Прогулянка до недобуду

Їздив в Центр зайнятості в Дарницю. Приперся за годину раніше. Думав, пофоткаю маршрутки. Але освітлення було непідходяще. Тому просто намотав кола навколо станції метро "Дарниця".
Презентація була від поліції. Агітували, але нікого не зацікавило. Деякі демонстративно пішли до завершення заходу. Тому презентація пройшла швидко.

Потім дотопав до "Чернігівської" і на трамваї поїхав на Троєщину. Зустрівся із подружкою і вона чигирями повела до ТЕЦ-6. Як Сусанін завела - довелося дивитись по карті. Намотали декілька зайвих кілометрів. Але відмовлятися від вилазки не стали.

Блукали по полям і зарослям і вийшли до градирень. Подружка пояснила, що мій варіант був більш палевний, тому йшли в обхід. А обхід був довгий і трешовий: повз річки і канали, газопроводи, високовольтні ЛЕП, службову залізницю. Ледве не зайшли на територію промзони ТЕЦ. Нудний шлях по (а потім вздовж) залізниці. Недобудований асфальтний завод з'явився несподівано.

Місце мрачне. Краєвиди депресивні: недобудовані будівлі і піщані котловани, перемежовані озерцями з кригою. Будівель мало. Ще й десь розтягнув коліно (мабуть, від перенапруження - бо різких рухів не робив, а спуски-підйоми і ходіння над урвищами були).

 Фоткати особливо було нічого: клацав, щоб вийшло хоча б 30 знімків. Вийшло навіть більше. Але все одно малувато для репортажу.

 Назад не захотіли йти зворотнім шляхом. Пішли через ліс. Якось обійшли кладовище для тварин і вийшли до озера Алмазне. По дорозі навіть зустріли двох чоловіків. Хоча місця дикі.
Довго йшли вздовж озера. Інколи траплялись люди - рибалки. Вийшли до Лісового кладовища. Ще й Мері запропонувала пройти через нього. Здивувався, що вона начебто перехрестилась, як зайшли на кладовище.  
Картина моторошна. Навіть фоткати не став. Одна справа, коли поминальний день. І зовсім інша - коли на кладовищі нікого (ну, як нікого - декілька машин було). А саме кладовище просто величезне. Побачили нові могили і похоронну процесію. І нарешті, вийшли до лісу.

 Знайшли потрібну стежку і знову довго й нудно йшли по лісу. Ліс перемежувався із піщаними схилами і болотами. Знову мрачняк. Болота в Поліссі симпатичніше.  
Так йшли і вийшли до цивілізації. Від лісу до міста непомітний перехід. І хоча то крайня межа масиву, на вулиці було чимало людей.
Поїхали разом на маршрутці до "Лісової".

Як не дивно, навіть не втомився після такого довгого пішого походу. Хоча вийшло близько 15 км (думав, пройшли більше).

Англомовна пісня від українського гурту

Натрапив на англомовну пісню українських музикантів Maruv & Boosin. Пісня про п'яний кач. drunk drink
Прочитав текст — rofl

Звучить непогано.
Дивно, що в Туреччині крутять по радіо. А у нас ще не чув.


Про додатки до Віндовсфону

Оскільки цікавих новин нема, розповім, що вирішив з непотрібним додатком на смартфоні, який випадково активував. А що робити? Видалити. От тільки в головному меню діра, бо на Віндовсфоні нема фону, як на Андроїді — під плитками чорний фон. Некрасиво. Тоді став шукати, чим замінити. В магазині додатків нічого путнього не знайшов. Ліхтарики не працюють ніякі! Судячи по коментарям, в безкоштовних додатках постійно вискакує реклама. Проги гальмують (в т.ч., через рекламу, що підвантажується), або взагалі не працюють. Коментарі обсмієшся: «Гівно», «Розробникам додатку треба ... », «А щоб вам...». Не знаю, як з цим на Андроїді. Там теж купа додатків з рекламою, які ще й не працюють?

Тоді подумав і знайшов несподіванне рішення! Калькулятор! А що, час від часу ним користуюсь.

А взагалі, думка про Віндовсфони змінилась. Звичайно, інтерфейс подобається. А от відношення до користувачів пофігістичне.

Репортажик про прогулянку

Посилання на повну версію репортажу про прогулянку по задвіркам віддаленого мікрорайона.

Що привернуло вашу увагу?

Що привернуло вашу увагу на даному фото?

Що привернуло увагу перехожих — це демонтаж кіоску.


0%, 0 голосів

40%, 2 голоси

20%, 1 голос

40%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Приставуча мелодія

Приставуча мелодія (чомусь асоціюється з качкодзьобом з мультсеріалу «Фінеас і Ферб»). В усякому разі, здається, що цю мелодію десь вже чув (ну так, нот же ж всього сім).
Зараз цю пісню частенько крутять по радіо. Виявляється, є і кліп.


Рекорд без підзарядки для смартфону

Скільки часу користуєтесь смартфоном без підзарядки? Мені на кнопковій Нокії вдавалося триматися 7 днів без підзарядки. А в цьому році поставив рекорд на своїй Люмії — спочатку 5 днів 23 години. А тепер — 6 днів і 6 годин. Іноді буває, особливо якщо користуватись інтернетом, заряду вистачає лише на день-півтори.

Чигирі і заброшки

Подумав, що треба хоча б якийсь звіт зробити. Хоча до цього вагався: підійде, чи фігня. Просто неоднозначна тема. Ні те, ні се. Однак таки вирішив дофоткати місцину з однієї прогулянки. А заодно просунутись далі — розвідати околиці мікрорайону Сільгосптехнікум.

На околиці дикі чигирі! І багнюка! bravo


На карті помітив будівлю, схожу на закинуту. Тож треба було перевірити.
Тим паче, інших вилазок поки нема.
[ Далі — ще цікавіше... ]

Українська дискотека 15

Танцювальна компіляція з переважно відомих треків. Але є дві новинки, і одна пісня, якої ще не було в "Українській дискотеці".

Слухати

 01. Rulada - Не здавайся | 2017 New
 02. Ruzhinsky feat. Melovin - Шлях (Freshside & Yura Smile mashup)  | 2017 New
 03. Midnight Daddies feat. Helena - Є я | 2017
 04. Антитіла - Бери своє (The Faino remix) | 2016
 05. Big Boss - Умова (Remix) Arturro Mass - V.O.N.A. | 2017
 06. KAZKA - Свята (Forlen remix)  | 2017
 07. Скрябін - Люди, як кораблі (2Special remix) | 2005
 08. TARABAROVA - Добре з тобою (Fatan & Forlen mashup) | 2017
 09. Kishe & Osadchuk - Один день (Max Lany remix)  | 2017
 10. Ivan Navi - Ти любиш музику (Fatan & Forlen mashup) | 2016
 11. ONUKA - Vidlik (Harmo & Vibes remix)  | 2016
 12. Arturro Mass - V.O.N.A. | 2017
 13. Ewsei feat. Ruslana Lavor - Живи на повну кожен день  | 2017
 14. TAYANNA - Шкода (The Faino & Get Better remix) | 2017
 15. Олег Вінник - Полон  | 2013
 16. Наталка Карпа - Плюс один  | 2017

Сучасний український трактор

Думав: про шо ж написати. Ну, от хоча б про вітчизняну техніку. Наприклад, про модний сучасний тракторець від ХТЗ.