Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Що для вас 9 травня?

Прокинулась. Подивилась на календар... пригадала, як у дитинстві відзначали цей день.
В моїй сім'ї не залишилось ветеранів. Та й на моїй пам'яті їх і не було. Батько мого дідуся, мій прадід воював і загинув на фронті, але це було ще тоді, коли мій дід був зовсім маленький. А мого дідуся вже давно немає серед живих.
Що для мене 9 травня?
Пам'ятаю, як навчаючись у школі, нас збирали на парад, ми всією школою з квітами йшли до місцевого пам'ятника. Стояли і слухали ветеранів, які розповідали про гіркі воєнні роки. Деякі діти непритомніли (ні, не від тих розповідей, а від палючого сонця під яким доводилось стояти годинами, може й ні, але так здавалося), а решта просто чекали закінчення параду, щоб побігти в магазин і купити морозива. 
Що для тих дітей 9 травня?
Пам'ятаю,як будучи у підлітковому віці, та і в юнацькому ми ходили в ліс на "майовку" і там пили за перемогу. Хоча, може і суті тієї перемоги мало хто осмислював.
Що 9 травня для сучасної молоді? Що цей день значить для вас особисто?
"Пам'ятаємо..." часто чую цей лозунг сьогодні по телеканалах. Але що ми пам'ятаємо? Я народилась в кінці 80-х, описала, що я пам'ятаю. А що пам'ятають ті, хто народились в 2000х, адже зараз це вже дорослі люди.

Що для мене 9 травня? Так, це день перемоги! Перемоги над війною, яку вели наші прадіди. Заради чого вони загинули? Миру.... але що ми маємо зараз? Зараз на території України, вже не один рік йде війна.І сьогодні, в цей день, мені як ніколи хочеться святкувати перемогу не лише ту, яка була 75 років тому, а перемогу над війною, яка є зараз. Щоб не гинули люди за чиїсь амбіції і переконання, щоб ніяка паскуда (будь то німецький фашист чи російський найманець) не лізла в нашу країну. Щоб Україна дійсно була самостійна і незалежна! 
10

Коментарі

19.05.20, 09:59

Ви мудра людина, поздоровляю Вас з Днем Перемоги над німецьким фашизмом, бажаю Вам щастя і здоров`я. Прийде час переможемо і російський фашизм, нам невистачає лише розуму для всеукраїнського об`єднання. Багато мешканців України не є її громадянами, на жаль.

    29.05.20, 10:04

    такіє погоди дівниє стоят, а може на лавочку пакічівая нагой і думать"хтож тоб сьодні міня якісно трахнув"

      Гість: На пляжу)

      39.05.20, 10:23


      Но правда появилась из самой Германии! Вчера!
      МИД ФРГ признал единоличную вину Германии за развязывание Второй мировой войны. Министр иностранных дел Германии выступил против попыток переписать историю, возложив вину за развязывание Второй мировой войны на национал-социалистический режим Третьего рейха.
      Верю что снимут пелену и с майдана из-за которого сейчас идёт война в Донбассе. Ведь бубенчики и парасюки уже признались в своих провокационных убийствах. Осталось дать делу ход. Но нужен наш комиссар Каттани...

        49.05.20, 10:26

        День Победы , советского народа над фашисткими захватчиками .
        Тому , будьте счастливы , целеустремленны ,здоровы и любимы .
        А главное ,способны к сотрудничеству , против российских и американо-европейских оккупантов .

          59.05.20, 10:27

          День, коли одна із сторін, яка розв'язала Другу світову, проголосила себе переможцем, попутно вбивши мільйони власних і інших людей. Є 8 травня - день пам'яті і примирення, і 2 вересня - день закінчення Другої світової. А 9 травня - виключно московський проект, і мені не хочеться бути до нього причетним.

            анонім

            69.05.20, 10:36

            С праздником! Это однозначно. Праздник. Трагедия - это начало этой войны.

              79.05.20, 10:36Відповідь на 4 від Zubikov

              против американо-европейских оккупантов .і де ви цих окупантів бачили? що поганого вони вам зробили? яким чином ви плануєте їм протистояти?

                89.05.20, 10:46Відповідь на 7 від Phaeton

                Зайдите в любой магазин , это называется пищевой геноцид , пенсионный возраст ,соц стаж , увлечение рабочего дня , это верхушки айсберга .
                План Алена Далеса в действии .
                Вот сегодня , деда забрали , размахивал Красным знаменем , но наркоаптеки , интернет ширка, наливайки , на каждом шагу .
                Это не оккупация ?

                  99.05.20, 10:59Відповідь на 8 від Zubikov

                  яка ваша альтернатива для України?

                    109.05.20, 11:06Відповідь на 1 від Nikolka

                    Ви мудра людина, поздоровляю Вас з Днем Перемоги над німецьким фашизмом, бажаю Вам щастя і здоров`я. Прийде час переможемо і російський фашизм, нам невистачає лише розуму для всеукраїнського об`єднання. Багато мешканців України не є її громадянами, на жаль.Дякую за привітання. Вас також з Днем Перемоги!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна