А, як інакше схилити державну владу до захисту інтересів України

«Самопоміч» заявила, що вийде з коаліції, якщо не виконають її умови
Володя Костик 15 вересня 2015, 21:09
 367

«Самопоміч» заявила, що вийде з коаліції, якщо не виконають її умови


Всього на виконання даних вимог "Самопоміч" дала місяць терміну, заявив в ефірі одного з українських телеканалів народний депутат Олег Березюк, передає новину "Преса України".
Парламентська фракція "Самопоміч" зажадала від коаліції перерахувати тарифи на послуги для населення, ліквідувати податкову поліцію, звільнити від посади голову Генеральної прокуратури Віктора Пшонку та налагодити роботу українських судів і митниці.

Крім того політична сила вимагає, щоб Верховна Рада здійснила перестановки в Міністерства оборони і Міністерстві внутрішніх справ, при цьому політик додав, що його партія не зацікавлена в розпаді коаліції, але іншого виходу змінити стан справ вона не бачить.

"Це не шантаж. Це пропозиції до дії, якщо коаліція буде демонструвати тенденцію до дії і результату, то ми працюємо далі. Якщо залишиться навіть міліметр можливого якості роботи коаліції, то ми будемо там", - сказав він і додав, що вони готові на це не дивлячись на невигідність свого становища.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український парламент навіть з четвертої спроби так і не зміг відправити у відставку віце-прем'єра Валерія Вощевського.

Те, про що порохно попереджують патріоти

Россия постепенно реализовывает свой план на Донбассе, — эксперт

Сегодня, в 07:29

Эксперт-международник Григорий Перепелица считает, что Украина не сможет решить конфликт на Донбассе дипломатическим путем. В эфире «Радио Свобода» Перепелица выразил свой прогноз, что все будет зависеть от баланса сил на фронте, который сейчас — на стороне России. Эксперт считает, что России удается постепенно реализовывать свой план.

«Прежде всего — это легитимизация сепаратистских властей, легитимизация этой власти через выборы. Далее — проведение всевозможных референдумов о присоединении к России, о пребывании российских войск и тому подобное. Таким образом будет закреплена постоянное военное присутствие на Донбассе российских войск и вопрос о границе больше подниматься не будет. Это — стратегия Путина»,— пояснил Перепелица.

Эксперт называет ошибкой Украины то, что она преувеличивает силу дипломатии и силу международной поддержки.

«Европейцы тоже имеют свои интересы в «нормандском формате». Их интересы — это тишина на Донбассе. Тишина дает им основания говорить, что в принципе минские соглашения выполнены и поэтому можно снять санкции», — подытожил он.

ху*ло1 та "сумний кінь" у дорозі до Гаагського трибуналу

У Росії висміяли картину Рєпіна, на якій розгледіли Путіна та Лаврова (ФОТО)
Іра Бондар 14 вересня 2015, 09:58
У Росії висміяли картину Рєпіна, на якій розгледіли Путіна та Лаврова (ФОТО)


Дане фото опублікував відомий російський фінансист Слава Рабінович на своїй сторінці в соціальній мережі. Новину передає «Преса України».
Користувачі у соціальних мережах висміюють картину відомого російського художника-реаліста Рєпіна майже сорокарічної давності. На полотні росіяни розгледіли нинішнього лідера Російської Федерації Володимира Путіна та главу МЗС РФ Сергія Лаврова. 

Полотно називається «Богомолки-странницы». Картина була написана у 1878 році.

«Рєпін Ілля Юхимович, 1878 рік, полотно, олія. Третьяковська галерея. «Ху @ ло та Сумний Кінь мандрують на ООН»,- написав Рабінович.

Нагадаємо, Майкл Мерфенко у своїй роботі, яку він написав під час початку конфлікту на окупованому півострові Крим, зобразив немовля, яке за словами художника символізує Україну. Проте, люди вважають, що на полотні зображений колишній президент Віктор Янукович, який наразі переховується в Росії.

А, така заява Порошенка, дійсно була?

Бойовики шоковані заявою Порошенка, що мінські угоди не будуть продовжені на 2016 рік
Олена Ярмолюк 14 вересня 2015, 19:11
 
Бойовики шоковані заявою Порошенка, що мінські угоди не будуть продовжені на 2016 рік


Бойовики шоковані заявою президента України Петра Порошенка про неможливість продовження на 2016 рік мінських угод. Порошенко пояснив, що для України це означає продовження окупації, а терористи дану заява розуміють як завершення АТО і ліквідацію терористичних «ДНР-ЛНР» на території Донбасу.


Слова президента України активно обговорюються на сторінках більшості сепаратистських груп у соцмережах, новину передає «Преса України».

Про свою рішучість змусити терористів до виконання мінських угод Порошенко заявив під час виступу на міжнародному форумі «Ялтинська європейська стратегія» (YES). 

«Я виключаю продовження мінських угод на 2016 рік. Виконання мінських угод має завершитися в 2015 році і не може бути продовжено. Я попросив Леоніда Кучму, мого представника в контактній групі, скасувати заяву про те, що можливо продовжувати мінський процес в 2016 році. Ні, всі повинні виконати свої зобов'язання в 2015 році», - сказав він.

