s. Да, якщо є бажання подивитися той ефір, то ось, будь ласка - http://newsone.ua/po-suti-poroshenko-vs-timoshenko-u-kogo-bilshe-shansiv-zajnyati-post-golovi-derzhavi-16-07/

Операція Є

  • 30.07.16, 22:28

          Зібралися вдвох Порошенко і Луценко.

          Порошенко - Народ, собака, розкусив нас. Бачать, що ми голосуємо разом з ригами і здогадалися, що ми також ригі та працюємо на Путіна.
          Луценко підскочив і почав бігати по кабінету, зазирати за шкафи та стільці.
          - Ти чо, Юра? - запитав Порошенко.
          - Трибуну шукаю, щас я їм розкажу, як ми геройські помирали на Майдані. як я сидів в тюрмі, як "Слава Україні", що ми не ригі....
          - Придурок, ми ж тут вдвох, кому ти будеш розказувати? - закричав Порошенко, - Да і ця мулька вже не працює, не вірять.. - вже тихіше додав він.
          - А шо ж робити? - запитав Луценко.
          - Слухай, Єфремов ще в Україні?- Порошенко.
           - Так. Але там все в порядку. Браслет з нього зняли, залог повернули, справу закрили, 50 лімонов за работу перерахували. Він задоволений, - відповів Луценко.
          - Це добре. Давай його сюди, поговорити треба.
          Через 20 хвилин, в броньованому Мерседесе, з ескортом поліції, Єфремова привезли на Банкову.
          Порошенко та Луценко зустріли його на прохідній, розцілувалися, та пішли в кабінет.
          - Сідай, Саша, - запросив Порошенко.
          - Як ти, все в порядку, проблем нема, хвороби якісь, виразка там, чи насморк...?
          - Все в порядке, Петя, спасибо, - відповів Єфремов - Чіво звал то?
          - Саша, тут такое дело, народ вкуріл, шо ми брати-близнюки з вамі, ригамі, і може нас сковирнути. Щоб цього не сталося, треба показати йому, що ми вас, ригів, гнобім, кидаємо по тюрмах, вопчим фуфло цим лохам знов втюхати. Як той раз. В тебе ж нема претензій? Все в порядку? - каже Порошенко.
          - Не, ну ви задолбалі. Сколько можна? - зарепетував Єфремов.
          - Ну надо, Саша. надо. Інакше нам хана. Останній раз, а? - тремтячім голосом запитав Порошенко.
          - Ладно, останній раз виручу. Только 50 лімонов вже маловато будет, - каже Єфремов.
          - Скажи сколько, - запитує Порошенко.
          - 150 лімонов, - Єфремов.
          - Та не, ну імей же совість! Хочеш, 51 лімон? - зі скрипом запропонував Порошенко.
          Єфремов зробив рух наче встає з крісла.
          - Добре, добре, хай буде 150 лімонов, - погодився Порошенко, і до Луценка, - Юра. скажеш Парубію, щоб організував там зміни до Бюджету на 150 лімонів баксів.
          - Ага, передам, - відповів Луценко.
          Єфремов, - Только, шоби без мордобітія, без хамства, іначе ещё накіну 20 лімонов.
          - Юра, чув, щоб все було на вищому рівні, - повернувся Порошенко до Луценка, - І одразу в усі канали, в усі новини, переможно, з пафосом. Підключиш штатних коментаторів, хай розхвалюють тебе, ну і мене звісно.
          - Все буде красиво. Ввічливо, наручники, обшиті мехом, щоб не натерли, Мерседес, все буде чікі-пікі, - запевнив Луценко.
          - Все, домовилися, - сказав Порошенко, встав, - Ну давай, Саша, скоро побачимося.
          Єфремов розцілувався з Порошенком та Луценком, вийшов на вулицю, і в супроводі того самого кортежу поїхав додому готуватися до роботи.

p.s. Сьогодні, 30 липня 2016 року, Генеральна прокуратура затримала в аеропорту Олександра Єфремова.         

