Потрібні фото київських заводів

Думав про шо б написати і згадав, що розпочинав тему про київські заводи. Але не довів до логічного завершення — залишилось показати частину заводів. От тільки не дуже зараз наїздишся... Тому запитую у юашників: може в когось є фотки, або зможе відфоткати Порібно такого плану.Цікавлять знімки таких підприємств: Судноремонтний завод (Поділ), Пивзавод "Оболонь", Сміттєспалювальний завод (Бортничі), Завод "радикал", Дарницький шовковий комбінат (те, в що він перетворився)...

Читати далі...

Гримить як Океан Ельзи:)

На «Країні FM» ставлять такі гарні пісні. Причому додає інтриги, коли не знаєш хто співає і як називається трек. І надодачу голос і музика нагадують «Океан Ельзи».Виявляється, це молодий гурт «Гримить» із піснею «В полум'ї». Драйвовий рок-музон. Прошу зацінити і вас.P.S.: Ще й соліст трохи схожий на молодого Вакарчука.

Сусіди і ремонт

Вчора сусіди зверху влаштували ремонт. Шатали труби опалення. Якщо точніше, зрізали труби (централізованого опалення вже давно нема). Та так, що аж штукатурка і бетон сипались. Думав: зовсім розвалять будинок.Прибирали, але аж досі часом трапляються шматки штукатурки. Ну як це можна? Треба було попросити сусідів, що над ними, щоб і вони пошатали трубу.

Екскурсія на ВДНГ

Вчора сходив на екскурсію в Експоцентр України (колишній ВДНГ). Сподобалось. Витрачених грошей не шкода — ексрурсія виявилась цікавою, насиченою і тривалою.Подивився павільон №1, макет вугільної шахти, оранжерею. І бонусом — закинуте кафе і павільон №2. Картинка для привертання уваги.[Приєднана картинка]А якщо цікаво, повний звіт можна переглянути ТУТ. Про абандони ВДНГ напишу згодом.

Ліквідація заброшок

Вже не вперше скаржуся на відсутність цікавих і доступних заброшок в Києві. Але нещодавно був шокований: подивився оновлені супутникові знімки і побачив, що деяких заброшок, і навіть діючих підприємств, вже знесли. Ви в курсі, що розваляли агрокомбінат «Пуща-Водиця»? Або те, що теплиць в Софіївській Борщагівці теж нема. Швидко розвандалили. В минулому році знесли недобудовану меблеву фабрику в Голосієво. Завод «Ремдизель» теж частково розібрали. Молокозавод «Галактон» зруйнували задля побудови...

Читати далі...

Відкриття чергового дачного сезону

Вчора відкрив дачний сезон 2017 року. Ну, що сказати... Враження, ніби це інша дача — не та, що була раніше. Порівнюючти із 2015 роком багато що змінилось. І у нас на дачі, і на всьому дачному масиві. Дерева підросли, будинок добудували (в новому вигляді я його бачив тільки декілька разів), сусіди потроху будують будиночки. І ще одна зміна: якщо в 2014-2016х на дачі хазяйнував батько, то з цього року ділянку віддали брату. Батькам вже важко і працювати на городі, і батько вже застарий, щоб...

Читати далі...

«Дизель-шоу» до 8 березня

Думав, думав і вирішив переглянути «Дизель-шоу» присвячене Міжнародному жіночому дню. Очікував, що буде банальщина і несмішно. Але гумор вийшов ульотний. Хоча й теми банальні — купівля квітів і вибір білизни для дружини в магазині.Повний випуск програми тут.Ну і про магазин білизни:)...Ну і в повній версії згадали про наміри влади відмінити святкування Міжнародного жіночого дня.

Опа-опа! Тачки з Європи

Продовжую постити нові відеокліпи українських музикантів. Цього разу нова група — «Вільна каса». Непогана пісня про купівлю українцями б/у автівок з Європи. Із сарказмом:)

Кожен день сто пісень. Але особлива ця

Крутецька пісня. Якраз такого музону і не вистачало в українській музиці. «Кожен день» від незвичного дуету — NAVSI100 і Захар. Не очікував, що Захар заспіває зі своми підопічними.«Кожен день сто пісень. Але особлива ця».

+1 хіт: Наталка Карпа — Плюс один

Ще плюс один хіт. Нова пісня Наталки Карпи «Плюс один». Трек в активній розкрутці на радіо. Та й пісня непогана (хоча мелодія невиразна і музики можна було б зробити побільше).А ще до пісні зробили гарний відеокліп.