День рождения в Anfield pub отмечай — скидку 20% на всё получай!

День рождения в Anfield pub — это вкусное пиво, фирменные закуски и незабываемая футбольная атмосфера.


Если вы с друзьями, как и мы, фанатеете от футбола, то наш паб — идеальное место для празднования самого весёлого дня в году!


У нас каждого именинника ждёт приятный подарок — скидка 20% на всё меню!


Гости будут вам благодарны за сочные стейки, нежную рыбу или бургеры с индейкой, курицей или телятиной. А особенно - за 16 видов свежего пива на кранах! В нашем ассортименте есть и крафтовое пиво от известных украинских пивоварен, и знаменитые импортные бренды, такие как Guinness, Grimbergen, Budweiser…


К пиву или другому алкоголю мы предлагаем безупречную компанию: хрустящие снеки или солёную рыбку, домашние пельмени от Шефа, сырные или мясные тарелки.


Уже слюнки текут? Так звоните прямо сейчас, чтобы зарезервировать столик на нужный день. Будем ждать вас и вашу компанию с нетерпением!


Anfield pub

Княжий Затон, 9

(095) 250-23-24

(068) 647-25-15

https://www.facebook.com/pubanfield.kyiv

https://www.instagram.com/pubanfield.kyiv


Вступ онлайн і дистанційне навчання: з МАУП усе просто!

Дистанційна взаємодія і масова діджиталізація минулої весни відкрили перед українцями величезний потенціал. Стосувалося це і Міжрегіональної Академії управління персоналом. Наші викладачі та студенти не лише успішно завершили навчальний рік дистанційно, але й була впроваджена система онлайн-вступу і все більшою популярністю користується дистанційна форма навчання.

Попит на дистанційне навчання та онлайн-вступ в МАУП не знижується і зараз, а їх переваги очевидні. Візьміть до уваги і ви!

Без прив'язки до місця і часу

Опановуйте цікаву і затребувану професію з будь-якої точки країни і в зручний для вас час. Все, що вам необхідно, це доступ до інтернету та комп'ютер!

Перший крок назустріч успішній кар'єрі можна зробити прямо з дому, з документами не потрібно їхати ні в інше місто, ні у студмістечко Академії. Вступ до МАУП тепер можливий онлайн. Якщо зробити це до 26 вересня, то МАУП ще й надасть знижку на навчання 20%!

Випускники дистанційної форми навчання отримують диплом державного зразка про вищу освіту. До слова, в цьому році Академія увійшла до топ-10 кращих приватних вищих навчальних закладів України за версією інформаційного ресурсу «Освіта.ua». Консолідований рейтинг українських ВНЗ був складений на основі трьох авторитетних рейтингів: «ТОП-200 Україна», «Бал ЗНО на контракт» і «Scopus».

Розмаїття сучасних спеціальностей

Навчання в МАУП дистанційно багато в чому схоже на заочне, однак у даному випадку використовується весь арсенал освітніх онлайн і мультимедійних технологій. Навчально-методичні матеріали надаються студентам в електронному вигляді, а викладачі консультують з наявних питань через інтернет.

Інноваційна та найпрогресивніша форма навчання зараз доступна для десяти популярних спеціальностей: «Економіка», «Психологія», «Маркетинг», «Облік та оподаткування», «Інженерія програмного забезпечення», «Менеджмент», «Право», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Журналістика», «Дизайн».

Приваблива вартість

Вартість дистанційного навчання більше ніж комфортна: менше 750 грн/місяць для бакалаврів і до 800 грн/місяць для магістрів. До того ж, при реєстрації на сайті http://online.maup.com.ua/ майбутні студенти отримують можливість оплатити суму контракту в зручний час до першої сесії та зі знижкою 20% на будь-яку суму попереднього платежу, внесену протягом семи днів після онлайн-вступу!

Але перш за все, онлайн-вступ і дистанційне навчання дозволять істотно заощадити дорогоцінний час – на переїзд в інше місто, дорогу до корпусу, багатогодинне перебування в аудиторіях тощо. При цьому якість викладання всіх дисциплін у МАУП залишається на належному рівні.

