Трамп призначив стрелку Порошенку.

  • 04.02.17, 21:01


        Тама Мінстець та вся офшорно-липецька шушера б'є в усі колокола - Пеця буде розмовляти з самим Господом Землі, з Трампом!!! 
        Перемога!!!!
        Знай Пецю!!!
        Пеця Великий Дипломать!!!
        А шо ж там насправді у Пеці?
        А у Пеці там зараз тихий ужас.
        Як не ізголялся Мінстець з різними лозовими, а Юлія Тимошенко таки зустрілася з Трампом.
        В неї ж начебто туристична прогулянка! Як так!?
        Простий депутат, найменша фракція в Раді!
        І зустрічається з Президентом США!
        Вона ж "хіхікала", вона ж "фсеукрала", вона ж ..вона ж...та твою мать, білять, вся робота по ії обгажуванню коту під хівст! А скільки грошей на це пішло?! Їх же можна було по-тихому в Панаму, в офшоре сховати....
        А тут на тобі, з Трампом державні справи обговорює.
        А хто ж тоді Пеця? Він же не хрен з бугра?! Він же началник України!
        Чи таки хрен з бугра?
        Але це ще півбіди.
        Це ж не Пеця напросився. Хоча, він вже всіляко намагався звернути увагу Трампа на себе. Флюїди там посилав. руками махав. Але все дарма. Якщо навіть Обама гидував зустрічатися з Пецею, то Трампу він і на фуй не всрався.
        А тут, одразу після розмови з Тимошенко, Трамп призначає Пеці стрелку.
        Шо ж вона йому сказала??? 
        Вона ж все знає. Скільки вкрав американських грошей Пеця, скільки Яценюк, скільки Гройсман, скільки всі шавки, що біля Пеця годуються.
        А тепер все це і Трамп знає! Мама, шо робити!!!
        А янкі страшенно не люблять, коли крадуть їхні гроші. Це 56 чи 57 пожиттєвих термінів. 
        Здається мені, що до Пеці тихою сапою наближається величезний трампец.
        Ну шо, у Пеці попереду безсонна ніч, розмова призначена на 23-45 за київським часом.
        Щоб не було для Пеці страшенної ганьби, побажаємо йому рятувальну кодрашку цією ніччю. Здохні Пеці, не ганьбися! З небіжчика спросу не буде.

Невступ в НАТО.

