хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

ху*ловцям українські скотомогильники

Особлива група ЗСУ захопила в полон диверсантів-росіян
Олена Ярмолюк 14 вересня 2015, 15:04
 
Особлива група ЗСУ захопила в полон диверсантів-росіян


Особлива група українських військовослужбовців натрапила в зоні АТО на ДРГ ворога і захопила в полон двох диверсантів. Обидва захоплених диверсанта виявилися військовослужбовцями російської армії, а один з них є офіцером ЗС РФ.
 

Про це повідомляє у соцмережі волонтер Денис П'ятигорець, новину передає «Преса України».

«Вчора в секторі «А» особлива група ЗСУ повертаючись після успішного виконання бойового завдання, натрапила на ДРГ супротивника. Деталі бою не розголошуються. Відомо тільки, що у наших без втрат. Також відомо, що 2 члена ДРГ були взяті в полон. Обидва - військовослужбовці РФ. Один офіцер», - пише П'ятигорець.

Згідно з повідомленням волонтера, «на блокпостах з боку т. зв. ЛНР» все частіше стали фіксуватися «громадяни РФ», які замінили, фактично бойовиків з «місцевого ополчення».

Раніше ми повідомляли: Ватажок незаконного військового формування «Сомалі» Гіві заявив про впевненість у тому, що «помиритися неможливо і Порошенко не здасться». Твердження бойовика Гіві фактично спростовує заяву так званого «голови народної ради ДНР» Дениса Пушиліна про те, що вони розраховують на відведення зброї калібром до 100 мм і припинення війни
.

5

Коментарі

119.09.15, 21:05