Знімки, що демонструють нев'янучу красу жінки.

50-річна китайська модель Кенді Ло, молодою зовнішністю якої захоплюється весь світ, опублікувала фото-книгу з назвою Timeless. В альбомі розміщені знімки, що демонструють нев'янучу красу жінки.

Модель, яка є матір'ю трьох дітей, виглядає в книзі просто розкішно, даючи надію багатьом жінкам, що процес старіння буває підвладним людині.
Всі перші 3000 примірників книги були розкуплені шанувальниками за короткий час.
Після перемоги на конкурсі "Міс Азія 1991" Кенді пішла з модельного бізнесу, щоб присвятити час сім'ї.

Два роки тому знаменита мешканка Гонк-Конга розлучилася і намагається заробити гроші, щоб виростити молодшого синочка.

КИТАЯНКА

[ Читать дальше ]


Женщины не хотят брака...



«Для всех мужчин, которые любят говорить «зачем покупать целую корову, когда можно получить молоко даром», у меня есть новость. Сегодня 80 процентов женщин не заинтересованы в браке. Почему? Потому что понимают, что нет смысла покупать целую свинью ради сардельки».
  Энди Руни.

36%, 8 голосів

32%, 7 голосів

32%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Сванетія - край тисяч веж.



Сванетія - край тисяч веж.

Унікальна місцевість сучасної Грузії, під назвою Сванетія, відома у всьому світі своїми вежами. Вони розкидані по всьому регіону, і їх вік вимірюється не одним століттям. Найбільш «молоді» з них, стоять вже сім століть.

[ Читать дальше ]

Вона мешкає в жерлах підводних вулканів.



Досі невідомий вид рибок мешкає в жерлах підводних вулканів.

Чим краще ми дізнаємося найглибші надра океанів - тим більше у нас приводів захоплюватися стійкістю і універсальністю життя. Здається, адаптуватися вона здатна до всього: живі екосистеми цвітуть і при неймовірному тиску, який не витримає жодна субмарина, і при низьких температурах, і при відсутності світла і їжі - немов вона ні в воді не тоне, ні у вогні не горить.



Застосування бананової шкірки, про які ви точно не знали!

[ Читать дальше ]

Застосування
бананової шкірки, про які ви точно не знали!

Як не дивно це прозвучить, але бананова шкірка не менш цінна, ніж сам банан. Тому не варто поспішати і викидати її у відро для сміття. Пропонуємо 15 способів її застосування, про які ви навіть
не здогадуєтесь...


Вчені зробили шокуюче відкриття...



Вчені зробили шокуюче відкриття на острові Пасхи![ Читать дальше ]

Найбільш отруйні істоти на планеті



1. кубомедуза.
За останні 60 років, від впливу отрути кубомедуз загинуло більше 6 тисяч осіб. Її отрута вважається самою смертельною у світі, токсини вражають серце, нервову систему і клітини шкіри. І, що ще гірше, все це супроводжується пекельним болем, постраждалі входять у стан шоку і або тонуть, або вмирають від зупинки серця. Кубомедузу можна зустріти в морських водах Азії та Австралії.[ Читать дальше ]