Стає очевидним, що освоїти затребувану професію в комфортних для вас умовах абсолютно реально! Реалізуйте себе і втілюйте мрії в реальність разом з МАУП!

Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія: (093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp) , (096) 490-490-0.
http://maup.com.ua/

Ви можете стати студентом онлайн і без ЗНО!

Новий навчальний рік розпочнеться для вас уже в вересні – набір на міжнародну освітню програму МАУП спільно з трьома європейськими університетами триває до 17 вересня. Для вступу сертифікати ЗНО не потрібні, а сама процедура вступу вперше в Україні можлива онлайн!

Більше того, після року заочного навчання в європейському виші, не залишаючи Україну, студент може визначитися – продовжити навчання до ступеня бакалавра за кордоном або перевестися в МАУП, продовживши навчання на батьківщині.

Максимально спрощена процедура

Ви закінчили школу до впровадження ЗНО, а зараз хочете отримати другу вищу освіту? Або плануєте до наявного диплома бакалавра додати магістерський? А можливо, ви – випускник 2020 року і не здавали ЗНО у зв'язку з карантином. Які б не були причини відсутності у вас сертифікатів ЗНО, але стати студентом вже цієї осені все одно можливо!

Ніяких переживань і витрат часу на підготовку до оцінювання – для вступу на спільну освітню програму МАУП та європейських ВНЗ ЗНО не потрібно. Важливо лише зареєструватися на сайті http://bezzno.maup.com.ua/ до 17 вересня 2020 року і пройти співбесіду. До уваги також приймаються бали атестата про середню освіту.

До слова, всі вступні випробування у 2020 році в Академії проходять також онлайн – це величезне досягнення МАУП у розвитку якісної та доступної вищої освіти в Україні.

Затребувані спеціальності в Україні та за кордоном

Спільно з МАУП в даній освітній програмі беруть участь три європейські заклади: Варшавський університет менеджменту, Вища школа внутрішньої безпеки м.Лодзь і болгарський Бургаський Вільний Університет.

Тут українським абітурієнтам доступні наступні спеціальності: «Менеджмент», «Міжнародні відносини, громадські комунікації і регіональні студії», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Право», «Облік та оподаткування», «Економіка», «Психологія», «Маркетинг», «Туризм», «Інженерія програмного забезпечення», «Публічне управління та адміністрування».

Після року заочного навчання в обраному ВНЗ українцям надається вибір – продовжувати навчання й отримати диплом відповідного закладу або перевестися на другий курс в Академію, закінчивши її з дипломом державного зразка.

Сучасна інтегрована програма від МАУП та європейських ВНЗ відкриває перед українцями величезні перспективи, реалізувати які просто і абсолютно доступно. Престижний диплом майже у ваших руках. Варто відзначити, що в 2020 році МАУП увійшов до топ-10 кращих недержавних вищих навчальних закладів України за версією інформаційного ресурсу «Освіта.ua». Консолідований рейтинг українських ВНЗ був складений на основі трьох авторитетних рейтингів: «ТОП-200 Україна», «Бал ЗНО на контракт» і «Scopus».

Скористайтеся можливістю здобути вищу освіту без ЗНО. Втілюйте мрії з МАУП!

Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія: (093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp) , (096) 490-490-0.
http://maup.com.ua/


Свадебный банкет или фуршет в «Екатерининском»

Банкетный зал «Екатерининский» — это роскошное помещение в зеленой тенистой зоне на левом берегу Киева. Зал в величественном, императорском стиле предназначен для проведения торжественных мероприятий – свадеб, корпоративов и юбилеев.

В «Екатерининском» возможно проведение праздников в формате и банкета, и фуршета. При банкетной рассадке зал рассчитан на 65 гостей, а при фуршете – на 100.