Традиція



          У Порошенко, Головнокомандувача Збройними Силами України від Путіна, вже склалася традиція.
          В одному місці він знищує в котлах тисячі українських воїнів. а в іншому, одночасно, показує на параде кого він буде знищувати в наступних, органіцованих ним в координації з Путіним, котлах.
          Гра у Пеці така.
          Ця гра має безліч доповнень. Потім він посмертно нагороджує тих, кого сам і вбив, ллє, навіть не крокодилячи, а цілі динозаврячи сльози, з виразом неймовірної скорботи щось шепоче матерям та родичам вбитих ним наших патріотів, і так далі...в нього багата фантазія.
          Парад ми вже знаємо, буде. А ось де буде черговий котел, в який цей упир зажине нашу армію, ми ще не знаємо.

          Може Київ?
          Ну скоро узнаємо. Сидимо, чекаємо....

Мережева версія

                 Там версій вже туча. Ну щодо вбивства Шеремета.
                 Різних. На будь-який смак.
                 Тільки міліціяполіціясбу накропали вже шість версій. Чи сім. Ну це в них дуже добре виходить. Різноманітні версії кліпати. А потім вони всі кудись зникають.
                 А я тут ось таку версію побачив на неосяжних просторах світової мережі інтернету.
                 Пишуть, що Порошенко боїться Юлію Тимошенко. Ну це власне і не секрет. Те саме відбувалося і бувшим шефом Порошенка. Януковичем. Він її так боявся, що навіть кинув за грати. Просто так. Зі страху.
                 Да, так ось і Петя Порошенко вирішив щось подібне утнути. Ну, чи вийде кинути за грати, хто зна, зараз народ вже трішки порозумнішав, баче, що тільки Тимошенко щось робить для народу, і може зопалу Пете і голову відірвати, якщо він хоч пальцем торкнеться до Юлі.
                 Але нерви їй потріпати, спробувати дискредитувати, то це ще в його силах.
                 І далі пишуть на неосяжних просторах інтернету.
                 Що Петі вже по барабану. Він стільки українців-патріотів вбив на фронті, що ще одне вбивство для нього нічого не змінить.
                 І тому він вирішив вбити якусь відому, але не дуже, людину. бажано з коли журналістів(хоча в нас їх нема, самі журнашлюхи), і розігнати інформаційну та пропагандистську кампанію, що це начебто зробила Тимошенко.
                 Це так пишуть на неосяжних просторах інтернету.
                 Ну ось так Петя вирішив, підключив до цієї справи своїх падл, на кшталт Сері Кончити і здійснив це вбивство.
                 Тобто схема така:
                 Порошенко замовник
                 Григоришин, Лещенко, Притула, - організатори.
                 І виконавці. Це вже технічні люди.
                 Це так пишуть на неосяжних просторах інтернету.
                 І що саме цікаве, так вважають і мільйони людей на вулицях міст України. Я сам чув це, проходячи повз зупинку тролейбуса.
                 Да, і на неосяжних просторах інтернету з'явилося ось це інсайдерське фото з таємної вечері Григориша та Лещенка, яка відбулася тиждень тому.



               Ось така версія з'явилася на неосяжних просторах свтової мережі інтернету та у всього народу України.

...бо Путін нападе!



            В свій час, Господь передав нам через Мойсея стислу Конституцію людства Землі, 10 заповідей. За якою людство і жило, поки на нашу голову не звалився шкіряний лантух, набитий кістками та м'ясом, назва якому - Порошенко.
            Інтелектуальна, дипломатична та бізнесова геніяльність цього лантуха затьмарили самого Господа. Він запропонував та втілив у життя ще більш стислішу та зрозумілішу Конституцію людства, яка полягає тільки у одній Заповеді - "бо Путін нападе".
            І хоч вона на повну працює тільки в нашій країні, але вже починає розповзатися і в інші країни, в яких керують намісники Путіна. В Україні намісник Путіна, це лантух Порошенко.
           Тепер до будь-якого прохання або побажання намісника варто додати - "бо Путін нападе", як це прохання чи побажання буде виконано з блискавичною швидкістю.
           Припускаю, що всю принадність та чудодійну силу цієї Заповіді скоро зрозуміють і слуги лантуха Порошенка, різні бандити, титушки та гопники.
           Адже варто тільки підійти до якогось перехожого на вулиці, і сказати йому - "Давай мобільник, бо Путін нападе", і все, мобільник, без зайвих зусиль з боку цього прохача, спокійно та безперешкодно перейде в його руки.
           І так з усім.
           "Плати тарифи, які я встановив, бо Путін нападе"
           "Плати за газ ціну, яку я встановив. бо Путін нападе"
           "Мені подобається твоя сорочка, знімай її, бо Путін нападе"
           І так далі в такому ж дусі.
           Тепер все наше життя треба перебудовувати і жити у відповідності з цією геніяльною Заповіддю. Замість застарілих 10 Заповідей Господа. Та і самого Господа лантух Порошенко загнав за Магадан. Бо перевершив та осоромив його у компактному викладанні Конституції людства Землі.
           Ну а наших козаків Порошенко перетворив на затюканих та переляканих злиднів. Які зараз миють йому чоботи.
           Не ті зараз козаки, козаки не ті.

