Останні статті

Свіжі шпалери



=^_^=АнЕкдОтИк=^_^=

Онyк з міста пpиїхав до діда в село. Після того, як дід показав усе господарство, онyк засумував. Дід каже: - Чому б тобі не взяти собак і рушницю та не сходити до лісу постpіляти? Онyк зрадів і пішов. Чеpез годину повернувся : - Діду, а y тебе ще собаки є?

^_^АнЕкдОт^_^

Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже: - Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена. Невістка: - Які проблеми, мамо! Білила є? - Є, а тільки щітки нема. Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: - От і хата в нас побілена, а вікна непокрашені. Невістка: - Які проблеми, мамо! Краска є? - Та є, от тільки кісточки нема. Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Анекдот

- Знаєш, Миколо, у нас в офісі злодії! Розумієш, щовечора я ставлю горілку в сервант, а вона зникає, ставлю – зникає, ставлю – зникає… - Слухай, Іване, в нас в офісі немає серванта. - Як це немає??? От, заходиш і відразу на ліво – скляні дверцята… - Іване!!! Це вікно!!!

АнЕкдОт

Дружина поїхала у відрядження. Чоловік вранці будить сина і веде до дитсадка. Зайшли до нього — не беруть. Заходять до другого — знову не беруть, бо немає такого у списку вихованців. Дорогою до третього син каже: - Доки ти водитимеш мене по дитсадках, я спізнюся до школи.

*_*АнЕкДоТ*_*

Студент заходить у їдальню, бажаючи перекусити, але бачить, що залишилося тільки одне порожнє місце біля професора. Ну, робити чогось, сідає. Професор повертається до нього і говорить: - Гусак свині не товариш. Студент встає і говорить: - Ну, добре, я полетів! Професор вирішує помститися студенту на іспиті. От, цей студент приходить на іспит. Професор дає йому самий складний квиток. Студент без зволікання відповідає на “5. Професор задає додаткові питання, але студент і на них з...

Читати далі...

АнЕкДоТ о БлоНдиНкаХ

Урок географії в жіночій гімназії. У класі 20 блондинок. Вчитель: - Де знаходиться Америка на мапі? Ніколь, одна з блондинок, встає і знаходить її місце розташування на карті. Вчитель: - Молодець. Ще питання: хто відкрив Америку? 19 блондинок різко встають і хором відповідають - Ніколь!

Поздравляю всех с 8 марта!!!

Поздравляю всех с 8 марта [Приєднана картинка] Просыпаются муж с женой утром 8-го марта. Жена, сладко потягиваясь: - Ах, какой чудный сон я видела! Будто ты мне на 8 Марта подарил брильянтовое колье! Что бы это значило? Муж, целуя ее: - Подожди, вечером узнаешь! Вечером жена прибежала с...

Читати далі...

АнЕкДоТиК

-Папа, сегодня учительница объясняла нам формулу динамита! -Хорошо. А что вы завтра будете делать в школе? -В какой школе, папа?

АнеКдОт

— У мене не теща, а просто золото! — І де ж ти розкопав такий скарб? — Закопав, друже, закопав!..

анекДОТ

- Не знав, що твоя дружина вміє так здорово танцювати! - Та вона зовсім не вміє танцювати. Просто офіціант упустив їй за шиворіт відерце з льодом.