В числе преимуществ фуршета:

  • возможность для гостя самостоятельно выбрать блюда из представленного ассортимента и определить порцию;

  • удобная рассадка большего количества гостей за счет пространства, выигранного от отсутствия массивных столов и стульев;

  • гости сами решат, где и как долго находиться, не нужно продумывать рассадку и заботиться о соседстве гостей за столом;

  • основной локацией станет не столько зал, сколько пространство и внутри, и снаружи, а это тенистые лужайки, атмосферный балкон и уютное крыльцо у входа в зал.

Основной совет в пользу организации фуршета: это подходящий вариант, если вы хотите сделать акцент на общении и мобильности гостей, чтобы они побольше танцевали, были задействованы в конкурсах и прочих активностях. Отличное решение для стильной молодежной свадьбы.

Если же в «Екатерининском» вы отмечаете традиционную свадьбу, среди гостей которой будет много взрослых людей, то на фуршете они могут испытывать легкий дискомфорт и желание скорее расположиться за столом, нежели активно участвовать в изобилии активностей. В таком случае разумно провести свадебный банкет.

В числе преимуществ банкета:

  • проходит за столами, где за каждым гостем закреплено его место, это добавляет мероприятию упорядоченности и размеренности;

  • включает в себя несколько смен блюд, что часто сопровождается сменой номеров праздничной программы и добавляет разнообразия;

  • представлены максимально торжественные блюда, некоторые из которых могут быть «гвоздем программы», например, мясо фламбе или запеченный поросенок;

  • отведено время под праздничные речи и тосты, что снова-таки оценит аудитория почтенного возраста.

Важно отметить, что и свадебные банкеты, и свадебные фуршеты в «Екатерининском» мы всегда проводим так, что гости остаются сыты и не испытывают недостатка в напитках, отдельные праздничные зоны становятся объектом для впечатляющих кадров, а комфорт в ходе торжества обеспечен всем. Свадебное меню обычно составляется из расчета от 800-1000 грамм еды на одного человека при фуршете и до 1200 грамм при банкетной рассадке.

Приглашаем всех в банкетный зал «Екатерининский» – познакомиться, осмотреться и определиться с форматом вашего праздника мечты!

Банкетный зал «Екатерининский»
Киев, ул. Малышко, 4-а
(067) 434-05-02
http://bit.do/fFKLq

Распрощаться с холостяцкой жизнью в GOGOL-PUB: миссия выполнима!

Сезон свадеб в самом разгаре, а каждому трогательному и радостному дню бракосочетания предшествуют шумные, зажигательные и феерические мальчишник и девичник.

Ох уж эта традиция «распрощаться со свободой»… Затусить нужно на всю мощь, чтоб впечатлить, оторваться, запомнить! Значение имеет и локация, и обстановка вокруг, и веселая компания, и захватывающий досуг – сюрпризы, конкурсы, танцы.

В GOGOL-PUB вы получите все это – щедрые застолья у нас превращаются в яркие вечеринки, а персонал заведения всегда подскажет и поможет в организации праздника.

Почему девичники и мальчишники в GOGOL-PUB — это атмосферно и драйвово?

Мы предлагаем гостям несколько локаций – как внутри помещения, так и на летней террасе. Возле паба есть площадка, с которой можно даже фейерверк запустить. Ну разве не ярко?

Меню кухни и бара позволяет создать потрясающие вкусовые сочетания:

  • пиво рекой, а к нему ассорти из колбас, куриных крыльев, сытных сковородок;

  • вермуты, вина и игристое, а дополнением к ним выступят микс салатов с лососем и малиной, классический Цезарь, мидии в сливочном соусе, ножка кролика или гуся;

  • виски, ром и наливки собственного производства под аккомпанемент отборных стейков или блюд с мангала.

А еще в меню несметное количество алкогольных коктейлей и при желании вашей веселой компании бармен может устроить эффектное шоу с участием жениха или невесты.

В GOGOL-PUB вас ждет крутая атмосфера веселья и беззаботности! Обо всех организационных моментах позаботится наш персонал. Виновникам же торжества останется отжигать едва ли не ночь напролет – внимательное обслуживание, хитовые треки и душевная обстановка к вашим услугам!