  • 02.02.17, 15:03


        Як законно не вступити в НАТО?
        Як законно вступити в рузькій мір?
        І зробити все це так, щоб народ не возбухав?
        Вірно, провести референдум з вступу в НАТО.
        У Пеці Потроха дуже чутливий зад. І він цим задом відчуває, що йому настає жопа. Не дарма ж дриснув з Німеччини "рятувати" Україну. Мабуть вже і супертолерастична Меркель не витримала і намалювала йому майбутню картину його життя по-новому. Так нахабно красти мільярди доларів, які демократичні країни виділяють на підтримку України, не можна. Красти не ховаючись! На очах цих же країн! І це не враховуючи того, що він всі ці три роки в неймовірних масштабах грабує націю(є такий пункт в документах ООН). Тут вже навіть не політика, тут вже просто звичайна людська образа працює. Таке фантастичне кидалово! Навіть Путькіну далеко в цьому до Порошенка. 
        Але мабуть вже все. Попереду, якщо не наш суд, так якійсь суд, що знаходиться під юрисдикцією ООН, або співпрацює з ООН.
        Тому Пеці треба рятувати свій зад.
        На Заході йому вже нічого не світить. Вихід тільки один, треба розвертатися на 180° і валіть в рузькій мір. Як Янукович. Але Пеці само скушно одному сидіти в рузькому лайні, то він хоче і нас туди затягти.
        Саме для цього референдум по вступу в НАТО стає йому в нагоді.
        Але, для того, щоб провести такий референдум, треба, щоб народ був обізнаний, що це і для чого це. Потрібна відповідна інформаційна кампанія.
        Це в 2014 році, коли Юлія Тимошенко зібрала 5 млн підписів, необхідних для проведення референдуму, непотрібні були ніякі кампанії, люди проголосували би "за" з показником не менше 80%. Але тоді Пеці ще був тільки на старті свого шаленого корупційного забігу, тоді він відчував звабливий запах зелених папірців з Президентами США, і вступ в НАТО тільки би порушив його грандіозні плани по розграбування та розкраданню всього і вся, що потрапляло в його пухкі, офшорно-карамельні лапки.
        А тепер, коли всі його комори тріщать від накрадених ним долярів, починає діяти план по збереженню всього цього.
        Тепер можна і референдум провести. І провести так, щоб не вступити в НАТО, щоб отримати негативний результат. Діяти, так би мовити, від зворотнього.
        І якщо народ буде проти вступу в НАТО, то тоді тільки один шлях - в рузькій мір. Підстави більш, ніж переконливі, ось, народ проти НАТО, тоді йдемо в протилежному напрямку, до наших братів, які нас гаряче люблять. Всі згодні(риторично)? Всі(також риторично)!!! 
        Звісно, в цьому випадку, щодо вступу в рузькій мір, референдуму вже ніхто проводити не буде.
        А ось по вступу в НАТО все буде чікі-пікі. Буде проведена та сама інформаційна кампанія. Тільки вона буде агітувати за невступ в НАТО. Це буде свято ригів, комуняк, Мертвечука та решти тварюк. Кругом будуть біг-морди з гаслами "НАТО-НІ!", цілодобово на всіх телеканалах будуть крутитися роліки про те. яка жахливе це НАТО, які страшні гроші треба буде туди платити, про кривавих мальчиків, яких їдять воякі НАТО. Вопчим народ буде трусити від переляку вдень і вночі.
        Для створення ілюзії, що в нас демократія, і що є агітація за вступ, то будуть і роліки на підтримку вступу в НАТО. Десь в 2-3 години ночі. Довжиною в 5-10 секунд.
        А на підстраховці є Підрахуй Охендовський. Якщо раптом не спрацює ця інформаційна кампанія, то він намалює потрібні результати.
        Опля! Фокус вдався! НАТО - НІ! Всі в Мордор!
        Все це відбудеться, якщо ми найближчим часом не випередимо Пецю, і не викинемо його нахрен з влади.

      Приєднуйтеся до
           спільноти

П'ята колона клептократів.



