Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

...

є на Київщині таке село - Поділля. відрізняється це село з-поміж багатьох інших тим, що в Поділлі робота для селян є, хоча  молодь звідти теж тікає у міста, а повертається мало хто. більш старші селяни, яким за 30, працюють на хутряній фабриці, що за селом, або на кондитерському заводі, який належить ліванцям. останнім часом ліванці почали доволі активно заселяти Поділля. вони взяли в оренду єдиний в Поділлі дитячий садок собі під житло, селяться в покинутих хатах, забудовують пусті земельні ділянки, які не мали хазяїв десятки років.
 загалом селяни вдячні ліванцям за надану роботу в кондитерській, проте ставляться до них насторожено. як-не-як таки чужинці! і традиції в них інші, і в православну церкву на свята не ходять...
дівчатка "добрих дядь" вважають щедрими, тому що останні і підвезуть на своїх іномарках з клубу додому, і пригостять цукерками-шампанським, а дякують за щедрість через ліжко. задоволені і ліванці, які задовольняють свої невгамовні сексуальні апетити, і дівчатка, бо через ліжко так просто отримати матеріальну вигоду!
і хто б з тих хохлів нарешті почав задумуватись над тим, як це небезпечно!
4

Коментарі

19.10.09, 16:09

Да что там ливанцы? У нас и в столице полно негритяток, разговаривающих по-украински

    Гість: A_V_L

    29.10.09, 16:27Відповідь на 1 від CKB

    Да что там ливанцы? У нас и в столице полно негритяток, разговаривающих по-украинскизато залізна гарантія, що не жид і не москаль!

      Гість: A_V_L

      39.10.09, 16:27

      Какая разница с кем проститутки спят, с ливанцами или чистокровными украинцами?)

        414.02.10, 01:18

        Иногда приходит в голову грешная мысль: "Уничтожыть этих дебилов, которые не имеют ни гордости, ни чести. Я уже не говорю про законы рита, да жаль, - всё таки украинцы".


        И когда они проснутся!