хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Протоколи до Мінських домовленостей

Нардеп Семенченко опублікував документи Мінських протоколів (ФОТО)
Лина Демчук 12 вересня 2015, 05:51
 
Нардеп Семенченко опублікував документи Мінських протоколів (ФОТО)


Новину читачам передає «Преса України».
Народний депутат та  колишній командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко опублікував на своїй сторінці у соцмережі документи мінських угод.

«Як і обіцяв, публікую Мінські протоколи», – зазначив Семенченко.

Він підкреслив, що документи не є секретними та складаються із трьох частин

Як стало відомо, що перша частина – це «Протокол за підсумками консультацій тристоронньої контактної групи» (1.09.2014). Друга частина – «Меморандум про виконання положень Протоколу за підсумками консультацій тристоронньої контактної групи» (05.09.2014). Третя частина – «Комплекс заходів щодо виконання Мінських угод» (лютий 2015).

Крім того, нардеп звернув увагу на «Комплекс заходів» від лютого 2015 року.

«У цих Протоколах представниками окремих районів в рамках Контактної групи є колишні громадяни України А. Захарченко і І. Плотницький», – додав нардеп.

«П. 9. Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України... ПОВИННО ПОЧАТИСЯ в перший день ПIСЛЯ місцевих виборів і ЗАВЕРШИТЬСЯ ПІСЛЯ всеосяжного політичного врегулювання (місцеві вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей на підставі Закону України i Конституційної реформи) до кінця 2015 року, за умови виконання п. 11 – за ПОГОДЖЕННЯМ з представниками окремих районiв Донецької та Луганської областей, у рамках Тристоронньої Контактної групи», – додав Семенченко.

При цьому в цих Протоколах представниками окремих районів в рамках Контактної групи є колишні громадяни України Захарченко і Плотницький

А за умови виконання пункт 11, після місцевих виборів в «окремих районах» Україні повертають «контроль над кордоном».

«Проведення Конституційної реформи в Україні з набуттям чинності до кінця 2015 року нової Конституції, що передбачає в якості ключового елемента децентралізацію (з урахуванням особливостей... узгоджених з представниками цих районів), а також... у відповідності із заходами зазначеними в примітці (далі примітка містить амністію і співробітництво з РФ «окремих районів» і фінансування їх Україною і загони народної міліції...)», – підкреслив депутат.

Також він зауважив, що «повноваження депутатів місцевих рад та посадових осіб, обраних на дострокових виборах, не можуть бути достроково припинені.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Москва не виконує Мінські домовленості тому, що Росія – не сторона конфлікту.

5

Коментарі