Прикольний відеокліп

Прикольний відеокліп! Ще й знімали в Боярці. Пожежний КамАЗ, схоже, оцей.


Пожежні

Останніми тижнями щодня спостерігаю по 2-3 виїзди пожежних машин. Мабуть, пожежі тривають.

До речі, ця машина була у відеокліпі гурту "Цвіт кульбаби".


Зацініть

Вирішив повправлятися з іноземними треками. Ось, зацініть переходи між треками мікс 1.
Ось, другий мікс 2 .

Думаю, може викласти повну версію?

Одноразові рукавички:)

Батя додумався випрати одноразові целофанові рукавички. lol  І не одразу зізнався.
Це ж треба було додуматись?! Невже це дефіцит і не можна набрати в магазині? Тим паче, вдома є запас.

Пародія на рекламу

"— А що ми сидимо, не працюємо?
— Та щось не хочеться."

lol

Ідея під час карантину

Оце думаю, що до карантину зовсім не підготувався. Хіба що поповнив рахунок за інтернет на пару місяців наперед. А ось у деяких інших моментах протупив: давно хотів пофарбувати волосся, карантин для цього найкращий час — все одно на вулицю не виходиш, а якщо й треба, то в масці. Тим паче, все одно волосся відросло і доведеться підстригати.

Парад планет (музичний) або Щось пісня сподобалась-12

Майже не через день з'являються нові музичні вподобання. Ось і цими днями під час безсоння розважав себе танцювальними треками на Kiss FM і почув прикольний Deep House, та ще й французькою — це так романтично."амуґ". Аж захотілося поставити на рінгтон.

Думав, що це фґанцузи співають. Виявилось — білоруси.  lol


Пасха на самоізоляції

Нумо напишу про Великдень. Тим паче, ця Пасха незвична — без освячення пасок і крашанок перед церквами, які стали для багатьох ритуалом. Навіть для тих, хто не особливо віруючі. І я декілька разів ходив до церкви. Причому в різні храми. В тому числі, й у сусіднє село(!). Було незвично пройтися нічним містом, зайняти місце перед храмом і чекати, коли окроплять кошик. А потім розбредатися по світанковим вулицям по домівкам. А деякі взагалі виходили на нічну службу і всю ніч вистоювали в храмах. Але кажуть, віра не лише в храмах, а в наших серцях. Та чи прислухаються віряни? До храмів Російської православної церкви запрошують. Рознесуть потім бацили по містам — і буде сплеск епідемії.

Знову димить

Нє, ну скільки можна? Набридло! Вже другий тиждень надворі дим, неможна провітрити. Мабуть, вже всі села у Зоні відчудження вигоріли. А ще ж горить Київщина і Житомирщина.