хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Чергове загострення в Криму

Чергове загострення в Криму — захоплення українських військових кораблів. Рашка отримала нових полонених. Звичайно, Азовське море — внутрішнє море України і Росії. Але біда, що є Кримський міст, який русня береже. І Крим контролює саме кацапня. Тому перевага в Керченській протоці і в Азовському морі на їхньому боці.

Це не означає, що не треба захищати Азовське море. Але ж самі зайшли у лігво русні!

Реакція теж дивує. Кацапи не бояться нових санкцій. Щоб якось подіяло, треба тиснути на російське посольство, російський бізнес в країні. На крайняк — затримувати російських громадян з будь-якого приводу. Сумніваюся, що і запровадження військового стану щось змінить.
Так, режим "песіміст". Але й обнадіюватися не треба.

Як тепер вирішать питання із захопленими українськими кораблями і моряками?

21%, 3 голоси

14%, 2 голоси

64%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

126.11.18, 13:46

Я конечно далеко не в теме, но как можно захватить военный корабль? Нахера он такой военный если его захватывают, и че там в море плавать, если тебя могут вот так подплыть, пострелять, ранить состав и взять в плен, ну это просто феерический пиздец , простите. На месте такого недоруковотства, уже надо идти сдаваться, менять себя на этих ребят которых захватили, попросить у них прощения, за то что дибилы ими командуют и выписать потерпевшим премии за причинение морального вреда, а самим сдаться в рашку, что б больше таких кретинов на территории Украины не было.

    227.11.18, 09:58Відповідь на 1 від MV1

    Запросто. Кажуть, що українські катери були без озброєння. А російські сторожові кораблі в декілька разів більші за розмірами.

    Потерпілим навряд чи влада чимось допоможе. Сьогодні будуть судити. Думаю, "впаяють" по-любому.