хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

А, як інакше схилити державну владу до захисту інтересів України

«Самопоміч» заявила, що вийде з коаліції, якщо не виконають її умови
Володя Костик 15 вересня 2015, 21:09
 367

«Самопоміч» заявила, що вийде з коаліції, якщо не виконають її умови


Всього на виконання даних вимог "Самопоміч" дала місяць терміну, заявив в ефірі одного з українських телеканалів народний депутат Олег Березюк, передає новину "Преса України".
Парламентська фракція "Самопоміч" зажадала від коаліції перерахувати тарифи на послуги для населення, ліквідувати податкову поліцію, звільнити від посади голову Генеральної прокуратури Віктора Пшонку та налагодити роботу українських судів і митниці.

Крім того політична сила вимагає, щоб Верховна Рада здійснила перестановки в Міністерства оборони і Міністерстві внутрішніх справ, при цьому політик додав, що його партія не зацікавлена в розпаді коаліції, але іншого виходу змінити стан справ вона не бачить.

"Це не шантаж. Це пропозиції до дії, якщо коаліція буде демонструвати тенденцію до дії і результату, то ми працюємо далі. Якщо залишиться навіть міліметр можливого якості роботи коаліції, то ми будемо там", - сказав він і додав, що вони готові на це не дивлячись на невигідність свого становища.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український парламент навіть з четвертої спроби так і не зміг відправити у відставку віце-прем'єра Валерія Вощевського.

6

Коментарі

116.09.15, 09:12

Ось - ЄДИНИЙ правильний вихід = http://blog.i.ua/user/295100/1724335/