         Саме так я називаю цю шайку, яка 25 років грабує та знущається над Україною та українцями.
         Здається, ніхто ще не зміг дати таке визначення. То ж патентую за собою його.
         Отже, стисло про все, що ми бачимо.
         Всі ці 25 років при владі була і є ця банда. За моїм визначенням, п'ята колона клептократів.
         Вони одночасно і клептократи, тобто, по научному це коли професійні крадії знаходяться при владі, і п'ята колона, яка в будь-яку мить готова продати країну, якою вони керують, ворогу цієї країни. В нашому випадку, Рашке.
         У цієї гоп-компанії два крила.
         Прорашкіне і проукраїнське.
         Прорашкіне крило, це партія регіонів, комунякі і безліч маргінальних збіговиськ. Свою корупцію вони прикривають прорашкіними гаслами. І звісно, коли відчують, що народ вже не витримує, здають, хоча вірніше сказати, продають Україну Рашке. Це хотів зробити Янукович, але пролетів. Народ трішки завадив.
         Завдяки своїй системністі, як то партії, жорстка дисципліна, вони саме довше були при владі.
         Проукраїнське крило, це хаотичні, несистемні утворення. Ющенко, Яценюк, Порошенко створювали свої бригади, які називали партіями, з різного зброду. Дисципліни там не було. Хто в ліс, хто по дрова.
         Але мета та сама, що і у прорашкіного крила. Корупція, крадіжки, пограбунок населення.
         Єдина відмінність полягає в тому, що це крило прикриває свою діяльність проукраїнськими гаслами. 
         І все.
         Навіть кінцівка в них одна і та сама. Як тільки відчують, що в них земля тікає з-під ніг, вони також миттєво здають Україну Рашке. 
         Ось така в нас влада.
         І ради цьому ніхто не міг дати.
         Але.
         Один раз вони лоханулися, і пропустила до влади, хоч і максимально обмеженної, Юлію Тимошенко. І вона їм дала по рогам. І дала так, що перелякала їх до смерті.
         І ця п'ята колона клептократів зробила висновки з цього свого проколу. 
         Вони зробили все, щоб прибрати ії від влади. Потім кинули у в'язницю. Варто зауважити, що все це вони робили разом, і прорашкіне крило, і проукраїнське. Тут в них розбіжностей не було. Власне, розбіжностей в них і так не було. Тільки в гаслах. Але в цьому випадку вони сплотися в міцний кулак, в одне ціле.
         Завдяки Майдану, Юлію Тимошенко довелося таки випустити з в'язниці. Вони сподівалися, що вона припинить політичну діяльність і вже не буде їм заважати.
         Але не так сталося, як ними гадалося. Не на ту напали. Юлія Тимошенко повністю відновилася, як фізично там і психічно. Її харизма та пасионарність нікуди не зникли. І так само, як і перед тюрмою, вона налаштована безкомпромісно та рішуче.
         Зрозумівши це, Порошенко, який зараз очолює проукраїнське крило п'ятої колони клептократів, на повну силу взявся за дискредитацію, оббріхування та приниження Тимошенко. Для цього він навіть створив ціле міністерство, Мінстець, головним завдання якого було знищення Тимошенко, як потенційного лідера нації і майбутнього глави держави.
         Посадити ії, як це зробив Янукович, Порошенко вже не може. А ось влаштувати шалену, брудну кампанію з ії компроментації, це він може. Що він зараз і робить. Що ми зараз і спостерігаємо.
         Він спустив всіх собак, яких має в своєму розпорядження на Тимошенко. В усіх ЗМІ, в мережі, на телеканалах, стоїть шалений гавкіт на ії адресу.
         Є когорта пехоти, яка вже зараз застосована. Це різні лещенкі, найеми, ляшкі, геращенкі, іріскілуценкі, чорноволи, шрайкі, і порохобити, у яких і імен навіть нема, срань різна.
         В засідці сидить авторітет, Міха Саакашвілі. Конниця. Він на міцному гачку у Порошенка, і в потрібну мить готов вистрибнути з кущів і тоді децібели гавкотіння в бік Тимошенко, збільшаться на декілька порядків.
         За всім цим спостерігає прорашкіне крило п'ятої колони клептократів, Оппоболок та їхні сателіти. Якщо у їхніх проукраїнських партнерів відбудеться фіаско в травлі Тимошенко, то тоді і вони підключаться. Це танки, важка зброя.
         Вся ця картина відображена на цьому колажі.
         Ну-ну...Вони досі не можуть зрозуміти, з ким вони зв'язалися, на кого діжку покатили.
         На свою смерть.
         На Юлію Тимошенко.
         Пані Юлія, розмажте їх в пил, в пляму на підлозі. Ми, українці, вам в цьому допоможемо.

    Приєднуйтеся до
        спільноти

Думки Порошенка



                Я казав, що вмію читати думки? Ні? Ну ось кажу.
                Зараз напишу, що думає головна українська Супертварь.

                Розвалилася коаліція. Потрібні перевибори.
                Думки Порошенка - Ну і фуй з нею, з коаліцією. Призначу дебіла Парубія Головою Ради, він на засіданні скаже, що є коаліція. Хто буде вимагати список та підписи, хай всіх посилає нафуй. Потім Прем'єром Гройсмана і міністрами різних макак, щоб виконували все, що я їм кажу. І ніяких перевиборів. Ха-ха-ха...

                Тимошенко лідер по всіх опитуваннях. Порошенко не потрапляє навіть в другий тур.
                Думки Порошенка - Фуйня війна, головне маневри. Народ дебіл, повірить в усе, що я вдую в їхні вуха. Починаю кампанію по обгажуванню Тимошенко. На всіх телеканалах, в усіх ЗМІ. Спускаю з ланцюга всю погань на Тимошенко. Починаючи з Богословської, Лещенка. Найема, Тарасіка-пітарасіка, закінчуючи Ляшком, Мосійчуком, Лозовим. А в засідці там ще Міха Саакашвілі, таємна зброя, зараз косить під опозицію, мене лає. Ха-ха-ха...І народ дебіл вірить. Так шо, все в порядку, яка Тимошенко, замочу нахрен. Я головний! Я! Я! Я! Ха-ха-ха....

                Згідно опитувань, народ готов вийти на Майдан.
                Думки Порошенка - Шо?! Який Майдан?! Та іпав я їх всіх в рот! Перестріляю к епаній матері всіх! Який народ? Які українці? Яка горда нація? Одне бидло тупое та суцільна вата. Вони ні на що не здатні. Якщо вже навіть за мене проголосували, то вони виходить ще гірші, ніж я. Так що всіх в расход, хто там ще вилізе на Майдан, всіх, без розбору, студентів, жінок. старих, малих, всіх. Щоб запам'ятали на кого рота роззявили. Ха-ха-ха...

                Заблокована залізнична гілка на Луганщині.
                Думки Порошенка - Заблокували контрабас на Луганщині? Ха-ха-ха...От долпоепи. Ну хай посидять, померзнуть, а я іншими шляхами все провезу. Якщо і там будуть заважати, то зачищу їх, Беркут напоготові, або перестріляю, і скажу, що це загроза зі сходу їх вбила. Якщо і це не допоможе, то пообіцяю, що більше не буду торгувати з окупантами. Купляться, вже перевірено. Або їх саміх куплю, які проблеми. Ха-ха-ха...

               Ну, і так далі, все в такому ж дусі. Це все думки нашої української Супертварі Порошенка.
               А якщо подивитися, що відбувається, то ми бачимо, що не тільки думки, все це підтверджується в реальності. Все згідно його думок.
               Матюки і ха-ха-ха, це основний контекст. Він вже навіть не знущається, він зараз вже розважається, вбиваючи нас. 
               Ну і добре. Так же? Хай вбиває.

Запитання на засипку



          Всі ми знаємо, що Порошенко не платить податки.
          Те що він з барського плеча кидає в Бюджет, це тільки для того, щоб ми не гавкали. 
          Тим більше, він краде з Бюджета в мільйони разів більше, ніж ці свої подачки.
          Це стосується всіх Президентів. І Прем'єр-міністрів. Окрім Тимошенко.
          А зараз порівняємо їх з Тимошенко, яка в свій час була Прем'єр-міністром України.
          Візьмемо тільки один епізод з ії врядування. Криворіжсталь.
          Нагадую, тоді не було ні НАеБУ, ні НАЗК, ні Антикорупційного прокурора, ні Югі Луценка з його крупною рибою, ні гламурного мальчика Шабуніна з чимось там антикорупційним, ні полоумного заробітчанина Саакашвілі з його фасадним Антикорупційним форумом, нікого не було. Була тільки Тимошенко, а проти неї вся державно-мафіозна олігархічна кодла. Ії влада була тільки в межах Кабміну. І навіть там, половина Кабміну була від Ющенка-Якуковича і саботувала рішення Кабміну і доручення Прем'єр-міністра.
          Тим не менш.
          Тоді вона забрала у Ахметова цей вкрадений ним і Пінчуком металургійний гігант, повернула його державі, і в результаті реприватизації принесла в Бюджет України 5 млрд доларів.
          Чистоганом. Кешем.
          І це тільки один епізод з безлічі подібних під час перебування Тимошенко на посаді Прем'єр-міністра України.
          Не вкрала, як це зараз робить Порошенко і робили всі Президенти, що були, а принесла в Бюджет! 
          Ще раз.
          Не з Бюджета, а в Бюджет.
          Відчуваєте різницю?
          А тепер запитання на засипку.
          Назвіть ще одну таку людину, яка за раз, одним своїм волевим рішенням принесла в Бюджет України 5 млрд доларів?
          Неважливо, чи то посадову особу, чи приватну, яка заплатила за раз податків на сумму 5 млрд доларів.
          Хто-небуть зможе назвати таку людину? Для історії.