Если хотите вспоминать мальчишник или девичник еще не один год, вам – к нам. Смело резервируйте столики!

GOGOL-PUB
ул. Малышко, 4А
(067) 384-17-19

РАБОТАЕМ:
ВС-ЧТ: 12:00-01:00
ПТ-СБ: 12:00-03:00

МАУП у десятці кращих вишів України!

У МАУП черговий привід для гордості. Академія потрапила у топ-10 кращих приватних закладів вищої освіти України!

Інформаційний ресурс «Освіта.ua» оприлюднив консолідований рейтинг закладів вищої освіти України 2020 року. Такий складається щорічно, а для розрахунків до уваги беруться три шановані рейтинги:

  • «ТОП-200 Україна», що складається на підставі відкритих даних прямих вимірів з веб-ресурсів незалежних національних та міжнародних організацій і установ;

  • «Бал ЗНО на контракт», який зосереджується на показнику середнього бала ЗНО абітурієнтів минулого року, яких зараховано до вишів на навчання за контрактом;

  • «Scopus», що базується на показниках бази даних Scopus, яка використовується для відстеження цитованості наукових статей, опублікованих навчальним закладом або його працівниками в наукових виданнях.

Зважаючи на ґрунтовність та всеохоплюваність названих рейтингів, ми пишаємося потраплянням у десятку кращих приватних вишів України. Це чергова нагода для Академії ствердитися у правильності обраного шляху – навчати популярним та затребуваним спеціальностям усі верстви населення, робити вищу освіту якісніше, доступніше та інноваційніше, при цьому сумлінно дотримуючись державних стандартів.

Попереду тільки краще і цікавіше! Хочете долучитися до цього майбутнього з нами? Вступайте в МАУП, відкривайте себе разом із МАУП!

МАУП
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!


Футбольные трансляции в GOGOL-PUB: приходи болеть!

Ну что это за футбольный матч, если смотришь его дома на диване в прикуску с чипсами? Давай к нам – болеть, пить пиво и вместе с друзьями создавать движ!

Твой любимый паб на Левом берегу приглашает на общий просмотр спортивных событий – в отличном качестве, на больших экранах, с объемным всепоглощающим звуком и азартной атмосферой.

Достойным фоном для такого досуга станет неограниченное количество свежего пива – светлое, темное, нефильтрованное – на любой вкус! И конечно же, полнота вкуса любимого напитка сполна раскрывается в сочетании с хрустящими закусками или сытными блюдами от нашего Шефа. 

В разгар спортивных противостояний в GOGOL-PUB особой популярностью пользуются блюда на компанию – кто же смотрит футбол в одиночку? Ассорти гриль, рулька по-чешски, крылатый микс или ассорти фирменных колбасок – выбор не оставляет равнодушным! И традиционно к нашей медовой рулечке гости получают два литра фирменного пенного абсолютно бесплатно! Неплохой старт для веселого вечера, правда?

Все еще остались сомнения, смотреть игру любимых команд дома или в GOGOL-PUB? Без вариантов! Смело резервируй столик с отличным обзором больших экранов, собирай друзей и приходи болеть на полную.

GOGOL-PUB
ул. Малышко, 4А
(067) 384-17-19

http://gogolpub.com.ua/

РАБОТАЕМ:
ВС-ЧТ: 12:00-01:00
ПТ-СБ: 12:00-03:00


Ресторан в українському стилі як ідеальне місце для зустрічей

Ресторанний комплекс «Диканька» розташований у затишній зеленій зоні поблизу станції метро «Дарниця». Окрім загальнодоступних основних залів та комфортних альтанок на свіжому повітрі, тут є вишуканий та усамітнений VIP-зал на 14 персон. До чого це ми, власне?

Запрошуємо вас зарезервувати столик, альтанку, а може й цілий VIP-зал на час ділових переговорів із партнерами! Якщо ваш офіс поруч і потрібна неформальна обстановка. Якщо до вашої компанії приїхали гості з інших країн чи міст України. Якщо ви з партнерами у дружніх стосунках і прагнете поєднати ділову розмову зі смачним обідом. Це все приводи завітати до «Диканьки».

