Тролейбус-маршрутка

Я побачив це і офігєл! Як відомо, тролейбуси бувать великої і особливо великої місткості. Але виявляється, знайшлися умільці, які переробили маршрутку в тролейбус.

В російському місті Іваново з автобусу малої місткості МАЗ-206 зробили тролейбус. Довжина автобусного кузовау — 8, 6 метрів. Виходить, новий тролейбус коротший за найменший український Богдан-Т501 (9,9 м.)!


Прикол-приколом, але у невелдичкого траліка є перевага — для розвороту не вимагає багато місця. Чим коротший автомобіль — тим менший радіус розвороту.

Цікаво, з чого зняли обладнання? Спорю, що з ЗіУ-682.

ЗібРембо

Тут мав би бути черговий фотозвіт, але... дивився вчора «Лігу Сміху», думав буде нецікаво — але одразу ж перший виступ розмішив. «Угорав» з номера про ЗібРембо. Павло Зібров вдруге з'явився у «Лізі Сміху». Ну і було б дивно, якби не зробили продовження на перший виступ.



  Оце смішно! Не те, що попередня програма.

Авіаносець Кузя:)

Схоже, з'явився новий мем — димлячий російський авіаносець «Кузя». Шоб не постити стопіцот фотожаб (хостинг тут же не безлімітний), покажу відео з Ютуба. Тим паче, в ньому зібрані всі приколи (ну, майже всі) про цей авіаносець.


Замість того, щоб налякати світ — лише розсмішили. rofl

Оля Цибульська - Сонечко

Продовжую знайомити себе і публіку з вітчизняними музичними новинками.

Оля Цибульська нещодавно заспівала пісню «Сонечко». У своєму стилі. А ще випустила відеокліп на пісню. Прикольний такий відеокліп. Про жіночі ревнощі.
Місце зйомки обрали незвичне — музей.



Зима прийшла?

Вчора повалив сніг з дощем. Ранувато для зими! Ще зж тільки кінець жовтня. В 2011му, здається, в середині жовтня була теплинь і гроза з блискавкою. А тут — зима. Думав шо розтане, але снігодощ не поспішає.Цікаво, чи можна ці опади вважати першим снігом?

P.S.: Не знаю, радіти чи ні. Осінь пройшла якось швидко і «повз каси». Не встиг ніде поїздити-пофоткати природу.

Dzidzio - про 108 кіло

Щось нічого не було чутно від Dzidzio. Після виходу Лесика (Олег Турко) зі складу гурту, пісні Dzidzio змінились. І не досягають популярності. Але в черговій пісні «108» знову повернулися до гумору. «108» — це вага жінки.

"Люблю тебе, моя кохана
Тільки коли спимо боюсь
Бо як се ти не так повернеш
То я вже більше не проснусь."

Ну а відеокліп — треш. Та й пісня наче нічого. Так що не все так погано. Може ще будуть від Dzidzio хіти?


Нове відео від «Selfy»

Натрапив на свіжачок від нового дівчачого гурту «Selfy». Приємно, що вони продовжують співати. І в тому числі українською.

А відекокліп наче міні-фільм.


Орест Лютий "Росіян В Донбасе нєт"

Хотів щоб зацінили один трек, але не знайшов. Зате знайшов жесткач від Олеся Лютого (це альтер-его Антіна Мухарського): "Росіян в Донбасє нєт".

Росіян нєт. Ну, нєт — так нєт.lol


Незвичний дует: "Rock-H" і Іван Попович

 Файна пісня від карпатського гурту "Rock-H", та ще й у дуеті з естрадним(!) співаком Іваном Поповичем. Незвичний дует. Дивне поєдання року і естради.


«Памятник охраняется государством и проходи мимо.»?

Пригадався гумористичний монолог Хазанова, коли побачив, що пам'ятник Щорсу в Києві обгородили.
Цікаво, з чим це пов'язано? Закрили на реконструкцію, чи економний варіант декомунізації без демонтажу?