ПІЗНО, ПЕТЯ, ПІЗНО.....



            Навіть, якщо і правда, що ти закриваєш фабрику в Липецьку, хоча я на 99,9999..% впевнений, що це черговий разводняк, але припустимо, що це перша правда від тебе за всі ці роки, то це вже -ПІЗНО!
            Пізно тому, що залишається фабрика в Калуге, залишається будівництво в інших містах Рашкі, залишаються військові заводи в Севастополі, що на порядки гірше, ніж фабрика в Липецьку.
            Пізно тому, що ти, від кучеряшек на твоїй балде до п'ят, весь в крові українськиз воїнів, яких ти вбив в Іловайському та Дебальцевському котлах, в крові генерала Кульчицького та 11 бійців. що з ним загинули, в крові 49 наших десантників, яких навмисно відправив під ворожий обстріл ти, та твій підлеглий, чию продажну шкуру ти досі захищаєш, в крові десятків тисяч Героїв, які поклали свої голови завдяки тобі, тому що ти саботував на цій війні все, що можна, починаючи від оголошення війни війною, закінчуючи забезпеченням армії зброєю, боєприпасами, одягом, взагалі, всім необхідним, що потребує армія під час війни.
           Пізно тому, що ти весь час розкрадав оборонний Бюджет, набиваючи свої бездонні кишені. І не тільки оборонний, всі Бюджети, які приймалися під час твого ублюдочно-зрадницько-проституйованого керування країною.
           Пізно тому, що ти знищив гривню на догоду своїм меркантильно-клептократичним інтересам.
           Пізно тому, що ти перетворив банковсько-фінансову систему України на філіал фінансової системи Рашкі.
           Пізно тому, що ти зробив Україну банкрутом, збільшивши ії державний борг до розміру ВВП країни.
           Пізно тому, що ти зробив жебраками мільйони українців внаслідок своїх крадижницьких схем с газом та тарифами, позбавив їх роботи, знищивши середній бізнес та малі підприємства.
           Пізно тому, що ти, злобна тварюка, забив тюрми справжніми українськими патріотами, а тих, хто обкрадав нашу країну всі ці 25 років, п'яту колону, що і принесла війну на нашу земля, ти попризначав на хлібні посади, всіх їх зібрав навколо себе та надав їм абсолютний імунутет від кримінального переслідування.
           Пізно тому, що ти довів корупцію в країні до небачених в світі масштабів.
           Пізно тому, що ти мегабрехун, другого такого не знайдеш в усьому Всесвіті.
           Пізно тому, що ти сфальшував вибори Президента та парламентські вибори. Що ти досі не звільнив неповноважну Центральну виборчу комісію з ії Головою, фальсифікатором-підрахуем Охендовським.
           Пізно тому, що ти мерзота, що ти гніда підколодна, що ти падла і покидьок, що ти виродок та погань вонюча, що ти кремлівський холуй, що ти нелюдь.
           ПІЗНО, ПЕТЯ, ПІЗНО.

     Приєднуйтеся до
          спільноти

Майдан - законний!

  • 19.01.17, 13:31


              Ну читаємо. 
              Перше речення.
             Республіка, це коли органи влади обираються на певний період, з чітко окресленими повноваженнями, з поділом на законодавчу, виконавчу та судову влади.
             Це тільки декларація. Нічого не відповідає дійсності. Чесних виборів нема. Ніяких періодів нема, при владі весь час олігархічна мафія, повноваження замінені бандитським - беспредел, всі три гілки підпорядковані мафії.
             Те, що зараз в Україні, не має інституціонального визначення. Якійсь мікст з Сомалі, Білорусі, Куби та Зімбабве.
             Друге речення.
             Також тільки декларація. По факту народ не є джерелом влади і не здійснює ії через органи держави. Владою є Система олігархфчної мафії і вона ж здійснює владу через свої, позаконституційні важелі.
             Але тут позитив в тому, що таке речення і таке право народу присутне в Конституції.
             Трете речення.
             Також тільки декларація і також позитив в присутності його в Конституції.
             Тут треба відзначити, що держави у нас поки нема. Є фасад, який олігархічна мафія повісила на свою бандитську маліну. Тому і узурпувати нема кому. Просто територія, яка має назву "Україна", захоплена цієї мафією, яка в свою чергу є бандитським анклавом кремлівської мафії і повністю їй підпорядкована. Населення, яке мешкає на цій території, є щось середнє між рабами, полоненими та заручниками. Воно потрібне олігархічної мафії, як безкоштовна рабсила, і якій мафія виділяє мінімально необхідну продуктову пайку, щоб воно не здохло з голоду.
            Четверте речення.
            Власне воно перегукується з висновками по третьому реченню. Держави, як такої нема, тому і нема кому і що узурпувати. Порошенко, який зараз позиціонується, як глава держави, по суті є попка-дурак від Системи та Кремля. Чи то гауляйтер від Путькіна, чи то зіц-голова, чи то пахан банди. Вопчим, дерьмо собаче.
            Ну і? Кінець?
            Досить вірогідно.
            Але цей кінець може перетворитися в початок, якщо до цих чи то рабів, чи то полонених, чи то заручників дійде той позитив, що знаходиться в другому та третьому реченнях.
            Якщо ці, чи то раби, чи то полонені чи то заручники, зрозуміють, що вони не раби. не полонені, не заручники, і навіть не населення, а народ, який є хазяїном на цій землі і який має повне і абсолютне право зайти в усі СВОЇ державні будинки, де сидять смортящіє від олігархічної мафії, взяти їх за комірець і зробити з ними все що завгодно. Як мінімум, викинути їх з цих будинків, провести чесні вибори своїх представників у владу та в подальшому контролювати їхню діяльність, щоб не повторилося те, що ми спостерігаємо ось вже 25 років. 
            І це буде цілком відповідати Конституції.
            Головне. Квінтенсенція. 
            Єдиним джерелом влади є народ.
            Все. Ніякого словоблуддя, ніяких мутних інтерпретацій.
            Все, що буде робити народ, чи то Майдан, чи то самоврядування, чи то ще якась форма протидії олігархічній мафії, що захопила нашу країну, буде ЗАКОННОЮ.

Український Макбет



          Цю формулу вивів сам Макбет.
          А тепер подивимося на Порошенка. Як він почав.
          Не будемо згадувати солдатика, що впав, тоді Порошенко ще не був повноважним на посаді Президента, і початком його діяльності не можна вважати. Це щось інше.
          А початком є інавгурація. І власне, клятва.
          Тоді, Голова Конституційного Суду оголосив брехливий вердикт, що на момент інавгурації Порошенко не має бізнесу. Це вимога Конституції.
          Ну, Голова суду збрехав і збрехав. В решті-решт, не він оголошувався главою держави. Хоча, в свій час і він повинен відповісти по закону за цю свою брехню.
          Але Порошенко своєю клятвою затвердив цю брехню. Це була не клятва, це була лжеклятва. Вона не має сили. Порошенко досі не Президент. Він самозванець.
          Тож почав він за Макбетом. Погано.
          А далі пішло зло. Одне зло перекривалося наступним злом. Зло накладалося на зло, ставало все жахливішим і жахливішим. Ми все це бачимо. Також все за Макбетом.
          Ну, якщо Порошенко вирішив піти шляхом Макбета, то в решті-решт, в кінці цього шляху його чекає український Макдуф. І покотиться Пеціна голова по українській землі, якій він приніс стільки горя.