Пізніше на своїй сторінці в соцмережі президент підтвердив, що у терористів є час на виконання мінських угод лише до початку 2016 року.

«Теза про те, що давайте продовжимо виконання домовленостей після 1 січня 2016 - це моєю мовою означає продовження окупації. Я не збираюся на це йти! Одним з ключових принципів мінських угод, під якими стоїть підпис РФ - є звільнення заручників. Під час дії Мінських угод ми звільнили з полону - 2911 осіб», - написав він.


Зі свого боку проросійські терористи обурюються, що українська сторона проводить «фінансово-економічну і військову блокаду регіону», що не дозволяє їм вільно пересуватися по зоні АТО. Також вони незадоволені, що Україна відмовляється проводити «амністію для учасників збройного опору» і допускає амністування тільки для тих громадян, у яких «на руках немає крові». Крім цього, бойовики продовжують наполягати на присвоєння «Донбасу особливого статусу».

Раніше ми повідомляли: Організатори міжнародного форуму «YES» в якості спеціального гостя запросили колишнього голову Адміністрації Президента України часів Януковича Сергія Льовочкіна. Прогресивні українські політики та громадські діячі висловили своє невдоволення появою на зустрічі цього політика.

ідолопоклонникам Мінських домовленостей

ЗСУ під Горлівкою зазнали численних втрат: є загиблі, поранені й полонені
Оля Гузенко 14 вересня 2015, 15:56

ЗСУ під Горлівкою зазнали численних втрат: є загиблі, поранені й полонені


Новину повідомив нардеп Ігор Мосійчук, передає «Преса України».
13 вересня в районі Горлівки точився запеклий бій між силами АТО й незаконними збройними формуваннями. В результаті двоє українських військовослужбовців загинули, є поранені. Ще четверо потрапили в полон до бойовиків.

«До уваги всіх прихильників Мінських угод і політики президента Петра Порошенка по умиротворенню агресії. Вчора під Горлівкою був повноцінний бій. 30 механізована бригада Збройних сил України зазнала втрат», - повідомив нардеп.

Він назвав конкретні дані: двоє військових ЗСУ загинули в результаті бою. Троє отримали поранення різного ступеня тяжкості. А четверо бійців були захоплені бойовиками в полон.

«Ось ціна, яку українці платять за виконання ганебних Мінських угод і політики Порошенка», - підкреслив Мосійчук. 

Вранці, 14 вересня «ПУ» з посиланням на волонтера-стоматолога в зоні АТО повідомляла про те, що незважаючи на так зване «перемир’я» в зоні АТО українські війська продовжують зазнавати втрат. Так сьогодні, 14 вересня, було госпіталізовано п’ятьох військовослужбовців, які отримали поранення під час обстрілів бойовиками сил ЗСУ в районі Пісків.

Як це б-дь називається???

Військові харчуються гнилими помідорами та «дерев'яним м’ясом» - журналістка (ФОТО)
Ваня Герман 14 вересня 2015, 18:57
 
Військові харчуються гнилими помідорами та «дерев'яним м’ясом» - журналістка (ФОТО)


Відповідну інформацію журналістка Ольга Худецька опублікувала на одній з своїх соціальних сторінок, новину повідомляє «Преса України».
Журналістка поділилась фотографіями зіпсованих продуктів, якими намагались нагодувати мобілізованих чоловіків у навчальному центрі «Десна».

«Але і дерев'яне м'ясо, об яке ламаються виделки, теж у кадрі. Як і дивні зім'яті стаканчики, в які налито чай - бійці припускають, що їх вже використовували», - прокоментувала фото журналістка.

Нагадуємо, що закарпатські волонтери вручили Міністру оборони Степанові Полтораку сухий пайок, яким харчуються військові України.

ху*ловцям українські скотомогильники

Особлива група ЗСУ захопила в полон диверсантів-росіян
Олена Ярмолюк 14 вересня 2015, 15:04
 
Особлива група ЗСУ захопила в полон диверсантів-росіян


Особлива група українських військовослужбовців натрапила в зоні АТО на ДРГ ворога і захопила в полон двох диверсантів. Обидва захоплених диверсанта виявилися військовослужбовцями російської армії, а один з них є офіцером ЗС РФ.
 

Про це повідомляє у соцмережі волонтер Денис П'ятигорець, новину передає «Преса України».

«Вчора в секторі «А» особлива група ЗСУ повертаючись після успішного виконання бойового завдання, натрапила на ДРГ супротивника. Деталі бою не розголошуються. Відомо тільки, що у наших без втрат. Також відомо, що 2 члена ДРГ були взяті в полон. Обидва - військовослужбовці РФ. Один офіцер», - пише П'ятигорець.

Згідно з повідомленням волонтера, «на блокпостах з боку т. зв. ЛНР» все частіше стали фіксуватися «громадяни РФ», які замінили, фактично бойовиків з «місцевого ополчення».