Наші вправні офіціанти забезпечать першокласне обслуговування та порекомендують страви й напої відповідно до вашого заходу. Це може бути як смачна кава з вишуканим десертом, так і вельми щедрий банкет на вказану кількість персон. Ми допоможемо вам справити приємне враження завдяки традиційним українським стравам, а за необхідності подамо до столу французькі чи італійські делікатеси.

Якщо ваші перемовини передбачають вживання алкогольних напоїв, то у нагоді стане наше барне меню. Тут ви знайдете витримані коньяки, вина Грузії, Італії, Франції, а також віскі та горілку.

Ділові зустрічі у «Диканьці» — це поєднання корисного з приємним і неодмінно запорука вашого успіху!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/


Серпень – місяць застіль в українському стилі!

Споконвіків для українців серпень був місяцем родючості, збору врожаїв та масових гулянь з цієї нагоди. Звісно, у сучасних містах тренди дещо інакші, втім любов до традицій у нашій крові. То чи можна уявити більш сприятливий час для зустрічей з дорогими й близькими людьми у затінку комфортних альтанок ресторанного комплексу «Диканька»?

Підказуємо вам кілька визначних приводів, а також варіанти щедрих застіль для них.

Перший – це серпневі Спаси, Медовий, Яблучний, Горіховий, відповідно, 14, 19 і 29 серпня. Українці відзначають ці три дні відвідинами церков, освяченням меду, яблук, горіхів, а також сімейними посиденьками. Саме з родичами, кумами та близькими друзями запрошуємо вас до ресторану «Диканька» у ці дні! 

Замовляйте фірмові авторські наливки або фірмове пиво у нашому барі, а до п’янких українських напоїв найкраще смакуватимуть страви з мангалу або асорті смажених ковбасок від нашого Шефа. Приємне враження по собі залишать і ситні салати, на зразок «Мюнхенського» чи фірмового «Диканька», і традиційно українські закуски, як то сало по-полтавськи, асорті солінь чи пиріжки власного виробництва.

Другий привід навідатися в «Диканьку» у серпні – це День незалежності України та триденний уікенд з такої нагоди! До головного державного свята причетні усі ми – щирі, заповзяті та волелюбні українці. Тож давайте святкувати – виключно в національному стилі. До столу пропонуємо такі «зіроньки» нашого меню як кров’янка зі шкварками, котлета по-київськи, авторські ковбаси, крученики та картопляники. Відкрийте українську національну кухню для себе наново! 

До речі, при замовленні страв від 550 гривень на людину, ми відкорковуємо принесений вами алкоголь без жодних коркових зборів. Більш ніж вигідна та п’янка пропозиція для усіх охочих відсвяткувати День незалежності гучно.

Запрошуємо насолоджуватися останнім літнім місяцем та справжньою українською кухнею до нашого ресторанного комплексу!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/


«Приватне барбекю» від ресторану Goodman

Твій улюблений Goodman стає значно ближче!

Відтепер ресторан найсмачніших стейків у Києві запускає послугу «Приватне барбекю». Наші вправні офіціанти та найдосвідченіші кухари забезпечать вишуканим частуванням ваші загородні посиденьки або, за бажанням, влаштують феєричне шоу з приготування делікатесів.

Серед пропозицій для зголоднілої компанії — розмаїття наших фірмових стейків, а ще ексклюзивне приготування поросяти чи кабанчика, барана або ж фазана.

Замовити послугу ви можете на будь-яку локацію – у заміський будинок чи на природу. Сервіс можливий з використанням вашого обладнання та мангалу або того, що наш персонал привезе з собою.

«Приватне барбекю» від Goodman стане чудовою ідеєю для будь-якого застілля, на яке запрошено від 8 до 30 гостей.

Вражайте, смакуйте, насолоджуйтеся разом з Goodman!

Стейк-хаус GOODMAN Київ, вул. Жилянська, 75 (044) 596 00 00 // (044) 592 31 45 http://goodman.com.ua