Вимагаємо список!



        Ну чому ми такі забудькуваті?
        "Ми", це народ України. 40 мільйонів. Чи скільки нас там залишилося. Але і 40 млн багато.
        Нагадую, ми, можемо все і маємо право на все.
        Наприклад можемо легко та невимушено поставити кремлівського холуя Порошенка та всю його челядь до стінки та грохнути. І все буде в рамках права. Ніхто в світі нам кривого слова не скаже. Бо ми, народ України, і є справжня влада. І тільки ми, народ України, маємо право на насилля. Для встановлення справедливості.
        Але ми не будемо цього робити. Тому що ми цивілізований народ. І можемо встановити справедливість цивілізованими засобами. Хоча стінка також цивілізований засіб. Але тут ще спрацьовує наш менталітет, ми дуже жалісливі до наших гнобителів та вбивць і до останнього не вживаємо до них летальних засобів. Гарно це, чи погано, зараз не будемо з'ясовувати. Зараз про інше.
        Про забудькуватість.
        Ми забули з'ясувати, хто керує нашою країною.
        Ну те, що керує Порошенко, це ми знаємо. Керує незаконно та нелегітимно, це також знаємо.
        Але зробимо вигляд, що ми цього не знаємо. Тому що Україна. це парламентсько-президентська республіка. Виконавчу владу формує та контролює парламентська коаліція. У Президента, по Конституції взагалі нема ніякої влади. Він може тільки пропонувати двох міністрів в Кабмін і ще деяких чиновників. Але всі вони відносяться до виконавчої влади та підконтрольні Верховній Раді і тій же коаліції.
        Вже зовсім гаряче стає. Наближаємося до problema principale, яка стоїть перед нами в повний зріст і знаходиться в повному тумані, якщо не сказати, - в імлі. 
        А хто у нас коаліція?
        Хто призначив Кабінет міністрів? Хто призначив дрібного вінницького злодюжку Гройсмана Прем'єр-міністром?
        Ви знаєте? Ви бачили список коаліції?
        Ось як написано в Конституції, стаття 83:
        "У Верховній Раді України за результатами виборів і на основі узгодження політичних позицій формується коаліція депутатських фракцій, до складу якої входить більшість народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради України."
Коаліція з фракцій, і більшість від 450 депутатів, яких ми обрали. Тобто, 226 і більше.
        Нам пред'явили цю більшість?
        Нам надали для ознайомлення список цієї більшості?
        Мені ні. А вам?
        То ж я вимагаю надати мені цей список!
        Хто хоче, приєднуйтеся до мене. Як приєднуватися, не знаю. Можливо розшарювати де тільки можна цю світлину. Я розшарюю.
        Так, Порошенко давно вертів нас на одному місці. Він знає, що ми жалісливі, і поки не будемо намагатися дотягнутися до його шиї.
        Але, якщо окрім мене, те саме будуть вимагати всі 40 млн....добре, хай 10 мільйонів, то така кількість може викликати подив у Порошенка енд банда і загнати їх в тупік. А в тупіку дуже замало повітря, і вони самі можуть відкинути копита внаслідок задухи. Чим полегшать нам вирішення цього питання.
        Ну, або нададуть список. Одне з двох.
        А якщо нададуть список, і там не буде 226, визначенних Конституцією, учасників коаліції, то цю Раду треба гнати к... ну ви зрозуміли куди....