Раніше ми повідомляли: Ватажок незаконного військового формування «Сомалі» Гіві заявив про впевненість у тому, що «помиритися неможливо і Порошенко не здасться». Твердження бойовика Гіві фактично спростовує заяву так званого «голови народної ради ДНР» Дениса Пушиліна про те, що вони розраховують на відведення зброї калібром до 100 мм і припинення війни
.

Отакої

Планета Земля розпочинала як позаземна тюрма – вчений
Ваня Герман 12 вересня 2015, 06:16

Планета Земля розпочинала як позаземна тюрма – вчений


Новину повідомляє «Преса України».
Американський науковець-еколог Елліс Сільвер, у своїй книзі переконує, що Земля не була прабатьківщиною людства. Він вважає, що люди з’явились на планеті десятки тисяч років тому, адже вони відбували покарання відносно інших позаземних цивілізацій. Іншими слова планета Земля розпочинала як позаземна тюрма.

Для того, що довести свою теорію науковець Елліс Сільвер вказує на фізіологічні особливості організму людини, які відрізняються від «корінних» жителів землі - тварин. Дотримуючись такої думки автор книги доводить, що людина еволюціонувала не разом а всупереч тваринам.

Враховуючи хвороби людей, які пов’язані зі спиною і опорно руховим апаратом вчений робить висновок, що людство зароджувалось та розвивалась і умовах, де гравітація була нижче ніж на Землі.

І не зважаючи на те, що людство вважається найбільш розвиненим видом на планеті воно взагалі непристосоване до навколишнього середовища. Про це свідчать різноманітні захворювання.

Також сонячні опіки говорять про те, що рідна планета людей була набагато далі від сонця, адже навіть ящірки можуть цілими днями ніжитись на сонці і не стикатись з подібними проблемами. Також відповідно до досліджень науковців з області режиму сну стало відомо, що відповідно до нашого біологічного годиннику оптимальним режимом сну для нас є доба, яка триває 25 годин.

«Моя теза припускає, що людство не еволюціонувало з конкретного земного мікроорганізму, воно зародилося в іншому місці і було доставлено на Землю, вже як всебічно розвинений і розумний вид життя!» - розповідає він.

Нагадуємо, що вченим вдалось відшукати стародавній планктон, який зазнав певних тератологічних змін. Ордовиксько-силурійське вимирання живих організмів відбулося 440 млн років тому і виявивши його причину науковці стверджують, що наразі така сама катастрофа очікує на усіх мешканців Землі.

Протоколи до Мінських домовленостей

Нардеп Семенченко опублікував документи Мінських протоколів (ФОТО)
Лина Демчук 12 вересня 2015, 05:51
 
Нардеп Семенченко опублікував документи Мінських протоколів (ФОТО)


Новину читачам передає «Преса України».
Народний депутат та  колишній командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко опублікував на своїй сторінці у соцмережі документи мінських угод.

«Як і обіцяв, публікую Мінські протоколи», – зазначив Семенченко.

Він підкреслив, що документи не є секретними та складаються із трьох частин

Як стало відомо, що перша частина – це «Протокол за підсумками консультацій тристоронньої контактної групи» (1.09.2014). Друга частина – «Меморандум про виконання положень Протоколу за підсумками консультацій тристоронньої контактної групи» (05.09.2014). Третя частина – «Комплекс заходів щодо виконання Мінських угод» (лютий 2015).

Крім того, нардеп звернув увагу на «Комплекс заходів» від лютого 2015 року.

«У цих Протоколах представниками окремих районів в рамках Контактної групи є колишні громадяни України А. Захарченко і І. Плотницький», – додав нардеп.

«П. 9. Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України... ПОВИННО ПОЧАТИСЯ в перший день ПIСЛЯ місцевих виборів і ЗАВЕРШИТЬСЯ ПІСЛЯ всеосяжного політичного врегулювання (місцеві вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей на підставі Закону України i Конституційної реформи) до кінця 2015 року, за умови виконання п. 11 – за ПОГОДЖЕННЯМ з представниками окремих районiв Донецької та Луганської областей, у рамках Тристоронньої Контактної групи», – додав Семенченко.

При цьому в цих Протоколах представниками окремих районів в рамках Контактної групи є колишні громадяни України Захарченко і Плотницький

А за умови виконання пункт 11, після місцевих виборів в «окремих районах» Україні повертають «контроль над кордоном».

«Проведення Конституційної реформи в Україні з набуттям чинності до кінця 2015 року нової Конституції, що передбачає в якості ключового елемента децентралізацію (з урахуванням особливостей... узгоджених з представниками цих районів), а також... у відповідності із заходами зазначеними в примітці (далі примітка містить амністію і співробітництво з РФ «окремих районів» і фінансування їх Україною і загони народної міліції...)», – підкреслив депутат.

Також він зауважив, що «повноваження депутатів місцевих рад та посадових осіб, обраних на дострокових виборах, не можуть бути достроково припинені.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Москва не виконує Мінські домовленості тому, що Росія – не сторона конфлікту.