Майдани



        Це ж не площа в центрі Києва. І не люд, що бродить по ній.
        Майдан, це стан души українців. Не хохлів, не рашкіних манкуртів, не запроданців, а саме українців. Тих, хто не втратив зв'язку зі своїм родом, зі своєю землею, зі своєю культурою, зі своєю історією.
        Майдан, це вільні українці, це українці, що мають честь та гідність, це горді українці, це українці, які не втратили гени своїх предків.
        Так, до першого і до другого Майдану примазувалися і підлі люди, люди, для яких метою була нажива, для яких держава, незалежність, нація були порожнім звуком. Але, як тільки проходив перший етап, - повалення антинародного, антиукраїнського режиму, - і ці люди опинялися у владі, то вони одразу залишали Майдан. Він їм був вже непотрібний, вони свого вже досягли. і починали робити те, заради чого втерлися в довіру Майдану, починали красти. І паралельно знищувати своїх вчорашніх побратимів, які тепер і для них становили загрозу.
        Майдан - 2004.
        Пам'ятаєте, скільки відомих людей були на ньому? Починаючи від Мороза, закінчуючи тодішнім кандидатом в Президенти, Ющенко.
        А хто залишився після того, як Майдан не дав спотворити голосування та протягти Януковича? 
        Залишилася тільки одна людина, це Юлія Тимошенко.
        Воно і не дивно, бо Тимошенко була душею Майдану. А це не купується гречкою, це неможливо завоювати красивими, солодкими промовами, тут вже працює підсвідомість. Та сама підсвідомість тих самих українців, предки яких тисячи років жили на цій землі і віддавали життя за свою свободу. 
         Хто би тоді не виступав на сцені, всі завжди чекали Юлію Тимошенко. І як тільки вона з'являлася, Майдан одразу вибухав. Вибухав вірою в цю жінку, любов'ю до неї, надією на неї.
        І Юля не зрадила Майдан. Вона залишилася вірною його принципам та ідеалам. І невеличка команда. яка зараз з нею.
        Всі решта, хто перефарбувався, хто продався, а хтось навіть притулився до неї, розуміючи, що цим, першим Майданом, справа не закінчиться, що саме Тимошенко є лідером, за яким підуть люди.
        Лідером, незважаючи на те, що Янукович кинув ії у в'язницю. Кинув не за якісь контракти, а саме за те, що вона залишилася на Майдані. Але, навіть у в'язниці, Тимошенко залишалася на Майдані.
        Майдан - 2014.
        Чий портрет був весь час на ялинці? Ну да, Юлії Тимошенко. Ті, хто зараз нищать Україну намагалися тоді зірвати ії портрет, але нічого не вийшло.
        Де зараз ті фейкові лідери, що зі сльозами на очах, фальцетом кричали про "кулю в лоба", про любов до України, про свою нищівну лють до ворогів України? Вони самі стали ворогами України.
        Тоді сталося таке, що не піддається ніякому поясненню. Інакше, як українцям було пороблено, неможливо більше пояснити.
Українці обрали того, хто весь цей час вірно служив Системі, того, хто їх грабував, того, хто ненавидів їх, українців. Вони свідомо обрали крадія, корупціонера та кремлівського холуя Порошенка
        І Майдан одразу спорожнів. Навіть та частина, що була притулилася до Тимошенко, в надії, що візьмуть своє після другого Майдану і яка вирішила, що все, це вже останній Майдан і вони будуть з упирем Порошенко  до кінця життя у владі, і ця частина побігла до корита, під прапори колаборантів, конформістів та крадіїв.
        А на Майдані залишилася знов одна Юлія Тимошенко. Зі своєю невеличкою командою, але з великим народом, з великою нацією, з українцями.
        Невідомо, що буде далі. Чи буде третій Майдан, якій вже остаточно змете всю нечисть, всю погань, яка шматує та руйнує нашу державу, нашу країну, чи буде якось по іншому, але Юлія Тимошенко, це природній лідер українців, якій пройшов всі можливі та неможливі випробування, якій не зламався, і який гідний очолити нашу державу та повернути ії на законне, історично підкріпленне, важливе місце серед цивілізованих країн світу.

