Мисс мега-бюст Украины

2

"Я люблю фотографироваться – почти каждый день добавляю на свои страницы в сетях новые любительские фото, – рассказывает Надежда. – Но первая профессиональная фотосессия, да еще и в пикантных образах – это нечто совсем другое! Было интересно, немного тяжеловато физически, так как позировать в студии совсем не то, что для селфи. Но невероятно интересно и приятно. Приятно, потому что образы, которые были подобраны, не только подчеркивали мои привлекательные формы, но и позволили раскрыть мою женственность – перевоплощения были яркие".

[ Читати далі ]

Модницям і не сниться...



Сучасна людина вважає, що розвиток сучасних технологій робить побут максимально комфортним. Але дами з 18-го століття з цим твердженням могли б посперечатися. Адже в їх гардеробі був аксесуар, який сьогодні модницям і не снився - декоративний поясної гак на поясі, який називався Шатлен.
[ Читати далі ]

На крыше любовью занимаются...

Одеса. Идёт мужик мимо борделя. Видит, на крыше кошки любовью занимаются. И в экстазе падают на землю.

Он кричит хозяйке:
-Цецилия Львовна, Цецилия Львовна!!
-Чего!
- У вас рекламка упала!!lol

Світлина від Александри Куликової.

Единий у світі за своєю унікальністю і масштабністю.



Готель Atlantis The Palm - єдиний у світі за своєю унікальністю і масштабністі. Готель-курорт займає територію в 46 гектарів, 17 з яких відведено під тематичний водний парк розваг Aquaventure. Розташований на одному з штучних островів The Palm в Дубаї.

Планета Земля з космосу ...

 Дивовижні образи нашого світу з відстані більше 400 км. ...


[ Читати далі ]

Брістлеконскі сосни - найстаріші дерева на планеті.




Брістлеконскі сосни - найстаріші дерева на планеті.Пам'ятайте легендарний 700-річний дуб, під яким запорізькі козаки писали листа турецькому султану? Здавалося б, справжній велетень і довгожитель. Хоча в порівнянні з брістлеконскими соснами, які ростуть в каліфорнійському парку Ancient Bristlecone Pine Forest, наш дуб - сущий молодик. Вік американських дерев здається фантастичним. Наймолодші з них - тисячолітні, а вік старожилів більше 4 тисяч років! Ці дерева - ровесники пірамід Хеопса і клинописних глиняних табличок в Північній Сирії.[ Читати далі ]

Затоплений палац Птолемеїв

Затоплений палац Птолемеїв в Олександрії, Єгипет.


[ Читати далі ]