Воля, Україна.



          Прокинулися, відповідні туалетні процедури, сніданок, робота, повернулися додому, вечеря, телевізор і спати. На ранок те саме.             І так все життя.
          Рутина.
          Але навіть в такому житті люди намагаються створити для себе якусь різноманітність. Насамперед в тому, що їх оточує. Вони прикрашають своє житло, роблять ремонти, будують будинок. І коли дивляться на творіння своїх рук, то отримують естетичне задоволення.
          В когось є потреба отримувати задоволення від фізичних перемог. Такі люди стають спортсменами, здобувають перемоги, виборюють для себе повагу та авторитет в суспільстві та світі. 
          Хтось намагається розібратися в побудові нашого світу, шукає розгадку створенні Всесвіту. Вони також отримують задоволення від нових відкриттів, отримують відчуття корисності від свого існування.
          Не всі, звісно, прагнуть до якихось звершень. Таких людей меншість, більшість це люмпени, яких влаштовує примітивний розпорядок дня і всього їхнього життя. Хоча, і вони не всі однакові. Але, для цього потрібні деякі умови.
          А меншість не може жити без адреналіну, який викликає масу різних емоцій. Не може жити без перемог, без стресів. Деякі потребують навіть відчуття страху. 
          У всіх них різні висоти, які вони можуть подолати, різні здібності, бажання та прагнення. Хто це все програмує в кожній людині, нам невідомо. Будемо вважати, що само собою так відбувається.
          Серед цих людей є дуже мала кількість які створені з державним мисленням, з потребою глобальних перетворень. Але і ці люди діляться на невдах та на людей, які з'явилися на цей світ тільки перемагати. Іншого вони не розуміють і не сприймають. Їм надана відповідна воля та інтелект. Для таких людей нема ніяких перешкод, їх ніхто не взмозі зупинити.
          Історія людства хранить та пам'ятає їхні прізвища. Це великі полководці, великі завойовники, державотворці, національні герої. Такі люди є в кожній країні, в кожного народу.
          У України зараз складний період. Треба вирватися зі стану совковості, манкурства, хохляцтва, треба відновити державність, народу треба ствердити себе, як націю. Стати суб'єктом в світі, а не сателітом Золотої Орди, яким ми були майже 400 років.
          І у нас з'явилася така людина, яка здатна вирішити всі ці проблеми. Це настільки дивно, що починаєш вірити, що всім, що відбувається на Землі, хтось таки керує ззовні.
          Ця людина, Юлія Тимошенко.
          Це людина-воїн. Вона запрограмована тільки на перемогу. Її ніщо не зупинить. Поразку вона навіть не розглядає, навіть не розуміє цього поняття. Тільки вперед, тільки воля для України, тільки заможна Україна, ось її мета.
          В ній все гармонійно, і меч в руці, і вишукана сукня. Талант трибуна надає їй можливість донести до людей своє бачення перетворень та шляхі до їх здійснення. Це бачення не має ніяких хиб, все логічно, все відповідає тому, що люди зараз бачать. Її харизма притягує до неї все більше і більше людей. Навіть ті, хто загруз в безпросвітній буденності свого життя, відчувають потребу долучитися до національної армії, яку формує ця жінка.
           І така армія, з таким лідером, просто приречена на перемогу. Кількість ворогів немає значення. Воля до перемоги, яку продукує лідер, стає визначальним фактором.Ця перемога стає потребою людей, яких веде вперед Юлія Тимошенко. І її також. Насамперед її. Так вона створена.
          Я вірю в перемогу України! 
          Я вірю в перемогу українців! 
          Я вірю в перемогу Юлії Тимошенко!